Εμφάνιση και απόκρυψη κωδικών πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησής σας με το σελιδοδείκτη ISeePass

Ο καθένας έχει τα μυστικά του. Αλλά όταν μιλάμε για μυστικά στον Ιστό, συνήθως κρύβονται πίσω από έναν τοίχο με κωδικό πρόσβασης. Για δεκαετίες, οι κωδικοί πρόσβασης προστατεύουν τις ψηφιακές μας πληροφορίες από τα αδιάκριτα βλέμματα. είτε είναι οι υπολογιστές μας, οι λογαριασμοί email μας, τα προφίλ μας στα κοινωνικά δίκτυα ή οι κινητές συσκευές μας. Και φαίνεται ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι εδώ για να μείνουν. Ωστόσο, τα πεδία κωδικού πρόσβασης κρύβονται πάντα πίσω από αστερίσκους ή κουκκίδες και απλά δεν υπάρχει τρόπος στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού να πει αν έχετε πληκτρολογήσει τη σωστή σειρά ή όχι. Προηγουμένως, κάλυψα ένα πρόσθετο για τον Firefox που ονομάζεται Εμφάνιση / Απόκρυψη κωδικών πρόσβασης που σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα την ορατότητα του κωδικού πρόσβασης με ένα μόνο κλικ χρησιμοποιώντας ένα κουμπί που δημιουργείται αυτόματα κοντά σε κάθε πλαίσιο κωδικού πρόσβασης. Το ISeePass του Tecdrop ​​είναι ένας σελιδοδείκτης που κάνει το ίδιο με μάλλον ευκολότερο τρόπο, και ως bookmarklet σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένου του Chrome, του Safari ή του Internet Explorer.

  Πώς να κάνετε την γκαραζόπορτα σας έξυπνη

Χρησιμοποιώντας το ISeePass, μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε και να αποκαλύψετε κωδικούς πρόσβασης κάνοντας κλικ στο σελιδοδείκτη στη γραμμή σελιδοδεικτών του προγράμματος περιήγησής σας. Δεδομένου ότι δεν είναι πρόσθετο, δεν απαιτείται απολύτως καμία εγκατάσταση. Δείτε πώς μπορείτε να το προσθέσετε.

Μεταβείτε στον ιστότοπο του ISeePass μέσω του συνδέσμου στο τέλος και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το πορτοκαλί κουμπί «ISeePass». Αυτό είναι το κουμπί σελιδοδείκτη που θα χρειαστείτε για να αλλάξετε την ορατότητα του κωδικού πρόσβασης. Απλώς σύρετε και αποθέστε αυτό το κουμπί στη γραμμή σελιδοδεικτών του προγράμματος περιήγησής σας, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σελιδοδείκτη σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά, το δοκίμασα μόνο σε επιτραπέζιους υπολογιστές και λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

  Παίξτε τον Θεό καθώς γεμίζετε τη γη με ζώα [Paid]

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το σελιδοδείκτη λειτουργεί ως μια απλή εναλλαγή για την εύκολη εμφάνιση και απόκρυψη του κωδικού πρόσβασης εν κινήσει, χωρίς να απαιτείται από εσάς να τροποποιήσετε τυχόν περίπλοκες ρυθμίσεις ή να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον κωδικό πρόσβασης από ένα έγγραφο κειμένου. Για να δείτε αν λειτουργεί ή όχι, μεταβείτε σε έναν ιστότοπο που περιέχει μια σελίδα σύνδεσης και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης.

Τώρα για να αποκαλύψετε τον κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο ISeePass and bingo! Ο κωδικός πρόσβασης θα γίνει αμέσως ορατός. Μπορείτε να κάνετε ξανά κλικ σε αυτόν τον σελιδοδείκτη για να κρύψετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης.

  Ο φορητός υπολογιστής δεν συνδέεται στο hotspot του iPhone (δεν λειτουργεί)

Συνολικά, μια πραγματικά εύχρηστη λύση για την έκθεση των πλαισίων κωδικών πρόσβασης όποτε χρειάζεται να πληκτρολογήσετε μεγάλους κωδικούς πρόσβασης χωρίς λάθη πληκτρολόγησης. Και αν το βρήκατε χρήσιμο, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με άλλους.

Επισκεφθείτε το ISeePass