Τι είναι το Microsoft 365;

Microsoft 365″ είναι το νέο όνομα για τη συνδρομητική υπηρεσία Office 365 της Microsoft. Περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνει το Office 365—και πολλά άλλα. Εγγραφείτε για πρόσβαση σε εφαρμογές του Microsoft Office όπως το Word, 1 TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive, λεπτά για κλήσεις τηλεφώνων από το Skype και άλλα.

Ένα ανανεωμένο Office 365 (με περισσότερες δυνατότητες)

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Office 365, γνωρίζετε ήδη τι είναι το Microsoft 365. Είναι ένα πρόγραμμα συνδρομής που κοστίζει 100 $ ετησίως για έως και έξι άτομα ή 70 $ ετησίως για ένα άτομο. Η Microsoft δεν ανέβασε την τιμή.

Με αυτήν τη χρέωση, έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές του Microsoft Office όπως το Word, το Excel και το PowerPoint σε υπολογιστές με Windows, Mac, iPad και σε κάθε άλλη πλατφόρμα που υποστηρίζει η Microsoft. Επίσης, λαμβάνετε 1 TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive ανά άτομο και 60 λεπτά Skype για να καλείτε αριθμούς σταθερού και κινητού τηλεφώνου από το Skype.

Εάν πληρώνετε ήδη για το Office 365, έχετε πλέον το Microsoft 365 από τις 21 Απριλίου 2020. Το “Microsoft 365 Family” είναι το νέο όνομα για το “Office 365 Home” και το “Microsoft 365 Personal” είναι το νέο όνομα για το “Office 365″. Προσωπικός.”

  Antivirus Plus 2018 με έκπτωση 58% (Ισχύει 6 Δεκεμβρίου)

Το Office 365 ήταν πολύ καλό αν ψάχνετε για το Microsoft Office, όπως και το Microsoft 365. Η Microsoft εξακολουθεί να προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή του Microsoft 365, που είναι ένας τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν το Office. Οι εφαρμογές web του Office Online της Microsoft εξακολουθούν να είναι δωρεάν για χρήση σε πρόγραμμα περιήγησης χωρίς συνδρομή, επίσης.

Ποιες νέες δυνατότητες περιλαμβάνει το Microsoft 365;

Η Microsoft αποκάλυψε μια ποικιλία χαρακτηριστικών όταν αποκάλυψε το Microsoft 365 στις 30 Μαρτίου 2020. Πολλές από αυτές φαίνονται σαν δυνατότητες που θα είχαν έρθει στο Office 365 ούτως ή άλλως, αλλά η Microsoft τονίζει ότι θέλει «να βοηθήσει εσάς και την οικογένειά σας στην εργασία, το σχολείο και τη ζωή». Αυτό σημαίνει νέα εργαλεία για τη βελτίωση της γραφής στον Ιστό, τη διαχείριση των οικονομικών σας και τη σύνδεση με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά:

Ελέγξτε τη γραφή σας με το Microsoft Editor: Το Microsoft Editor θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τη γραμματική και το στυλ της γραφής σας. Αυτή είναι η απάντηση της Microsoft στο Grammarly—ένα ισχυρό εργαλείο γραφής που λειτουργεί οπουδήποτε στον Ιστό. Είναι μια «υπηρεσία που λειτουργεί με AI» που λειτουργεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Λειτουργεί στο Word και στο Outlook.com, αλλά μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Microsoft Editor για Google Chrome ή Microsoft Edge για να το εκμεταλλευτείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Βοηθά ακόμη και στην εισαγωγή παραπομπών σε έγγραφα στο Microsoft Word.
Λήψη Συναλλαγών από Τράπεζες στο Excel: Η Microsoft ανακοίνωσε το “Money in Excel”, το οποίο θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με λογαριασμούς τραπεζών και πιστωτικών καρτών απευθείας από το Excel. Μπορείτε να κατεβάσετε τις λεπτομέρειες συναλλαγών και να τις εισαγάγετε σε έναν προϋπολογισμό ή άλλο οικονομικό υπολογιστικό φύλλο, ακριβώς σαν να χρησιμοποιούσατε ένα εργαλείο όπως το Mint. Χρησιμοποιεί το Plaid, ένα δημοφιλές δίκτυο που χρησιμοποιούν πλέον πολλά προσωπικά οικονομικά εργαλεία για σύνδεση σε λογαριασμούς.
Συζήτηση με την οικογένεια και τους φίλους με τις ομάδες της Microsoft: Το Microsoft Teams είναι η απάντηση της Microsoft στο Slack. Και τα δύο προορίζονταν κυρίως για χώρους εργασίας. Τώρα, η Microsoft προσθέτει νέες δυνατότητες στο Teams για την προσωπική σας ζωή. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες ομάδων για τους φίλους και τις οικογένειές σας για να προγραμματίσετε ταξίδια, να οργανώσετε συγκεντρώσεις ή απλώς να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Το Teams διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες όπως ομαδικές συνομιλίες, βιντεοκλήσεις, κοινόχρηστες λίστες υποχρεώσεων και ημερολόγια για να τα πραγματοποιήσει όλα.
Προστατέψτε την οικογένειά σας με το Microsoft Family Safety: Το “Microsoft Family Safety” είναι μια νέα εφαρμογή για iPhone και Android. Θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον χρόνο οθόνης της οικογένειάς σας στα Windows 10, Android και Xbox. Περιλαμβάνει επίσης ειδοποιήσεις κοινής χρήσης τοποθεσίας, ώστε να μπορείτε δείτε πού βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς σας στον χάρτη και λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν φτάνουν και φεύγουν από τη δουλειά ή το σχολείο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση YEAR στο Microsoft Excel

Συνολικά, το Microsoft 365 είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο και πολλές από αυτές τις δυνατότητες αισθάνονται σαν να έχουν προστεθεί στο Office 365, ούτως ή άλλως. Ωστόσο, δείχνει ότι η Microsoft εστιάζει στο “Microsoft 365” ως μια μεγαλύτερη συνδρομητική υπηρεσία που δεν αφορά μόνο τη χρήση εφαρμογών γραφείου για την ολοκλήρωση της δουλειάς. Πρόκειται για την παροχή εργαλείων για τους συνδρομητές στην προσωπική τους ζωή.

Αναμένετε περισσότερες από αυτές τις δυνατότητες προσωπικής παραγωγικότητας να έρχονται στο Microsoft 365 στο μέλλον. Πίσω στο 2019, η Mary Jo Foley του ZDNet έχουν αναφερθεί ότι η Microsoft μπορεί να συμπεριλάβει έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης στο Microsoft 365. Ωστόσο, κατά την κυκλοφορία, η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με αυτό—ακόμα.

  Μπορούν οι αρχές επιβολής του νόμου να ανακτήσουν πραγματικά αρχεία που έχετε διαγράψει;