Γιατί το Instagram εμφανίζει “Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη”; Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Δεν μπορείτε να δείτε περιεχόμενο στο Instagram; Το σφάλμα είναι συνήθως αρκετά εύκολο να διορθωθεί, ανάλογα με το τι το προκαλεί. Ακολουθεί μια ματιά σε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσετε το σφάλμα “Συγγνώμη αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη” στο Instagram και πώς να το διορθώσετε.

Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα κακό με τον λογαριασμό Instagram ή με το περιεχόμενο στο οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. μπορεί απλώς να έχετε κάνει κλικ σε έναν ανορθόγραφο σύνδεσμο. Εάν αντιγράψατε μερικώς τον σύνδεσμο ή προσθέσατε κατά λάθος έναν επιπλέον χαρακτήρα, το Instagram θα σας εμφανίσει το μήνυμα: “Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη”.

  Πώς να αποκτήσετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram

Σε αυτήν την περίπτωση, αντιγράψτε ξανά τον σύνδεσμο ή ζητήστε από τον αποστολέα να ελέγξει ξανά τον σύνδεσμο. Αλλά αν είστε βέβαιοι ότι ο σύνδεσμος είναι σωστός, μπορεί να υπάρχει διαφορετικός λόγος για τη μη διαθεσιμότητα του περιεχομένου.

2. Η ανάρτηση στο Instagram διαγράφηκε

Εάν το ζήτημα περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση, το πιθανότερο είναι ότι έχει διαγραφεί. Μπορείτε να ζητήσετε από έναν φίλο να αποκτήσει πρόσβαση στον ίδιο σύνδεσμο. Εάν λάβουν επίσης το σφάλμα “Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη”, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

3. Το Instagram μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας

Εάν το Instagram έχει εμφανίσει το ίδιο μήνυμα πολλές φορές σε διαφορετικές αναρτήσεις, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τους διακομιστές Instagram. Μπορείς να πας Downdetector και ελέγξτε εάν άλλοι χρήστες στην περιοχή σας έχουν αναφέρει προβλήματα.

Εάν οι διακομιστές Instagram είναι εκτός λειτουργίας, θα πρέπει να περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα. Ωστόσο, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να απολαύσετε τα οφέλη.

4. Έχετε ελαττωματική σύνδεση στο Διαδίκτυο

Εάν δεν υπάρχει τίποτα κακό με τον σύνδεσμο Instagram και τους διακομιστές, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Εάν έχετε ασταθή σύνδεση στο διαδίκτυο, το Instagram θα αποτύχει να φορτώσει σωστά το περιεχόμενο και να εμφανίσει το μήνυμα σφάλματος.

  Πώς να αντιγράψετε τον σύνδεσμο προφίλ Instagram από την εφαρμογή

Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας ή να μεταβείτε σε διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi για να διορθώσετε μια ασταθή σύνδεση Wi-Fi.

5. Έχετε αποκλειστεί στο Instagram

Εάν δεν μπορείτε να δείτε τις ιστορίες ή τις αναρτήσεις συγκεκριμένων χρηστών του Instagram, μπορεί να σας έχουν αποκλείσει στο Instagram.

Μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram εάν δεν μπορείτε να του στείλετε απευθείας μήνυμα ή δεν μπορείτε να τον βρείτε μέσω της αναζήτησης Instagram, μεταξύ άλλων μεθόδων.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε σε διαφορετικό λογαριασμό Instagram για να δείτε εάν το περιεχόμενο είναι πλέον διαθέσιμο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν μέσω της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει εάν χρησιμοποιούν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram.

  Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

6. Ο χρήστης του Instagram έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του

Δεν μπορείτε να δείτε καμία ανάρτηση ή ιστορία εάν ο λογαριασμός δεν είναι πλέον ενεργός. Εάν το Instagram εμφανίσει το μήνυμα σφάλματος για έναν συγκεκριμένο λογαριασμό, το πιθανότερο είναι ότι έχει απενεργοποιήσει ή διαγράψει τον λογαριασμό του Instagram.

Για να το δοκιμάσετε, ανοίξτε τη δυνατότητα αναζήτησης του Instagram και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη. Εάν δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, έχουν διαγράψει ή απενεργοποιήσει τον λογαριασμό. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε πλέον να προβάλετε κανένα από τα περιεχόμενα του λογαριασμού μέχρι να τον ενεργοποιήσουν ξανά.

7. Εκτελείτε μια παλιά έκδοση του Instagram

Συνήθως, οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν βελτιώσεις ασφαλείας, διορθώσεις σφαλμάτων και νέες δυνατότητες που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία σας. Αλλά διατηρούν επίσης την ομαλή λειτουργία της εφαρμογής.

Εάν ορισμένες από τις λειτουργίες του Instagram δεν λειτουργούν ως συνήθως, θα πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση. Μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε την εφαρμογή μέσω του Google Play Store ή Apple App Storeανάλογα με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας.

Δοκιμάστε αυτές τις διάφορες διορθώσεις και, ελπίζουμε, σύντομα θα μπορείτε να περιηγείστε στο Instagram ξανά απρόσκοπτα. Αλλά αν εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει με το σφάλμα αφού δοκιμάσετε αυτές τις επιδιορθώσεις, θα πρέπει να το κάνετε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Instagram για να δείτε αν μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα.