Διαδικτυακό εργαλείο επίλυσης άλγεβρας που δίνει οδηγίες βήμα προς βήμα

Πριν από μερικές εβδομάδες εξετάσαμε μια εφαρμογή iOS που ονομάζεται PhotoMath, η οποία μπορούσε να διαβάσει απλά έντυπα μαθηματικά προβλήματα από την κάμερα του τηλεφώνου σας και να τα λύσει. Τα μαθηματικά ήταν ο όλεθρος της ακαδημαϊκής μου ζωής και θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή όπως το PhotoMath, αλλά και μια εφαρμογή όπως το Algebra Calculator του MathPapa. Είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που μπορεί να λύσει προβλήματα άλγεβρας. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα πρόβλημα ή μια εξίσωση, για να λάβετε μια απάντηση ολοκληρωμένη με τα βήματα λύσης. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τιμές για τις μεταβλητές σε μια αλγεβρική εξίσωση και να καταλήξετε στην τελική απάντηση για αυτήν. Η εφαρμογή διαθέτει μια εξαιρετική λειτουργία για κινητά που διευκολύνει την εισαγωγή τύπων εάν δεν τη χρησιμοποιείτε από τον υπολογιστή σας.

  Τι είναι το Microsoft 365;

Εισαγάγετε ένα αλγεβρικό πρόβλημα στο πεδίο κειμένου που παρέχεται. Μπορεί να μην φαίνεται όπως φαίνεται επειδή τα πληκτρολόγια δεν διαθέτουν πλήκτρα χαρακτήρων για ορισμένες μαθηματικές συναρτήσεις, αλλά καθώς πληκτρολογείτε το πρόβλημα, η εφαρμογή το διαβάζει και το εμφανίζει στη σωστή μαθηματική του μορφή. Το δοκίμασα με έναν πολύ βασικό αλγεβρικό τύπο με δύο μεταβλητές και μπόρεσε να τον επεκτείνει τέλεια.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε με μια πιο περίπλοκη μορφή αυτής της φόρμουλας και εξακολουθεί να λειτουργεί υπέροχα.

Εάν γνωρίζετε τις τιμές για τις μεταβλητές, π.χ. το λύνετε για την εξίσωση του δευτεροβάθμιου, μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα Αξιολόγηση και να εισαγάγετε την τιμή των άγνωστων μεταβλητών για να την λύσετε για μία μόνο τιμή.

  Πώς να ανοίξετε πρόσφατα εφαρμογές τερματισμού στο macOS

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ακρίβεια αυτής της αριθμομηχανής. Εάν είστε φοιτητής, είναι ένα πολύ καλό φύλλο και οδηγός απάτης. Εάν είστε δάσκαλος, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό φύλλο και οδηγός, αλλά και ένα χρήσιμο βοήθημα. Η έκδοση για κινητά είναι αρκετά καλή, αν και αυτό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η εφαρμογή τόσο στην έκδοση για κινητά όσο και στην έκδοση για υπολογιστές είναι η δυνατότητα εισαγωγής μαθηματικών συμβόλων πιο εύκολα. Πάρτε για παράδειγμα την Τετραγωνική εξίσωση που απαιτεί τη χρήση ενός συμβόλου κάτω από τη ρίζα που δεν υποστηρίζουν τα πληκτρολόγια. Εκτός από αυτό, δεν έχω κανένα παράπονο για αυτήν την εφαρμογή. Δεν λύνει ένα αλγεβρικό πρόβλημα διατηρώντας μια σύνταξη για να εξηγήσει καλύτερα τη λύση στα βήματα που δείχνει προσοχή στη λεπτομέρεια και βοηθά στην ευκολότερη κατανόηση της λύσης. Μακάρι να υπήρχε αυτό όταν ήμουν στο σχολείο και πάλευα με την εργασία.

  Πώς να ρυθμίσετε και να τοποθετήσετε την ecobee SmartCamera

Επισκεφθείτε την Αριθμομηχανή Άλγεβρας