Δημιουργήστε μια λίστα με όλα όσα χρειάζεστε για να πακετάρετε για το ταξίδι σας

Ταξιδεύετε συχνά, φτάνετε στον προορισμό σας, ξεπακετάρετε τα πράγματά σας και αναρωτιέστε: “Πού είναι η οδοντόβουρτσά μου;” Συμβαίνει στους καλύτερους από εμάς γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσουμε μια νοερή λίστα με πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε την εβδομάδα που προηγείται της αναχώρησής σας παρά να τα θυμάστε πραγματικά όλα όταν ετοιμάζετε τα πράγματά σας. Το λογικό θα ήταν να δημιουργήσετε ένα μικρό ταξιδιωτικό πακέτο ή να φτιάξετε μια λίστα με πράγματα που θα τα πακετάρετε όπως τα θυμάστε. Το Ultimate Travel Packing List είναι μια μικρή εφαρμογή Ιστού που δημιουργεί μια λίστα με πράγματα που πρέπει να πακετάρετε με βάση το φύλο σας, τη διάρκεια του ταξιδιού σας, το κλίμα που θα βιώσετε και τη φύση του ταξιδιού σας. Αν και ακούγεται περίπλοκο αν σκεφτεί κανείς πόσους παράγοντες λαμβάνει υπόψη, είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό στη χρήση.

  Οι καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Dropbox (για περισσότερες από 3 συσκευές)

Η πλαϊνή γραμμή σάς ζητά να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών επιλογών, ώστε να μπορεί να προτείνει πράγματα για συσκευασία. Πρέπει να εισαγάγετε το φύλο σας, το κλίμα (ζεστό ή κρύο) που είναι πιθανό να βιώσετε όταν φτάσετε στον προορισμό σας, πόσο καιρό σκοπεύετε να μείνετε, εάν ταξιδεύετε εντός της χώρας ή διεθνώς και τι είδους ταξίδι είναι παίρνετε δηλαδή τη φύση του ταξιδιού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σκι, παραλία, κάμπινγκ και επιχειρήσεις. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Συσκευασία τώρα».

Η εφαρμογή δημιουργεί μια εκτυπώσιμη λίστα αντικειμένων προς συσκευασία. Κάθε στοιχείο εμφανίζεται δίπλα στο πλαίσιο ελέγχου και είναι όλα ταξινομημένα κατά φύση. Τα είδη ταξινομούνται σε ρούχα, χρήματα και έγγραφα, εξοπλισμό, είδη υγείας, ηλεκτρονικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής. Η διάταξη θέλει λίγο καθάρισμα αλλά είναι μια χαρά αλλιώς.

  Αυτόματη απόκρυψη της γραμμής σελιδοδεικτών του Firefox όπως η γραμμή εργασιών στα Windows

Τα πλαίσια ελέγχου είναι λειτουργικά στη διεπαφή της εφαρμογής Ιστού και έχουν σχεδιαστεί για να φαίνονται καλά όταν εκτυπώνονται, ώστε να μπορείτε να τα ελέγξετε από μια έντυπη λίστα. Όσον αφορά τα στοιχεία που παραθέτει, η εφαρμογή καλύπτει τα περισσότερα πράγματα που θα χρειαζόταν ο μέσος ταξιδιώτης σε ένα σύντομο ή εκτεταμένο ταξίδι, αλλά δύο χαρακτηριστικά θα έκαναν την εφαρμογή ακόμη πιο χρήσιμη. Μια δυνατότητα επεξεργασίας για την προσθήκη ή την αφαίρεση στοιχείων στη λίστα θα ήταν ευπρόσδεκτη, επειδή ένας ταξιδιώτης μπορεί να χρειαστεί να προσθέσει ορισμένα στοιχεία που δεν καλύπτονται από μια γενική λίστα, όπως μια συσκευή παρακολούθησης σακχάρου αίματος. Οι λίστες δεν μπορούν να αποθηκευτούν, ούτε καν με σελιδοδείκτη, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ταξιδεύετε συχνά, θα πρέπει να δημιουργείτε μια νέα λίστα κάθε φορά και δεν μπορείτε να επιστρέψετε και να επεξεργαστείτε μια παλαιότερη. Η σχεδίαση της εφαρμογής δεν αποκρίνεται και μια εφαρμογή όπως αυτή είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί περισσότερο σε φορητή συσκευή παρά σε επιτραπέζιο υπολογιστή Γενικά, η εφαρμογή είναι μια καλή ιδέα, αλλά η εκτέλεση θα μπορούσε να γίνει με κάποια βελτίωση.

  Πώς να κάνετε ζωντανή ροή ενός παιχνιδιού στα Windows 10

Επισκεφθείτε την Ultimate Travel Packing List