Βρείτε το τηλέφωνό σας φωνάζοντας Marco & It Will Answer Polo [Paid]


Οι άνθρωποι αφήνουν τα τηλέφωνά τους κάπου και ξεχνούν πού. Εάν έχετε ξεχάσει το τηλέφωνό σας σε μια καφετέρια ή ένα βιβλιοπωλείο, τότε το Find My iPhone είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να το επαναφέρετε. Τι θα γινόταν όμως αν το άφησες άλογα στο κρεβάτι σου και τώρα είναι τυλιγμένο στα καλύμματά σου, αόρατο και αδιόρατο; Πόσο καιρό θα ψάξετε και πόσο βαθιά θα πρέπει να ανατέμσετε το σπίτι σας πριν το βρείτε ξανά; Το Marco Polo είναι μια εφαρμογή iOS αξίας 0,99 $ στο App Store που σας βοηθά να βρείτε το iPhone σας φωνάζοντας δυνατά Marco. Αποκρίνεται με Polo και ακολουθείτε τον ήχο στο τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται σύνδεση Διαδικτύου ή δικτύου για να λειτουργήσει.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις δράσης και κοινής χρήσης σε iPhone και iPad

Πριν προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, υπάρχει μια προειδοποίηση που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες. η εφαρμογή πρέπει να εκτελείται στο παρασκήνιο, ώστε να μπορεί να σας ακούει συνεχώς να φωνάζετε Marco σε αυτήν και λόγω περιορισμών από την πλατφόρμα iOS, η εφαρμογή θα προσθέσει μια κόκκινη γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης σας για να υποδείξει ότι εκτελείται. Θα φορολογήσει επίσης την μπαταρία σας.

Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και παραχωρήστε της άδεια να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας. Μόλις δοθεί πρόσβαση, η εφαρμογή αρχίζει να ακούει αμέσως. Εάν επιστρέψετε στην αρχική σας οθόνη, θα δείτε την κόκκινη γραμμή που αναφέραμε προηγουμένως. Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, το ρυθμιστικό Ακρόασης μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε ποτέ την εφαρμογή.

  Το Food Builder σας δίνει πληροφορίες για τη διατροφή με βάση τα συστατικά σας

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές φωνές διαθέσιμες για να σας φωνάξουν το Polo. Πατήστε το κουμπί περισσότερα επάνω αριστερά για να ανοίξετε το πλαϊνό συρτάρι για να επιλέξετε διαφορετική φωνή. Μπορείτε να διαχειριστείτε την ένταση της φωνής εδώ και να ενεργοποιήσετε επίσης τις ειδοποιήσεις push (δείτε αριστερό στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω). Η επιλογή ‘Volume Boost’ είναι πολύ χρήσιμη εάν διατηρείτε συχνά το iPhone σας σε αθόρυβη λειτουργία. Ανεβάζει πλήρως την ένταση όταν απαντάτε στην κλήση σας, ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας είναι ενεργοποιημένο με δόνηση, ώστε να μπορείτε να την ακούτε.

Φυσικά, δεν μπορείτε να περιμένετε να έχετε αφήσει το τηλέφωνό σας σε μια γωνιά του σπιτιού και να περιμένετε να σας απαντήσει αν φωνάζετε Μάρκο από την άλλη άκρη αλλά μετακινείστε από το ένα δωμάτιο στο άλλο και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τηλέφωνο αρκετά σύντομα. Η εφαρμογή λειτούργησε υπέροχα κατά τη διάρκεια της δοκιμής, αν και προσωπικά ένιωσα ότι έπρεπε να φωνάξω πολύ δυνατά τον Marco πριν με ακούσουν.

  Τι είναι το WPS WiFi Protected Setup και είναι επικίνδυνο;

Κατεβάστε το Marco Polo από το App Store

Μέσω FSM