Διορθώστε προβλήματα με τον κατοπτρισμό οθόνης του Amazon Firestick

Το Amazon Firestick είναι μια προσιτή και φορητή συσκευή για να παρακολουθείτε ταινίες ή εκπομπές στην τηλεόρασή σας. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από το Amazon. Σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε το έξυπνο σπίτι σας με τη λειτουργικότητα Alexa. Εκτός από αυτά, μπορείτε να απολαύσετε μερικά παιχνίδια σε μια μεγάλη οθόνη. Ο κατοπτρισμός οθόνης είναι μια απλή διαδικασία, αλλά μπορεί να προκύψουν ορισμένα προβλήματα. Μπορεί να οφείλονται σε συμβατότητα, προβλήματα δικτύου ή ακατάλληλες διαμορφώσεις. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε να επιδιορθώνετε ζητήματα αντικατοπτρισμού οθόνης του Amazon Firestick στα Windows 10, συμπεριλαμβανομένου του σφάλματος δεν βρέθηκε η εφαρμογή στο Fire TV.

Διορθώστε προβλήματα με τον κατοπτρισμό οθόνης του Amazon Firestick

Amazon Firestick προβλήματα αντικατοπτρισμού μπορεί να εμφανιστούν για διάφορους λόγους. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση των συσκευών σας, εφαρμόστε τις παρακάτω προτάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων.

Μέθοδος 1: Εκτελέστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων εισερχόμενων συνδέσεων

Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων είναι να προσδιοριστεί η αιτία πίσω από το πρόβλημα. Μόνο τότε θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια λύση αντιμετώπισης προβλημάτων θα εφαρμοστεί. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε να το καταλάβουμε. Εκτελέστε το Windows Troubleshooter για να ελέγξετε και να διορθώσετε τυχόν σφάλματα στον υπολογιστή σας που προκαλούν το Fire Stick σας να περνά απαρατήρητο κάνοντας το Amazon Fire Stick mirror των Windows 10.

  Πώς να βρείτε γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος στους Χάρτες της Apple

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Ενημέρωση & Ασφάλεια.

3. Επιλέξτε την επιλογή Αντιμετώπιση προβλημάτων στο αριστερό παράθυρο.

4. Επιλέξτε Πρόσθετα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων.

5. Στην ενότητα Εύρεση και επίλυση άλλων προβλημάτων, μεταβείτε στις Εισερχόμενες συνδέσεις > Εκτελέστε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για να δείτε εάν υπάρχουν προβλήματα.

Εάν δεν εντοπιστούν προβλήματα, τότε αντιμετωπίζετε ένα διαφορετικό σφάλμα. Επιτρέψτε στα Windows να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων, εάν προκύψει κάτι.

Μέθοδος 2: Συνδέστε και τις δύο συσκευές στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi

Το πιο χαρακτηριστικό πρόβλημα με το mirroring είναι ότι οι συσκευές δεν βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. Η πλειοψηφία των δρομολογητών διαθέτει δύο ζώνες: 2,4 GHz και 5 GHz. Μια ζώνη Wi-Fi μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά κανάλια, όπως το ραδιόφωνο μπορεί να έχει πολλά κανάλια. Αυτή η λειτουργία εξαλείφει τις επικαλύψεις και τις παρεμβολές δικτύου.

1. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

2. Στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά ότι βρίσκονται στην ίδια συχνότητα.

Μέθοδος 3: Επανεκκινήστε το Firestick

Η επιλογή Firestick Mirroring είναι ενεργοποιημένη και εξακολουθεί να μην λειτουργεί τότε, η επανεκκίνηση μπορεί να βοηθήσει εάν η συσκευή σας Windows 10 δεν αναγνωρίζει το Firestick.

  Πώς να προσαρμόσετε το κέλυφος Bash με το shopt

1. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

2. Επιλέξτε My Fire TV στο μενού Ρυθμίσεις.

3. Επιλέξτε Επανεκκίνηση στο μενού MY FIRE TV.

Μέθοδος 4: Επανασυνδέστε το δίκτυο

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σύνδεση αφαιρώντας το δίκτυο και συνδέοντάς το ξανά.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις FireTV > Δίκτυο όπως φαίνεται.

2. Επιλέξτε Εμφάνιση όλων των δικτύων. Εδώ, επιλέξτε το δίκτυό σας και κάντε κλικ στο Ξεχάστε αυτό το δίκτυο.

3. Επιλέξτε την επιλογή My Fire TV στην Αρχική οθόνη.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Επανεκκίνηση του Fire TV stick όπως απεικονίζεται παρακάτω και προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά στον υπολογιστή.

Μέθοδος 5: Ενημερώστε τα Windows

Η ασταθής μετάδοση, η επιλογή κατοπτρισμού δεν εμφανίζεται και η κακή σύνδεση ενδέχεται να συνδέονται ξανά με τη ρύθμιση των Windows 10. Μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμίσετε τα προγράμματα οδήγησης σε αυτό το σενάριο για να διορθώσετε προβλήματα που αντικατοπτρίζουν το Amazon Fire stick στα Windows 10. Γενικά, οι χρήστες των Windows θα ενημερώνουν αυτόματα το λογισμικό προγραμμάτων οδήγησης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε για ενημερώσεις στον επιτραπέζιο/φορητό υπολογιστή σας Windows 10 ως εξής:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Ενημέρωση & Ασφάλεια όπως φαίνεται.

3. Επιλέξτε Έλεγχος για ενημερώσεις.

4Α. Εάν διαθέτετε τα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης και το λειτουργικό σύστημα, θα δείτε το μήνυμα Είστε ενημερωμένοι όπως φαίνεται.

  Πώς να ρυθμίσετε τα κοινά στοιχεία NFS στο OpenMediaVault

4Β. Εάν δεν το κάνετε, θα λέει Διαθέσιμες ενημερώσεις. Έτσι, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα εφαρμογής Firestick Not Found

Παρόλο που η κατασκευή του Amazon fire stick mirror των Windows 10 είναι απλή, προβλήματα λογισμικού και άλλα προβλήματα προκύπτουν κατά καιρούς. Ένα από αυτά είναι το σφάλμα app not found στο Fire TV και δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε:

Επιλογή I: Βασικές διορθώσεις

1. Ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου σύνδεσης από τον πίνακα ειδοποιήσεων και αναζητήστε τη συσκευή σας Fire.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να το εντοπίσετε, πιθανότατα υπήρχε πρόβλημα με τον καθρέφτη. Είναι ένα συνηθισμένο λάθος όταν ο καθρέφτης στο Fire TV δεν είναι ενεργοποιημένος.

2. Επανεκκινήστε το Firestick, ενεργοποιήστε την επιλογή mirroring και συνδεθείτε με τα Windows 10.

3. Βεβαιωθείτε ότι έχει εκχωρηθεί η σωστή τοποθεσία και χώρα στον λογαριασμό σας.

Επιλογή II: Εγγράψτε ξανά τον λογαριασμό σας στο Amazon

Εάν οι παραπάνω λύσεις δεν λειτουργούν για εσάς, πολλοί χρήστες πρότειναν να εγγράψετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Amazon στο Fire TV για να αποφύγετε το σφάλμα που δεν βρέθηκε η εφαρμογή.

1. Στη διεπαφή Fire TV, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμός & Προφίλ.

2. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας στο Amazon και, στη συνέχεια, καταργήστε την εγγραφή όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Μετά από αυτό μπορείτε να εγγραφείτε ξανά και να ελέγξετε εάν το σφάλμα έχει διορθωθεί.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να διορθώσετε προβλήματα με τον κατοπτρισμό οθόνης του Amazon Firestick στα Windows 10. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας. Καταθέστε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.