Δοκιμάστε αυτά τα AI Cold Email Writer Tools για να γράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υψηλής μετατροπής

Το email marketing είναι η παλαιότερη αλλά και η πιο αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ μέχρι σήμερα.

Υπάρχουν 4 δισεκατομμύρια χρήστες email παγκοσμίως, και η παγκόσμια αγορά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτιμήθηκε στα 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020.

Η αυτόματη αποστολή email μέσω αυτόματης απάντησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε νέα άτομα και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Ξέρεις όμως τι είναι ακόμα καλύτερο; Αξιοποιώντας ένα ψυχρό εργαλείο εγγραφής email για να γράψετε εξατομικευμένα αντίγραφα email για εσάς.

Σε αυτό το άρθρο, σας λέμε γιατί το μάρκετινγκ μέσω email είναι σημαντικό, πώς να το κάνετε σωστά και συζητάμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης ψυχρής σύνταξης email.

Τι είναι το Email Marketing και η σημασία του

Το μάρκετινγκ μέσω email έχει να κάνει με την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων σε ανθρώπους σε μαζικές ποσότητες. Ο πρωταρχικός του στόχος είναι να δημιουργήσει πωλήσεις ή δυνητικούς πελάτες ή μπορεί επίσης να περιέχει τη διαφήμιση της επωνυμίας σας.

Κάθε φορά που μια εταιρεία στέλνει ένα email στους υποψήφιους πελάτες της, εκτός από τις επιβεβαιώσεις παραγγελιών και τις άμεσες απαντήσεις σε ερωτήματα πελατών, είναι μια μορφή μάρκετινγκ μέσω email.

Το μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να θεωρηθεί ως ένα τμήμα του διαδικτυακού μάρκετινγκ, το οποίο περιλαμβάνει το διαδικτυακό μάρκετινγκ μέσω ιστότοπων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστολογίων και άλλων.

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να περιλαμβάνει ενημερωτικά δελτία με ενημερώσεις για την εταιρεία ή προωθητικές ενέργειες πωλήσεων και αποκλειστικές προσφορές για συνδρομητές.

Τα email μάρκετινγκ ενδέχεται επίσης να επιδιώκουν να μοιραστούν ένα γενικό μήνυμα εκ μέρους της εταιρείας, όπως ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης ή μια συμβουλευτική για δόλιες δραστηριότητες.

Ωστόσο, όταν μιλάμε για email marketing, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε οι millennials είναι: «Email marketing; Αυτή είναι η κουβέντα ενός γέρου». Καλά! Συμφωνούμε!

Όμως, ο γέρος λέει λογικά!

Κατά μέσο όρο, ένα μόνο email παράγει $38 σε αντάλλαγμα για κάθε δολάριο που δαπανάται, η οποία είναι μια επιβλητική απόδοση επένδυσης 3.800%. Αυτές είναι μερικές τρελές επιστροφές!

Έτσι, εάν προσπαθείτε να συνδεθείτε απευθείας με τους πελάτες σας, το email marketing είναι ο καλύτερος δρόμος για να περπατήσετε.

Πώς να κάνετε το μάρκετινγκ μέσω email με τον σωστό τρόπο

Όταν πρόκειται για την απόκτηση πελατών, Τα email είναι 40 φορές πιο αποτελεσματικά από το Facebook και το Twitter μαζί. Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι;

Το κλειδί για μια επιτυχημένη καμπάνια email βρίσκεται στον τόνο και το επίπεδο εξατομίκευσης που μπορείτε να επιτύχετε με κάθε αποστολή αλληλογραφίας.

Είναι σαν να σε καλούν στο σπίτι κάποιου για δείπνο. Αν σας ζητηθεί να βγάλετε τα παπούτσια σας πριν μπείτε στο σπίτι τους, το κάνετε με σεβασμό!

Ομοίως, πρέπει να είστε πάντα στην καλύτερη συμπεριφορά σας όταν κάνετε email marketing!

Αλλά προτού βουτήξουμε στα καλύτερα εργαλεία για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς να ξεκινήσετε το email σας και να το επιδιώξετε με τον σωστό τρόπο. Ας δούμε πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό.

#1. Μην αγοράζετε λίστες επαφών

Το πρώτο και πιο κρίσιμο βήμα είναι να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα email και είναι στην πραγματικότητα το πιο συναρπαστικό μέρος του email marketing. Ωστόσο, η δημιουργία μιας λίστας email δεν σημαίνει την αγορά μιας.

Εάν θέλετε να έχετε αποτελέσματα από τις καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η πληρωμή για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα σας βοηθήσει.

  11 Καλύτερη φιλοξενία Magento για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Αντίθετα, προσπαθήστε να δημιουργήσετε τη λίστα email σας με οργανικά μέσα. Ακολουθούν μερικοί δημιουργικοί και δοκιμασμένοι τρόποι λήψης οργανικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

#2. Μόχλευση μαγνήτες μολύβδου

Ο μαγνήτης μολύβδου αναφέρεται σε ένα προϊόν ή ένα ψηφιακό στοιχείο που δίνετε δωρεάν σε αντάλλαγμα για τα στοιχεία των υποψήφιων πελατών σας.

Σκέψου κάτι? Τι μπορείτε να χαρίσετε δωρεάν;

Ακολουθεί μια λίστα με μια δέσμη ψηφιακών στοιχείων που μπορείτε να δώσετε δωρεάν:

  • Ηλεκτρονικά βιβλία
  • Λευκό χαρτί
  • Λίστες ελέγχου
  • Πρότυπα
  • Διαδικτυακά σεμινάρια
  • ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

#3. Φόρμες Συμμετοχής

Οι φόρμες συμμετοχής είναι μακράν ο απλούστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος συλλογής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό σχέδιο και να ξεκινήσετε με έναν τίτλο που θα τραβήξει την προσοχή.

Είναι σημαντικό να προσελκύσετε τους πελάτες σας αμέσως μόλις ανοίξουν τη φόρμα σας.

Ακολουθήστε λοιπόν αυτούς τους βασικούς κανόνες:

  • Διατηρήστε το περιεχόμενο μέσα στη φόρμα ακριβές και σχετικό με την προσφορά που παρέχετε
  • Ξεκινήστε κάνοντας μια ερώτηση αν είναι δυνατόν και κρατήστε τη φόρμα σύντομη και απλή
  • Τμηματοποιήστε τη λίστα email σας

Μόλις έχετε έναν επιθυμητό αριθμό επαφών στη λίστα αλληλογραφίας σας, είναι απαραίτητο να αναλύσετε τη λίστα σας σε υποκατηγορίες με βάση τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του συνδρομητή σας.

Τώρα, γιατί είναι αυτό σημαντικό;

Αυτό συμβαίνει επειδή οι συνδρομητές σας είναι άνθρωποι και λαμβάνοντας υπόψη την ανθρώπινη ψυχολογία εδώ, θα πρέπει να προσθέτετε εξατομίκευση όποτε και όπου μπορείτε.

Η κατηγοριοποίηση της λίστας email σας σάς βοηθά να αποφύγετε την αποστολή άσχετου περιεχομένου σε λάθος υποψήφιους πελάτες, αποτρέποντας έτσι τον κίνδυνο απώλειας συνδρομητών.

Εξάλλου, Τα τμηματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργούν το 58% των συνολικών εσόδων σας σε σύγκριση με μη τμηματοποιημένες λίστες email.

Γι’ αυτό είναι καλύτερα να τμηματοποιείτε τα email σας αντί να εκτοξεύετε τα email στους συνδρομητές σας.

Ας δούμε τώρα μερικά από τα καλύτερα λογισμικά κρύου email που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το καλύτερο θέμα και περιεχόμενο email.

Smartwriter.ai

Το Smartwriter είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία email υψηλής μετατροπής.

Αυτοματοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία έρευνας και συγγραφής κειμένων σε λίγα δευτερόλεπτα, επιτρέποντάς σας να στέλνετε εξατομικευμένα email με ένα μόνο κλικ.

Χαρακτηριστικά

  • Cold Email Outreach: Μια μηχανή εξατομίκευσης e2e αναλύει τα δεδομένα κάθε υποψήφιου πελάτη και δημιουργεί ένα εξατομικευμένο μήνυμα επικοινωνίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
  • LinkedIn Lead Generation: Δημιουργήστε 1000 επαληθευμένους δυνητικούς πελάτες με τη βοήθεια του πλοηγού πωλήσεων LinkedIn δωρεάν
  • Βαθύς εμπλουτισμός: Βαθιά ερευνημένοι υποψήφιοι πελάτες με πολλά σημεία δεδομένων για να λάβετε τις σωστές πληροφορίες που απαιτούνται για την εξατομίκευση των email σας
  • LinkedIn Outreach: Δημιουργήστε αυτόματα ένα εξατομικευμένο μήνυμα με βάση το τελευταίο σχόλιο ή ανάρτηση των υποψήφιων πελατών σας στο LinkedIn

Το Smart Writer είναι η μοναδική σας λύση για τη δημιουργία ποιοτικών δυνητικών πελατών με 10X ποσοστά μετατροπών, αποδεδειγμένα και αξιόπιστα από 9000+ εταιρείες.

Quicklines.ai

Ο μοναδικός σκοπός της πρώτης γραμμής του email σας θα πρέπει να είναι να προσελκύσει τους αναγνώστες σας να διαβάσουν περισσότερα. Έτσι, είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε πώς να ξεκινήσετε ένα email.

Quicklines.ai σας βοηθά να απεικονίσετε μια ελκυστική πρώτη εντύπωση γράφοντας την πιο σημαντική γραμμή του email σας – την πρώτη γραμμή.

Χαρακτηριστικά

  • Γράψιμο γραμμής με τεχνητή νοημοσύνη: Δημιουργήστε μια ελκυστική πρώτη γραμμή για τα email σας με τη γεννήτρια πρώτης γραμμής που λειτουργεί με AI μέσα σε 3 δευτερόλεπτα
  • Εξατομικευμένα κρύα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Βουτήξτε στα πολλαπλά σημεία δεδομένων του υποψήφιου πελάτη σας για να βρείτε την καλύτερη γωνία για την πρώτη σας γραμμή
  • Cold Email Outreach: Δημιουργήστε χιλιάδες εξατομικευμένες υπηρεσίες πρώτης γραμμής και στείλτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υψηλής μετατροπής με την απόξεση δεδομένων κοινωνικής δικτύωσης με τεχνητή νοημοσύνη
  Πώς να δείτε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone

Μέχρι τώρα, η Quicklines.ai έχει δημιουργήσει 19.00.000+ επιτυχημένες πρώτες γραμμές, με 451 γρήγορες γραμμές να δημιουργούνται κάθε λεπτό και να δημιουργούν έσοδα 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων για τους πελάτες της!

Γρήγορη αλληλογραφία

Γρήγορη αλληλογραφία σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τις καμπάνιες email σας και να βελτιώσετε την παράδοση. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε υψηλότερα ποσοστά μετατροπών με ελάχιστη προσπάθεια.

Χαρακτηριστικά

  • Υψηλή παράδοση: Βγάλτε τα email σας από το κουτί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και κατευθείαν στα εισερχόμενα του υποψήφιου πελάτη με το δωρεάν πρόγραμμα αυτόματης προθέρμανσης
  • Απόλυτος αυτοματισμός: Ρυθμίστε γρήγορα και αυτοματοποιήστε την καμπάνια email σας από την εξαγωγή δεδομένων χρήστη έως την αποστολή επακόλουθων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λιγότερο από 5 λεπτά
  • Αξιόπιστη υποστήριξη: Λάβετε βοήθεια από ειδικούς κάθε φορά που κολλάτε σε οποιαδήποτε φάση του ταξιδιού σας αυτοματισμού

Το Quick Mail μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο για να βγείτε από αυτό το βρώμικο κουτί ανεπιθύμητων μηνυμάτων και να στείλει το email σας ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είναι – Εισερχόμενα με προοπτικές! Αύξηση του ποσοστού ανοίγματος του email σας έως και 80%.

LeadFuze

LeadFuze κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων εργαλείων αναζήτησης δεδομένων αιχμής. Το προηγμένο λογισμικό ανίχνευσης και οι συνεργάτες δεδομένων τρίτων σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε επαληθευμένους δυνητικούς πελάτες σε πραγματικό χρόνο.

Από πληροφορίες εταιρείας μέχρι προφίλ κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα, το ονομάζετε και το κατάλαβαν!

Χαρακτηριστικά

  • Σύνθετη αναζήτηση: Βελτιωμένα φίλτρα αναζήτησης για τη συλλογή πολλαπλών σημείων δεδομένων των πιθανών πελατών
  • Βελτιωμένη διαδικασία αυτοματισμού: Προσθέστε αυτόματα νέους δυνητικούς πελάτες στο CRM ή τη ροή εργασιών σας και ορίστε τις καμπάνιες σας σε αυτόματο πιλότο με τον βοηθό AI του Fuze
  • Ευφυΐα αιχμής: Αξιόπιστη και σε βάθος νοημοσύνη οδηγού για να εξατομικεύσετε τις καμπάνιες σας στο μέγιστο
  • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση: Συνδέστε εύκολα CRM και ATS με εργαλεία προσέγγισης και συστήματα κοινωνικού αυτοματισμού για να ενεργοποιήσετε ροές εργασιών

Την ευφυΐα του LeadFuze εμπιστεύονται 14.00.000+ εταιρείες και περισσότεροι από 20.000 χρήστες.

Απάντηση

Το Reply βασίζεται σε ισχυρό AI βοηθός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πωλήσεων σας βοηθά να δημιουργήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υψηλής μετατροπής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Διασφαλίζει επίσης ότι το email σας δεν ακούγεται ρομποτικό προσθέτοντας μια ουσία ανθρώπινης πινελιάς σε αυτό και εξατομικεύοντάς το για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγιστα ποσοστά ανοίγματος και απάντησης: Δημιουργήστε το τέλειο κείμενο παρότρυνσης για δράση μέσω AI για να λάβετε υψηλά ποσοστά μετατροπών
  • Έλεγχος ποιότητας email: Λάβετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο και ελέγξτε την ποιότητα του κειμένου σας με τη βαθμολογία ποιότητας κειμένου AI
  • Αλγόριθμος που υποστηρίζεται από AI: Δημιουργήστε κείμενα που μοιάζουν με ανθρώπους με το εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο βοηθού email του Reply που υποστηρίζεται από πρόβλεψη γλώσσας GPT-3

Το Reply.io δημιουργεί το τέλειο email για εσάς χωρίς να σας δείχνει μια γεύση από την τεχνητή νοημοσύνη. Είναι ένα 100% εργαλείο δημιουργίας email που μοιάζει με άνθρωπο για τη δημιουργία μιας προσωπικής σχέσης με τους πελάτες σας.

Mail Shake

Mail Shake σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τις καμπάνιες επικοινωνίας με ψυχρά email για να συνδεθείτε με υποψήφιους πελάτες γρηγορότερα, να κάνετε κράτηση για περισσότερες συναντήσεις και να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα.

Το εργαλείο διευκολύνει επίσης την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας βάζοντας τα πάντα κάτω από έναν πίνακα ελέγχου.

Χαρακτηριστικά

  • Αυτοματοποίηση email: Συνδεθείτε με χιλιάδες υποψήφιους πελάτες μέσα σε λίγα λεπτά με αυτοματοποιημένες εκστρατείες ενημέρωσης μέσω email και επακόλουθα μηνύματα
  • Split Testing: Πραγματοποιήστε δοκιμές A/B για να πειραματιστείτε με πολλές παραλλαγές του email σας και να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς
  • Lead Catcher: Παρακολουθήστε κάθε κοινωνική δραστηριότητα των υποψήφιων πελατών και διαχειριστείτε δυνητικούς πελάτες με το πανίσχυρο εργαλείο σύλληψης μολύβδου
  • Phone Dialer: Ενισχύστε την κρύα επικοινωνία μέσω email με τον ενσωματωμένο προσωπικό dialer που συνοδεύεται από απεριόριστες κλήσεις VOIP και προσιτές διεθνείς κλήσεις
  Τα κορυφαία 7 εργαλεία μάρκετινγκ βάσει λογαριασμού (ABM) το 2022

Το Mail Shake έχει βοηθήσει περισσότερους από 49.000 πελάτες να ενισχύσουν τις ψυχρές εκστρατείες του.

Επιπλέον, συνοδεύεται από έναν φανταστικό συντάκτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AI που αναλύει χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσει το τέλειο email για εσάς – σε ένα λεπτό ή λιγότερο!

Δρυοκολάπτης

Δρυοκολάπτης Το διαισθητικό εργαλείο κρύου email σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε αβίαστα τους υποψήφιους πελάτες σε διάφορα κανάλια.

Πάνω από 13.000 επαγγελματίες εμπιστεύονται το εργαλείο για τις καθημερινές τους εκστρατείες ψυχαγωγίας.

Χαρακτηριστικά

  • Δυνατότητα παράδοσης: Λάβετε επικύρωση email σε πραγματικό χρόνο για να προστατεύσετε τη φήμη του τομέα σας και να παραδοθεί το email σας στα κύρια εισερχόμενα
  • Εξατομίκευση: Εμπλουτίστε την εμφάνιση και τη ροή των email σας με εξαιρετικά προσαρμόσιμα πρότυπα και συγχρονίστε αυτόματα τη ζώνη ώρας του υποψήφιου πελάτη σας για αποστολή αλληλογραφίας εντός της προτιμώμενης ώρας
  • Στατιστικά και παρακολούθηση: Παρακολουθήστε απρόσκοπτα κάθε δραστηριότητα από υποψήφιους πελάτες στο email σας και φιλτράρετε αυτόματα τις απαντήσεις των υποψήφιων πελατών με βάση το επίπεδο ενδιαφέροντός τους
  • Ασφάλεια: Συμμορφωθείτε με τους νόμους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στείλτε άψογα email με την αξιόπιστη ασφάλεια του Woodpecker

Το διαισθητικό εργαλείο του Woodpecker σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ψυχρές εκστρατείες προβολής. Είναι εύκολο και ασφαλές στη χρήση, με δυνατότητα παράδοσης 10 φορές για την κρύα επικοινωνία μέσω email.

Λευκή κρέμα

Λευκή κρέμα είναι ένα φανταστικό εργαλείο που παράγει περιεχόμενο μάρκετινγκ και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πωλήσεων.

Η τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη σάς βοηθά να δημιουργήσετε τόνους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων παγοθραυστικών, ψηφιακών αντιγράφων διαφημίσεων, αναρτήσεων ιστολογίου και πολλά άλλα σε ένα κλάσμα χρόνου, με ελάχιστο κόστος.

Χαρακτηριστικά

  • Συντάκτης άρθρου AI: Αναπτύξτε συναρπαστικό περιεχόμενο μεγάλης μορφής και σενάρια βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά
  • Ψηφιακό αντίγραφο διαφήμισης: Δημιουργήστε αντίγραφα διαφημίσεων με υψηλή μετατροπή για διαφημίσεις Facebook και Google εισάγοντας μόνο το όνομα της εταιρείας σας και τι κάνει
  • Cold Outreach: Δημιουργήστε εξατομικευμένα μηνύματα για ψυχρά email και LinkedIn InMail με ένα κλικ
  • Voiceover & Podcasts: Μετατρέψτε το μακροπρόθεσμο ιστολόγιό σας σε ένα podcast με πάνω από 40+ ανθρώπινες εκφωνήσεις

Η White Cream είναι η μοναδική λύση για όλες τις ανάγκες περιεχομένου σας. Από τη σύνταξη παγοθραυστικών αντιγράφων email έως τη δημιουργία podcast, το ισχυρό AI του μπορεί να τα κάνει όλα για εσάς μέσα σε λίγα λεπτά!

Flowrite

Έχετε την ιδέα για το τέλειο email σας αλλά δυσκολεύεστε με τη γραπτή επικοινωνία;

Flowrite’s Το πανίσχυρο εργαλείο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπει τις οδηγίες σας σε έτοιμα για αποστολή email ή μηνύματα και σας βοηθά να επικοινωνείτε με σιγουριά.

Χαρακτηριστικά

  • Write-Without-Writing (WWW): Τα έξυπνα προσαρμόσιμα πρότυπα του Flowrite σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε μοναδικά προσχέδια χωρίς καν να γράψετε ούτε μια λέξη μόνοι σας
  • Επιλογέας τόνου: Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλούς τόνους για να βεβαιωθείτε ότι οι αναγνώστες σας αντιδρούν στο μήνυμά σας όπως θέλετε
  • Γράψιμο βάσει οδηγιών: Γράψτε μερικές προτάσεις για ένα θέμα και το Flowrite με δουλειά είναι μαγικό για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό αντίγραφο email

Με το Flowrite, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, να χτυπήσετε τον σωστό τόνο και να ξεπεράσετε το σύνδρομο της λευκής σελίδας. Δημιουργήστε ένα εκπληκτικό αντίγραφο email που σας προσφέρει μετατροπές.

συμπέρασμα

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι ποτέ ξεπερασμένο και αυτοί οι συγγραφείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τεχνητή νοημοσύνη και τα εργαλεία προβολής είναι μια απόλαυση για νέους αλλά και επαγγελματίες εμπόρους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν τρελές μετατροπές χωρίς κόπο.

Ωστόσο, η πλήρης εξάρτηση από την τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι ποτέ καλή σκέψη, επομένως αυτά τα εργαλεία απαιτούν κάποιον με πάθος για το μάρκετινγκ μέσω email – αυτός είστε εσείς!