Διορθώστε το Sling TV Down στο Android

Το Sling είναι ένα διάσημο διαδικτυακό τηλεοπτικό δίκτυο και ανταγωνιστής της Dish και άλλων καλωδιακών υπηρεσιών. Αυτός ο διαδικτυακός πάροχος τηλεοπτικών υπηρεσιών όχι μόνο μεταδίδει ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές αλλά παρέχει επίσης στους θεατές να παρακολουθούν ταινίες στο διαδίκτυο και διεθνή κανάλια. Είναι πολύ δημοφιλές για τους Αμερικανούς θεατές για την εξαιρετική και χωρίς προβλήματα χρήση του σε συσκευές όπως τηλέφωνα, tablet, επιτραπέζιους υπολογιστές και άλλες πλατφόρμες ροής. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, οι χρήστες αντιμετωπίζουν το σφάλμα Sling 4-402 στις συσκευές τους. Όπως κάθε άλλο ψηφιακό, η Sling TV έχει επίσης τα μειονεκτήματά της, αλλά σας καλύψαμε με τον οδηγό μας για το πώς να διορθώσετε το Sling TV στο Android. Έτσι, χωρίς να καθυστερούμε άλλο, ας ξεκινήσουμε να γνωρίζουμε το σφάλμα 4-402 και μερικές μεθόδους για την επίλυσή του.

Πώς να διορθώσετε το Sling TV Down στο Android

Το σφάλμα 4-402 στην τηλεόραση Sling συνήθως εμφανίζεται λόγω προβλημάτων σφαλμάτων στο λογισμικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το περιεχόμενο στο Sling TV να μην αναπαράγεται σωστά ή απλά να μην φορτώνεται. Επίσης, αυτός ο κωδικός σφάλματος είναι αρκετά κοινός στην εφαρμογή Sling TV και επομένως χρειάζεται μια μόνιμη λύση για μια αδιάκοπη εμπειρία θέασης. Για τους χρήστες Android Sling TV, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες αποτελεσματικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 4-402.

Σημείωση: Επειδή τα τηλέφωνα Android δεν έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις και αυτές οι ρυθμίσεις διαφέρουν για κάθε επωνυμία, τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω ενδέχεται να αλλάξουν ελαφρώς από τη συσκευή σας. Οι μέθοδοι που αναφέρονται παρακάτω εκτελούνται στο Vivo 1920.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε την εφαρμογή Sling TV

Για το πρόβλημα Sling TV στο Android, το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εκκινήσετε ξανά την εφαρμογή στη συσκευή σας λειτουργικού συστήματος. Εάν η τηλεόρασή σας Sling σταματήσει να λειτουργεί, εμφανίζει το σφάλμα φόρτωσης ή δεν λειτουργεί κάποιο κανάλι, τότε μπορεί να υπάρχει κάποιο τεχνικό σφάλμα που οδηγεί στο πρόβλημα. Έτσι, η επανεκκίνηση της εφαρμογής βοηθά στην επίλυσή του, κάτι που μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

  Πώς να κατεβάσετε το Kodi σε tablet ή Smartphone Android με τον εύκολο τρόπο

1. Κλείστε την εφαρμογή Sling TV στη συσκευή σας Android.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο της εφαρμογής Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη της συσκευής σας.

3. Επιλέξτε τις ρυθμίσεις Εφαρμογές και δικαιώματα.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο App Manager.

5. Εντοπίστε την εφαρμογή Sling TV και πατήστε Αναγκαστική διακοπή.

6. Τώρα, εκκινήστε ξανά την εφαρμογή Sling TV για να ελέγξετε αν λειτουργεί καλά.

Μέθοδος 2: Αλλαγή καναλιών

Το σφάλμα Sling 4-402 οφείλεται κυρίως σε σφάλμα λογισμικού που μπορεί να σας διακόψει από την παρακολούθηση ενός συγκεκριμένου καναλιού. Επομένως, προσπαθήστε να αλλάξετε κανάλια στην εφαρμογή Sling TV για να δείτε αν το πρόβλημα παραμένει και με άλλα κανάλια. Εάν όχι, τότε ένα μεμονωμένο κανάλι μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια τεχνικά προβλήματα.

Μέθοδος 3: Αποσύνδεση από άλλες συσκευές

Είναι σύνηθες να βλέπουμε χρήστες Sling TV να συνδέονται σε διαφορετικές συσκευές για να βλέπουν άνετα τις αγαπημένες τους εκπομπές. Ωστόσο, οι πολλαπλές συνδέσεις μπορούν επίσης να δημιουργήσουν πρόβλημα με τη μορφή σφάλματος ή απλώς να προκαλέσουν τη μη φόρτωση του Sling TV. Επομένως, προτείνεται να αποσυνδεθείτε από όλες τις άλλες συσκευές και να παραμείνετε συνδεδεμένοι στη συσκευή σας Android. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε από άλλες συσκευές ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Πριν επιχειρήσετε τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.

1. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του Sling TV και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα σωστά διαπιστευτήρια.

2. Μεταβείτε στο My Account.

3. Επιλέξτε Προσωπικά στοιχεία και ανοίξτε το Ιστορικό συσκευής.

4. Εδώ, αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές.

Μέθοδος 4: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης εφαρμογών

Το Sling TV στο Android μπορεί επίσης να προκληθεί λόγω της φόρτωσης της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής με αποτέλεσμα προβλήματα φόρτωσης και αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη. Επομένως, η εκκαθάριση είναι απαραίτητη και για να το κάνετε, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

  Συλλέξτε και τακτοποιήστε το κείμενο του προχείρου σε ένα ενιαίο μήνυμα [Android]

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας Android.

2. Μεταβείτε στη ρύθμιση Εφαρμογές και δικαιώματα και ανοίξτε τη Διαχείριση εφαρμογών.

3. Τώρα, Εντοπίστε και πατήστε στην εφαρμογή Sling TV.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση.

5. Τέλος, επιλέξτε την επιλογή Clear cache.

Μόλις εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη, δοκιμάστε να εκτελέσετε ξανά την εφαρμογή για να δείτε αν λειτουργεί καλά τώρα χωρίς να εμφανίζει σφάλμα 4-402.

Μέθοδος 5: Επιτρέψτε την πρόσβαση τοποθεσίας στο Google GPS

Το Sling TV μεταδίδει ζωντανά και απαιτεί μια τοποθεσία για το προσαρμοσμένο περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε σε αυτό. Και αν δεν μπορεί να το κάνει, μπορεί να σας είναι δύσκολο να φορτώσετε την εφαρμογή και να μετακινηθείτε στα αγαπημένα σας κανάλια. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επιτρέψετε την πρόσβαση στην τοποθεσία σας στο Google GPS της συσκευής σας.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του smartphone σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στη ρύθμιση Τοποθεσία.

3. Πατήστε στο App Access στην τοποθεσία.

4. Βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία σας ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ για το Google και τους Χάρτες.

Μέθοδος 6: Ενημερώστε την εφαρμογή Sling TV

Μια παλιά εφαρμογή στο Android σας είναι ο κύριος λόγος για σφάλματα λογισμικού και προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την εκτέλεση των εφαρμογών. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Sling TV σε Android, επομένως, βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές στο τηλέφωνό σας Android είναι ενημερωμένες. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αυτόματης ενημέρωσης όλων των εφαρμογών Android ταυτόχρονα για μια λεπτομερή ματιά.

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Sling TV

Μια άλλη μέθοδος για να βοηθήσετε όλους τους χρήστες Android με το σφάλμα Sling 4-402 είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή στις συσκευές τους. Εάν η ενημέρωση της εφαρμογής δεν σας έδωσε μια γόνιμη λύση, μια νέα εγκατάσταση της εφαρμογής σίγουρα μπορεί. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής βοηθά στην επίλυση του προβλήματος των κατεστραμμένων λήψεων ή προβλημάτων σφαλμάτων που σχετίζονται με την παλαιότερη έκδοση. Δοκιμάστε το λοιπόν με τα παρακάτω βήματα:

  Λάβετε ειδοποιήσεις Android L Like με μαύρη λίστα για εφαρμογές

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας.

2. Μεταβείτε στη ρύθμιση Εφαρμογές και δικαιώματα.

3. Ανοίξτε το App Manager.

4. Εντοπίστε την εφαρμογή Sling TV και πατήστε πάνω της.

5. Επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

6. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Play Store και κατεβάστε ξανά το Sling TV.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί η εφαρμογή Sling TV στο Android μου εμφανίζει σφάλμα 4-402;

Απ. Οι πιο πιθανές αιτίες που η εφαρμογή Android Sling TV εμφανίζει σφάλμα 4-402 είναι σφάλματα στο λογισμικό της εφαρμογής, τεχνικές δυσλειτουργίες και μια παλιά έκδοση της εφαρμογής.

Ε2. Τι θα κάνει η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης στην εφαρμογή Sling TV;

Απ. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης θα σας βοηθήσει να διαγράψετε επιπλέον αποθηκευμένα αρχεία στην εφαρμογή Sling TV που παρεμβαίνουν στη λειτουργία της.

Ε3. Υπάρχει άλλος τρόπος για να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές από το να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Sling;

Απ. Εκτός από την αποσύνδεση από όλες τις συσκευές από τον επίσημο ιστότοπο του Sling, μπορείτε επίσης να το κάνετε με μη αυτόματη αποσύνδεση από συσκευές όπως το Android, η τηλεόραση, ο φορητός υπολογιστής σας και άλλα όπου έχετε ήδη συνδεθεί με τον λογαριασμό σας Sling.

Ε4. Μπορώ να κατεβάσω δωρεάν την εφαρμογή Sling TV στο Android;

Απ. Ναι, η λήψη της εφαρμογής Sling TV στο Android είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Q5. Μπορεί η επανεκκίνηση του τηλεφώνου Android να βοηθήσει στην επίλυση του κωδικού σφάλματος 4-402;

Απ. Εάν το σφάλμα 4-402 στην εφαρμογή Sling TV στο τηλέφωνό σας Android οφείλεται σε τεχνική βλάβη, η επανεκκίνηση της συσκευής σας μπορεί να σας βοηθήσει.

***

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οτιδήποτε ψηφιακό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και το ίδιο συμβαίνει και με την εφαρμογή Sling TV. Αυτό το εκπληκτικό ψηφιακό δίκτυο για τηλεθεατές είναι ένας τρόπος για να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές ενώ μεταδίδουν ζωντανά στο άλλο μέρος του κόσμου. Αλλά με όλα αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά έρχεται ο κωδικός σφάλματος 4-402 που μπορεί να είναι ένα spoiler διάθεσης για τους χρήστες του Sling. Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να επιλύσετε το πρόβλημα του Sling TV στο Android. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε καλύτερα στο smartphone σας για να επιλύσετε το πρόβλημα. Εάν έχετε περισσότερες απορίες ή πολύτιμες προτάσεις να δώσετε, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.