Το B1 Free Archiver για Android προσφέρει εύκολη διαχείριση αρχείων για φορητές συσκευές

Η δυνατότητα αρχειοθέτησης αρχείων που συνήθως παρέχεται ενσωματωμένη σε δημοφιλείς διαχειριστές αρχείων Android όπως το ES, το Astro ad Dual File Manager είναι αρκετά εύχρηστο για τη γρήγορη συσκευασία και αποσυσκευασία δημοφιλών συμπιεσμένων μορφών αρχειοθέτησης, όπως ZIP, RAR, 7Z και παρόμοια. Αλλά οι προαναφερθείσες λύσεις είναι αρκετά αναποτελεσματικές όταν πρόκειται για εξαγωγή ή συμπίεση μιας χούφτας λιγότερο δημοφιλών μορφών αρχειοθέτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργαλεία όπως το B1 Free Archiver υπάρχουν ακόμα στο Google Play. Είναι μια απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να εξάγετε, να προβάλλετε και να συμπιέσετε τα αρχεία που επιθυμείτε από και προς μια ευρεία γκάμα μορφών όπως 7Z, APK, TAR, LZMA, TGZ, LZH, MTZ, RPM, XAR, XZ, ZIPX, GZ, TBZ και περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες μετά το άλμα.

  Πώς να ρυθμίσετε τα εργαλεία ανάπτυξης Android σε Linux

Το καλύτερο πράγμα για το B1 Free Archiver είναι πόσο απλό και εύκολο στη χρήση του είναι. Ακόμη και οι απλοί χρήστες δεν θα δυσκολευτούν να αντεπεξέλθουν στην αρχική καμπύλη εκμάθησης. Κατά την εκκίνηση, η εφαρμογή σάς παρουσιάζει μια λίστα αρχείων και φακέλων στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας. Αυτό το απλό εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να βρίσκετε εύκολα αρχειοθετημένα αντικείμενα από κάθε γωνιά και γωνιά.

Το B1 Free Archiver μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, υπό την προϋπόθεση φυσικά να έχετε μαζί σας τον κωδικό πρόσβασης. Όταν πατάτε παρατεταμένα σε ένα αρχείο, εμφανίζεται ένα μικρό μενού από όπου μπορείτε να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες:

  Το Ready είναι μια εφαρμογή επαφών που επικεντρώνεται σε κλήσεις, μηνύματα και email [Android]

Προβολή αρχείου (για προβολή στοιχείων εντός του αρχείου χωρίς εξαγωγή)
Εξαγωγή εδώ (για εξαγωγή όλων των αρχείων στον τρέχοντα κατάλογο)
Εξαγωγή σε φάκελο “όνομα καταλόγου” (εξαγωγή σε φάκελο προορισμού, δημιουργία αυτόματα αυτού του καταλόγου, εάν δεν υπάρχει)
Εξαγωγή σε άλλο φάκελο (εξαγωγή σε έναν υπάρχοντα κατάλογο της επιλογής σας)
Άνοιγμα με (άνοιγμα αρχείου σε άλλη εφαρμογή)

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλαπλές επιλογές επιλογής αρχείων και φακέλων για συμπίεση, εξαγωγή ή διαγραφή στοιχείων σε παρτίδα.

Εκτός από την εξαγωγή αρχείων, το B1 Free Archiver σάς επιτρέπει επίσης να συμπιέσετε τα αρχεία και τους φακέλους σας σε αρχεία ZIP ή B1. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα στο απαιτούμενο στοιχείο, πατήστε «Συμπίεση» και, στη συνέχεια, καθορίστε τον επιθυμητό τύπο μορφής αρχείου, το όνομα και έναν προαιρετικό κωδικό πρόσβασης για να το προστατέψετε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

  Το Iconic Spy του Mad Magazine Vs. Παιχνίδι Spy Out Τώρα για Android [Paid]

Δεν θα βρείτε πολλές διαμορφώσιμες επιλογές στην οθόνη Ρυθμίσεις της εφαρμογής, η οποία σας επιτρέπει μόνο να αλλάξετε τη σειρά ταξινόμησης και μερικές άλλες δυνατότητες, όπως η εξαίρεση αρχείων από τη σάρωση πολυμέσων, η εμφάνιση όλων των προειδοποιήσεων, η εμφάνιση κρυφών αρχείων και η εμφάνιση εναλλακτικών ενεργειών κ.λπ.

Με λίγα λόγια, αν αναζητάτε έναν απλό τρόπο για να εργαστείτε με συμπιεσμένα αρχεία στο τηλέφωνο ή το tablet σας Android, δώστε μια ευκαιρία στο B1 Free Archiver.

Εγκαταστήστε το B1 Free Archiver από το Play Store