Πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Chime

Η Bancorp Bank ή η Stride Bank, NA παρέχουν τις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες της, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν από την Chime Financial, Inc., μια αμερικανική εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας. Η Chime παίρνει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της μέσω της είσπραξης των διατραπεζικών προμηθειών. Εκτός από τη λήψη χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών Visa, οι κάτοχοι λογαριασμών έχουν επίσης πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική τραπεζική πλατφόρμα μέσω του ιστότοπου της επιχείρησης ή των εφαρμογών για κινητές συσκευές. Δεν υπάρχουν φυσικά υποκαταστήματα για την Chime, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις ή χρεώσεις υπερανάληψης, δεν απαιτούνται ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου, δεν απαιτείται αρχική κατάθεση για το άνοιγμα ενός δωρεάν λογαριασμού όψεως και κανένα κόστος υπερανάληψης. Όπως και άλλοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, η Chime έχει θέσει αρκετούς κανόνες. Εάν ο λογαριασμός σας είναι κλειδωμένος, πρέπει να μην έχετε διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις. Οι ανησυχίες για την ασφάλεια είναι η κύρια αιτία ενός κλειστού λογαριασμού. Ο λογαριασμός σας μπορεί να αποκλειστεί εάν τον έχετε χρησιμοποιήσει για παράνομο σκοπό ή εάν έχετε δημιουργήσει πολλούς λογαριασμούς Chime για να διεκδικήσετε κίνητρα εγγραφής. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Chime και να ανοίξετε ξανά τον κλειστό λογαριασμό Chime. Επίσης, θα μάθετε πώς να καταργήσετε την αναστολή του λογαριασμού μου Chime και τι είναι το email υποστήριξης Chime.

Πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Chime

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, το Chime έχει 8 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Ο Chime διαπρέπει με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, διευκολύνει την αποστολή ή τη λήψη χρημάτων επιτρέποντας γρήγορες μεταφορές από λογαριασμό σε λογαριασμό. Όταν οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας έχουν λογαριασμούς Chime, μπορείτε να τους μεταφέρετε χρήματα ή να τα λάβετε από αυτούς. Ακόμα καλύτερα, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Θα μάθετε πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Chime περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  9 Καλύτερο λογισμικό ανάλυσης προϊόντων για σύγχρονες εφαρμογές SaaS

Μπορώ να ανοίξω ξανά κλειστό λογαριασμό Chime;

Ναι, μπορείτε να ανοίξετε ξανά τον κλειστό λογαριασμό Chime. Συνιστάται να έρθετε σε επαφή με την ομάδα Chime εάν ο λογαριασμός σας Chime έχει κλείσει ή έχει τεθεί σε αναστολή για να αποκατασταθεί.

Γιατί η Chime έκλεισε τον λογαριασμό μου;

Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους ο λογαριασμός σας Chime ενδέχεται να είναι κλειδωμένος:

  • Ο λογαριασμός σας Chime Checking, Chime Savings Account ή/και Chime Credit Builder Secured Credit Visa μπορεί να τεθεί προσωρινά σε αναμονή εάν εντοπιστεί περίεργη συμπεριφορά ενώ διερευνάται. Οι δεσμεύσεις θα αρθούν αφού διαπιστωθεί ότι οι λογαριασμοί είναι(οι) ασφαλείς.
  • Οι λογαριασμοί σας Chime ενδέχεται να έχουν τερματιστεί εάν δεν μπορέσατε να προσκομίσετε επαρκείς αποδείξεις για την κατάργηση της αναστολής του λογαριασμού.
  • Θα μπορούσε να έχει συμβεί σφάλμα συστήματος.
  • Παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων της Chime χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά της προϊόντα.

  • Χρήση των υπηρεσιών της Chime για τη διάπραξη απάτης ή κλοπής.
  • Χρήση υπηρεσιών Chime για διεξαγωγή ή ενθάρρυνση παράνομης δραστηριότητας.
  • Αρνηθείτε να παράσχετε στην Chime ζητούμενες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας.
  • Μπορεί να δοκιμάσετε να εισέλθετε στον λογαριασμό σας Chime.
  • Δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από διάφορες προσφορές μπόνους και επιπλέον προνόμια.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να ξεκλειδώνετε τον λογαριασμό Chime.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το www.chime.com;

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Chime με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

1. Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή Chime στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε Εφαρμογή τώρα.

3. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα, το email, τον κωδικό πρόσβασης και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

4. Πατήστε Λήψη συμπληρωμένης φόρμας για να δημιουργήσετε μια άμεση ανάρτηση.

5. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε με επιτυχία τον λογαριασμό Chime.

Πώς να ανοίξετε ξανά κλειστό λογαριασμό Chime;

Χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email [email protected] να επικοινωνήσετε με την Chime προτιμάται πάντα. Εάν ο λογαριασμός σας στο Chime έχει απενεργοποιηθεί ή κλειδωθεί και δεν έχετε ακούσει από κανέναν, καλέστε τον αμέσως στο 844-244-6363 για να ζητήσετε το εκ νέου άνοιγμα του λογαριασμού.

Πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό Chime; Πώς μπορώ να ξεμπλοκάρω στο Chime;

Δείτε πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό chime:

Μέθοδος 1: Μέσω email υποστήριξης

Επικοινωνία [email protected] και στείλτε τους ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αίτημα ξεκλειδώματος εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας λόγω προσωρινής αναστολής και ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης Chime θα πρέπει να σας απαντήσει εντός 24 ωρών.

Μέθοδος 2: Μέσω Chime Ξεκλείδωμα σελίδας λογαριασμού

1. Κάντε κλικ στο Σελίδα λογαριασμού ξεκλειδώματος Chime για να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό σας.

2. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό email σας που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Chime και κάντε κλικ στο Εκ νέου αποστολή οδηγιών.

3. Η ομάδα Chime θα σας στείλει περαιτέρω οδηγίες.

Απευθυνθείτε σε [email protected] εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας λόγω προσωρινής αναστολής. Στη συνέχεια, ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης Chime θα πρέπει να σας απαντήσει εντός 24 ωρών.

Πώς ξεκλειδώνω την κάρτα μου Chime Online;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ξεκλειδώσετε την κάρτα Chime online.

Πώς μπορώ να καταργήσω την αναστολή του λογαριασμού μου Chime;

Εάν δεν συμμετείχατε σε καμία παράνομη συμπεριφορά, μπορείτε να προσπαθήσετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών Chime στο 844-244-6363 και εξηγώντας τους την κατάσταση. Δεν υπάρχουν περισσότερες οδηγίες στον επίσημο ιστότοπο, επομένως αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να καταλάβετε πώς να διορθώσετε το πρόβλημα. Για να αρθεί η αναστολή του λογαριασμού σας, η ομάδα Chime πιθανότατα θα σας ζητήσει κάποια δικαιολογητικά. Εάν η επιχείρηση διαπιστώσει ότι παραβήκατε τις πολιτικές της, οι προοπτικές σας να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας είναι πολύ περιορισμένες.

Τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο υποστήριξης Chime;

Το email υποστήριξης Chime είναι [email protected] Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα Chime ανά πάσα στιγμή.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να ξεκλειδώνετε τον λογαριασμό Chime. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.