Παίξτε τον Θεό καθώς γεμίζετε τη γη με ζώα [Paid]

Με όλη την κύρια προσοχή που στρέφεται στα τυχερά παιχνίδια για κινητά και όλο το ανανεωμένο υλικό που περιλαμβάνει αυτά τα πράγματα, είναι καιρός να εμφανιστεί ένα μη παραδοσιακό παιχνίδι για να δημιουργήσει νέα προηγούμενα. Υπάρχει τεράστια ισχύς στα σύγχρονα κινητά, η οποία υποχρησιμοποιείται για να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό. Οι προγραμματιστές που εξυπηρετούν αποκλειστικά συσκευές υψηλής τεχνολογίας πρέπει να περιορίσουν τα δημογραφικά τους στοιχεία από δυνητικά δισεκατομμύρια σε λίγα εκατομμύρια, αυτό δεν είναι ένας κίνδυνος που είναι γενικά διατεθειμένοι να αναλάβουν οι προγραμματιστές. Ωστόσο, μερικές φορές, αυτοί οι κίνδυνοι είναι απαραίτητοι για τη μέση πρόοδο. Παιχνίδια όπως το Asphalt, το The Room και το Walking Dead είναι καλά παραδείγματα παιχνιδιών που προωθούν την απόδοση αυτής της πλατφόρμας, αλλά δεν είναι τόσο μοναδικά όσο το Topia World Builder στην προσέγγισή του. Εδώ είναι η κριτική μας.

Πρώτα και κύρια, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ας ξεκινήσουμε με αυτό. Η τιμή επανάληψης έχει ένα όριο, αλλά είναι διασκεδαστικό πριν συμπληρωθεί αυτό το όριο. Χωρίς αγορές εντός εφαρμογής, απλοϊκά μενού και μια ιδέα που είναι ταυτόχρονα απλή και πολύπλοκη, καθιστά ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε διεξοδικά. Σημειώστε ότι το παιχνίδι δεν είναι τέλειο, αλλά η τελειότητα δεν είναι αυτό που μας φέρνει σε αυτό, είναι η ελπίδα που φέρνει στην πλατφόρμα. Η ελπίδα ότι θα δημιουργήσει εντελώς νέα βασίλεια gaming.

Πίνακας περιεχομένων

Παιχνίδι

Με στοιχεία που αντηχούν δημοφιλή παιχνίδια όπως το SimCity και το Black and White, το Topia είναι ένα παιχνίδι δημιουργίας κόσμου. Σας δίνεται ένας ολόκληρος πλανήτης για να ομορφύνετε όπως θέλετε. Μπορείτε να το γεμίσετε με ζώα, φυτοφάγα και σαρκοφάγα και να παρακολουθήσετε τον πλανήτη να ζωντανεύει. Μπορείτε να αναδιαμορφώσετε τον πλανήτη όπως θέλετε ανά πάσα στιγμή. Περισσότερα για το πώς αυτό βοηθά το μέσο στο συμπέρασμα. Τώρα, όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, δεν θα μπορείτε να το βγάλετε νόημα, εκτός από το ότι μπορείτε να κάνετε κύλιση στον πλανήτη χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα. Στη συνέχεια, περνάτε από το σεμινάριο που σας διδάσκει πώς μπορείτε να κάνετε κύλιση με δύο δάχτυλα, να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να μεταβείτε πιο κοντά μέσω της λειτουργίας κατακόρυφης λειτουργίας (για μικρότερα τηλέφωνα) και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στη λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα μεγέθη των πινέλων για να ρυθμίσετε με ακρίβεια το έδαφος-στόχο σας. Μπορείτε να καθοδηγήσετε τα ζώα σε διαφορετικές τοποθεσίες σύροντας το δάχτυλό σας στο έδαφος. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε πράσινο ή ερήμους για να συντονίσετε τον πλανήτη. Συνολικά, όποια λειτουργία και αν παρέχει το παιχνίδι, είναι μια πολύ καλά εκτελούμενη λειτουργία. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αρνητικές πλευρές, όπως η τοποθέτηση μόνο ενός σαρκοφάγου σε ολόκληρο τον πλανήτη, για κάποιο λόγο, θα το αφήσει να πολλαπλασιαστεί και να καταβροχθίσει όλα τα φυτοφάγα ζώα, μπορείτε να ρίξετε έναν κεραυνό για να σκοτώσετε ένα ζώο αν θέλετε, αλλά Θα πρέπει να χτυπήσω τον καθένα ξεχωριστά για να τους σκοτώσω όλους και εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να το κάνω αυτό. Η τεχνική πτυχή αυτού που είναι διαθέσιμο εκτελείται πολύ καλά, ακόμα κι αν η λογική πίσω από αυτό είναι ελαττωματική. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα πράγματα από την απλή απελευθέρωση ζώων, αλλά τώρα που το έχουμε αυτό, οι προγραμματιστές θα αισθάνονται υποχρεωμένοι να επεκταθούν στο παιχνίδι.

  Ο υπολογιστής δεν συνδέεται στην τηλεόραση HDMI (διορθώθηκε)

Γραφικά

Τα οπτικά είναι καλά. Το παιχνίδι δείχνει πότε απλώς αλληλεπιδράτε με την οθόνη ή αλληλεπιδράτε με το παιχνίδι μέσω ενός έναστρου ίχνους ατμού που ακολουθεί το πάτημά σας. Τα εδάφη είναι όμορφα, το νερό είναι ζωντανό, όποιο ζώο απελευθερώσετε θα κυκλοφορήσει μόνο του. Κανένα ζώο δεν μοιάζει με τίποτα στη γη, αλλά εξακολουθείτε να έχετε την ιδέα σε ποια τάξη ανήκουν. Δεν υπάρχει καθυστέρηση, λειτουργούσε ομαλά, αλλά αν δεν συμβαίνει αυτό, μπορείτε ακόμη και να μειώσετε τις ρυθμίσεις γραφικών για να ταιριάζουν σε μια παλαιότερη ή λιγότερο ισχυρή συσκευή. Ο ουρανός κινείται γύρω σου χωρίς να παρεμβαίνει στην οθόνη, τα ζώα ζουν τη ζωή τους, κάτι που είναι ενδιαφέρον να το παρατηρήσεις, εκτός κι αν πετάξεις εκεί μέσα ένα σαρκοφάγο, το οποίο απλώς πολλαπλασιάζεται και καταβροχθίζει ολόκληρο τον πληθυσμό των φυτοφάγων μέσα σε δευτερόλεπτα. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε τη ζωή ενός ζώου αν θέλετε. Μπορεί κανείς να πει ότι αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε με μεγαλύτερη κλίμακα στο μυαλό, αλλά για κάποιο λόγο, στο τέλος μειώθηκε. Το παιχνίδι είναι τουλάχιστον ένα επίτευγμα στα οπτικά. Τα μενού, ωστόσο, είναι ένα ξεχωριστό θέμα, δεν σχεδιάστηκαν με πολλή σκέψη, φαίνονται τυχαία, αλλά κάνουν τη δουλειά τους.

  Το 5 καλύτερο λογισμικό ενίσχυσης παιχνιδιών για Windows 10

Ήχος

Ο ήχος είναι συναρπαστικός, με τα σαρκοφάγα να κάνουν θορύβους, τα φυτοφάγα ζώα να κάνουν θορύβους από τα βοοειδή. Πυροβολώντας έναν κεραυνό σκοτώνει πρώτα ένα πλάσμα και μετά κάνει έναν ήχο. Ορισμένοι ήχοι δίνουν την αίσθηση ότι τα επίπεδα είτε δεν δοκιμάστηκαν σε ένα Nexus 5 είτε ίσως καθόλου, καθώς ο ήχος εκπέμπεται πολύ έξω από το ακουστικό εύρος. Οι ήχοι του περιβάλλοντος δίνουν ζωή στον πλανήτη σας, το νερό που βουίζει, τα δέντρα που θροΐζουν, οι ριπές των ανέμων, όλα δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία. Δεν είναι χαρακτηριστικό των παιχνιδιών για κινητά, η απενεργοποίηση του ήχου στην πραγματικότητα αφαιρεί από την πραγματική εμπειρία παιχνιδιού και αυτό λέει κάτι.

  Πώς να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή UWP σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου στα Windows 10

συμπέρασμα

Αυτό το παιχνίδι από μόνο του, ως έχει, έχει περιορισμένη αξία επανάληψης. Από τη στιγμή που έχετε φτιάξει έναν κόσμο και ελευθερώσετε τη ζωή του, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθείτε. Αυτό είναι το ανησυχητικό κομμάτι. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί χωρίς το σεμινάριο, αλλά εξακολουθώ να επιμένω ότι αυτό το παιχνίδι είναι καλό για το gaming στο σύνολό του. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα δούμε ένα πλήρως λειτουργικό Simcity για smartphone (καμία από αυτές τις αυτοσχέδιες λύσεις του κόσμου της αυτοκρατορίας), ή ίσως μια εποχή μεταφοράς παιχνιδιών όπως το Black and White, το Cities XL ή ακόμα και το Anno 2070, σίγουρα έχουμε το υλικό, όλα όσα έχουμε ανάγκη είναι το κίνητρο. Που είναι αυτό το παιχνίδι.

Λήψη Topia για Android [$1.99]

Αποκτήστε το Topia για iOS [$1.99]