Πώς να αποκτήσετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram

Το Instagram θεωρείται πλέον ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και κορυφαίους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης του Διαδικτύου, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Αυτή η πλατφόρμα συνδέει τους ανθρώπους με τους φίλους τους, σας επιτρέπει να ανεβάσετε φωτογραφίες και ιστορίες για να μοιραστείτε τις καθημερινές σας εκδηλώσεις και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τους αγαπημένους σας. Το Instagram έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για τους χρήστες για διάφορους λόγους. Είναι η απόλυτη πλατφόρμα για να μοιραστείτε τις χαρούμενες, λυπημένες, αστείες και άλλες αναμνήσεις σας. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Instagram, πρέπει να έχετε χρησιμοποιήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας για να τον δημιουργήσετε. Για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα, όλοι οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων απαιτούν επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου. Αν και δεν απαιτείται αριθμός τηλεφώνου για την επαλήθευση, αρκεί ένα email. Ωστόσο, η ρύθμιση του λογαριασμού σας με έναν αριθμό τηλεφώνου είναι πολύ πιο εύκολη. Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, το ερώτημα εδώ είναι αν μπορείτε να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram ή όχι. Ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου από τον λογαριασμό Instagram και πώς να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου με το αναγνωριστικό Instagram.

Πώς να αποκτήσετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram και πώς να βρείτε τον αριθμό κινητού από τον λογαριασμό Instagram λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς μπορείτε να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram;

Είναι πάντα υπέροχο να έχουμε νέους φίλους και για να τους γνωρίζουμε καλύτερα, ίσως θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο. Ή μπορεί να θέλουμε την επαφή ορισμένων ιδιοκτητών επιχειρήσεων στο Instagram. Ειδικά μπορεί να έχουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του Instagram. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε διαφορετικούς τρόπους εύρεσης αριθμού τηλεφώνου με ID Instagram. Ας δούμε το καθένα από αυτά.

  Πώς να κάνετε μαζική αρχειοθέτηση στο Instagram

Μέθοδος 1: Εντοπίστε τον αριθμό τηλεφώνου στο προφίλ IG

Η πρώτη μέθοδος για να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram είναι να δείτε τη σελίδα προφίλ IG . Αυτή η πλατφόρμα καθιστά πολύ εύκολο για τους χρήστες τους να διατηρούν τα προφίλ της επιχείρησής τους. Αν αναζητάτε τον αριθμό κινητού μιας επιχείρησης, θα πρέπει να δείτε το προφίλ του χρήστη. Όταν μια εταιρεία ή ένας δημιουργός δημιουργεί μια σελίδα στο Instagram, μπορεί να εισάγει πληροφορίες όπως τον αριθμό τηλεφώνου, τον ιστότοπο, το email και άλλα. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με τους δημιουργούς ή τις επιχειρήσεις με τις οποίες θέλουν να συνδεθούν.

Επομένως, εάν χρειάζεστε τον αριθμό τηλεφώνου μιας εταιρείας ή ενός δημιουργού, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Μεταβείτε στο επιθυμητό προφίλ IG στο οποίο θέλετε να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου.

3. Πατήστε στην επιλογή Επαφή που βρίσκεται κάτω από το βιογραφικό.

4. Εντοπίστε τον αριθμό τηλεφώνου στην ενότητα Κλήση, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Εάν το άτομο που αναζητάτε δεν έχει αριθμό τηλεφώνου στο βιογραφικό του και τον χρειάζεστε, πρέπει να έχει συμπεριλάβει τη διεύθυνση email του στο προφίλ του. Μπορείτε να στείλετε email στον κάτοχο της σελίδας και να ζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου του. Βεβαιωθείτε ότι το email πρέπει να είναι ευγενικό και ευγενικό. Αν ψάχνετε για επιχειρηματική συνεργασία, πρέπει να το συμπεριλάβετε και στο email σας. Απλώς να είστε ηθικοί όταν συνομιλείτε μαζί τους.

Ας δούμε μερικές άλλες μεθόδους για να μάθετε πώς να βρίσκετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου από τον λογαριασμό Instagram.

Μέθοδος 2: Μεταβείτε σε Λογαριασμό άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram είναι να μεταβείτε στη σελίδα στο Facebook ή σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ίδιου προφίλ Instagram. Στο βιογραφικό τους, το προφίλ στο Instagram μπορεί να ανέφερε μια άλλη λαβή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στους άλλους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αναφέρεται ο αριθμός τηλεφώνου τους.

Σημείωση: Οι άλλοι σύνδεσμοι λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται συνήθως με τη βοήθεια του συνδέσμου Linktree που δίνεται στο βιογραφικό του προφίλ IG, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μέθοδος 3: Αίτημα για αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας DM

Αυτή η πλατφόρμα είναι για όλους, είτε είστε άτομο, δημιουργός ή ιδιοκτήτης επιχείρησης. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες και εργαλεία διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να έχετε την καλύτερη εμπειρία χρήστη στο Instagram. Το Instagram έχει μια λειτουργία messenger γνωστή ως Directs. Οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό Instagram μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα για να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε άλλο. Αν αναρωτιέστε πώς να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας ένα αναγνωριστικό Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία DM.

  Πώς να δημιουργήσετε μια συλλογή στο Instagram

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να πατήσετε στην επιλογή Μήνυμα από την επιθυμητή σελίδα προφίλ IG για να ανοίξετε το παράθυρο DM. Από εδώ, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στον λογαριασμό Instagram και να ζητήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας.

Μέθοδος 4: Εντοπίστε τον αριθμό τηλεφώνου μέσω του συνδέσμου ιστότοπου

Εάν κάποιο προφίλ στο Instagram δεν έχει αναφέρει καμία από τις παραπάνω λεπτομέρειες που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν, όπως το email, ο αριθμός τηλεφώνου ή ακόμα και ο σύνδεσμος του λογαριασμού Facebook, ο επόμενος τρόπος για να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram είναι μέσω του συνδέσμου του ιστότοπού του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το κοινό σημείο επαφής μπορεί να είναι ο ιστότοπος. Απλώς πρέπει να αναζητήσετε τον σύνδεσμο του ιστότοπου στο βιογραφικό ή στην περιγραφή του Instagram. Ο σύνδεσμος του ιστότοπου υπάρχει σε μορφή www.companyname.com και είναι εύκολα ορατός στο βιογραφικό του προφίλ χρήστη. Απλώς πρέπει να πατήσετε τον σύνδεσμο για να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο.

Μόλις φτάσετε στον ιστότοπο, μπορείτε να αναζητήσετε τις επιλογές Επικοινωνήστε μαζί μας ή Σχετικά με εμάς τις σελίδες του ιστότοπου. Αυτές οι σελίδες σάς παρέχουν αποτελεσματικά τον αριθμό επικοινωνίας και ακόμη και τη διεύθυνση.

Πώς να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου στο Instagram;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω για να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου στο Instagram.

Ένας άλλος τρόπος για να λάβετε τον αριθμό κάποιου από την IG είναι χρησιμοποιώντας εργαλεία τρίτων. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου λογαριασμού Instagram.

Ένα από τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από την IG είναι Έχει επαληθευτεί. Αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για την παρακολούθηση του αριθμού τηλεφώνου κάποιου. Πρέπει απλώς να εισαγάγετε το όνομα χρήστη, το όνομα, τη διεύθυνση email ή τη φυσική τοποθεσία και το BeenVerified θα σαρώσει δισεκατομμύρια εγγραφές στη βάση δεδομένων του για να βρει όλες τις σχετικές πληροφορίες και να τις οργανώσει σε μια λεπτομερή αναφορά για εσάς. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει τους αριθμούς τηλεφώνου τους.

  Διορθώστε το Σφάλμα Απαιτούμενης Σύνδεσης για τα σχόλια του Instagram

Υπάρχουν πολλά άλλα εργαλεία που μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου. Όλα τα εργαλεία αναφέρονται παρακάτω:

Γιατί δεν μπορώ να βρω άτομα στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου;

Δεν μπορείτε πάντα να λαμβάνετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε. Μπορεί να υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό.

  • Μπορεί να μην το έχουν καταχωρίσει στο Instagram: Ένας συνηθισμένος λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου στο IG μπορεί να είναι ότι δεν τον έχουν καταχωρίσει. Πολλές επιχειρήσεις ή επαγγελματικοί λογαριασμοί προσθέτουν έναν αριθμό στο Instagram τους εάν έχουν αφιερώσει ένα επαγγελματικό τηλέφωνο. Ωστόσο, οι παράγοντες επιρροής και οι ιδιώτες χρήστες είναι λιγότερο πιθανό να συμπεριλάβουν τους προσωπικούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων τους. Και ορισμένα άτομα δεν θέλουν να μοιράζονται τους προσωπικούς τους αριθμούς στο διαδίκτυο.

  • Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος αναζήτησης αριθμών τηλεφώνου: Ένας άλλος λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν άμεσες λειτουργίες για αυτό. Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Ανακάλυψη ατόμων” εάν δεν γνωρίζετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν φορές που απλά δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου ή να εντοπίσετε το προφίλ του χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου που έχετε ήδη!

Είναι ορατός ο αριθμός τηλεφώνου στο Instagram;

Όχι, σύμφωνα με τις οδηγίες του Instagram, κανείς δεν μπορεί να δει τον αριθμό τηλεφώνου σας χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου του προφίλ IG. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους προαναφερθέντες τρόπους για να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου στο προφίλ του IG, εάν τον έχουν κοινοποιήσει πρόθυμα.

Πώς μπορώ να επαληθεύσω τον λογαριασμό μου στο Instagram εάν δεν έχω αριθμό τηλεφώνου;

Δεν θα μπορείτε να ελέγξετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας στο Instagram χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Εάν καταχωρίσατε τον αριθμό τηλεφώνου σας όταν εγγραφήκατε για πρώτη φορά στο Instagram, θα τον χρειαστείτε για τον έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο.

Μπορώ να δω τον αριθμό τηλεφώνου άλλων στο Instagram;

Εξαρτάται. Αν δεν χρησιμοποιεί επαγγελματικό λογαριασμό, δεν μπορείτε να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου ακόμα και αν ο λογαριασμός IG του είναι δημόσιος. Κανείς δεν μπορεί να πάρει τον αριθμό τηλεφώνου σας επειδή το Instagram δεν επιτρέπει σε κανέναν να δει τα προσωπικά σας στοιχεία.

***

Αναφέραμε όλες τις μεθόδους μέσω των οποίων μπορείτε να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram και να μάθετε πώς να βρίσκετε τον αριθμό κινητού από τον λογαριασμό Instagram. Να θυμάστε ότι όταν επικοινωνείτε απευθείας με οποιονδήποτε κάτοχο λογαριασμού Instagram, πρέπει να είστε πάντα ηθικοί με τα λόγια σας. Και να είστε ειλικρινείς σχετικά με τα κίνητρά σας. Ελπίζουμε να έχετε κατανοήσει τις μεθόδους καθαρά και να μπορέσετε να τις εκτελέσετε με επιτυχία. Μπορείτε να αφήσετε τα ερωτήματά σας και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.