Είναι το καλύτερο μυστικό όπλο για τις προβληματικές συσκευές iOS σας

Το iOS είναι ένα εκπληκτικό λειτουργικό σύστημα που κάνει την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας ένα iPhone και άλλες συσκευές Apple παιχνιδάκι.

Ωστόσο, ακόμη και οι πιο τέλειες τεχνολογίες αντιμετωπίζουν προβλήματα κάθε τόσο, συμπεριλαμβανομένου του iOS.

Πρέπει όμως να τρέχετε σε ένα κατάστημα κάθε φορά που υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στη συσκευή σας; Οχι! Πολλές εφαρμογές εκεί έξω διορθώνουν τα τεχνικά σφάλματα στο iOS μόνες τους. Μια τέτοια εφαρμογή είναι AnyFix.

Χρησιμοποιώ το AnyFix για να επιδιορθώσω αρκετά προβλήματα iPhone εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχω παρά καλά λόγια να πω γι ‘αυτό. Εδώ είναι η άποψή μου για την εμπειρία μου στη χρήση του AnyFix.

AnyFix: Μια επισκόπηση

AnyFix είναι ένα εργαλείο αποκατάστασης συστήματος iOS που μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα iOS, όπως ενημέρωση και επαναφορά αποτυχιών, παγωμένες οθόνες, βρόχους εκκίνησης, εξάντληση μπαταρίας, λειτουργία ακουστικών και πολλά άλλα.

Μπορεί να διορθώσει περίπου 150 από όλα τα προβλήματα iOS που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε και διασφαλίζει ότι θα έχετε μια σχετικά καλύτερη εμπειρία χρησιμοποιώντας το iPhone σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορεί να επιδιορθώσει το σύστημα iOS χωρίς απώλεια δεδομένων.

Να γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα λογισμικό αποκατάστασης συστήματος iOS όπως το AnyFix:

#1. Ανάκτηση δεδομένων 📂

Όταν μια συσκευή iOS αντιμετωπίζει πρόβλημα λογισμικού ή υλικού, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων. Το λογισμικό αποκατάστασης συστήματος iOS μπορεί να βοηθήσει στην ανάκτηση χαμένων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, μηνυμάτων, επαφών κ.λπ.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Το AnyFix επιλύει συγκεκριμένα τα προβλήματα χωρίς συμβιβασμούς στα δεδομένα, γεγονός που το καθιστά μία από τις καλύτερες εφαρμογές ανάκτησης στην αγορά.

#2. Σταθερότητα συσκευής 📱

Τα ζητήματα λογισμικού μπορεί να προκαλέσουν ασταθή λειτουργία των iPhone και iPad, οδηγώντας σε προβλήματα όπως το πάγωμα, η συντριβή ή η εμπλοκή σε βρόχο εκκίνησης. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να εμφανίζονται τακτικά εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το λογισμικό αποκατάστασης μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, αποκαθιστώντας τη σταθερότητα της συσκευής.

#3. Ανάκτηση τούβλων ⚙️

Εάν μια συσκευή iOS «μπικελωθεί» λόγω αποτυχημένης ενημέρωσης ή προσπάθειας jailbreaking, το λογισμικό αποκατάστασης μπορεί συχνά να την επαναφέρει σε κατάσταση λειτουργίας. Αυτό αποτρέπει την ανάγκη για ακριβές επισκευές ή αντικαταστάσεις υλικού.

#4. Ενημερώσεις iOS 📲

Περιστασιακά, οι ενημερώσεις iOS μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα σε ορισμένες συσκευές. Το λογισμικό αποκατάστασης μπορεί να βοηθήσει στην υποβάθμιση σε προηγούμενη έκδοση iOS ή να διορθώσει προβλήματα που προκαλούνται από ενημερώσεις.

#5. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 🗂️

Εάν πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σας iOS, το λογισμικό ανάκτησης μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τη λειτουργικότητα της συσκευής στη συνέχεια.

  Πώς να δημιουργήσετε επαφές παλαιού τύπου στο iOS 15

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι το iOS σας λειτουργεί ομαλά για χρόνια και δεν χρειάζεται να τρέχετε σε ένα κατάστημα με κάθε μικρό τεχνικό πρόβλημα, η ύπαρξη ενός εργαλείου όπως το AnyFix είναι ζωτικής σημασίας. Μπορεί να επιλύσει τέτοια προβλήματα χωρίς να τα αφήσει να γίνουν σημαντικά.

Χαρακτηριστικά του AnyFix

Το AnyFix έχει όλες τις δυνατότητες στο οπλοστάσιό του για να διασφαλίσει ότι η συσκευή σας iOS επιδιορθώνεται μόνη της. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά:

#1. Λύση λειτουργίας ανάκτησης με ένα κλικ

Εάν αντιμετωπίζετε τεχνικές δυσλειτουργίες και δεν έχετε ιδέα τι το προκαλεί, μπορείτε απλά να θέσετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία ανάκτησης με ένα μόνο κλικ. Απλώς αγγίξτε και ξεχάστε. Το AnyFix θα έκανε τα υπόλοιπα.

Η γρήγορη είσοδος και έξοδος από τη λειτουργία ανάκτησης καθιστά τον ασφαλέστερο τρόπο επισκευής του iPhone ή του iPad σας, ειδικά εάν το τηλέφωνό σας κολλάει ή παρουσιάζονται κάποια άλλα προβλήματα. Μπορείτε να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης δωρεάν, αλλά πρέπει να πληρώσετε για την πλήρη έκδοση για έξοδο. Ναι, δεν είναι δωρεάν, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.

#2. Κλειδωμένο iPhone ή iPad Επαναφορά

Θα σας αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό αν τείνετε να ξεχνάτε τους κωδικούς σας. Το AnyHow μπορεί να σας παρέχει πρόσβαση στο iPhone ή το iPad σας χωρίς τον κωδικό πρόσβασης.

Η λειτουργία σάς βοηθά επίσης να επαναφέρετε τη συσκευή εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το τηλέφωνό σας και θέλετε να αφαιρεθούν όλα τα δεδομένα από την παλιά συσκευή.

Η επαναφορά της συσκευής θα την επαναφέρει στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις και μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης στο τηλέφωνό σας.

#3. Αναβάθμιση ή Υποβάθμιση του iOS

Ας υποθέσουμε ότι δεν σας αρέσει η πιο πρόσφατη έκδοση του iOS ή σας δημιουργεί προβλήματα. Δεν υπάρχει επιλογή υποβάθμισης στην πλατφόρμα, αλλά μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το AnyFix. Επιπλέον, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση beta του iOS δωρεάν. Αν και η υποβάθμισή του θα σας κοστίσει χρήματα, αλλά όχι πολλά.

#4. Διορθώθηκαν τα σφάλματα iTunes

Το iTunes μπορεί να φαίνεται σαν δουλειά μερικές φορές, αλλά πρέπει να εργαστείτε μαζί του για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ενημερώσεις, επαναφορά και άλλα πράγματα.

Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Το AnyFix μπορεί να επιλύσει περίπου 200+ σφάλματα iTunes, συμπεριλαμβανομένων όλων των σημαντικών, όπως 0xe80000a, Σφάλμα 3194, Σφάλμα 4013, Σφάλμα 4000 και Σφάλμα 4005.

#5. Απόρρητο και ασφάλεια δεδομένων

Το AnyFix είναι εξαιρετικά ασφαλές στη χρήση. Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχετε ή οποιαδήποτε δεδομένα καταχωρεί προστατεύεται 100%. Λόγω των υψηλότερων προτύπων απορρήτου και ασφάλειας δεδομένων, έχει γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων.

#6. Υποστήριξη πελατών 24/7

Η χρήση του AnyFix είναι εύκολη. Ωστόσο, ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να καλέσετε την ομάδα υποστήριξης, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής σας. Είναι διαθέσιμο όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όλους τους μήνες το χρόνο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη γρήγορη σημείωση στο iPhone στο iOS 16

Εάν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε μια εφαρμογή ανάκτησης iOS, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το AnyFix λόγω της ανταποκρινόμενης υποστήριξης και του γρήγορου χρόνου εκτέλεσης.

Σχέδια τιμολόγησης του AnyFix

Το AnyFix προσφέρει 3 πακέτα. Το πρόγραμμα 3 μηνών θα σας κοστίσει 35,99 $, ενώ το πρόγραμμα 1 έτους κοστίζει 39,99 $. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ισόβια πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής με 59,99 $.

Μπορείτε να δείτε ποιο πρόγραμμα είναι τέλειο ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και πόσο συχνά πιστεύετε ότι μπορεί να χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε.

Έχει επίσης μια δωρεάν έκδοση αλλά παρέχει μόνο 3 δυνατότητες, με κάποιους περιορισμούς. Επομένως, πριν πληρώσετε οτιδήποτε, δοκιμάστε την εφαρμογή και δείτε αν αξίζει τα χρήματά σας.

Απαιτήσεις συστήματος του AnyFix

Ακολουθούν οι απαιτήσεις συστήματος για την ομαλή λειτουργία του AnyFix στη συσκευή σας:

  • Windows OS: Windows 11, 10, 8, 7, Vista, 32bit και 64bit
  • macOS: macOS Ventura, macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave, macOS High Sierra, macOS Sierra, OS X 10.11, 10.10
  • iOS: iOS 17, iOS 16, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 9, iOS 8, iOS 7, iOS 6, iOS 5
  • iPadOS: iPadOS 13 – iPadOS 17
  • tvOS: tvOS 13, tvOS 12, tvOS 11, tvOS 10, tvOS 9
  • CPU (Windows): 1 GHz (32-bit ή 64-bit) ή παραπάνω
  • CPU (Mac): 1 GHz Intel ή παραπάνω
  • RAM (Windows): 256MB ή περισσότερο (Συνιστάται 1024MB)
  • RAM (Mac): 512 MB ή περισσότερο
  • Ανάλυση: Οθόνη 1024×768 ή μεγαλύτερη
  • Χώρος στον σκληρό δίσκο υπολογιστή: 500 MB ή περισσότερο ελεύθερος χώρος
  • Χώρος στο σκληρό δίσκο της συσκευής: 800 MB ή περισσότερο ελεύθερος χώρος
  • Κάρτα οθόνης: Ταχεία γραφικά 3D – 64MB RAM
  • Άλλες απαιτήσεις: Το iTunes είναι προεγκατεστημένο στον υπολογιστή σας

Το AnyFix είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα iPhone και iPad, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων σειρών iPhone 15 και iOS 17/iPadOS 17, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Mac και Windows.

Εναλλακτικές λύσεις για το AnyFix

Είναι καλύτερο να ερευνήσετε όλα τα κορυφαία εργαλεία ανάκτησης iOS προτού επιλέξετε και επενδύσετε σε ένα. Το AnyFix είναι μόνο μια αρχή. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που μπορείτε να ελέγξετε, μία από τις οποίες θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη για εσάς.

#1. iMyFone Fixppo

iMyFone Fixppo είναι μια καταπληκτική επιλογή για ανάκτηση iOS. Μπορεί να ενημερώσει και να υποβαθμίσει από το iOS 17 χωρίς iTunes, να επαναφέρει τη συσκευή χωρίς τον κωδικό πρόσβασης με ένα μόνο κλικ, να διορθώσει τη συσκευή χωρίς απώλεια δεδομένων και να επιδιορθώσει περισσότερα από 150 προβλήματα iOS, όπως βρόχο λειτουργίας ανάκτησης παγωμένης οθόνης, μαύρη οθόνη και επανεκκίνηση βρόχος.

Οι εκτεταμένες δυνατότητες και η συμβατότητα του λογισμικού με όλα τα εξέχοντα μοντέλα iPhone, iPad και iPod touch το καθιστούν μια καταπληκτική επιλογή.

#2. Tenorshare ReiBoot

Tenorshare ReiBoot μπορεί να κάνει ό,τι μπορεί να κάνει οποιοδήποτε τρέχον λογισμικό αποκατάστασης iOS. Αλλά αυτό που κάνει αυτή τη δελεαστική επιλογή είναι η προσιτή τιμή και ορισμένες δωρεάν υπηρεσίες.

Σε αντίθεση με το AnyFix, το οποίο μπορεί να βάλει το τηλέφωνό σας μόνο σε λειτουργία ανάκτησης δωρεάν, το ReiBoot σας βγάζει επίσης δωρεάν με ένα μόνο κλικ. Μπορεί επίσης να διορθώσει περισσότερα από 200 ζητήματα iOS/iPadOS/macOS και να διασφαλίσει ότι η συσκευή σας λειτουργεί σαν να είναι εξαρχής.

  Παίξτε μουσική εύκολα ενώ οδηγείτε με την εφαρμογή που βασίζεται σε χειρονομίες [iOS]

Για αρχάριους, είναι πράγματι μια εξαιρετική επιλογή. Εάν θέλετε απλώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάκτησης εισόδου και εξόδου, αυτό συμβαίνει επειδή δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα για αυτό. Για άλλες δυνατότητες, θα πρέπει να εγγραφείτε στο επί πληρωμή πρόγραμμα τους.

Διαβάστε επίσης: Tenorshare ReiBoot – Η απόλυτη λύση για ζητήματα iOS

#3. UltFone

UltFone Το εργαλείο επισκευής συστήματος iOS προσφέρει μια σειρά λειτουργιών που το καθιστούν πολύτιμο πλεονέκτημα για τους χρήστες συσκευών Apple. Αυτό το λογισμικό είναι συμβατό με το iOS 17, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα πιο πρόσφατα προβλήματα συστήματος.

Ξεχωρίζει με τη δυνατότητα υποβάθμισης από το iOS 17 χωρίς iTunes, την είσοδο και έξοδο από τη λειτουργία ανάκτησης με ένα κλικ και τη δυνατότητα επίλυσης περισσότερων από 150 προβλημάτων συστήματος iOS, όπως το σφάλμα με το λογότυπο της Apple, οι βρόχοι εκκίνησης και οι οθόνες που δεν ανταποκρίνονται. χωρίς απώλεια δεδομένων.

Επιπλέον, το UltFone προσφέρει την ευκολία επαναφοράς συσκευών iOS χωρίς κωδικό πρόσβασης, αναβάθμισης στην πιο πρόσφατη έκδοση iOS χωρίς προβλήματα και βοήθεια σε υποβαθμίσεις εάν η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το υλικολογισμικό. Το εργαλείο επιλύει επίσης προβλήματα Apple TV και iTunes, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την Apple.

Με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, το UltFone iOS System Repair δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλύουν πολύπλοκα ζητήματα εύκολα και αποτελεσματικά, καθιστώντας το απαραίτητο στοιχείο για κάθε χρήστη iOS που εκτιμά την ακεραιότητα των δεδομένων και τη σταθερότητα της συσκευής.

#4. TunesKit

TunesKit παρέχει μια φιλική προς το χρήστη λύση σε προβλήματα όπως το λογότυπο της Apple, βρόχους εκκίνησης και διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με την οθόνη. Μπορείτε εύκολα να εισέλθετε ή να βγείτε από τη λειτουργία ανάκτησης στη συσκευή σας iOS με ένα μόνο κλικ.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι η ικανότητά του να ενημερώνεται στο πιο πρόσφατο iOS 17 χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τα δεδομένα σας ή ακόμη και να υποβαθμίζει σε προηγούμενη έκδοση iOS χωρίς jailbreaking. Επιπλέον, επεκτείνει την υποστήριξή του στα νεότερα μοντέλα iPhone 15 και iOS 17.

Το TunesKit iOS System Recovery διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν άθικτα κατά τη διαδικασία επισκευής και επίσης λειτουργεί ως εργαλείο επισκευής iTunes, αντιμετωπίζοντας ζητήματα που σχετίζονται με σφάλματα iTunes. Δύο λειτουργίες επισκευής για Windows και Mac παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση για την επίλυση σφαλμάτων iOS και iPadOS.

Με δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού, εξαιρετική προστασία απορρήτου και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο εργαλείο ανάκτησης συστήματος iOS.

Κλείσιμο Σκέψεων

Η επιλογή του τέλειου εργαλείου επισκευής συστήματος iOS μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν θέλετε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή και να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας σωστά. Έχοντας χρησιμοποιήσει διάφορα εργαλεία, η εφαρμογή που με βοήθησε πάρα πολύ είναι το AnyFix. Έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα εργαλείο ανάκτησης, συμπεριλαμβανομένων δυνατοτήτων, πάντα διαθέσιμης υποστήριξης πελατών και ευέλικτων προγραμμάτων τιμολόγησης.

Επιπλέον, διαθέτει επίσης μια φανταστική διεπαφή, καθιστώντας εύκολη την πλοήγηση σε οποιονδήποτε στις πολλές λειτουργίες του. Ωστόσο, ενώ βρήκα ότι το AnyFix είναι το ιδανικό για μένα, θα μπορούσατε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές για να δείτε εάν κάτι άλλο προσφέρει ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Δείτε αν κάποια από τις εναλλακτικές του έχει απήχηση σε εσάς.

Αντιμετωπίζετε το σφάλμα “Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο App Store” στη συσκευή σας iOS; Μάθετε πώς να το διορθώσετε σήμερα.