Δημιουργήστε μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη σε αυτές τις 11 πλατφόρμες

Πρέπει να δοκιμάσετε μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη εάν είστε προπονητής, εκπαιδευτής, δημιουργός περιεχομένου ή δάσκαλος που αναζητά μοναδικό και καινοτόμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Τα διαδικτυακά συστήματα μάθησης και εκπαίδευσης μπορούν να εξετάσουν διάφορα μοντέλα μάθησης για να βοηθήσουν τους μαθητές. Από την Covid-19, οι μαθητές βασίζονται περισσότερο σε διαδικτυακά μαθήματα παρά σε μαθήματα αυτοπροσώπως. Οι επαγγελματίες που εργάζονται ακολουθούν επίσης το παράδειγμά τους.

Αυτή η έκρηξη παροχής διαδικτυακού εκπαιδευτικού περιεχομένου επηρέασε τους δασκάλους και τους δημιουργούς μαθησιακού περιεχομένου να εισέλθουν στο οικοσύστημα και να δημιουργήσουν μερικά σπουδαία μαθήματα.

Ενώ οι περισσότεροι δημιουργοί δημιουργούν διαλέξεις, προβολές διαφανειών, βίντεο και κινούμενα μαθήματα, τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη αποτελούν μια νέα προσέγγιση που αρέσει περισσότερο στους μαθητές.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο μάθησης που βασίζεται σε κοόρτη και ορισμένες πλατφόρμες όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοιο περιεχόμενο χωρίς κόπο.

Τι είναι τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη;

Το περιεχόμενο μάθησης που βασίζεται σε κοόρτη διευκολύνει μια συλλογική προσέγγιση στη μελέτη στην οποία οι μαθητές ή οι χρήστες προχωρούν μαζί κατά τη διάρκεια ενός έργου, μαθήματος ή προγράμματος. Οι μέντορες ή οι εκπαιδευτές οδηγούν την ομάδα μελέτης των μαθητών για να επιτύχει συγκεκριμένα ορόσημα.

Ο σχεδιασμός του μαθήματος θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι στόχοι. Το ένα, η κοόρτη ή η ομάδα μελέτης πρέπει να επιτύχει ορισμένους τελικούς στόχους. Αυτά τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι η εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας όπως η κωδικοποίηση ή η δυνατότητα επίλυσης μαθηματικών προβλημάτων κ.λπ.

Σε μια ομάδα μελέτης που βασίζεται σε κοόρτη, οι μαθητές μαθαίνουν τη συνεργασία, το ομαδικό παιχνίδι, την υποστήριξη της κοινότητας κ.λπ., από νωρίς στη ζωή τους. Ως εκ τούτου, αυτοί οι μαθητές είναι πιο αποτελεσματικοί όταν τους τοποθετείτε σε πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις.

Τώρα που καταλάβατε τι είναι τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη, ήρθε η ώρα να μάθετε μερικές δημοφιλείς πλατφόρμες όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να προωθήσετε το εκπαιδευτικό σας περιεχόμενο. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές από ειδικούς σε αυτόν τον τομέα:

Teachfloor

Το Teachfloor είναι η πιο δημοφιλής και αποκλειστική πλατφόρμα για όλα τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε περιεχόμενο μάθησης βάσει κοόρτης κάτω από την επαγγελματική σας επωνυμία και να το δημοσιεύσετε στην πλατφόρμα της.

Θα σας άρεσε για την εύκολη στη χρήση διαδικτυακή πύλη πληρωμών, το εργαλείο διαχείρισης σπουδαστών και τις αβίαστες ενσωματώσεις Zoom για πολλαπλές τάξεις κοόρτης σε μία παρουσία.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Διαθέτετε μια ακαδημία εκμάθησης που περιλαμβάνει πολλές κοινότητες κοόρτης
  • Δημιουργός προγράμματος σπουδών
  • Πύλη διαχείρισης φοιτητικής κοινότητας
  • Επιβράβευση ομάδων κοόρτης ή μεμονωμένων μαθητών
  • Συλλέξτε ηλεκτρονικές πληρωμές
  • Ενσωματώστε περιεχόμενο από εργαλεία τρίτων

Mighty Networks

Το Mighty Networks είναι το πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων επόμενης γενιάς με δυνατότητες για περιεχόμενο μάθησης που βασίζεται σε κοόρτη. Οι μαθητές σας θα λάβουν μια καθηλωτική εμπειρία με το να γίνουν μέλη του μαθήματος κοόρτης σας σε αυτήν την πλατφόρμα για τα ακόλουθα αξιοθέατα:

  • Σελίδα προφίλ μέλους
  • Κορυφαία μέλη
  • Μέλη κοντά σας
  • Κατηγορία μέλους
  • Πρέσβεις
  Το MessageEnhancer κάνει αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές στην εφαρμογή Messages

Η πύλη είναι επίσης εξαιρετική για τη δημιουργία κοινοτήτων παγκόσμιας κλάσης που είναι επαγγελματικές αλλά και συνομιλητές. Μπορείτε να συμπεριλάβετε διάφορα περιεχόμενα στο μάθημα κοόρτης για μέγιστη αφοσίωση της κοινότητας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε βίντεο, άρθρα και συνομιλίες στο πρόγραμμα σπουδών σας.

Teachmore

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Teachmore για να πουλήσετε τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο μαθημάτων και να παραδίδετε τα μαθήματα του. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις εφαρμογές και τις σελίδες προορισμού σας μέσα στην πύλη.

Με ένα κατάλληλο πρόγραμμα επί πληρωμή, μπορείτε να λάβετε εξειδικευμένη υποστήριξη πωλήσεων και μάρκετινγκ από την ομάδα του Teachmore για να αυξήσετε το περιθώριο κέρδους σας.

Σκεπτικός

Ένας ακόμη δημοφιλής ιστότοπος για μαθησιακό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων κοόρτης, είναι το Thinkific. Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μαθήματα κοόρτης διεθνούς ποιότητας στο διαδίκτυο και να τα παραδώσετε σε πολλές κοινότητες κοόρτης. Μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το ταλέντο, την προσπάθεια και το περιεχόμενό σας δημιουργώντας εφάπαξ πληρωμές ή συνδρομές.

Η πύλη είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε επάγγελμα που σχετίζεται με την εκπαίδευση, όπως προπονητές lifestyle, εκπαιδευτές γυμναστηρίου, ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, επαγγελματίες εκπαιδευτές κ.λπ.

Προσφέρει όλα τα εργαλεία και τις λειτουργίες που χρειάζεστε για ένα μάθημα που βασίζεται σε κοόρτη. Για παράδειγμα:

  • Προσαρμοσμένοι τομείς για κοινότητες
  • Προγραμματισμός σταγόνων
  • Διασταυρούμενη πώληση
  • Ζωντανά κουίζ και διαγωνισμοί
  • Ζωντανές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Χώροι κοινότητας και υπενθυμίσεις

Σκηνές

Το Scenes είναι το λευκό Discord για επαγγελματικές κοινότητες μάθησης. Σας επιτρέπει να εποπτεύετε, να διαχειρίζεστε και να δημιουργείτε έσοδα από πολλές κοινότητες από μία εφαρμογή. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα demo για 30 λεπτά και να δοκιμάσετε την πλατφόρμα για 14 ημέρες δωρεάν.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι:

  • Επεκτάσιμες εφαρμογές smartphone για μαθητές και καθηγητές
  • Εικονικά δωμάτια με δυνατότητα βίντεο και ήχου για κοινότητες
  • Διαδικτυακά φόρουμ, μέσα ενημέρωσης, εκδηλώσεις, συνομιλίες και πολλά άλλα
  • Κοινοτικό κατάστημα και κέρμα
  • Άδειες και ρόλοι
  • Συμβατό με tablet, κινητά και υπολογιστές

Πρακτικώς

Ουσιαστικά μπορεί να επιλύσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με ζωντανές εκδηλώσεις για το μάθημά σας που βασίζεται σε κοόρτη. Αυτοματοποιεί τις προσκλήσεις ημερολογίου, τη δημιουργία συνδέσμων συσκέψεων Zoom, τη σύνταξη και την κοινή χρήση ανακεφαλαιώσεων, τη μεταφόρτωση ηχογραφημένων μαθημάτων και όλες τις άλλες δραστηριότητες σε ένα διαδικτυακό μάθημα που βασίζεται σε κοόρτη.

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση του μαθήματος σας και την απόδοση των μαθητών σας. Η συμβατότητά του με διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές για ενσωμάτωση το καθιστά ιδανική επιλογή για δημιουργούς. Μπορούν να ενσωματωθούν εικονικά με το Zoom, το Ημερολόγιο Google, το Zapier, το Salesforce, το SQL, το Slack, το Gmail και πολλά άλλα.

Maven

Το Maven σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε μια σειρά μαθημάτων από τις γνώσεις σας που αποκτήσατε με κόπο. Εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη και να προσφέρετε στους μαθητές σας την καλύτερη μαθησιακή εμπειρία στην τάξη.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από την εμπειρία σας χωρίς κόπο και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας από έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου.

Εάν είστε νέοι στη διαδικτυακή διδασκαλία ή στη δημιουργία μαθημάτων, το Maven θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο δωρεάν πρόγραμμά του για το πώς να γίνετε επιτυχημένος δημιουργός μαθημάτων βάσει κοόρτης πριν δημιουργήσετε το μάθημά σας.

Οι δημιουργοί θα έχουν επίσης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη πόρων της που περιέχει πρότυπα, φύλλα εργασίας και οδηγούς.

EducateMe

Το EducateMe είναι μια πλατφόρμα μάθησης που βασίζεται σε κοόρτη που σας βοηθά να εξοικονομήσετε τον χρόνο που ξοδεύετε για τη διαχείριση των μαθημάτων σας κατά 60%. Αυτή η πλατφόρμα θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε το πλήρες δυναμικό των εργασιών σας και να μειώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης μαθητών.

  Τα προγράμματα περιήγησης Ιστού σιγούν τα ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα ειδοποιήσεων

Οι καθηγητές μπορούν να δημιουργήσουν το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων τους χρησιμοποιώντας το LMS του. Έχει ακόμη και μια λύση που βασίζεται στο Kanban για την παρακολούθηση των εργασιών.

Το EducateMe μετατρέπει τις δραστηριότητες των μαθητών σας σε αναλυτικά στοιχεία, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε την πρόοδό τους. Επιπλέον, έχετε ενσωμάτωση Zoom και την έκδοση ιστού Jisti ενσωματωμένη σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ντίσκο

Η Disco σάς επιτρέπει να συνδεθείτε και να μεταμορφώσετε την κοινότητα εκμάθησής σας με τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη. Βοηθά στη δημιουργία εμπειριών κοινωνικής μάθησης καθώς οι μαθητές αλληλεπιδρούν μαζί σας μέσω αυτών των μαθημάτων.

Καθώς σχεδιάζετε μαθήματα σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να προσθέσετε μαθήματα, εργασίες και έργα με τον δημιουργό του προγράμματος σπουδών. Προσφέρει λειτουργίες όπως ενσωμάτωση με ζουμ, μεταφόρτωση ηχογραφήσεων και αυτόματη αποστολή προσκλήσεων ημερολογίου για να διευκολύνει τη διαδικασία εκμάθησης.

Οι δάσκαλοι μπορούν να δέχονται απρόσκοπτα πληρωμές για τα μαθήματά τους με ενσωματωμένη ενσωμάτωση Stripe. Το Disco είναι επίσης ιδανικό για την παρακολούθηση της προόδου των μελών και την παρακολούθηση της δέσμευσής τους.

Clickto

Εάν θέλετε να συνεισφέρετε στην παγκόσμια μάθηση, κερδίζοντας χρήματα από αυτήν, το Clickto θα πρέπει να είναι η επιλογή σας.

Είναι μια πλατφόρμα αφιερωμένη στη μάθηση βάσει κοόρτης που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για προγράμματα εμπλουτισμού. Τώρα, η σύνδεση με την κοινότητα των μαθητών σας σε όλο τον κόσμο γίνεται εύκολη με τα μαθήματα που σχεδιάσατε.

Αυτή η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να κλιμακώνεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ως δάσκαλος, καθώς έχει όλα όσα χρειάζεστε για την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης μάθησης. Μπορείτε να είστε online σε λίγο, να διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας και να καταγράψετε αυτόματα τη συμμετοχή στο Clickto.

Σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε όλα τα ψηφιακά σας στοιχεία σε ένα μέρος. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα μαθήματα που δημιουργείτε εδώ για να τα κάνετε ευχάριστα.

FreshLearn

Το FreshLearn είναι μια τέλεια επιλογή για την κυκλοφορία περιεχομένου μάθησης που βασίζεται σε κοόρτη. Σε αυτήν την πλατφόρμα, οι δάσκαλοι μπορούν να δημιουργήσουν και να ξεκινήσουν διαδραστικά μαθήματα κοόρτης σε λιγότερο από 1 ώρα.

Εκσυγχρόνισε τη συμβατική χρονοβόρα διαδικασία σχεδιασμού τέτοιων μαθημάτων, ώστε να μπορείτε να κάνετε μαθήματα απρόσκοπτα με το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης χωρίς να γράφετε κώδικα.

Αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει πολλούς τύπους περιεχομένου για Google Meet, Zoom και παρόμοια εργαλεία. Οι μαθητές από οπουδήποτε στον κόσμο μπορούν να συμμετάσχουν στα ζωντανά μαθήματα στο FreshLearn.

Εδώ, μπορείτε να προσφέρετε μια διαρκή μαθησιακή εμπειρία παρακολουθώντας τις δραστηριότητες κάθε μαθητή, ενώ διαχειρίζεστε ολόκληρη την τάξη ως ενιαία ενότητα.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, οι διαδραστικές συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο είναι επίσης δυνατές μέσω σχολίων. Επιπλέον, οι δημιουργοί μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν έσοδα από τα μαθήματά τους μέσω εφάπαξ πληρωμών ή πληρωμών βάσει συνδρομής.

Διαφορά μεταξύ μαθημάτων που βασίζονται σε κοόρτη και μαθημάτων με αυτορυθμισμό

Οι μαθητές που εγγράφονται για μαθησιακό περιεχόμενο βασισμένο σε κοόρτη μαθαίνουν πώς να χτίζουν μια κοινότητα ομοϊδεατών από τις πρώτες μέρες της καριέρας τους.

Οι μαθητές σας μαθαίνουν σε μια ομάδα. Γιορτάζουν τις νίκες μαζί ή λύνουν προκλήσεις μαζί. Ως εκ τούτου, μπορούν να γίνουν παίκτες ομάδας για το μελλοντικό εργατικό δυναμικό.

#3. Δικτύωση

Όταν επαγγελματίες, πτυχιούχοι και ούτω καθεξής συμμετέχουν σε ένα μάθημα που βασίζεται σε κοόρτη, συνδέονται. Μαθαίνουν για τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία, πού να αναζητήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας, να λάβουν αναφορές για θέσεις εργασίας και ούτω καθεξής.

#4. Αλληλεπιδράσεις και Ανατροφοδότηση

Οι μαθητές αλληλεπιδρούν με τους συμμαθητές τους και μοιράζονται σχόλια. Επίσης, η ομάδα κοόρτης προετοιμάζεται διανοητικά να δεχτεί εποικοδομητική κριτική μπροστά σε μια ομάδα.

#5. Ευθύνη

Κάθε μαθητής είναι υπεύθυνος για την επιτυχία ολόκληρης της ομάδας.

  Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Internet (στο σπίτι και στο κοινό)

#6. Μεταμόρφωση Μαθητών

Μπορείτε να μεταμορφώσετε τους μαθητές για να μοιραστούν τη γνώση από τον αρνητικό ανταγωνισμό. Όταν οι μαθητές διαγωνίζονται, δεν μπορούν να γίνουν ομαδικοί παίκτες. Ως εκ τούτου, η τάξη κοόρτης σας θα διδάξει στους μαθητές πώς να μοιράζονται δεξιότητες και γνώσεις, να συζητούν θέματα και να κατακτούν προκλήσεις μαζί.

Τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη είναι πιο κερδοφόρα και πληρέστερα

Τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη είναι πιο ικανοποιητικά από τα συμβατικά διαδικτυακά ή εκτός σύνδεσης μαθήματα, επειδή προσφέρουν καλύτερη διατήρηση μνήμης και ολοκλήρωση μαθημάτων.

Δεδομένου ότι οι μαθητές σας μαθαίνουν μέσω συζητήσεων, ερωτήσεων και απαντήσεων και περιεχομένου κειμένου και εφαρμόζουν τις γνώσεις τους, διατηρούν περισσότερα. Σύμφωνα με μια έκθεση Learnopoly, υπάρχει 41% καλύτερη διατήρηση της μνήμης.

Τα διαδικτυακά αυτορυθμισμένα μαθήματα υποφέρουν κυρίως από προβλήματα ολοκλήρωσης μαθημάτων. Από την άλλη πλευρά, η Learnopoly λέει ότι τα μαθήματα μάθησης που βασίζονται σε κοόρτη έρχονται με ποσοστό ολοκλήρωσης άνω του 90%, δεδομένου ότι οι μαθητές μαθαίνουν σε μια κοινότητα.

Όσον αφορά την κερδοφορία, τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη είναι οι κορυφαίες επιλογές για την εταιρική μάθηση. Σύμφωνα με το Skyquest, η παγκόσμια αγορά εταιρικής εκπαίδευσης αποτιμήθηκε στα 345,56 δολάρια το 2021 και θα πρέπει να φτάσει τα 493,32 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2028.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί δημιουργώντας υψηλής ποιότητας περιεχόμενο μάθησης κοόρτης για επιχειρήσεις και κερδίζοντας άφθονα κέρδη.

Βασικά χαρακτηριστικά μιας πλατφόρμας μαθημάτων που βασίζεται σε κοόρτη

Η μάθηση με βάση την κοόρτη είναι εντελώς διαφορετική από το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα. Εδώ, ο δάσκαλος πρέπει να δώσει έμφαση στη δέσμευση μαθητή έναντι μαθητή και δέσμευση ομάδας εναντίον δασκάλου.

Καμία διαδικτυακή πύλη εκμάθησης δεν μπορεί να χειριστεί τέτοιες προηγμένες εκπαιδευτικές έννοιες, ούτε μπορεί να παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε. Προτού επιλέξετε την πύλη δημοσίευσης μαθημάτων βάσει κοόρτης, αναζητήστε τις ακόλουθες δυνατότητες στην πλατφόρμα που επιλέγετε:

#1. Σύστημα Ζωντανής Εκμάθησης Καθοδηγούμενο από Εκπαιδευτή για Ομάδα

Η πλατφόρμα θα πρέπει να προσφέρει τεχνολογίες για τη φιλοξενία μιας ζωντανής τάξης υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών για μία ή περισσότερες ομάδες.

#2. Μαθήματα κοόρτης και Δόμηση Προγραμμάτων Σπουδών

Η πύλη πρέπει να παρέχει απλές εφαρμογές δημιουργίας μαθημάτων χωρίς κώδικα και μεταφορά και απόθεση για περιεχόμενο μάθησης που βασίζεται σε κοόρτη.

#3. Παίκτης μαθημάτων κοόρτης

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω ενός εικονικού περιβάλλοντος. Αυτό το περιβάλλον θα παίξει επίσης τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μαθημάτων θα πρέπει να είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές όπως tablet, κινητά και φορητούς υπολογιστές. Επίσης, το πρόγραμμα αναπαραγωγής περιεχομένου θα πρέπει να είναι εύκολο στην πλοήγηση.

#4. Στάζει περιεχόμενο κοόρτης

Μπορεί να θέλετε να προγραμματίσετε τα μαθήματα που βασίζονται σε κοόρτη για να βελτιστοποιήσετε τα μαθησιακά γεγονότα. Επίσης, δεν μπορείτε απλώς να συμπεριλάβετε όλο το εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε ένα μάθημα. Θα ήταν καλύτερο να το διαδώσετε σε διαφορετικά επεισόδια, έτσι ώστε οι μαθητές να παραμένουν συνδεδεμένοι μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ως εκ τούτου, ένα εργαλείο που στάζει περιεχόμενο είναι απαραίτητο.

#5. Εργαλεία Διαχείρισης

Η διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης θα πρέπει επίσης να προσφέρει ένα εργαλείο διαχείρισης κοόρτης για τις ακόλουθες εργασίες:

  • Δημιουργία νέων κοόρτων
  • Προσθήκη ή αφαίρεση μαθητών σε μία ή πολλές κοόρτες
  • Επικοινωνία μεταξύ μαθητών και δασκάλων
  • Δημιουργία διαχειριστή κοόρτης
  • Παρακολούθηση της απόδοσης κάθε κοόρτης στον λογαριασμό σας

Η πύλη πρέπει επίσης να σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικές κοινότητες για το ίδιο μάθημα που βασίζεται σε κοόρτη. Θα φέρει περισσότερα έσοδα για εσάς. Για να μην αναφέρουμε ότι η βάση του κοινού θα αυξηθεί επίσης.

#7. Διαδραστικές συνεδρίες

Οι πλατφόρμες πρέπει να διευκολύνουν την ενσωμάτωση του Zoom ή τις δυνατότητες εγγενούς ζωντανής ροής για διαδραστικές συνεδρίες, όπως ζωντανά μαθήματα επίλυσης αμφιβολιών, ερωτήσεις και απαντήσεις, κλήσεις ομαδικής καθοδήγησης και ούτω καθεξής.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε περάσει από τον βασικό ορισμό των μαθημάτων που βασίζονται σε κοόρτη. Ανακαλύψατε επίσης μερικές εξαιρετικές πύλες για να αρχίσετε να δημοσιεύετε το εκπαιδευτικό σας περιεχόμενο που βασίζεται σε κοόρτη για μαθητές.

Επιπλέον, μάθατε πώς να διαφοροποιείτε το περιεχόμενό σας που βασίζεται σε κοόρτη από το συμβατικό διαδικτυακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όπως βίντεο διαλέξεων με αυτόματο ρυθμό ή μαθήματα LMS.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης εκμάθησης για κάθε επιχείρηση.