Το MessageEnhancer κάνει αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές στην εφαρμογή Messages

Η εφαρμογή Messages είναι μια δημοφιλής εφαρμογή στο iOS που αρέσει να τροποποιούν οι jailbreakers. Θα βρείτε πολλές τροποποιήσεις, όπως οι φωτογραφίες συνομιλίας μηνυμάτων που το κάνουν καλύτερο. Τώρα φανταστείτε όλα όσα θα θέλατε να έκανε η εφαρμογή Μηνύματα, όλα όσα θα θέλατε να μπορούσατε να αλλάξετε σε αυτήν και οτιδήποτε άλλο ενδιάμεσα σας ενοχλεί σχετικά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Το MessageEnhancer είναι ένα tweak της Cydia που διατίθεται δωρεάν στο αποθετήριο του BigBoss που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε σχεδόν οτιδήποτε και οτιδήποτε στην εφαρμογή Μηνύματα θέλετε. Το tweak μπορεί να ενεργοποιήσει μια λειτουργία πλήρους οθόνης για την εφαρμογή, ένα σκοτεινό πληκτρολόγιο, φωτογραφίες επαφών που εμφανίζονται στα νήματα συνομιλίας, ευρύτερα συννεφάκια μηνυμάτων και πολλά άλλα. Μπορεί επίσης να κρύψει χαρακτηριστικά που δεν σας αρέσουν, όπως διαχωριστικά, το κουμπί της κάμερας και την ετικέτα που παραδόθηκε.

  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Google Drive στο Mac σας

Το tweak προσθέτει ένα πλαίσιο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες. Χωρίζεται σε δύο ενότητες. Βελτιώσεις με προσθήκη λειτουργιών και Απόκρυψη που απενεργοποιεί τις υπάρχουσες λειτουργίες στην εφαρμογή.

Οι βελτιώσεις είναι όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία πλήρους οθόνης, σκούρο πληκτρολόγιο, φωτογραφίες επαφών, μικρότερες λίστες συνομιλιών και πολλά άλλα. Απόκρυψη είναι όπου μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις μεγάλες ουρές φυσαλίδων, τα κουμπιά της κάμερας, τη λίστα chevron, ακόμη και τη γραμμή προόδου που υποδεικνύει ότι το μήνυμά σας έχει σταλεί.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τα μηνύματα κειμένου να εμφανίζονται με μπλε χρώμα όπως τα iMessages, να απενεργοποιήσετε το κλειδί επιστροφής, να αποκρύψετε τη «φόρτωση προηγούμενων μηνυμάτων», να ενεργοποιήσετε ένα μεγάλο πεδίο εισαγωγής κειμένου, ώστε να βλέπετε περισσότερες γραμμές του μηνύματος που πληκτρολογείτε έξω, κλπ.

  Πώς να δημιουργήσετε Emoji Mash-Ups χρησιμοποιώντας το Gboard

Το tweak λειτουργεί αρκετά καλά και το δοκιμάσαμε σε ένα iPhone 4S με ως επί το πλείστον ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η ευρύτερη φούσκα μηνυμάτων δεν πήγε καλά. Το μήνυμα χύθηκε πέρα ​​από τις άκρες της οθόνης εμποδίζοντας μέρος της.

Συνολικά, το tweak είναι αρκετά ολοκληρωμένο στις δυνατότητες που παρέχει και κρύβει. Ενδέχεται να έχετε πρόβλημα σε παλαιότερες συσκευές με οποιεσδήποτε βελτιώσεις διεπαφής χρήστη. Τα παρατηρήσαμε σε ένα iPhone 4s και μπορούμε να περιμένουμε το ίδιο σε ένα iPhone 4. Εάν οι αλλαγές που έγιναν στις προτιμήσεις του tweak δεν τεθούν σε ισχύ αμέσως, μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας από τις προτιμήσεις του MessageEnhancer.

  Βρείτε μια τυχαία ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή για παρακολούθηση στο Netflix, στο Hulu, στο HBO Go ή στο Amazon Prime