Τραβήξτε φωτογραφίες και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε τρεις διαφορετικές υπηρεσίες αυτόματα

Το IFTTT είναι μια εξαιρετικά έξυπνη υπηρεσία που σας επιτρέπει να συνδέετε υπηρεσίες web μεταξύ τους. Είναι μια απλή ιδέα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε συνταγές για τη σύνδεση υπηρεσιών χρησιμοποιώντας τα ανοιχτά API τους χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να εργάζεστε με ένα API. Η υπηρεσία διαθέτει εφαρμογές για κινητά τόσο για iOS όσο και για Android, αλλά μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή που στοχεύει κάτι για το οποίο χρησιμοποιούμε τα τηλέφωνά μας αρκετά συχνά. φωτογραφία. Η νέα εφαρμογή ονομάζεται Do Camera και για κάθε φωτογραφία που τραβάτε, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών από την εφαρμογή ή να τις ανεβάσετε σε τρεις υπηρεσίες της επιλογής σας. Το ερώτημα εδώ μπορεί να είναι ποιες υπηρεσίες υποστηρίζει και η σύντομη απάντηση είναι: πλήθος. Σχεδόν κάθε υπηρεσία που έχει ανοιχτό API μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προσαρμοσμένων συνταγών.

  Πώς να προστατέψετε το Mac σας από Ransomware

Εκκινήστε την εφαρμογή. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό IFTTT, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε. Εάν όχι, ο λογαριασμός είναι ελεύθερος να δημιουργήσετε. Το Do Camera είναι μια εφαρμογή κάμερας, τίποτα άλλο εκτός από κάθε φωτογραφία που τραβάτε, μπορεί να σταλεί σε τρεις υπηρεσίες. Αυτά μπορεί να είναι Dropbox, Facebook, Google Drive, Twitter ή email. Από προεπιλογή, έχετε ρυθμίσει μια συνταγή μέσω email που θα σας στέλνει με email τη φωτογραφία που τραβάτε. Μπορείτε να το διαγράψετε και να προσθέσετε συνταγές για άλλες υπηρεσίες.

Πατήστε το κουμπί επεξεργασίας δίπλα στη συνταγή για να την επεξεργαστείτε και να τη διαγράψετε. Για να προσθέσετε μια νέα συνταγή, πατήστε το κουμπί του καζάνι κάτω δεξιά και μετά ένα από τα μεγάλα κουμπιά συν.

  Οι καλύτεροι τρόποι εμφάνισης NFT στο σπίτι σας

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα αντίστοιχα κανάλια για τις υπηρεσίες που θέλετε να ανεβάσετε ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να συνδεθείτε στον αντίστοιχο λογαριασμό υπηρεσίας και να επιτρέψετε στην εφαρμογή να συνδεθεί με αυτόν. Μόλις το ξεπεράσετε, η λήψη μιας φωτογραφίας θα τη στείλει αυτόματα σε τρεις υπηρεσίες. Δεν θα χρειαστείτε εγκατεστημένες στη συσκευή σας εφαρμογές για το Dropbox, το Google Drive κ.λπ., πράγμα που σημαίνει ότι ο αποθηκευτικός χώρος εξοικονομείται εάν η συσκευή σας δεν έχει πολλά να διαθέσει.

Ένας επιπλέον λόγος για να χρησιμοποιήσετε το Do Camera είναι ότι δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας μόνο των φωτογραφιών που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Σε αντίθεση με την εφαρμογή Carousel του Dropbox που θα ανεβάζει κάθε φωτογραφία που τραβάτε, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μιας φωτογραφίας. Είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android.

  Μπορείτε να αντικαταστήσετε το Mac σας με ένα iPad το 2020;

Εγκαταστήστε το Do Camera από το App Store

Εγκαταστήστε το Do Camera από το Google Play Store