Πώς να βρείτε εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη οχήματος δωρεάν στην Ινδία

Πολλές καταστάσεις απαιτούν από εσάς να αναζητήσετε τον ιδιοκτήτη ενός οχήματος, περιστατικά όπως χτυπήματα, ατυχήματα, κλοπές κ.λπ. Εάν παρατηρήσετε οτιδήποτε θεωρείται παράνομο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε έρευνα στο όχημα και επίσης να βρείτε τον εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη δωρεάν οχημάτων στην Ινδία. Μπορείτε επίσης να λάβετε στοιχεία οχήματος με πινακίδα κυκλοφορίας, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε τι τύπο οχήματος χρησιμοποιούν. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να βρείτε δωρεάν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου με αριθμό εγγραφής. Αυτό μπορεί εύκολα να εντοπίσει το όχημά τους και να σας δώσει τα αποτελέσματα με ακρίβεια. Λοιπόν, Ας ξεκινήσουμε.

Πώς να βρείτε εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη οχήματος δωρεάν στην Ινδία

Εδώ, έχουμε εξηγήσει λεπτομερώς τις μεθόδους εύρεσης ιδιοκτήτη αυτοκινήτου με αριθμό εγγραφής δωρεάν.

Μέθοδος 1: Μέσω της ιστοσελίδας Parivahan

Ο ιστότοπος του Parivahan αποτελείται από μια τεράστια βάση δεδομένων με πινακίδες κυκλοφορίας και λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις πινακίδες, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε αυτόν τον ιστότοπο για να βρείτε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας δωρεάν.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο για Parivahan.

  5 Enterprise-Ready Cloud σαρωτές ευπάθειας για AWS, GCP, Azure και άλλα

2. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε ξανά κλικ στο Continue.

4. Αφού εισέλθετε στον ιστότοπο, πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό οχήματος και τον κωδικό Captcha και να κάνετε κλικ στην Αναζήτηση Vahan.

Αυτό θα σας δώσει το όνομα του ιδιοκτήτη του οχήματος, την ημερομηνία εγγραφής, καθώς και την πόλη στην οποία ταξινομήθηκε το όχημα. Περισσότερες πληροφορίες, όπως ο αριθμός κινητήρα και ο αριθμός πλαισίου είναι επίσης διαθέσιμες για το όχημα που αναζητήσατε.

Μέθοδος 2: Μέσω της υπηρεσίας SMS Vahan

Υπάρχει επίσης μια υπηρεσία SMS που εκτελείται από τη Vaahan στην οποία μπορείτε να λάβετε απλές λεπτομέρειες στέλνοντας ένα SMS, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να λαμβάνετε λεπτομέρειες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία SMS και να ελέγξετε τα στοιχεία κατόχου οχήματος μέσω εγγραφής.

1. Πληκτρολογήστε VAHAN (κενό) και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

2. Στείλτε το παραπάνω μήνυμα στον παρακάτω αριθμό 7738299899.

3. Στη συνέχεια, θα λάβετε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος μέσω μηνύματος SMS.

Μέθοδος 3: Μέσω της εφαρμογής Acko Insurance

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Acko Insurance για να βρείτε εγγεγραμμένο κάτοχο οχήματος δωρεάν στην Ινδία για να ελέγξετε τα στοιχεία του κατόχου του οχήματος με τον αριθμό εγγραφής.

1. Κατεβάστε την εφαρμογή Acko από Google Play Store ή App Store σύμφωνα με τη συσκευή σας.

  Πώς να βρείτε το πλησιέστερο Pokéstop σας χωρίς να κάνετε ένα βήμα

2. Συνδεθείτε στην εφαρμογή μέσω του αριθμού κινητού τηλεφώνου και πατήστε Συνέχεια.

3. Αφού συνδεθείτε, πατήστε στις πληροφορίες RTO που υπάρχουν στην εφαρμογή.

4. Τώρα, πληκτρολογήστε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και πατήστε το κουμπί βέλους για να λάβετε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με ένα όχημα.

Γιατί θα χρειαστεί να μάθετε για έναν κάτοχο οχήματος χρησιμοποιώντας τον εγγεγραμμένο αριθμό του;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να αποκτήσετε έναν αριθμό εγγραφής για να μπορέσετε να εντοπίσετε τον ιδιοκτήτη και να βρείτε τον εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη του οχήματος δωρεάν στην Ινδία.

  • Αγορά μεταχειρισμένου οχήματος: Πριν αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο όχημα, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος.

  • Ατυχήματα: Σε περίπτωση που έχει συμβεί ατύχημα και έχουν προκληθεί ζημιές, μπορείτε να εντοπίσετε τα στοιχεία του οχήματος χρησιμοποιώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

  • Hit and Run: Εάν είστε μάρτυρες ενός περιστατικού Hit and Run, μπορείτε να βρείτε τον εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη οχήματος δωρεάν στην Ινδία, εναλλακτικά μπορείτε επίσης να αναφέρετε τον αριθμό κυκλοφορίας στο κοντινό αστυνομικό τμήμα σας.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Μπορώ να ελέγξω τη φορολογική εγκυρότητα του οχήματος χρησιμοποιώντας τον αριθμό κυκλοφορίας;

Απ. Ναι, μπορείτε να ελέγξετε τη φορολογική εγκυρότητα του οχήματος. Απλώς αναζητήστε τον φόρο MV έως και στον ιστότοπο για να δείτε τα στοιχεία φορολογικής εγκυρότητας.

Ε2. Μπορούμε να βρούμε τη διεύθυνση κατοικίας ενός ατόμου αναζητώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του;

Απ. Όχι, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου, οι διευθύνσεις δεν μπορούν να προβληθούν στον ιστότοπο ή οπουδήποτε.

Ε3. Έχει ο Vahan εφαρμογή για χρήση;

Απ. Προς το παρόν, δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη εφαρμογή για την υπηρεσία Vahan, αλλά αναμένουμε να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή στο AppStore οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

Q4. Πώς έχει ο Vahan όλα τα δεδομένα σχετικά με τα μηχανοκίνητα οχήματα;

Απ. Ο Vahan συλλέγει όλα τα δεδομένα μηχανοκίνητων οχημάτων από το Εθνικό Μητρώο Μηχανοκίνητων Οχημάτων. Το Εθνικό Μητρώο του μηχανοκίνητου οχήματος συγκεντρώνει με τη σειρά του όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με ένα μηχανοκίνητο όχημα από το RTO (Περιφερειακό Γραφείο Μεταφορών).

Q5. Μπορώ να βρω έναν αριθμό κυκλοφορίας οχήματος παρέχοντας τα στοιχεία του Aadhar;

Απ. Όχι, το Aadhar είναι ασφαλές και αποτελείται από σημαντικά προσωπικά δεδομένα που συνήθως δεν αποκαλύπτονται σε κανέναν, επομένως δεν μπορείτε να βρείτε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος χρησιμοποιώντας απλώς μια κάρτα Aadhar.

Ε6. Πού μπορώ να παραπονεθώ για τα στοιχεία εγγραφής του οχήματός μου;

Απ. Εάν έχετε οποιαδήποτε ζητήματα ή απορίες σχετικά με τα στοιχεία ταξινόμησης οχημάτων, μπορείτε να επισκεφτείτε τον τοπικό RTO και να διορθώσετε τις αμφιβολίες σας. Κάθε περιφέρεια είναι παρούσα με το αντίστοιχο RTO.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με το Πώς να βρείτε εγγεγραμμένο κάτοχο οχήματος δωρεάν στην Ινδία ήταν χρήσιμο για εσάς και μπορέσατε να εντοπίσετε έναν ιδιοκτήτη οχήματος με τη βοήθεια του άρθρου μας. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε καλύτερα για εσάς και μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο για το άρθρο, Ευχαριστούμε!