Δημιουργήστε εύκολα συμβολικούς συνδέσμους από ένα γραφικό περιβάλλον αντί για τη γραμμή εντολών


Οι συμβολικοί σύνδεσμοι σε φακέλους είναι εξαιρετικά χρήσιμοι και εξίσου τρομακτικοί στη δημιουργία. Αν και η δημιουργία τους δεν είναι αυστηρά συνδεδεμένη με τη γραμμή εντολών, δεν είναι εύκολο να το κάνετε. Το Symlink Helper είναι ένα εργαλείο που απλοποιεί τη δημιουργία συμβολικών συνδέσμων. Το καλύτερο πράγμα για την εφαρμογή είναι το προφανές. δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εντολών για να δημιουργήσετε έναν συμβολικό σύνδεσμο, αλλά εκτός από αυτό, για όποιον δεν κατανοεί πολύ καλά πώς λειτουργεί ένας συμβολικός σύνδεσμος, η εφαρμογή κάνει τη δημιουργία τους ακόμα πιο εύκολη με την υποστήριξη καταλόγων, ρυθμίσεις εφαρμογών και μονάδες δίσκου.

  «Δοκιμή ταχύτητας» της Google για να δοκιμάσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας από τη σελίδα Αναζήτησης Google

Εγκαταστήστε το Symlink Helper (δεν προσπαθεί να εγκαταστήσει κανένα bloat-ware, γι’ αυτό μη διστάσετε να κάνετε τυφλά κλικ στο Επόμενο). Η διεπαφή είναι αρκετά απλή. από το πεδίο Αναζήτηση, επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε έναν συμβολικό σύνδεσμο. Στην ενότητα “Όνομα φακέλου στόχου” μπορείτε να διατηρήσετε το όνομα του αρχικού φακέλου ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό. Προτού μπορέσετε να επιλέξετε έναν κατάλογο προορισμού, κάντε κλικ στο ‘Επιλογές’ για να προσθέσετε έναν.

Το Symlink Helper διατηρεί μια λίστα καταλόγων. Κάντε κλικ στο Browse στο παράθυρο διαμόρφωσης και επιλέξτε έναν φάκελο στον οποίο θα τοποθετήσετε τον συμβολικό σύνδεσμο. Κάντε κλικ στην «Προσθήκη νέου». Εάν έχετε να κάνετε με αρχεία Dropbox, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη μετακίνηση των μεταδεδομένων στον κατάλογο. Επιπλέον, οι προειδοποιήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν όταν μετακινείτε φακέλους σε διαφορετική μονάδα δίσκου ή μεταξύ μονάδων δίσκου δικτύου.

  Πώς να προσθέσετε χώρο μεταξύ κειμένου και περιγράμματος κελιών στο Excel

Μόλις προσθέσετε τον κατάλογο, επιστρέψτε στο κύριο παράθυρο και επιλέξτε το από το αναπτυσσόμενο μενού Target Directory όπου θα εμφανίζεται κάθε φάκελος που έχετε προσθέσει από το παράθυρο διαμόρφωσης. Κάντε κλικ στο «Μετακίνηση» και θα δημιουργηθεί ο συμβολικός σύνδεσμος. Το Symlink Helper είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία συμβολικών συνδέσμων και δεν το χρειάζεστε για να συνεχίσετε να λειτουργούν οι σύνδεσμοι.

Λήψη του Symlink Helper για Windows