Βρείτε τα χαμένα AirPods σας

Τα AirPods, ως έννοια, είναι αρκετά προσεγμένα. Πρακτικά, όλοι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θα χάσουν τουλάχιστον ένα από τα AirPods από το ζευγάρι. Η Apple έχει ήδη ένα πρόγραμμα αντικατάστασης για να απαλύνει τον πόνο. μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα χαμένο AirPod για 59 $. Τα αξεσουάρ ήδη εμφανίζονται για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα AirPods σας περισσότερο πριν χάσετε αναπόφευκτα ένα. Το Finder for Airpods είναι μια εφαρμογή 3,99 $, διαθέσιμη στο App Store, που σας επιτρέπει να βρείτε τα χαμένα AirPods σας. Πρέπει να εκτελείτε iOS 10.1 ή νεότερη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Ενημέρωση: Η Apple έχει αφαιρέσει αυτήν την εφαρμογή από το App Store.

Το Finder for Airpods λειτουργεί για AirPods που έχουν αντιστοιχιστεί με τη συσκευή σας iOS μία φορά. Η σύζευξη δεν έπρεπε να έχει αφαιρεθεί.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον νέο αποκλεισμό Crapware του Microsoft Edge

Ανοίξτε το Finder για Airpods και θα αρχίσει να αναζητά AirPods που έχουν αντιστοιχιστεί με τη συσκευή. Θα σας ρωτήσει ποιο AirPod, το αριστερό ή το δεξί, χάσατε. Εάν τα έχετε χάσει και τα δύο, η εφαρμογή μπορεί να τα αναζητήσει και τα δύο ταυτόχρονα.

Αφού επιλέξετε το AirPod που προσπαθείτε να βρείτε, το Finder for Airpods θα ξεκινήσει τη σάρωση. Ένα τόξο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα γεμίσει καθώς πλησιάζετε. Ξεκινήστε να κινείστε στο δωμάτιο στο οποίο χάσατε τα AriPod και η εφαρμογή θα σας ενημερώσει πότε πλησιάζετε.

Το Finder για Airpods έχει τους περιορισμούς του. εάν τα AirPod σας δεν έχουν πλέον καμία φόρτιση, π.χ. η μπαταρία έχει εξαντληθεί, η εφαρμογή δεν θα μπορεί να τα βρει. Εάν τα AirPod σας έπεσαν από την τσέπη σας όταν κατεβαίνατε από το τρένο και το συνειδητοποιήσατε μόνο όταν επιστρέψατε στο σπίτι, η εφαρμογή δεν θα μπορεί να βρει τα χαμένα σας pod.

  Πώς να κυριαρχήσετε τις ειδοποιήσεις στο iPhone σας

Πρέπει να είστε αρκετά κοντά τους για να βρείτε τα χαμένα AirPods σας. Εάν τα έχετε χάσει στο σπίτι ή στη δουλειά σας, αυτή η εφαρμογή θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη.

Η επόμενη ερώτηση είναι πώς λειτουργεί η εφαρμογή; Τα AirPods είναι ουσιαστικά ακουστικά Bluetooth. Όταν τα αντιστοιχίζετε με τη συσκευή σας iOS, αναγνωρίζονται μέσω της ασύρματης υπογραφής τους. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή σας να συνδέεται αυτόματα σε αυτά όταν τα βγάζετε. Το Finder for Airpods αναζητά τα pod και τα προσδιορίζει με βάση την ίδια υπογραφή. Όσο για την τιμή, τα 3,99 $ είναι ένα πολύ ασήμαντο ποσό για να βρείτε τα AirPods σας που σας κοστίζουν 159 $.

  Τι είναι το Google Stadia;

Ενημέρωση: Η Apple έχει αφαιρέσει αυτήν την εκπληκτική εφαρμογή από το App Store. Οι λόγοι δεν είναι ξεκάθαροι προς το παρόν. Ίσως η Apple, σε μεταγενέστερη ημερομηνία, να το προσθέσει ως χαρακτηριστικό εγγενώς στο iOS. Αυτό είχε γίνει στο παρελθόν με την εφαρμογή Flux. Μπορεί επίσης να οφείλεται στο ότι η Apple πιστεύει ότι μπορεί να μην είναι πολύ ακριβές. Πιστεύουμε ότι κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα, ειδικά αν έχετε χάσει το AirPod σας στο κρεβάτι σας. Αν θέλετε, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την εφαρμογή μέσω του iTunes.