Τα πιο τρομακτικά παιχνίδια και οι καλύτερες προσφορές που μπορείτε να πάρετε

Αν είχατε την ατυχία να χάσετε την καλοκαιρινή έκπτωση του Steam 2017, μην ανησυχείτε. Το Steam σας έχει καλύψει. Το Steam Halloween Sale 2017 ξεκίνησε. Αυτό έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Αυτό το Halloween, μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε παιχνίδια τρόμου που θα διασκεδάσουν και θα τρομάξουν. Επιλέξαμε τους τίτλους που προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία και ίσως ακόμη και να δώσουν στον υπολογιστή παιχνιδιών σας μια πρόκληση στην πορεία.

Εφόσον το Steam έχει υιοθετήσει μοντέλα τιμολόγησης για συγκεκριμένες περιοχές, μπορούμε να μοιραζόμαστε μόνο ποσοστιαίες εκπτώσεις. Αν θέλετε να έχετε την καλύτερη προσφορά από όλο τον πλανήτη, γράψαμε για το πώς να αποκτήσετε παιχνίδια σε φθηνότερες τιμές στο Steam χρησιμοποιώντας VPN, ελέγξτε το κι αυτό.

Σημείωση: Αυτά τα παιχνίδια έχουν απεικονίσεις βίας, γκρίνιας και τρόμου. Κάθε παιχνίδι διαθέτει μια βαθμολογία ηλικίας στη σελίδα του και θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη πριν κάνετε μια αγορά.

1. Doom – Έκπτωση 33%.

Μοίρα ξάφνιασε τον κόσμο το 2016. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επανεκκινήσεις έχουν κακή φήμη. Το πρώτο παιχνίδι Doom ήταν μια απλή υπόθεση. Είστε ένας πεζοναύτης που σκοτώνει τέρατα στον Άρη. Δεν παρέχεται πρόσθετο πλαίσιο, δεν χρειάζεται. Στη συνέχεια, καθώς η τεχνολογία γραφικών εξελίχθηκε, το ίδιο έκαναν και οι προσδοκίες των gamers. Οι εκδόσεις της ID Software με επικεφαλής τον John Carmack, όπως το Wolfenstein και το Doom, ήταν στην πρώτη γραμμή της επανάστασης του gaming. Το Doom μας φέρνει μια κλινική για το πώς να κάνουμε τέλεια επανεκκίνηση.

Ξυπνάτε σε μια ιατρική μονάδα με τέρατα γύρω σας. Σκότωσε αυτά τα τέρατα πριν σε σκοτώσουν. Για ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στη βία, το γκρίνια και τα πλάσματα από την κόλαση, έχει μια εκπληκτικά συναρπαστική ιστορία και ένα σάουντρακ για το heavy metal που συνθλίβει το κρανίο. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα νέα εδώ είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν απλοποιεί την εμπειρία με γεγονότα γρήγορου χρόνου, παραλείψεις επιπέδου, εύκολα παζλ ή μικροσυναλλαγές. Οι παίκτες με συγγένεια για πολλούς παίκτες έχουν πολλά να περιμένουν. Το multiplayer δεν είναι ακριβώς μεγάλη εμπειρία, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που παίζετε αυτό το παιχνίδι εξαρχής. Ακόμα κι αν το Doom δεν φαίνεται εντελώς τρομακτικό, είναι ατμοσφαιρικό και η καρδιά σας είναι πιθανό να χάσει έναν ρυθμό όταν εμφανιστεί ένας τεράστιος σωρός υγείας και πυρομαχικών, γιατί αυτό σημαίνει ότι έρχεται μια ορδή Mancubuses.

  Πώς να ανταλλάξετε το BNB σε Smart Chain στο Trust Wallet

Trivia: Γνωρίζατε ότι ο κύριος χαρακτήρας στο Doom, αν και δεν αναφέρθηκε ποτέ ονομαστικά, ονομάζεται BJ Blazkowicz III. Οι θαυμαστές της σειράς Wolfenstein θα αναγνωρίσουν αυτό το όνομα. Βασικά, ο πρωταγωνιστής του Doom είναι απόγονος του πρωταγωνιστή του Wolfenstein.

2. Resident Evil VII – Έκπτωση 50%.

Resident Evil VII είναι ένας άξιος διάδοχος της μακροχρόνιας σειράς τρόμου επιβίωσης Resident Evil που εδώ και καιρό αναζητούσε μια νέα αρχή. Είχαν κορυφωθεί με το Resident Evil 3 και 4 και έγιναν πολύ μπαγιάτικο με μερικές αβυσσαλέες εμφανίσεις με μεγάλα πολιτικά σχέδια και περίπλοκες υποπλοκές για την εταιρική απληστία. Αυτό το παιχνίδι διαλύει όλα αυτά και απλοποιεί την υπόθεση.

Χωρίς να δημοσιεύετε spoilers, ψάχνετε την κοπέλα σας σε μια απομακρυσμένη πόλη. Τα πράγματα γίνονται από περίεργα σε τρομακτικά σε πραγματικά τρομακτικά, καθώς προσπαθείς να αποφύγεις να πιαστείς ενώ λύνεις μια σειρά από μυστήρια και γρίφους. Αφαιρεί όλη την ομπρέλα της εταιρείας και τη δυσαρέσκεια της κόρης του Προέδρου των ΗΠΑ και σας αφήνει να επιβιώσετε και να δραπετεύσετε. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια που αναφέρονται στην πώληση.

3. Vampire The Masquerade Bloodlines – Έκπτωση 75%.

Vampire The Masquerade Bloodlines είναι ένα πολύ παλιό παιχνίδι. Κατασκευάστηκε στο Source Engine που τροφοδότησε το Half Life 2, το Counter Strike, το Portal και το Team Fortress. Το οποίο, εκείνη την εποχή, δημιούργησε μια όμορφη εμπειρία, αλλά η καινοτομία χάθηκε λόγω τεχνικών σφαλμάτων και μιας πολύ ελλιπούς αποστολής του παιχνιδιού εκείνη την εποχή. Ωστόσο, χάρη στην κοινότητα modding, το παιχνίδι διορθώθηκε πλήρως, αναβαθμίστηκε οπτικά και στη συνέχεια λίγο.

Το παιχνίδι είναι ένα RPG που χτίστηκε γύρω από τη σειρά βιβλίων Masquerade. Πρέπει να επιλέξετε το είδος του βαμπίρ που θέλετε να είστε και να διασχίσετε την ιστορία με διαφορετικό gameplay για κάθε τύπο βαμπίρ. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας πρώτου και τρίτου προσώπου, όπως το PUBG. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να μην ακούγεται σαν ένα τρομακτικό παιχνίδι, αλλά σύντομα συνειδητοποιείτε ότι ακόμη και οι βρικόλακες έχουν κάτι να φοβηθούν. Είναι σίγουρα ένα κλασικό που πρέπει να υπάρχει στη βιβλιοθήκη κάθε gamer. Μπορείτε να ελέγξετε τα mods στο Nexus mods.

  Πώς να δημιουργήσετε Emoji Mash-Ups χρησιμοποιώντας το Gboard

4. LIMBO – Έκπτωση 85% | Μέσα – Έκπτωση 50%.

Ο λόγος για τον οποίο αναφέρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια μαζί είναι επειδή προέρχονται από τον ίδιο προγραμματιστή, είναι περιπέτειες side-scrolling και είναι και τα δύο απίστευτα βαθιά. Δεν υπάρχουν jump scares, ωστόσο, θα νιώθετε συνεχώς άβολα ενώ τα παίζετε.

Προαύλιο της κολάσεως σε βάζει σαν παιδί κολλημένο στο καθαρτήριο, Πρέπει να πας μέχρι το τέλος χωρίς να πεθάνεις και να χαθείς. Το παιχνίδι είναι ατμοσφαιρικό, το περιβάλλον είναι όμορφα δημιουργημένο και για ένα παιχνίδι 7 ετών, τα γραφικά κρατάνε φανταστικά ακόμα και σήμερα. Μπορεί ακόμη και να θεωρηθούν διαχρονικά.

Μέσα είναι ένα παιχνίδι για το να έχει κολλήσει μέσα σε ένα σκοτεινό και απαίσιο έργο και πρέπει να τα καταφέρει χωρίς να τον πιάσουν. Μια απλή υπόθεση, αλλά μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία που αποφεύγει τον εντοπισμό και την καταφέρνει.

5. Amnesia Collection – Έκπτωση 90%.

Αμνησία Το The Dark Descent είναι μια αναδρομή στη σειρά παιχνιδιών που αναζωογόνησαν το είδος του τρόμου για gaming. Θα εμφανίζεται για πάντα σε όλες τις λίστες τρόμου «καλύτερα ποτέ» για αμνημονεύτων χρόνων και για καλό λόγο. Αυτό είναι ένα τρομακτικό παιχνίδι. Ξεκινά το 1893 καθώς ο χαρακτήρας σας ξυπνά σε ένα κάστρο που υποφέρει από Αμνησία. Πρέπει να μπει στο εσωτερικό ιερό του κάστρου. Προειδοποιήστε, αυτό δεν είναι για τους λάτρεις της καρδιάς, καθώς είναι γεμάτο με τρομακτικά άλματα που δοκιμάζουν τις πιο σκληρές θελήσεις.

6. Dead by Daylight – Έκπτωση 50%.

Dead by Daylight είναι ένα co-op παιχνίδι τρόμου επιβίωσης. Στο ότι ένας παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός δολοφόνου παρόμοιου με τον Freddy ή τον Jason (ή κάτι άλλο της επιλογής σας) και οι άλλοι παίκτες πρέπει να αποφύγουν τη σφαγή στα χέρια του δολοφόνου. Είναι ένα εικονικό παιχνίδι κρυφτού με πολύ τρομακτικά πονταρίσματα. Έχετε την επιλογή να κρυφτείτε σε μια μικρή καμπίνα, σε κοντινά δάση, κάτω από οχήματα ή σε άλλες απομακρυσμένες περιοχές. Ο δολοφόνος έχει στη διάθεσή του ένα οπλοστάσιο εργαλείων για να εντοπίσει τους στόχους και να τους εκβιάσει. Οι στόχοι μπορούν να επινοήσουν κάποιες λύσεις για να αποφύγουν ένα κακό τέλος. Είναι αρκετά διασκεδαστικό και κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά.

7. The Forest – Έκπτωση 25%.

Το δάσος είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης που απαιτεί οικοδομικές λύσεις. Είστε ο μοναχικός επιζών από μια συντριβή επιβατικού τζετ που έχει καταλήξει σε ένα δάσος γεμάτο με μια κοινωνία ανθρώπων που τρώνε μεταλλαγμένα. Πρέπει να εξερευνήσετε την περιοχή, να συγκεντρώσετε πόρους, να φτιάξετε ένα καταφύγιο και να επιβιώσετε από το δάσος. Αυτό είναι ένα indie παιχνίδι που καταλαμβάνει την οικοδόμηση του Minecraft, το συνδυάζει με τον τρόμο επιβίωσης του Silent Hill ή του Resident Evil και σας δίνει κίνητρο να βρείτε ένα μέρος για να κρυφθείτε. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι που θέλετε να χάσετε.

  Τι σημαίνουν τα φώτα στη θήκη AirPods;

8. Beholder – Έκπτωση 56%.

Παρατηρητής παίρνει την υπόθεση του τρόμου και τη γυρίζει στο κεφάλι. Είστε ένας ιδιοκτήτης που έχει μια σειρά από ενοικιαστές που έρχονται και φεύγουν και η δουλειά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι η ζωή τους είναι εύκολη. Ωστόσο, η ανατροπή είναι ότι στην πραγματικότητα απαιτείται να τους κατασκοπεύετε και να αναφέρετε οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα στην κυβέρνηση. Αυτός είναι ένας φανταστικός κόσμος όπου το καθεστώς είναι ολοκληρωτικό και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι κάτοικοί σας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εναντίον του κράτους. Μπορείτε να παραβιάσετε τα διαμερίσματά τους όταν δεν είναι εκεί για να τα κατασκοπεύσετε. Αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν νιώθεις ότι κάποιος σε παρακολουθεί; Είσαι αυτό το συναίσθημα στο Beholder.

9. Dead Rising 4 – Έκπτωση 40%.

Dead Rising 4 βασίζεται στη φόρμουλα που ορίζεται από το franchise Dead Rising και το καταλαμβάνει αρκετές βαθμίδες. Όπως θα περίμενε κανείς, δεν υπάρχει έλλειψη των παιχνιδιών Zombie στις εκπτώσεις για το Halloween 2017. Ωστόσο, δεν θέλουμε να σκύβετε μόνο από φόβο για τα ζόμπι, θέλουμε να διασκεδάσετε. Εκεί έρχεται το Dead Rising 4.

Μπορείτε να συναρμολογήσετε ένα όπλο κυριολεκτικά από οποιαδήποτε δύο αντικείμενα και να κόψετε πλήθη ζόμπι καθώς προχωράτε στην ιστορία. Μπορείτε να συνδέσετε ένα μαχλέπι σε μια μοτοσικλέτα για να έχετε ένα εργαλείο κοπής γρήγορης λειτουργίας. Ένα πιρούνι σε έναν πυρσό για να κοιτάξετε και να μαχαιρώσετε (όπως χρειάζεται) και να τραβήξετε selfie ενώ τα κάνετε όλα αυτά. Ο συνδυασμός των όπλων και η προσαρμογή παίκτη είναι εκτός γραφημάτων. Το παιχνίδι έχει μια σκοτεινή προϋπόθεση, αλλά δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά.

Άλλες μεγάλες προσφορές

Παρά το γεγονός ότι υποσχόμαστε τα πιο τρομακτικά παιχνίδια, θα αδικούσαμε τους αναγνώστες μας αν παραμελούσαμε να αναφέρουμε ότι Το GTA V μπορεί να αγοραστεί με έκπτωση 50%. και Το Witcher 3 μπορεί να αγοραστεί με έκπτωση 60%. στο Steam. Ωστόσο, αυτές οι προσφορές μπορεί να μην διαρκέσουν όσο η έκπτωση του Halloween 2017, επομένως θα πρέπει να τις πάρετε στα χέρια σας το συντομότερο δυνατό, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα παιχνίδια, ρίξτε μια ματιά στο Εκπτώσεις Steam Halloweenεπίσημη σελίδα του.