Είναι καλύτερο το Babbel ή το Duolingo για την εκμάθηση μιας γλώσσας;

Εάν είστε αρχάριος και δεν είστε σίγουροι για το Είναι καλύτερο το Babbel ή το Duolingo; Και θέλετε να μάθετε ποιο πρόγραμμα εκμάθησης γλωσσών να χρησιμοποιήσετε για την εκμάθηση μιας διεθνούς γλώσσας; Έφτασες ακριβώς εκεί που έπρεπε. Babbel Vs Duolingo η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης θα συγκριθεί διεξοδικά σε αυτό το άρθρο. Τι περιμένεις λοιπόν; Ας ανακαλύψουμε.

Είναι καλύτερο το Babbel ή το Duolingo για την εκμάθηση μιας γλώσσας;

Εδώ, έχουμε εξηγήσει λεπτομερώς τη διαφορά μεταξύ Babbel και Duolingo.

Τι είναι το Babbel;

Ένας από τους κύριους αντιπάλους του Duolingo, στόχος του οποίου είναι να κάνει τους χρήστες να μιλούν στη γλώσσα που έχουν επιλέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Babbel, σε αντίθεση με το Duolingo, προσφέρει μια premium υπηρεσία βασισμένη σε συνδρομές με ευέλικτες βαθμίδες τιμολόγησης, μια δίκαιη δοκιμαστική περίοδο και μια εισαγωγή στις έννοιες προγραμματισμού. Η μάθηση συγκεντρώνεται με τέτοιο τρόπο από το πρόγραμμα ώστε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση μιας συνεδρίας, συνεχίζετε να χτίζετε πάνω στις πληροφορίες που έχετε ήδη αποκτήσει.

Χαρακτηριστικά

  • Υπάρχουν 14 διαφορετικές γλώσσες διαθέσιμες.
  • Βολικά προγραμματισμένα μαθήματα με μέγεθος μπουκιάς, διάρκειας 10 έως 15 λεπτών.
  • Ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους φοιτητές.
  • Χρησιμοποιήστε έναν διαχειριστή κριτικών για να εγγυηθείτε ότι θα διατηρήσετε όσα μαθαίνετε με την πάροδο του χρόνου.
  • Χρησιμοποιήστε τεχνολογίες αναγνώρισης ομιλίας για να διασφαλίσετε ότι η προφορά σας είναι ακριβής.

Πλεονεκτήματα του Babbel

  • Η καλομαθημένη γραμματική είναι εμφανής. Όλοι οι νέοι κανόνες εξηγούνται διεξοδικά και βοηθητικά, ειδικά στο τμήμα γραμματικής.
  • Είναι μια καλή ισορροπία ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης.
  • Το Babbel θα συνεχίσει να είναι χρήσιμο σε μαθητές ξένων γλωσσών που έχουν προχωρήσει πέρα ​​από τα αρχικά στάδια του ταξιδιού τους.
  • Οι χρήστες μπορούν να διορθώσουν τα λάθη τους στο τέλος ενός μαθήματος ή μετά την εκτέλεση των καρτών flash στην έκδοση για υπολογιστές της εφαρμογής. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα βλέποντας πού έκαναν λάθος.

Μειονεκτήματα του Babbel

  • Η εφαρμογή για κινητά έχει μερικά σφάλματα. Το Babbel πιθανότατα δεν είναι για εσάς εάν θέλετε μια εφαρμογή εκμάθησης γλώσσας στο τηλέφωνό σας για να σας βοηθήσει να μάθετε μια γλώσσα. Γιατί δεν μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου στο κινητό.
  • Δεν είναι ιδανικό για εκμάθηση πολλών γλωσσών. Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που ασχολείται με πολλές γλώσσες ταυτόχρονα, το Babbel θα γίνει γρήγορα απαγορευτικά ακριβό. Κάθε νέα γλώσσα απαιτεί επιπλέον συνδρομή.
  • Το Babbel είναι μάλλον ακριβό για μια συνδρομή προγράμματος επιτραπέζιου υπολογιστή, ιδιαίτερα αν επιλέξετε να χρεώνεστε μηνιαία. Υπάρχουν τόσα πολλά εξαιρετικά εργαλεία Διαδικτύου διαθέσιμα για εκμάθηση γλωσσών.
  • Είναι λίγο κουραστικό, αλλά για ορισμένους, η ποιότητα των εφαρμογών που μοιάζει με παιχνίδι είναι ένα σημαντικό σημείο πώλησης.
  8 Καλύτερη διαχείριση φιλοξενίας Redis για τις εφαρμογές σας

Τι είναι το Duolingo;

Ως παιχνιδοποιημένη μέθοδος εκμάθησης νέων γλωσσών, Duolingo είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές. Υπάρχουν 39 διαφορετικές επιλογές γλώσσας για να διαλέξετε (ρουμανικά, σκωτσέζικα γαελικά, ιαπωνικά, χίντι, τσέχικα, βιετναμέζικα, ουκρανικά, ουαλικά, χαβανέζικα, ελληνικά, σουαχίλι, εβραϊκά, αραβικά, κορεατικά, ρουμανικά, λατινικά και κινέζικα) με εξαιρετικά απλή εκκίνηση διαδικασίες για τα πάντα, από ισπανικά και γαλλικά έως κορεάτικα και ιαπωνικά και πολλά άλλα. Το Duolingo εργάζεται επί του παρόντος στα Ουγγρικά, Φινλανδικά και Ναβάχο για να συμπεριληφθούν στη λίστα. Όλα είναι επίσης δωρεάν. Η ανάγνωση, η γραφή, η ομιλία και η ακρόαση είναι οι τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες που δίνονται έμφαση σε αυτό το διαδικτυακό εργαλείο, το οποίο λειτουργεί σε μια ποικιλία συσκευών.

Χαρακτηριστικά

  • Το Duolingo σάς δίνει την επιλογή να εστιάσετε σε όσα έχετε ήδη μάθει για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, ενώ σας επιτρέπει επίσης να προχωρήσετε και να αποκτήσετε νέο λεξιλόγιο και δεξιότητες.
  • Τα μαθήματα στο Duolingo παρουσιάζονται με τακτοποιημένο, προοδευτικό τρόπο για να δείξουν στους χρήστες πώς να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες. Επιπλέον, το Duolingo αφαιρεί μέρος της αβεβαιότητας σχετικά με το τι πρέπει να εξασκείτε.
  • Το Duolingo καταγράφει πόσες φορές επισκέπτεστε την εφαρμογή για να ολοκληρώσετε ένα μάθημα. Είναι πιθανό να μην θέλετε να τερματίσετε το σερί σας, οπότε θα συνεχίσετε να επιστρέφετε καθημερινά.
  • Αν και η εκμάθηση μιας γλώσσας μπορεί να είναι δύσκολη, το Duolingo κάνει τα μαθήματά του περισσότερο σαν παιχνίδια, τα οποία θα σας κρατήσουν αφοσιωμένους και ενθουσιασμένους να μάθετε.
  • Δίνοντάς σας μια βάση στη γραμματική και το λεξιλόγιο και στη συνέχεια εστιάζοντας στην ανάγνωση, τη γραφή, την ομιλία και τις ικανότητες ακρόασης με ευχάριστες δραστηριότητες, το Duolingo επιδιώκει να βελτιώσει ολοκληρωμένες δεξιότητες σε όλους τους τομείς.

Πλεονεκτήματα του Duolingo

  • Περιλαμβάνεται ένα τεστ τοποθέτησης για τον προσδιορισμό του επιπέδου της γλώσσας σας.
  • Παρακολουθεί την πρόοδό σας στη μάθηση.
  • Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει όλα τα μαθήματα.
  • Επανάληψη λέξεων αφού τις επιλέξετε.
  • Απλό στη χρήση.

Μειονεκτήματα του Duolingo

  • Άσχετο με το λεξιλόγιο των δειγμάτων προτάσεων.
  • Το Duolingo δεν υποστηρίζει πολλές γλώσσες.
  • Η υπερβολική χρήση του gamification δημιουργεί μια ψευδή αίσθηση ολοκλήρωσης.
  • Η έλλειψη φυσικών ομιλητών.
  • Μερικές ερωτήσεις περιέχουν λέξεις που λείπουν ή είναι λανθασμένες.

Διαφορά μεταξύ Babbel και Duolingo

Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ της Babbel και της Duolingo, παρά το γεγονός ότι οι δύο επιχειρήσεις είναι παρόμοιες από πολλές απόψεις.

Η κύρια διαφορά μεταξύ Babbel και Duolingo είναι η εξής:

Babbel
Duolingo
Το Babbel είναι ανώτερο σε συνολική γλωσσική επάρκεια.
Το Duolingo είναι ανώτερο για σποραδικούς μαθητές γλωσσών.
Το Babbel παρέχει μια εμπειρία εντελώς χωρίς διαφημίσεις, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη μελέτη.
Η δωρεάν έκδοση του Duolingo χρηματοδοτείται από την πώληση διαφημιστικού χώρου σε εταιρείες, οι οποίες στη συνέχεια προβάλλουν ενοχλητικές διαφημίσεις εντός του προγράμματος.
Το Babbel προσφέρει μαθήματα που περιλαμβάνουν εξάσκηση στη συζήτηση και πολιτιστική εμβάπτιση.
Το Duolingo παρέχει μαθήματα προσαρμοστικής μάθησης.
Ο σχεδιασμός του Babbel απευθύνεται σε πιο σοβαρούς ενήλικες μαθητές που επιλέγουν λιγότερο περίπλοκες μεθόδους διδασκαλίας της γλώσσας χωρίς την πρόσθετη παιχνιδοποίηση.
Το Duolingo εξυπηρετεί περισσότερο τους νέους και τους νεότερους μαθητές με τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και τον επιβλητικό πολύχρωμο σχεδιασμό του.
Η Babbel προσφέρει τέσσερα προγράμματα συνδρομής με μηνιαίες πληρωμές.
Το Duolingo προσφέρει μια δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις και μηνιαία συνδρομή χωρίς διαφημίσεις.
Το Babbel επικεντρώνεται στο να σας διδάξει πολιτιστικές και γλωσσικές συμβουλές σχετικά με τη γλώσσα που μελετάτε, και όχι απλώς λεξιλόγιο και δομή προτάσεων.
Τα μαθήματα του Duolingo συχνά δεν διαθέτουν την πολυπλοκότητα για να αντιμετωπίσουν σημαντικές πολιτιστικές αποχρώσεις και σενάρια πραγματικού κόσμου.

  Πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Chime

Babbel Vs Duolingo: Τι είναι καλύτερο;

Το Babbel είναι μια υπηρεσία εκμάθησης γλωσσών που στοχεύει να βρει μια ισορροπία μεταξύ της πληρότητας και της οικονομικής απόδοσης.

Το Duolingo είναι ίσως η πιο γνωστή εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών στην αγορά. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν, αλλά ένα μειονέκτημα είναι ότι τα μαθήματα είναι κάπως τυχαία. Εάν εξακολουθείτε να είστε αβέβαιοι για το Είναι καλύτερο το Babbel ή το Duolingo; — Περίμενε λίγο. Θα σας δώσουμε την απάντηση αμέσως.

  • Πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι το Babbel είναι προτιμότερο από το Duolingo για διάφορους λόγους μετά από προσεκτική αξιολόγηση και δοκιμή και των δύο εφαρμογών εκμάθησης γλωσσών.
  • Το Babbel έχει αξιολογηθεί ως ανώτερο από το Duolingo όσον αφορά την ποιότητα του προγράμματος σπουδών, τη μεθοδολογία διδασκαλίας και την παράδοση.
  • Το Duolingo στοχεύει να κάνει την εκμάθηση μιας γλώσσας διασκεδαστική και ελκυστική μετατρέποντάς την σε παιχνίδι, ενώ η Babbel επικεντρώνεται σε μια πιο σταθερή και συμβατική προσέγγιση για τη διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας μέσω μαθημάτων σε βάθος.
  • Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, την αφοσίωση χρηστών Babbel εναντίον του Duolingo και την παρεχόμενη υποστήριξη, η Babbel υπερέχει του Duolingo.
  • Το μόνο πράγμα για το Duolingo είναι ότι είναι δωρεάν και έχει gamification αλλά μέχρι εκεί. Η ανώτερη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών συνολικά είναι η Babbel.

Σύγκριση κόστους μεταξύ Babbel και Duolingo

Ας συγκρίνουμε τις τιμές κόστους Duolingo vs Babbel πριν καταλήξουμε σε συμπέρασμα. Στην ουσία, και οι δύο επιχειρήσεις παρέχουν μια ποικιλία προγραμμάτων συνδρομής. Τώρα ας μιλήσουμε πρώτα για το Babbel.

  • Η Babbel παρέχει στους πελάτες συνολικά τέσσερα διαφορετικά προγράμματα, τα οποία παρέχουν όλα πρόσβαση σε μία επιλεγμένη γλώσσα (από τις 15 διαφορετικές γλώσσες τους για να διαλέξουν).
  • Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές επιλογές πληρωμής στη διάθεσή σας.
  • Το μηνιαίο πρόγραμμα, το οποίο κοστίζει 14 $ το μήνα. Το τρίμηνο πρόγραμμα, το οποίο κοστίζει 10 $ το μήνα. Το εξάμηνο πρόγραμμα, το οποίο κοστίζει περίπου 8,50 $ το μήνα και το πρόγραμμα 12 μηνών, το οποίο προσφέρει την καλύτερη αξία σε περίπου 7 $ το μήνα.
  Διορθώστε προβλήματα με τον κατοπτρισμό οθόνης του Amazon Firestick

Το κόστος του Duolingo έχει ως εξής.

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Duolingo δωρεάν ή μπορείτε να εγγραφείτε στην εμπορική του υπηρεσία που ονομάζεται Duolingo Plus.
  • Το πρόγραμμα Plus έχει ετήσιο κόστος 84 $ ή 7 $ ανά μήνα.
  • Προς αποφυγή αμφιβολιών, με την αναβάθμιση στο πρόγραμμα Plus, το Duolingo απαλλάσσεται από αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις και προσφέρει απεριόριστες καρδιές και δοκιμαστικές προσπάθειες, καθώς και μεμονωμένα μαθήματα για να ξεπεράσετε τα λάθη σας.

Επομένως, το κόστος είναι ουσιαστικά το ίδιο όταν συγκρίνουμε τα προγράμματα επί πληρωμή από τις δύο επιχειρήσεις. Για ένα πλήρες έτος, ο προϋπολογισμός σας θα είναι περίπου 7 $ κάθε μήνα. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να επιλέξετε έναν νικητή σε αυτήν την κατάσταση. Το Babbel vs Duolingo είναι και τα δύο λιγότερο ακριβά από άλλους ανταγωνιστές εκμάθησης γλωσσών. Επιπλέον, το κόστος Duolingo vs Babbel, και οι δύο εταιρείες παρέχουν στους πελάτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προγράμματά τους προτού δεσμευτούν πλήρως. Η Babbel προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 20 ημερών εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, ενώ η Duolingo προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δοκιμάσετε τη συνδρομή Plus.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποια πλατφόρμα παρέχει τις περισσότερες γλώσσες για εκμάθηση;

Απ. Το Babbel σάς επιτρέπει να μελετήσετε μόνο 15 γλώσσες, ενώ το Duolingo σας επιτρέπει να μάθετε έως και 39.

Ε2. Ποιο είναι λιγότερο ακριβό, το Duolingo ή το Babbel;

Απ. Αν θέλετε να μάθετε μια γλώσσα χωρίς να πληρώσετε χρήματα, το Duolingo είναι η προτιμώμενη επιλογή γιατί παρέχει τις πληροφορίες του δωρεάν. Το Babbel είναι συνολικά φθηνότερο επειδή η έκδοση Duolingo pro κοστίζει λίγο περισσότερο από το Babbel.

Ε3. Τι ξεχωρίζει το Duolingo και το Babbel το ένα από το άλλο;

Απ. Το Babbel εστιάζει σε μια πιο ισχυρή και πιο συμβατική προσέγγιση στη διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας μέσω εις βάθος μαθημάτων. Ενώ το Duolingo στοχεύει να παιχνιδιάρει που μαθαίνετε και να προσφέρει μια σύγχρονη εμπειρία. Αυτή είναι η θεμελιώδης διάκριση μεταξύ των δύο υπηρεσιών.

Q4. Παρέχει το Duolingo πιστοποιητικό;

Απ. Μετά τη λήψη του τεστ, το πιστοποιητικό Duolingo διατίθεται 48 ώρες αργότερα.

Q5. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό αφού ολοκληρώσετε ένα μάθημα στο Babbel;

Απ. Ναί! Για κάθε μάθημα που τελειώνετε στο Babbel, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό.

Ε6. Είναι τα πιστοποιητικά Duolingo και Babbel αυθεντικά;

Απ. Η πιστοποίηση Duolingo δεν είναι πραγματικά μια πιστοποίηση, επειδή το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι περάσατε εξετάσεις σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα πρακτικής άσκησης. Αν και δεν είναι επίσημο προσόν, αυτό το πιστοποιητικό περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο και το επίπεδο δυσκολίας του μαθήματος.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο βοήθησε να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε σύγχυση σχετικά με το Is Babbel ή το Duolingo καλύτερα. Τελικά, όλα εξαρτώνται από το τι χρειάζεστε. Το Babbel και το Duolingo, όπως κάθε άλλο προϊόν ή υπηρεσία, έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση, αναφέραμε επίσης τη διαφορά κόστους μεταξύ Duolingo και Babbel. Μπορείτε πάντα να πάτε με αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.