Πώς να ορίσετε ένα τραγούδι μουσικής βιβλιοθήκης ως ήχο κλήσης [iOS]

Τότε που τα τηλέφωνα λειτουργιών ήταν mainstream, η αλλαγή των ήχων κλήσης ήταν εύκολη. Εάν είχατε ένα έστω και οριακά καλό τηλέφωνο Nokia, θα μπορούσατε να ορίσετε ένα τραγούδι ως ήχο κλήσης. Το λειτουργικό σύστημα της Nokia έπαιζε ωραία με αρχεία MP3. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει για τηλέφωνα Android. Δεν υπάρχουν κρίκους που πρέπει να περάσετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τραγούδι ως ήχο κλήσης. Δεν είναι το ίδιο με το iOS. Τα αρχεία ήχου κλήσης iOS είναι σε μορφή M4R και δεν μπορείτε απλώς να αποθηκεύσετε ένα αρχείο στη συσκευή σας και να το χρησιμοποιήσετε ως ήχο κλήσης. Υπάρχουν αρκετά κρίκους που μπορείτε να περάσετε εκτός εάν έχετε jailbroken συσκευή. Τα καλά νέα είναι ότι η Apple έχει κάνει το GarageBand δωρεάν για όλους και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ήχους κλήσης. Συγκεκριμένα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε ένα τραγούδι από τη μουσική σας βιβλιοθήκη σε ήχο κλήσης.

  Το CameraTweak 2 προσθέτει χειρονομίες, χρονοδιακόπτη και άλλα στην εφαρμογή κάμερας iOS 7

Κατεβάστε το GarageBand από το App Store (σύνδεσμος στο τέλος) και ανοίξτε το.

Εργαλείο εγγραφής ήχου

Το GarageBand έχει πολλά εργαλεία εγγραφής. Για το σκοπό μας, χρειαζόμαστε το εργαλείο Audio Recorder. Πατήστε το κουμπί συν στο επάνω μέρος της εφαρμογής και επιλέξτε «Δημιουργία νέου τραγουδιού». Σύρετε μέσα από τα εργαλεία που βλέπετε και πατήστε Εγγραφή ήχου.

Προσθήκη ενότητας τραγουδιού

Πατήστε το κουμπί κομματιών στο επάνω μέρος και πατήστε το κουμπί μετρονόμου. Από προεπιλογή, αυτό το κουμπί είναι μπλε για να υποδείξει ότι είναι ενεργό. Όταν το αγγίζετε, το απενεργοποιείτε και αυτό πρέπει να κάνετε.

  Πώς να διορθώσετε το κουμπί "Προσθήκη ατόμων" που λείπει στην εφαρμογή Σημειώσεις iOS 10

Τώρα που ο μετρονόμος είναι απενεργοποιημένος, πατήστε το κουμπί συν κάτω από το κουμπί με τα γρανάζια επάνω δεξιά. Αυτό θα προσθέσει μια ενότητα τραγουδιού. Πατήστε το και ορίστε το μήκος του σε αυτόματο και επιστρέψτε κάνοντας κλικ στο «Τέλος».

Επιλέξτε Song From Library

Πίσω στην κύρια οθόνη του Audio Recorder, πατήστε το κουμπί βρόχου δίπλα στο εικονίδιο με το γρανάζι.

Μεταβείτε στην καρτέλα “Μουσική”. Πατήστε παρατεταμένα το τραγούδι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως ήχο κλήσης. Πατήστε παρατεταμένα μέχρι να προστεθεί στο εργαλείο εγγραφής ήχου. Βεβαιωθείτε ότι το τραγούδι ξεκινά στα 0 δευτερόλεπτα. Εάν δεν το κάνει, σύρετέ το στην αρχή.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ασφαλείας iOS 7 SSL / TLS χωρίς αναβάθμιση σε 7.0.6

Εξαγωγή τραγουδιού ως ήχο κλήσης

Πατήστε το κουμπί τριγώνου που δείχνει προς τα κάτω επάνω αριστερά. Επιλέξτε «Τα τραγούδια μου». Το τραγούδι θα αποθηκευτεί ως έργο στα τραγούδια σας στο GarageBand. Πατήστε “Επιλογή” επάνω δεξιά και όλα τα τραγούδια θα αρχίσουν να τρέμουν όπως κάνουν όταν διαγράφετε εφαρμογές από την αρχική οθόνη σας.

Πατήστε το τραγούδι που θέλετε να εξαγάγετε και πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης επάνω αριστερά. Από το μενού κοινής χρήσης, επιλέξτε «Ήχος κλήσης». Εισαγάγετε ένα όνομα για τον ήχο κλήσης. Το GarageBand θα κόψει αυτόματα το τραγούδι στα 30 δευτερόλεπτα, τη σωστή διάρκεια για έναν ήχο κλήσης και θα το εξαγάγει στους ήχους σας.

Ρύθμιση ήχου κλήσης

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στην επιλογή Ήχοι> Ήχος κλήσης και επιλέξτε το τραγούδι που θέλετε να ορίσετε ως ήχο κλήσης και είστε έτοιμοι.

Κατεβάστε το GarageBand από το App Store