Πώς να μεταβείτε στο iOS από μια συσκευή Android με την εφαρμογή της Apple


Πριν από λίγο καιρό η Google διευκόλυνε όποιον έχει βαρεθεί το iPhone του μεταβείτε σε Android συσκευή. Υπάρχει μια επίσημη σελίδα που σας βοηθά να μετακινήσετε τα δεδομένα σας από μια συσκευή iOS σε μια συσκευή Android και να κάνετε τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, η Apple στην εκδήλωση της για το iPhone απάντησε και ανακοίνωσε μια εφαρμογή που ονομάζεται Μετακίνηση σε iOS. Είναι η πρώτη (και πιθανώς η τελευταία) εφαρμογή Android που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία και τα ονόματα λένε σχεδόν τι κάνει. σας βοηθά να μετακινηθείτε από μια συσκευή Android σε ένα iPhone. Δεδομένου ότι τα iPhone λειτουργούν διαφορετικά από τις συσκευές Android, ίσως αναρωτιέστε πώς λειτουργεί η όλη κίνηση. Να πώς.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις αξιολογήσεις αστεριών στην εφαρμογή μουσικής στο iOS 10

Στο τηλέφωνό σας Android

Κατεβάστε το Move to iOS από το Google Play Store και εκκινήστε το. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι πλήρως φορτισμένη ή συνδεδεμένη σε πηγή ρεύματος. Βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργή και σταθερή σύνδεση δικτύου.

Στο iPhone σας

Ενεργοποιήστε το iPhone σας και (υποθέτουμε ότι είναι νέο) καταχωρήστε τη συσκευή σας. Συνδεθείτε με ένα δίκτυο WiFi. Μπορείτε να επιλέξετε να παραλείψετε το τμήμα Apple ID, καθώς δεν χρειάζεται για τη μεταφορά δεδομένων. Στη συνέχεια, στις επιλογές Ρύθμισης, το iPhone θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να το ρυθμίσετε ως νέα συσκευή ή να το επαναφέρετε από ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να μετακινήσετε δεδομένα από το Android. Πατήστε αυτήν την τελευταία επιλογή και στην επόμενη οθόνη, πατήστε Συνέχεια.

  Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών για μια εφαρμογή στο Android

Στο Android και το iPhone σας

Στο iPhone σας (αριστερό στιγμιότυπο οθόνης), θα δείτε έναν κωδικό που πρέπει να εισαγάγετε στη συσκευή σας Android (δεξιά στιγμιότυπο οθόνης) στην εφαρμογή Μετακίνηση σε iOS.

Μετά από αυτό, αυτή η οθόνη θα εμφανιστεί στη συσκευή σας iPhone και Android, αντίστοιχα.

Τα δεδομένα θα μεταφερθούν μέσω Διαδικτύου, επομένως βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες σε μια ισχυρή συσκευή και περιμένετε να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Κατεβάστε το Move To iOS από το Google Play Store