Επίλυση σφαλμάτων «Δεν είναι δυνατή η διαγραφή» και «Απόρριψη πρόσβασης». [Windows]


Τα δικαιώματα αρχείων και φακέλων στα Windows είναι πολύ καλά όταν λειτουργούν για εσάς, αλλά όταν το λειτουργικό σύστημα αποφασίζει ξαφνικά να αρνηθεί την πρόσβαση σε έναν φάκελο στον σκληρό σας δίσκο, παρόλο που έχετε συνδεθεί ως διαχειριστής, αυτά τα δικαιώματα γίνονται πρόβλημα. για να πώ το λιγότερο. Καταλήγετε να πηδάτε μέσα από κρίκους προσπαθώντας να καταλάβετε γιατί ένα αρχείο που δημιουργήσατε πριν από λίγο δεν είναι πλέον προσβάσιμο σε εσάς. Εξετάσαμε μια σειρά από βοηθητικά προγράμματα που βοηθούν στη διόρθωση των σφαλμάτων “Δεν είναι δυνατή η διαγραφή αρχείου” και “Απόρριψη πρόσβασης”, αξιοσημείωτο από τα οποία είναι το Unlocker. Μια νέα εφαρμογή στην ίδια κατηγορία είναι το TakeOwnerShip Pro. έχει εξαιρετικά απλή διεπαφή και είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows από τα Vista έως τα Windows 10.

  Ο τρόπος επιδιόρθωσης του Windows Defender απενεργοποιείται από την Πολιτική ομάδας

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του TakeOwnerShip Pro, καθώς δεν προσπαθεί να σας ξεγελάσει ώστε να εγκαταστήσετε ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα στη διαδικασία. Το ίδιο το αρχείο του πακέτου εγκατάστασης είναι εξαιρετικά μικρό, επομένως δεν είναι απλώς μια λύση με ένα κλικ στο πρόβλημά σας, είναι επίσης πολύ γρήγορη.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, σύρετε και αποθέστε ένα αρχείο ή φάκελο σε αυτήν ή χρησιμοποιήστε το κουμπί Αναζήτηση για να την επιλέξετε. Εάν επιλέξετε έναν φάκελο, μπορείτε να επιλέξετε να επεξεργαστείτε τα δικαιώματα όλων των υποφακέλων σε αυτόν. Μόλις επιλεγεί ο φάκελος ή το αρχείο, κάντε κλικ στην επιλογή «Ανάληψη ιδιοκτησίας» και περιμένετε να εμφανιστεί το μήνυμα στην οθόνη που σας ενημερώνει ότι η λειτουργία ήταν επιτυχής. Τώρα θα μπορείτε να διαγράψετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές που δεν μπορούσατε προηγουμένως.

  Πώς να παρακολουθείτε τη σταθερότητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο στα Windows

Δεδομένου ότι το TakeOwnerShip Pro κάνει κάτι για να αρχειοθετήσει δικαιώματα, μπορεί να είστε περίεργοι να μάθετε τι είναι αυτό πριν ξεκινήσετε να χειρίζεστε τα αρχεία με αυτόν τον τρόπο. Το TakeOwnerShip Pro προσθέτει μια νέα ομάδα κοινής χρήσης που εκχωρεί πλήρη δικαιώματα στο αρχείο. Μπορείτε να δείτε αυτήν την ομάδα μόνοι σας κάνοντας δεξί κλικ στο αρχείο ή το φάκελο, επιλέγοντας «Ιδιότητες» και μεταβαίνοντας στην καρτέλα Ασφάλεια. Μια νέα ομάδα με το όνομα “Όλοι” θα εμφανιστεί στη λίστα μόλις η εφαρμογή τη “διορθώσει”. Διαγράψτε αυτήν την ομάδα και είναι πολύ πιθανό να λάβετε ξανά αυτό το μήνυμα.

  5 καλύτερα Registry Cleaners για Windows 10 (ΔΩΡΕΑΝ εργαλεία)

Το TakeOwnerShip Pro είναι συμβατό με Windows Vista, Winodws 7/8/8.1/10.

Εγκαταστήστε το TakeOwnerShip Pro