Αυτόματη απόκρυψη της γραμμής σελιδοδεικτών του Firefox όπως η γραμμή εργασιών στα Windows


Οι σελιδοδείκτες είναι μια καταπληκτική δυνατότητα για την αποθήκευση χρήσιμων συνδέσμων, αλλά η γραμμή σελιδοδεικτών σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης είναι σχεδόν πάντα ένα άσχημο χάος. Δεν έχει να κάνει τόσο με τη διεπαφή χρήστη ενός προγράμματος περιήγησης όσο με τους σελιδοδείκτες που είναι αποθηκευμένοι σε αυτό. Είναι συνήθως μια σειρά περικομμένων τίτλων σελίδων και κακώς φορτωμένων ή κακώς αποθηκευμένων favicons. Μπορείτε να αποκρύψετε τη γραμμή σελιδοδεικτών σχεδόν σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης που υπάρχει, αλλά αυτό λειτουργεί μόνο εάν τη χρησιμοποιείτε σπάνια. Εάν έχετε συχνά πρόσβαση σε σελιδοδείκτες, το να παραμένει κρυφό η γραμμή στην οποία βρίσκονται δεν είναι μια βολική επιλογή. Για τους χρήστες του Firefox που τους αρέσει μια καθαρή διεπαφή προγράμματος περιήγησης, αλλά συχνά χρειάζεται να ανοίξουν έναν σελιδοδείκτη, το BookmarksDropDown είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να κρατάτε τη γραμμή σελιδοδεικτών κρυφή και να την εμφανίζετε μόνο όταν μετακινείτε τον κέρσορα στην κορυφή της τρέχουσας σελίδας. Σκεφτείτε πώς συμπεριφέρεται η γραμμή εργασιών στα Windows όταν τη ρυθμίζετε σε αυτόματη απόκρυψη. η γραμμή σελιδοδεικτών λειτουργεί ακριβώς έτσι με αυτό το πρόσθετο εγκατεστημένο.

  Γιατί το Netflix μου καθυστερεί; Διορθώστε την καθυστέρηση του Netflix στα Windows 10

Εγκαταστήστε το BookmarksDropDown και επανεκκινήστε τον Firefox. Μετακινήστε τον κέρσορα στην κορυφή της τρέχουσας σελίδας, ώστε να βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή URL και η γραμμή σελιδοδεικτών να εμφανίζεται αυτόματα. Όσο ο κέρσορας παραμένει στη γραμμή σελιδοδεικτών, δηλαδή περιηγείστε στους φακέλους σας και αναζητάτε έναν σύνδεσμο, θα παραμένει ορατός. Μόλις ο κέρσορας μετακινηθεί από την ενεργή περιοχή, η γραμμή σελιδοδεικτών θα εξαφανιστεί.

Το πρόσθετο λειτουργεί άψογα. Είναι λίγο ατυχές το γεγονός ότι είναι ένα από εκείνα τα πρόσθετα που εξακολουθούν να απαιτούν επανεκκίνηση του Firefox, αλλά δεν θα έχει μεγάλη σημασία μακροπρόθεσμα. Το υπέροχο με το BookmarksDropDown είναι ότι ο χρόνος απόκρισής του είναι εξαιρετικός. Δεν θα βρεθείτε να περιμένετε δευτερόλεπτα για να εμφανιστεί η γραμμή σελιδοδεικτών. Θα θέλαμε πραγματικά να υπήρχε κάτι τέτοιο για το Chrome.

  Το DocuFreezer μετατρέπει αρχεία MS Doc, Excel, PPT σε PDF και εικόνες [Windows]

Εγκαταστήστε το BookmarksDropDown για Firefox