Πώς να δείτε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone

Σε μια εποχή όπου το απόρρητο κάποιου στο Διαδίκτυο είναι απαραίτητο, η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης σάς βοηθά να σερφάρετε στο Διαδίκτυο χωρίς ίχνη της συνεδρίας. Ψάχνετε για να μάθετε πώς να βλέπετε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone και έχετε διαβάσει διάφορους οδηγούς για το πώς να βρείτε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone; Τότε, είστε στο σωστό μέρος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να βρείτε και να διαγράψετε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone.

Πώς να δείτε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone

Μπορείτε να δείτε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησής σας στις ίδιες τις Ρυθμίσεις του iPhone. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη παραθύρου παράθεσης στο KDE Plasma 5

Τι είναι η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης;

Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης είναι μια λειτουργία απορρήτου στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού. Όταν λειτουργεί σε αυτήν τη λειτουργία, το πρόγραμμα περιήγησης ανοίγει μια προσωρινή περίοδο λειτουργίας που δεν ανιχνεύει δεδομένα χρήστη, σε αντίθεση με την κύρια περίοδο λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης, επιτρέποντας μια δωρεάν εμπειρία περιήγησης παρακολούθησης.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος είναι ανώνυμος;

Η ανώνυμη περιήγηση δεν ισοδυναμεί με απαρατήρητη. Η Google αναφέρει ξεκάθαρα την προστασία της εικονικής σας ταυτότητας από το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης. Ωστόσο, η διεύθυνση IP σας είναι προσβάσιμη και γνωστή στους ιστότοπους που επισκέπτεστε, στον διαχειριστή του οργανισμού ή στο σχολείο που διαχειρίζεται και εποπτεύει τον λογαριασμό.

Γιατί ο σύζυγός μου χρησιμοποιεί τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ο σύζυγός σας μπορεί να περιηγείται ιδιωτικά σε ιστότοπους:

  • Για να απολαύσετε μια εμπειρία σέρφινγκ χωρίς διαφημίσεις
  • Για να σχεδιάσω για εσάς διακοπές έκπληξη
  • Προσπαθώντας να επισκεφτείτε ιστότοπους για ενήλικες χωρίς να αφήσετε ίχνη στο ιστορικό του προγράμματος περιήγησης για να βρείτε
  Πώς να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις σε ομαδικές συνομιλίες iMessage σε iPhone και iPad

Μπορείτε να βρείτε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone;

Ναι, για να βρείτε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό της καρτέλας ιδιωτικής περιήγησης στο Safari.

Μπορείτε να δείτε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο WiFi;

Ναι, μπορεί κανείς να δει το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης από τη σύνδεση WiFi. Ο δρομολογητής διατηρεί τα ίδια αρχεία, σε αντίθεση με τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πώς να δείτε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης; Πώς να δείτε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone Safari;

Αναρωτιέστε πώς να δείτε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone; Είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις αυτό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.

2. Σύρετε προς τα κάτω το κύριο μενού και πατήστε Safari από τη λίστα.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Για προχωρημένους στην ενότητα ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ.

4. Τώρα, πατήστε στο Δεδομένα ιστότοπου.

Όλοι οι ιστότοποι που επισκέφθηκαν, συμπεριλαμβανομένων αυτών που βρίσκονται σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, μπορούν να προβληθούν μαζί με την αντίστοιχη κατανάλωση δεδομένων τους.

Πώς μπορώ να δω το ιστορικό αναζήτησης του συζύγου μου;

Ανησυχείτε γιατί ο σύζυγός σας χρησιμοποιεί τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης; Μπορείτε εύκολα να γνωρίζετε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης για να ελέγξετε το ιστορικό αναζήτησης του συζύγου σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone:

  Αποκτήστε ένα Dark Theme For Medium στο πρόγραμμα περιήγησής σας

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone του συζύγου σας.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Safari > Για προχωρημένους.

3. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Δεδομένα ιστότοπου για να ανοίξετε τη λίστα ιστορικού ανώνυμης περιήγησης.

Μπορείτε να ανακτήσετε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone; Μπορείτε να ανακτήσετε το Ιστορικό ανώνυμης περιήγησης;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του Safari. Θα γίνεται αναφορά στους ιστότοπους που επισκέφθηκαν αλλά όταν διαγραφούν από τις ρυθμίσεις. Είναι αδύνατη η ανάκτηση των δεδομένων εκτός εάν δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας στο cloud.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone;

Υπάρχει μια γρήγορη και απλή διαδικασία 5 βημάτων για να μάθετε πώς να διαγράφετε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone όποτε χρειάζεται:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Σύρετε προς τα κάτω για να εντοπίσετε και να πατήσετε στο Safari.

3. Τώρα, πατήστε στο Advanced και μετά στο Website Data.

4. Πατήστε Εκκαθάριση ιστορικού και δεδομένων ιστότοπου από κάτω.

5. Πατήστε το Clear στο αναδυόμενο παράθυρο.

Μπορεί η Google να δει το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης;

Ναι, παρόλο που η Google υπόσχεται απόρρητο και επιτρέπει την ιδιωτική περιήγηση, παρακολουθεί το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης. Η Google βλέπει το ιδιωτικό σας ιστορικό συσχετίζοντας τα cookie που έγιναν αποδεκτά κατά τη διάρκεια της περιόδου σύνδεσης και το ιστορικό περιήγησής σας με τον λογαριασμό σας όταν συνδέεστε ξανά στη συσκευή.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να δείτε το ιστορικό ανώνυμης περιήγησης στο iPhone με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.