Διόρθωση του σφάλματος «Το iTunes δεν μπόρεσε να συνδεθεί σε αυτό το iPhone».

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ο συγχρονισμός δεδομένων στη συσκευή σας iOS από υπολογιστή ή Mac είναι πολύ εύκολη και η λήψη ενός τακτικού αντιγράφου ασφαλείας είναι μια εξαιρετική ιδέα. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι πάντα μια εμπειρία χωρίς σφάλματα και το σφάλμα “iTunes Could Could Connect To This iPhone” είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα που εμφανίζονται όταν συνδέετε τη συσκευή σας iOS στο σύστημά σας. Επιπλέον, μόλις αρχίσετε να λαμβάνετε αυτό το σφάλμα, εμφανίζεται επανειλημμένα. Αποτρέπει τη φόρτιση και τον συγχρονισμό του τηλεφώνου σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να ληφθούν αντίγραφα ασφαλείας και δεν μπορεί να συγχρονιστεί μουσική με τη συσκευή σας. Δεν είναι το πιο ευχάριστο από τα σφάλματα, αλλά εδώ είναι μερικοί τρόποι για να προσπαθήσετε να το διορθώσετε.

Προσωπικά έχω αντιμετωπίσει αυτό το σφάλμα πολύ και είναι περισσότερο πρόβλημα που σχετίζεται με το υλικό παρά με το λογισμικό. Ευτυχώς, οι δύο κύριοι ένοχοι σε αυτήν την περίπτωση είναι το καλώδιο φόρτισης και η θύρα USB και όχι ολόκληρο το σύστημα του υπολογιστή σας ή η συσκευή σας.

Ελέγξτε το καλώδιο φόρτισης

Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο φόρτισής σας λειτουργεί σωστά και να θυμάστε ότι μόνο και μόνο επειδή φορτίζεται από πρίζα τοίχου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα λειτουργεί σωστά με το Mac ή τον υπολογιστή σας. Ελέγξτε την υποδοχή για να δείτε αν έχει σπάσει κάτι, ελέγξτε το μήκος του καλωδίου για να δείτε εάν κάτι μπορεί να είναι εκτεθειμένο και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε είτε ένα αυθεντικό καλώδιο φόρτισης είτε ένα που είναι εγκεκριμένο από την Apple. Όταν πρόκειται για το καλώδιο φόρτισης, ένα κακής ποιότητας μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το σφάλμα.

  Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από μια ομάδα μηνυμάτων κειμένου στο iPhone

Αλλάξτε τις θύρες USB

Ποτέ δεν αντιμετώπισα προβλήματα με χαλαρή θύρα USB σε iMac ή Mac Mini, αλλά μπορεί να είναι δυνατό σε οποιοδήποτε είδος Macbook και παρομοίως, ήταν πρόβλημα για μένα σε υπολογιστή. Η γρήγορη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική θύρα USB στο σύστημά σας. Μπορεί να μην παρατηρήσετε εάν μια θύρα USB είναι χαλαρή εάν συνδέσετε μόνο USB σε αυτήν, αλλά άλλες συσκευές όπως το iPhone δεν θα μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα όταν συνδέονται σε μια χαλαρή θύρα.

Αφαιρέστε το κάλυμμα

Μερικές φορές ένα κακώς σχεδιασμένο κάλυμμα ή θήκη iPhone μπορεί να αποτρέψει την πλήρη ώθηση του καλωδίου. Βεβαιωθείτε ότι έχει πιεστεί μέχρι τέρμα ή αφαιρέστε το κάλυμμα και, στη συνέχεια, συνδέστε το τηλέφωνο. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει, αλλά και πάλι αυτό το πρόβλημα θα είναι ένας συνδυασμός μιας κακώς σχεδιασμένης θήκης που χρησιμοποιείται με ένα καλώδιο φόρτισης χαμηλής ποιότητας. Είναι επίσης πολύ πιθανό αυτό το σφάλμα να αρχίσει να εμφανίζεται αμέσως μετά την αγορά ενός νέου εξωφύλλου. Δεν είναι κάτι που θα μείνει κρυφό για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ξαφνικά εκτός και αν το καλώδιο φόρτισης φταίει περισσότερο από την υπόθεση.

  Πώς να μετατρέψετε μια μονάδα δίσκου από GPT σε MBR

Το τελευταίο καταφύγιο

Υποθέτοντας ότι τίποτα δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε δύο ακόμη επιλογές. Τοποθετήστε το σύστημά σας (υποθέτοντας ότι πρόκειται για φορητό υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή) σε ένα γραφείο και τη συσκευή σας δίπλα του. Συνδέστε τα δύο και προσπαθήστε να μην μετακινήσετε τη συσκευή ή να αφήσετε οτιδήποτε να την ενοχλήσει. Μην επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, π.χ. να το πάρετε στα χέρια σας, όταν προσπαθείτε να το συνδέσετε. Δεύτερον, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση τόσο του υπολογιστή όσο και της συσκευής σας iOS.

  Τα πιο τρομακτικά παιχνίδια και οι καλύτερες προσφορές που μπορείτε να πάρετε