Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones στο Διαδίκτυο

Το Game of Thrones του HBO επιστρέφει για την όγδοη σεζόν την Κυριακή, 14 Απριλίου. Η σειρά έσπασε ρεκόρ πειρατείας επειδή κάποτε το HBO έκανε τόσο δύσκολη την παρακολούθηση στο διαδίκτυο, απαιτώντας συνδρομή στην καλωδιακή τηλεόραση. Ευτυχώς, αυτό δεν ισχύει πλέον.

Υπάρχουν περισσότεροι τρόποι από ποτέ για να παρακολουθήσετε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones—και κάθε άλλη σεζόν, επίσης, αν δεν σας έχουν πιάσει ακόμα.

Αυτό το άρθρο εστιάζει σε λύσεις για άτομα στις Η.Π.Α. Δυστυχώς, το HBO περιορίζει το HBO Now και το HBO Go στις ΗΠΑ. Θα πρέπει να αναζητήσετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο HBO στη χώρα σας, εκτός εάν θέλετε να γίνετε δημιουργικοί με VPN και δωροκάρτες.

HBO Τώρα – 14,99 $ το μήνα

Μπορείτε ακόμα να λάβετε συνδρομή HBO μέσω του παρόχου καλωδιακής τηλεόρασης, αλλά αυτή δεν είναι πλέον η μόνη επιλογή. Τώρα, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς Ο ιστότοπος του HBO και εγγραφείτε στο HBO Now για 14,99 $ το μήνα—με μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών.

  Πώς να σταματήσετε την απενεργοποίηση της οθόνης του iPhone σας

Αυτή η συνδρομή σάς δίνει πρόσβαση στις εφαρμογές HBO Now μια μεγάλη ποικιλία από πλατφόρμες. Σε όποια τηλεόραση, κονσόλα παιχνιδιών, τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή θέλετε να παρακολουθήσετε το HBO, το HBO έχει πιθανώς μια εφαρμογή. Αυτό περιλαμβάνει Roku, Apple TV, Google Chromecast, Android TV, Amazon Fire TV, PlayStation 4, Xbox One, Android, iPhone, iPad και τον ιστότοπο HBO Now σε υπολογιστές Windows και Mac.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones ζωντανά καθώς προβάλλεται. Στις ΗΠΑ, στις 9 το βράδυ της Κυριακής. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε ολόκληρη τη σειρά Game of Throne —και οτιδήποτε άλλο προσφέρεται από το HBO—κατ’ απαίτηση μετά την προβολή της, είτε αργότερα εκείνο το βράδυ είτε την επόμενη μέρα, αρκεί να αποφύγετε τα spoiler μέχρι τότε.

Η σεζόν 8 του Game of Thrones έχει έξι επεισόδια, επομένως θα χρειαστείτε μόνο δύο μήνες του HBO Now για να το παρακολουθήσετε. Καλό, αν περιμένετε μια εβδομάδα πριν παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο και κολλήσετε τη δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών πριν πληρώσετε για έναν μήνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη σεζόν με κόστος μόνο ενός μήνα. Δεν είναι κακή συμφωνία.

  Πώς να προσθέσετε την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα στα Φύλλα Google

Εάν αισθάνεστε πιο άνετα, μπορείτε επίσης να πληρώσετε για το HBO μέσω Amazon Prime, Hulu, ή το Κανάλι Roku—Όλες αυτές οι επιλογές θα σας κοστίσουν τα ίδια 14,99 $ ανά μήνα, ωστόσο.

HBO Go – Εάν έχετε ήδη συνδρομή τηλεόρασης

Εάν πληρώνετε ήδη για το HBO ως μέρος μιας καλωδιακής ή άλλης συνδρομής τηλεόρασης στις ΗΠΑ, μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή HBO Go για να παρακολουθήσετε το Game of Thrones και άλλες εκπομπές του HBO στο διαδίκτυο.

Το HBO Now και το HBO Go είναι βασικά η ίδια εφαρμογή, αλλά το HBO Go είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε εάν πληρώνετε για το HBO μέσω ενός παρόχου καλωδιακής τηλεόρασης με τον παραδοσιακό τρόπο.

Αγοράστε επεισόδια – Αν μισείτε τις συνδρομές

Μπορείτε να αγοράσετε επεισόδια του Game of Thrones όπως κάθε άλλη εκπομπή, αλλά αναμένουμε ότι η σεζόν 8 δεν θα εμφανιστεί σε διάφορα διαδικτυακά καταστήματα μέχρι να τελειώσει η προβολή της. Αυτό το κάνει μια κακή επιλογή αν θέλετε να παρακολουθήσετε μαζί με όλους τους άλλους.

Ολόκληρες οι σεζόν του Game of Thrones πωλούνται σε καταστήματα όπως Apple iTunes, Amazon.com, YouTube, και Google Play καθώς και άλλα καταστήματα όπως το Microsoft Store και της Walmart’s Vudu. Ενδέχεται να είναι διαθέσιμα προς πώληση σε χώρες εκτός των ΗΠΑ όπου δεν μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο HBO Now.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri για να δημιουργήσετε μια σημείωση στο Evernote

Η πλήρης σειρά Game of Thrones (χωρίς την 8η σεζόν) θα σας κοστίσει 159,99 $ στο iTunes, το YouTube ή το Google Play, ενώ οι μεμονωμένες σεζόν θα σας κοστίσουν μεταξύ 20 και 25 $. Αυτές είναι οι τιμές στα καταστήματα των ΗΠΑ και θα διαφέρουν σε άλλες χώρες. Αν υποθέσουμε ότι η 8η σεζόν κοστίζει περίπου το ίδιο, η αγορά επεισοδίων του Game of Thrones θα σας κόστιζε περίπου όσο να πληρώσετε για έναν ολόκληρο χρόνο στο HBO Now. Από τη μία πλευρά, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα επεισόδια για τα επόμενα χρόνια χωρίς να πληρώσετε για συνδρομή. Από την άλλη πλευρά, η συνδρομή σας σάς δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία άλλων εκπομπών και ταινιών στο HBO.

Ακόμα κι αν έχετε ήδη προλάβει και έχετε παρακολουθήσει την 7η σεζόν, θα είναι φθηνότερο να πληρώσετε για ένα μήνα του HBO Now παρά να αγοράσετε την 8η σεζόν μέχρι να είναι διαθέσιμα για αγορά μεμονωμένα επεισόδια.