Ελέγξτε την αναπαραγωγή βίντεο στα ακουστικά VR με χειρονομίες


Το Google Cardboard είναι το φθηνότερο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας που διατίθεται στην αγορά σήμερα. Δεν είναι πολύ ανθεκτικό αλλά είναι απίστευτα προσιτό. Τα ελαφρώς πιο ανθεκτικά ακουστικά που είναι διαθέσιμα συχνά ζυγίζουν περισσότερο και δεν διαθέτουν κουμπί «δράσης» ή το κουμπί μαγνητικής επιλογής που διαθέτει το Google Cardboard. Ελλείψει αυτού του κουμπιού, πρέπει να ανοίγετε τα ακουστικά όποτε θέλετε να πλοηγηθείτε σε μια εφαρμογή VR. Η μόνη λύση σε αυτό πρέπει να παρέχεται από τους κατασκευαστές εφαρμογών με τη μορφή χειριστηρίων κίνησης κεφαλής και εστίασης στην επιλογή ενεργειών. Εάν το VR σας χρειάζεται περιορισμό στην παρακολούθηση βίντεο, π.χ. ταινιών 3D, τότε το VR Gesture Player είναι μια πολύ φοβερή εφαρμογή που μπορεί να αναπαράγει βίντεο και σας επιτρέπει να το ελέγχετε χρησιμοποιώντας τίποτα περισσότερο από χειρονομίες. Ετσι δουλευει.

  Η Microsoft θα συγχωνεύσει τις εφαρμογές UWP και Win32 με το Project Reunion

Το VR Gesture Player βασίζεται στην κάμερά σας για να ανιχνεύει τις χειρονομίες σας. Εκκινήστε την εφαρμογή και τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στο ακουστικό. Θα δείτε ένα μικρό παράθυρο που δείχνει τη ροή της κάμεράς σας. Ένα κόκκινο περίγραμμα ενός χεριού θα εμφανιστεί σε αυτό.

Τοποθετήστε το χέρι σας μέσα σε αυτό το περίγραμμα και μόλις εγγραφεί, μετακινήστε το χέρι σας για να μετακινήσετε τον δείκτη στην οθόνη. Μπορεί πραγματικά να πει πότε τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα κουμπί και πότε το κάνετε «κλικ».

Όταν ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο, η κάμερα παραμένει ενεργοποιημένη. Εάν μετακινήσετε το χέρι σας μπροστά από την κάμερα, το εργαλείο εύρεσης προβολής κάμερας εμφανίζεται ξανά στην οθόνη σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειρονομίες για να αυξήσετε την ένταση, να μεταβείτε σε οποιαδήποτε θέση στο βίντεο ή να επιστρέψετε και να παίξετε μια διαφορετική.

  Το Εργαλείο Οδικού Σχεδιασμού του Defense Driving διαθέτει λίστες αναπαραγωγής, εφαρμογές και πολλά άλλα

Περιττό να πούμε ότι αυτό θα καταναλώσει σημαντική μπαταρία, επομένως δεν είναι καλή ιδέα να το χρησιμοποιείτε όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Η εφαρμογή έχει μια έκδοση lite που διαθέτει διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις δεν είναι πολύ ενοχλητικές. Η premium έκδοση αφαιρεί διαφημίσεις.

Εγκαταστήστε το VR Gesture Player από το Google Play Store