Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

Το Instagram χρησιμοποιεί μια ποικιλία από στρατηγικές και περιεχόμενο για να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Η απόκρυψη συνομιλίας στο Instagram είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε να αποκρύψετε ορισμένες συνομιλίες στο Instagram, αν δεν θέλετε να τις δει κανείς, ακόμα κι αν έχει πρόσβαση σε άλλα DM στην υπηρεσία. Αν και το Instagram δεν προσφέρει την επιλογή Απόκρυψη συνομιλιών, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είστε χρήστης του Instagram αναρωτιέστε πώς να αποκρύψετε μηνύματα στο Instagram; Μην ανησυχείς. σε καλύψαμε! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να αποκρύψετε τη συνομιλία σας στο Instagram και να δείτε κρυφές συνομιλίες στο Instagram. Και στο τέλος αυτού του άρθρου, θα έχετε μια σαφή ιδέα και απάντηση για το πώς να αποκρύψετε μια συνομιλία στο ερώτημα Instagram. Ας αρχίσουμε!

Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

Θα μάθετε πώς να κρύβετε μηνύματα στο Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Ποιες είναι οι λειτουργίες μυστικών συνομιλιών στο Instagram;

Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν ιδιωτικά και η λειτουργία Vanish Mode είναι μια νέα δυνατότητα που έχει προσθέσει.

  • Επειδή επιτρέπει στα μηνύματα να εξαφανίζονται μετά την ανάγνωση ή όταν ο παραλήπτης κλείνει την οθόνη συνομιλίας, αυτή η δυνατότητα είναι απίστευτα μοναδική και διαφορετική.
  • Στην ουσία, η λειτουργία Vanish του Instagram επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μηνυμάτων που εξαφανίζονται.
  • Αυτά τα μηνύματα μπορούν να σταλούν ως κείμενο, εικόνες, βίντεο ή αρχεία ήχου.
  • Το περιεχόμενο ή το μήνυμα μιας επικοινωνίας μεταξύ δύο χρηστών σε λειτουργία εξαφάνισης είναι ορατό σε αυτούς μόνο προσωρινά.
  • Όλα τα μηνύματα εξαφανίζονται από την οθόνη συνομιλίας τους μετά την έξοδο από τη συνομιλία.
  • Ως αποτέλεσμα, τα μηνύματα που μεταδίδονται σε λειτουργία εξαφάνισης μπορούν να διαβαστούν ή να προβληθούν μόνο μία φορά.
  Πώς να ξεπεράσετε την απαγόρευση του Instagram

Μπορείτε να κρύψετε τις συνομιλίες στο Instagram;

Όχι, δεν υπάρχει μέθοδος για να αποκρύψετε μόνιμα μια συνομιλία στο Instagram χωρίς επίσης να τη διαγράψετε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές μέθοδοι για να αποκρύψετε μια συνομιλία στο Instagram χωρίς να τη διαγράψετε. Πρέπει πρώτα αλλαγή από προσωπικό σε επαγγελματικό λογαριασμό. Μόλις το κάνετε αυτό, επιστρέψτε στον προσωπικό σας λογαριασμό και πατήστε τη συζήτηση που θέλετε να αποκρύψετε. Μόλις το κάνετε αυτό, η αλλαγή της συνομιλίας από ανοιχτή σε ιδιωτική είναι απλή. Εναλλακτικά, μπορείτε να τηρήσετε τις οδηγίες που παρέχονται παρακάτω.

Μπορείτε να κρύψετε μηνύματα στο Instagram χωρίς να τα διαγράψετε;

Όχι, δεν υπάρχει μέθοδος για μόνιμη απόκρυψη μηνυμάτων στο Instagram χωρίς επίσης να τα διαγράψετε. Ωστόσο, τα DM μπορούν να κρυφτούν στιγμιαία σε έναν λογαριασμό μέσω μερικών διαφορετικών τεχνικών. Θα πρέπει να ξεκινήσετε αλλάζοντας τον λογαριασμό σας στο Instagram σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Instagram.

Εξαφανίζονται τα ιδιωτικά μηνύματα στο Instagram;

Ναι, τα προσωπικά μηνύματα στο Instagram εξαφανίζονται. Σκεφτείτε να αφήσετε μια συνομιλία με έναν χρήστη του Instagram που συνομιλείτε. Στη συνέχεια, όταν ανοίξετε ξανά την εφαρμογή για να ελέγξετε εάν έχετε νέα μηνύματα, θα ανακαλύψετε ότι τα μηνύματά σας έχουν εξαφανιστεί. Οι χρήστες του Instagram θα μπορούσαν όλοι να το ζήσουν αυτό. Αλλά γιατί ένα Το άμεσο μήνυμα στο Instagram εξαφανίζεται είναι το πραγματικό μυστήριο.

Θα μάθετε περισσότερα για αυτούς τους λόγους στις προτάσεις που ακολουθούν.

  • Αποκλείστηκε από χρήστη του Instagram: Ο άλλος παραλήπτης με τον οποίο συνομιλούσατε σας απέκλεισε, κάτι που είναι μία από τις κύριες αιτίες για την εξαφάνιση του άμεσου μηνύματός σας στο Instagram. Αυτός είναι ένας από τους κανόνες απορρήτου του Instagram που επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν το απόρρητό τους ανά πάσα στιγμή.

  • Unsending Message: Υπάρχει πιθανότητα ο αποστολέας των μηνυμάτων να τα έχει αποστείλει εάν παρατηρήσετε ότι ορισμένα ή όλα τα μηνύματα που έχετε λάβει έχουν εξαφανιστεί.

  • Μήνυμα που εξαφανίζεται: Τα εξαφανισμένα μηνύματα είναι μια φανταστική λειτουργία του Instagram. Τα μηνύματα με εικόνες ή βίντεο σε αυτά αναφέρονται ως μηνύματα που εξαφανίζονται. Όπως υπονοείται από το όνομά του, εξαφανίζεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Πώς κρύβετε τα μηνύματα στο Instagram;

Ίσως αναρωτιέστε πώς να αποτρέψετε τη διαγραφή μιας συζήτησης στο Instagram. Ευτυχώς, υπάρχουν δύο τρόποι για να το πετύχετε στο Instagram. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να αποκρύψετε μηνύματα στο Instagram με μερικά εύκολα βήματα.

Μέθοδος 1: Μέσω λειτουργίας εξαφάνισης

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Άμεσων μηνυμάτων.

3. Επιλέξτε την επιθυμητή συνομιλία που θέλετε να διατηρήσετε ιδιωτική.

4. Σύρετε προς τα επάνω για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Vanish και να αποκρύψετε την επικοινωνία.

Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να συνομιλείτε μεταξύ σας. Θα εξαφανιστούν αφού ο παραλήπτης ή οι παραλήπτες διαβάσουν το κείμενό σας. Μπορείτε να μοιραστείτε GIF, εικόνες και ταινίες σε αυτήν τη λειτουργία, αλλά όλα εξαφανίζονται μετά την προβολή τους. Αυτή η λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο με ένα ακόμη σάρωση προς τα επάνω. Ας δούμε μια άλλη μέθοδο απόκρυψης μηνυμάτων στο Instagram.

Μέθοδος 2: Χρήση επαγγελματικού λογαριασμού

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και μεταβείτε στο προφίλ σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Εναλλαγή τύπου λογαριασμού.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Μετάβαση σε λογαριασμό επιχείρησης.

5. Μετά από αυτό, ανοίξτε την επιθυμητή συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε στην ενότητα μηνυμάτων.

6. Τώρα, πατήστε Μετακίνηση σε γενική από το μενού.

Η επιθυμητή συνομιλία θα εξαφανιστεί εάν επιστρέψετε στις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Σημείωση: Πρέπει να επιστρέψετε στον επαγγελματικό σας λογαριασμό και να μετακινήσετε τη συνομιλία από γενική στην κύρια, προκειμένου να γίνουν ορατές αυτές οι συνομιλίες.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ιδιωτικές συνομιλίες σας για άλλη μια φορά με αυτόν τον τρόπο.

Πώς κρύβετε τη συνομιλία σας στο Instagram χωρίς να τη διαγράψετε;

Πολλοί χρήστες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το Instagram για επικοινωνία, παρόλο που δεν ήταν ποτέ γνωστό για τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων. Ίσως θέλετε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στις συνομιλίες σας, εάν βασίζεστε στο Instagram για να αλληλεπιδράτε με τους φίλους, τους οπαδούς ή την οικογένειά σας. Ας το παραδεχτούμε: Όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε κάποιες συζητήσεις Ιδιωτικό Instagram. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι ότι το Instagram δεν παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αρχειοθετήσουν ή να αποκρύψουν το ιστορικό συνομιλιών τους. Επομένως, πρέπει να βασιστείτε σε μερικές τεχνικές εάν θέλετε να αποκρύψετε τις ιδιωτικές σας αλληλεπιδράσεις στο Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους λειτουργίας Vanish και Business account που αναφέρονται παραπάνω για να λάβετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πώς κρύβετε τη συνομιλία στο Instagram στο iPhone;

Στο iPhone, υπάρχει μια τεχνική για να αποκρύψετε τη συνομιλία σας στο Instagram. Χρησιμοποιήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να αποκρύψετε τυχόν ιδιωτικά DM που δεν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι με τη βοήθεια της λειτουργίας Vanish.

Σημείωση: Εάν σύρετε ένα ακόμη προς τα επάνω, θα απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία. Λάβετε υπόψη ότι οι συμμετέχοντες σε αυτήν τη συνομιλία μπορούν ακόμα να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης και να αναφέρουν μηνύματα.

Πώς βλέπετε τις κρυφές συνομιλίες στο Instagram; Πώς να δείτε την κρυφή συνομιλία στο Instagram;

Το Instagram είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που συνδέει τους ανθρώπους παντού. Ως αποτέλεσμα, έχει μια λειτουργία που σας εμποδίζει να λαμβάνετε μηνύματα στα εισερχόμενά σας από άτομα που δεν βρίσκονται στη λίστα των φίλων σας στο Instagram ή που είναι άγνωστα ή τυχαία. Τέτοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν εμφανίζονται απευθείας στα Εισερχόμενά σας για λόγους ασφαλείας και προστασίας. Αυτά τα μηνύματα είναι κρυμμένα κάπου. Έτσι, εάν έχετε κρυφά μηνύματα και αναρωτιέστε πώς να δείτε κρυφές συνομιλίες στο Instagram, χρησιμοποιήστε τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω:

Μέθοδος 1: Χρήση αιτημάτων μηνυμάτων

Σε αντίθεση με τον λογαριασμό Profession, η περιοχή Αιτήματα μηνυμάτων περιέχει τακτικά μηνύματα από τυχαίους αγνώστους, αλλά δεν περιέχει ανεπιθύμητα μηνύματα. Επομένως, όπως αναφέρθηκε, πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για να διαβάσετε κρυφά μηνύματα στο Instagram:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Άμεσων μηνυμάτων που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή Αιτήματα για να δείτε κάθε αίτημα μηνύματος που είχατε ποτέ από έναν χρήστη IG.

Μέθοδος 2: Χρήση επαγγελματικού λογαριασμού

Εάν χρησιμοποιείτε τον κανονικό λογαριασμό σας, συνιστάται να κάνετε μετατροπή σε επαγγελματικό. Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τα μυστικά μηνύματα του Instagram κάνοντας αυτό. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτή μια άλλη μέθοδο για να αποκρύψετε μηνύματα στο Instagram:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Μετά από αυτό, πατήστε στην επιλογή Λογαριασμός.

4. Πατήστε Μετάβαση σε επαγγελματικό λογαριασμό.

5. Θα σας γίνουν μερικές ερωτήσεις αφού επιλεγούν για το τι θα προσθέσετε στον επαγγελματικό σας λογαριασμό. Επιλέγοντας Συνέχεια, θα ολοκληρώσετε τελικά τη μεταφορά του λογαριασμού σας.

6. Επισκεφτείτε την καρτέλα Αρχική για άλλη μια φορά αφού μεταβείτε σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό και πατήστε το εικονίδιο Άμεσων μηνυμάτων.

7. Εδώ, πατήστε στην καρτέλα Αιτήματα. Όλα τα κρυμμένα μηνύματα θα αποκαλυφθούν τώρα.

***

Ελπίζουμε, λοιπόν, να καταλάβατε πώς να αποκρύψετε τα μηνύματα στο Instagram με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.