Δημιουργήστε εύκολα οπτικά εντυπωσιακά γραφήματα από δεδομένα υπολογιστικού φύλλου

Τα γραφήματα είναι απλά φανταχτερά γραφήματα, σωστά; Εννοώ σίγουρα, σκέφτηκαν να τα φτιάξουν και είναι άριστα στην οπτική αναπαράσταση δεδομένων, αλλά τελικά αυτό αντιπροσωπεύουν: δεδομένα. Τώρα, δεν είναι εύκολο να φτιάξετε ένα υπέροχο infographic, αλλά επίσης, δεν θα πρέπει να είναι αγγαρεία να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας δεδομένα σε μερικές από τις ωραίες διατάξεις που μας έχουν φέρει τα σύγχρονα σχέδια γραφημάτων. Γνωρίστε το RAW, μια απλή εφαρμογή ιστού που σας επιτρέπει να αντιγράψετε δεδομένα επικόλλησης, να επιλέξετε από μια πλούσια λίστα γραφημάτων και να αντιστοιχίσετε τις μεταβλητές σας για να έχετε ένα υπέροχο γράφημα στο τέλος.

Επισκεφτείτε το RAW και επικολλήστε δεδομένα από ένα φύλλο excel. Έχετε δύο διατάξεις στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε τα επικολλημένα δεδομένα. μια δοκιμαστική προβολή και μια προβολή πίνακα. Το πώς βλέπετε αυτά τα δεδομένα δεν έχει καμία σχέση με το γράφημα που πρόκειται να δημιουργήσετε και είναι αποκλειστικά για να σας βοηθήσει να το διαβάσετε πιο εύκολα. Η πρώτη σειρά των δεδομένων θεωρείται αυτόματα ως γραμμή κεφαλίδας, επομένως επεξεργαστείτε τα δεδομένα ανάλογα πριν τα επικολλήσετε.

  Πώς να φύγετε από μια ομάδα στο Viber

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε μια λίστα με τα διαθέσιμα γραφήματα. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας, αλλά θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά που αναφέρονται για να καταλάβετε πώς λειτουργεί. Η εφαρμογή δεν επιλέγει και δεν εκχωρεί αυτόματα μεταβλητές για να σας δώσει ένα πλήρες γράφημα. Αντίθετα, σας λέει να τους αναθέσετε.

Ορισμένα γραφήματα μπορούν να υποστηρίζουν 2 – 4 ή περισσότερες μεταβλητές και μπορεί να είναι αριθμητικές ή συμβολοσειρές. Αυτό που κάνει το RAW είναι να σας λέει ποιο στοιχείο ενός γραφήματος προορίζεται για την αναπαράσταση αριθμητικών δεδομένων και ποιο μπορεί να αναπαριστά δεδομένα συμβολοσειράς. Αναλύει επίσης τα δεδομένα που επικολλήσατε και τα προσδιορίζει ανάλογα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το σύρετε και να το αποθέσετε στην αντίστοιχη θέση του.

  Πώς να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ iPhone δωρεάν

Αφού προσαρμόσετε τις μεταβλητές στις αντίστοιχες διαστάσεις τους, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του γραφήματος. Το πλάτος και το ύψος των στοιχείων του γραφήματος καθώς και τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να κάνετε λήψη του γραφήματος σε μορφή SVG, PNG ή JSON. Εναλλακτικά, μπορείτε να ενσωματώσετε το γράφημα σε έναν ιστότοπο.

Το RAW είναι εξαιρετικό για δύο λόγους. εάν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα γράφημα εν κινήσει και δεν έχετε διαθέσιμο το κατάλληλο πρόγραμμα ή ίσως δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχετε στη διάθεσή σας, αυτή η εφαρμογή Ιστού είναι η απάντηση. Εκτός από το ότι είναι ανεξάρτητο από την πλατφόρμα (όσον αφορά τους επιτραπέζιους υπολογιστές), κάνει επίσης πολύ εύκολη τη δημιουργία γραφημάτων. Ο άλλος λόγος για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή είναι να δημιουργήσετε οπτικά μοναδικά γραφήματα για χρήση τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης.

  Τι είναι η επιτάχυνση υλικού και πρέπει να τη χρησιμοποιείτε;

Επισκεφτείτε το RAW