Το Food Builder σας δίνει πληροφορίες για τη διατροφή με βάση τα συστατικά σας

Το υπέροχο με κάθε τύπο συσκευασμένου φαγητού είναι ότι μπορείτε να το αναποδογυρίσετε και να ελέγξετε τις διατροφικές πληροφορίες. Δεν ισχύει το ίδιο όταν μαγειρεύετε μόνοι σας ή ακόμα και όταν τρώτε έξω. Το Food Builder είναι μια τακτοποιημένη, χωρίς διαφημίσεις, εφαρμογή Android που σας δίνει διατροφικές πληροφορίες για το τι πρόκειται να φάτε. Τώρα αυτή δεν είναι κάποια μαγική εφαρμογή που σας επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία του φαγητού σας και να αναλύει τη φωτογραφία για να σας δώσει μια λίστα με τα συστατικά που συνέβαλαν στην παρασκευή του και στη συνέχεια να σας δώσει τις διατροφικές πληροφορίες. Πρέπει να εισαγάγετε τα συστατικά μόνοι σας, χειροκίνητα, σε στυλ αγκώνα-γράσο. Έρχεται με πολλά προ-προστιθέμενα συστατικά που μπορείτε απλά να επιλέξετε από τη σχετική κατηγορία, έτσι ώστε σίγουρα να επιταχυνθούν τα πράγματα. Κάθε φαγητό που προσθέτετε είναι ένα «πιάτο» και στο τέλος, λαμβάνετε γενικές διατροφικές πληροφορίες για αυτό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης του Google Meet

Εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε την κενή λίστα για να προσθέσετε το πρώτο σας πιάτο. Δώστε ένα όνομα στο «Πιάτο» σας. Υπάρχουν δύο τρόποι για να προσθέσετε συστατικά. χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος και, στη συνέχεια, επιλέξτε και συστατικό από αυτά που αναφέρονται. Για κάθε συστατικό, πρέπει να εισαγάγετε την ποσότητα στην οποία χρησιμοποιείται, σε μονάδες γραμμαρίων. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε τη γραμμή ενεργειών για να ανοίξετε το συρτάρι πλοήγησης και να δείτε τη λίστα με τις κατηγορίες συστατικών. Πατήστε μια κατηγορία και επιλέξτε ένα συστατικό από αυτήν. Εισάγετε την ποσότητα και επαναλάβετε μέχρι να προσθέσετε όλα τα υλικά σας στο πιάτο.

  Πού βρίσκονται τα Εργαλεία διαχειριστή για το Office 365;

Αφού προσθέσετε όλα τα συστατικά σας, πατήστε το βέλος στη γραμμή ακτίνης και δείτε το ολοκληρωμένο πιάτο σας. Σύρετε προς τα επάνω για να λάβετε διατροφικές πληροφορίες για ολόκληρο το πιάτο.

Τα προ-προστιθέμενα συστατικά είναι μια μικρή λίστα κοινών ειδών που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα, αλλά αν διαπιστώσετε ότι πρέπει να προσθέσετε ένα συστατικό που η εφαρμογή δεν έχει στις δικές της λίστες, μπορείτε να προσθέσετε το συστατικό στην προσωπική σας βάση δεδομένων. Όταν προσθέτετε το συστατικό, θα πρέπει να εισάγετε μόνοι σας διατροφικές πληροφορίες.

Το ένα μου βόειο κρέας με αυτήν την κατά τα άλλα φοβερή εφαρμογή είναι οι μονάδες μέτρησης. Ζητάει συνέχεια ποσότητα σε γραμμάρια και οι περισσότερες συνταγές που διαβάζετε στο διαδίκτυο θα έχουν συστατικά σε φλιτζάνια, κουταλάκια του γλυκού και κουταλιές της σούπας. Δεν υπάρχει τρόπος να ληφθούν υπόψη, ούτε καν να εκτιμηθεί η ποσότητα. Αυτό σημαίνει ότι αν προσθέσω ένα κουταλάκι του γλυκού ρίγανη σε κάτι, πρέπει πρώτα να το ζυγίσω; Ομολογουμένως, εάν η εφαρμογή προσπαθήσει να μαντέψει ή να υπολογίσει την ποσότητα σε γραμμάρια για οτιδήποτε, οι διατροφικές πληροφορίες θα είναι ελαφρώς λιγοστές, επομένως η δουλειά γύρω από αυτό είναι δύσκολη.

  Λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πρόσβασης και τις συνδεδεμένες συσκευές

Εγκαταστήστε το Food Builder από το Google Play Store