Είναι μόνιμες οι απαγορεύσεις Grindr;

Η LGBT κοινότητα είναι το κοινό-στόχος για την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακών γνωριμιών που βασίζεται στην τοποθεσία Grindr. Ήταν μια από τις πρώτες γεωκοινωνικές εφαρμογές για γκέι, τρανς, δι και queer άτομα όταν κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάρτιο του 2009. Και έκτοτε έχει γίνει η μεγαλύτερη και πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή μεταξύ των LGBTQ ατόμων. Τόσο η δωρεάν όσο και η πληρωμένη έκδοση είναι προσβάσιμες σε Android και iOS. Το Grindr επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα προσωπικό προφίλ, το οποίο χρησιμοποιεί η εφαρμογή για να τους τοποθετήσει σε έναν καταρράκτη με βάση τη θέση τους στο GPS. Από εκεί, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν άλλα προφίλ που ταξινομούνται κατά απόσταση και μπορούν να προβληθούν τόσο από κοντινούς όσο και από απομακρυσμένους χρήστες, ανάλογα με τις ρυθμίσεις φίλτρου τους. Αλλά εάν ο λογαριασμός σας στο Grindr έχει τεθεί σε αναστολή και έχετε μια συνεχή συνδρομή, θα πρέπει πρώτα να τον απενεργοποιήσετε για να αποφύγετε να χρεωθείτε ξανά. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές σχετικά με το εάν οι απαγορεύσεις Grindr είναι μόνιμες και αν το Grindr λειτουργεί με VPN, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα μάθετε επίσης αν είναι εύκολο να καταργήσετε την απαγόρευση από το Grindr.

Είναι μόνιμες οι απαγορεύσεις Grindr;

Στο Grindr, ολόκληρο το προφίλ και οι εικόνες ενός ατόμου εμφανίζονται όταν κάνετε κλικ σε μία από τις φωτογραφίες προφίλ του στην προβολή πλέγματος. Προκειμένου να ανθίσει η διαφορετικότητα, ο σεβασμός ο ένας για τον άλλον και η σεξουαλική θετικότητα, το Grindr είναι αφοσιωμένο στην καλλιέργεια μιας ασφαλούς και γνήσιας ατμόσφαιρας. Ως αποτέλεσμα, εκατομμύρια χρήστες λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά τη μετριοπάθεια, καθώς εξαρτώνται από αυτήν την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για να παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση με την κοινότητα. Θα μάθετε εάν οι απαγορεύσεις Grindr είναι μόνιμες και αν το Grindr λειτουργεί με VPN περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Διορθώστε το μήνυμα σφάλματος Sling TV 8-12

Τι είναι το Device Ban;

Απαγόρευση συσκευής είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για την απαγόρευση σε μια συγκεκριμένη συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης-στόχος. Ορισμένες πλατφόρμες προσδιορίζουν τη συγκεκριμένη συσκευή που μπορεί να παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας και να συμμετέχει σε παράνομες δραστηριότητες. Μετά την αναγνώριση της συσκευής, αυτή η συσκευή μπαίνει στη μαύρη λίστα και απαγορεύεται να έχει πρόσβαση στον ιστότοπο ή την εφαρμογή ξανά. Αποτρέπει ακόμη και τον χρήστη από τη δημιουργία οποιουδήποτε άλλου νέου λογαριασμού στην ίδια συσκευή.

Πώς μπορείτε να διορθώσετε μια απαγόρευση συσκευής;

Μπορείτε να διορθώσετε μια απαγόρευση συσκευής χρησιμοποιώντας VPN. Το VPN μπορεί να κρύψει τη συσκευή σας και να αποτρέψει την πλήρη παρακολούθηση της. Ας δούμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα VPN στο τηλέφωνό σας:

1. Εκκινήστε το Google Play Store και αναζητήστε το Turbo VPN εφαρμογή.

2. Ανοίξτε το Turbo VPN και πατήστε στο εικονίδιο Πορτοκαλί Καρότο, όπως φαίνεται.

3. Η εφαρμογή θα σας συνδέσει αυτόματα με το ταχύτερο VPN που είναι διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή.

4. Από την Αρχική οθόνη της εφαρμογής, πατήστε στη σημαία χώρας από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Θα εμφανιστεί η λίστα με όλα τα διαθέσιμα VPN από τη συγκεκριμένη χώρα, σε αυτήν την περίπτωση, τις ΗΠΑ. Επιλέξτε το επιθυμητό VPN με βάση τις απαιτήσεις σας.

6. Τώρα, προσπαθήστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο επιθυμητό εφαρμογή ή ιστότοπο και δείτε αν έχει διορθώσει το πρόβλημα για εσάς ή όχι. Διαβάστε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να μάθετε εάν οι απαγορεύσεις Grindr είναι μόνιμες.

Πώς μπορείτε να παρακάμψετε την απαγόρευση συσκευής Grindr;

Ένα VPN μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστεί αυτό. Το Grindr δεν θα σας απαγορεύσει εάν χρησιμοποιείτε αυτό το απλό λογισμικό, το οποίο τον εξαπατά ώστε να πιστεύει ότι βρίσκεστε κάπου αλλού. Έχετε απόρρητο ενώ κάνετε σάρωση προς τα δεξιά γιατί κρατά επίσης τις δραστηριότητές σας κρυφές από τα περίεργα μάτια. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα προαναφερθέντα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το VPN για να παρακάμψετε την απαγόρευση συσκευών Grindr.

  Τι είναι το Markdown και πώς το χρησιμοποιείτε;

Λειτουργεί το Grindr με VPN;

Ναι, το Grindr λειτουργεί με VPN. Αλλά δυστυχώς, άλλα έθνη έχουν θεσπίσει νόμους που απαγορεύουν εντελώς την εφαρμογή καθώς και την ομοφυλοφιλία. Αυτοί οι περιορισμοί ενδέχεται να σας απαγορεύσουν τη χρήση του Grindr, ακόμη και αν λείπετε μόνο προσωρινά από το σπίτι. Αλλά το VPN μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Γιατί η Grindr λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα προφίλ;

Είναι απαγορευμένη η εφαρμογή Grindr εάν γράφει No Profiles Available; Είναι μόνιμες οι απαγορεύσεις Grindr; Ας διαβάσουμε παρακάτω για να μάθουμε τους λόγους:

  • Διακοπτόμενοι διακομιστές ή τεχνικό πρόβλημα
  • Ασταθής ή καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή
  • Κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη και δεδομένα εφαρμογών

Τι συμβαίνει όταν αναφέρετε κάποιον στο Grindr;

Ως κοινός παράδεισος ομιλίας, σύνδεσης και διαδικτυακής κοινότητας, ο Grindr φιλοδοξεί να επιτύχει αυτούς τους στόχους. Η εφαρμογή συνιστά να αποκλείσετε έναν χρήστη που σας κάνει να νιώθετε άβολα. Και οι χρήστες μπορούν να τους αναφέρουν εάν δεν συμμορφώνονται με τις Οδηγίες κοινότητας του Grindr. Η Grindr σάς ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών εάν παρατηρήσετε δραστηριότητα που παραβαίνει τις Οδηγίες κοινότητας. Όλες οι αναφορές μελών αποστέλλονται στο προσωπικό εποπτείας τους για έλεγχο. Εάν δεν θέλετε πια να βλέπετε (ή να σας βλέπουν) κάποιον, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το κουμπί Αποκλεισμός, καθώς η αναφορά ενός προφίλ δεν εμποδίζει τους άλλους να το δουν.

Είναι μόνιμες οι απαγορεύσεις Grindr;

Εξαρτάται. Η μέση διάρκεια μιας απαγόρευσης Grindr είναι επτά ημέρες, αν και μπορεί να παραταθεί εάν ο χρήστης έχει παραβιάσει σοβαρά τις οδηγίες. Οι απαγορεύσεις στο Grindr μπορεί να είναι προσωρινές ή ακόμα και μόνιμες. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή οποιαδήποτε από τις δυνατότητες της εάν το Grindr σας απαγορεύσει. Η παραβίαση των Οδηγιών κοινότητας ή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών είναι πιθανότατα ο λόγος που ο λογαριασμός Grindr απαγορεύεται. Μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα είναι παραδείγματα κοινοτικών οδηγιών ή όρων παροχής υπηρεσιών:

  • Παράνομη συμπεριφορά (όπως η πώληση ναρκωτικών ή η σεξουαλική παρότρυνση)
  • Διαφημίσεις ή spam
  • Εκφοβισμός ή παρενόχληση
  • Γλώσσα που προκαλεί διακρίσεις ή μίσος
  • Πορνογραφικό ή γυμνό
  • Απομίμηση από νέους
  Top 5 εναλλακτικές λύσεις Bootstrap

Μπορεί το Grindr να απαγορεύσει τη συσκευή σας;

Ναι, το Grindr μπορεί να απαγορεύσει τη συσκευή σας. Το Grindr απαγορεύει τις συσκευές για να διασφαλίσει την ασφάλεια των χρηστών, έτσι ώστε οι δράστες να μην μπορούν να δημιουργήσουν άλλο λογαριασμό.

Τι συμβαίνει όταν ο Grindr σας αποκλείει;

Όταν το Grindr σας αποκλείει, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε έναν νέο. Τα προφίλ, τα μηνύματα κ.λπ. θα εξαφανιστούν από την εφαρμογή σας.

Είναι εύκολο να καταργήσετε την απαγόρευση από το Grindr;

Όχι, δεν είναι εύκολο να απαλλαγείς από το Grindr. Στο Grindr, μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για απαγόρευση εάν πιστεύετε ότι σας επιβλήθηκε άδικα. Θα υποβληθεί έλεγχος του αιτήματος επανεξέτασης και θα σας ενημερώσει εάν απαιτούνται περαιτέρω πληροφορίες. Ένα εξειδικευμένο μέλος της ομάδας, το οποίο δεν συμμετείχε στην αρχική απόφαση αποκλεισμού του προφίλ σας, θα πραγματοποιήσει τον έλεγχο. Εάν στείλετε email στον Grindr σχετικά με την απαγόρευσή σας, θα σας δοθεί μια φόρμα για να συμπληρώσετε, η οποία θα τους κάνει να επανεξετάσουν την κατάργησή σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν οι απαγορεύσεις Grindr είναι μόνιμες.

Το Grindr απαγορεύει το Apple ID;

Ναι, το Grindr μπορεί να απαγορεύσει το Apple ID και τις διευθύνσεις IP.

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Grindr;

Μια φόρμα είναι προσβάσιμη στον ιστότοπο του Κέντρου βοήθειας Grindr όπου μπορείτε να υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης σε μια προσπάθεια να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να υποβάλετε ένσταση:

1. Ανοίξτε το Έντυπο αίτησης προσφυγής Grinder στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Επιλέξτε Θέλω να υποβάλω ένσταση για μια απαγόρευση από το Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; αναπτυσσόμενο πεδίο.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στο σχετικό πεδίο.

4. Συνεχίστε να συμπληρώνετε ολόκληρη τη φόρμα και να παρέχετε τα ζητούμενα στοιχεία σχετικά με το πρόβλημά σας.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Submit για να υποβάλετε τη φόρμα.

Οι εκπρόσωποι της Grindr θα έρθουν σε επαφή μαζί σας μέσω ταχυδρομείου με απάντηση ή λύση στο αίτημά σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε αν οι απαγορεύσεις Grindr είναι μόνιμες και αν είναι εύκολο να καταργήσετε την απαγόρευση από το Grindr. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.