Τι είναι οι Πόντοι Google Play και πώς τους χρησιμοποιείτε;

Το Google Play Store φιλοξενεί χιλιάδες εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, ηλεκτρονικά βιβλία και πολλά άλλα. Μπορεί να βρεθείτε να κάνετε πολλές αγορές εκεί, οπότε γιατί να μην ανταμειφθείτε για αυτό; Εκεί μπαίνουν οι Πόντοι Google Play.

Τι είναι οι Πόντοι Google Play;

Οι Πόντοι Google Play είναι απλώς ανταμοιβές για την αγορά περιεχομένου μέσω του Google Play Store. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβετε εκπτώσεις, να αγοράσετε στοιχεία εντός εφαρμογής ή για πίστωση Google Play. Είναι δωρεάν για οποιονδήποτε να εγγραφεί στο Play Points.

Στην αρχή, κερδίζετε 1 πόντο για κάθε 1 $ που ξοδεύετε. Κατά τη διάρκεια των πρώτων επτά ημερών, ωστόσο, θα κερδίσετε τρεις φορές περισσότερους πόντους. Εάν κερδίσετε αρκετούς πόντους μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο «επίπεδο», το οποίο αυξάνει τον αριθμό των πόντων που μπορείτε να κερδίσετε και προσθέτει οφέλη.

Μπρούντζος:

1 βαθμός για κάθε $1 που ξοδεύετε
Έως 4x πόντους σε παιχνίδια κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίων εκδηλώσεων
Έως 2x πόντους για ενοικιάσεις ταινιών και βιβλίων κατά τη διάρκεια μηνιαίων εκδηλώσεων

  Πώς να δημιουργήσετε γραφικά στοιχεία με διαφανή φόντο στο iPhone

Ασήμι (150+ πόντοι/έτος):

1,1 πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύεται
Έως 4x πόντους σε παιχνίδια κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίων εκδηλώσεων
Έως και 3x πόντους για ενοικιάσεις ταινιών και βιβλίων κατά τη διάρκεια μηνιαίων εκδηλώσεων
Εβδομαδιαία βραβεία επιπέδου Silver έως και 50 πόντους κάθε εβδομάδα

Χρυσός (600+ πόντοι/έτος):

1,2 πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύεται
Έως 4x πόντους σε παιχνίδια κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίων εκδηλώσεων
Έως και 4x πόντους για ενοικιάσεις ταινιών και βιβλίων κατά τη διάρκεια μηνιαίων εκδηλώσεων
Εβδομαδιαία βραβεία επιπέδου Χρυσού έως και 200 ​​πόντους κάθε εβδομάδα

Πλατίνα (3.000 πόντους/έτος):

1,4 πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύεται
Έως 4x πόντους σε παιχνίδια κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίων εκδηλώσεων
Έως και 5x πόντους για ενοικιάσεις ταινιών και βιβλίων κατά τη διάρκεια μηνιαίων εκδηλώσεων
Εβδομαδιαία βραβεία επιπέδου Platinum έως και 500 πόντους κάθε εβδομάδα
Υποστήριξη Premium με ταχύτερες απαντήσεις και αποκλειστικούς πράκτορες

Οι Πόντοι Google Play δεν διαρκούν για πάντα. Λήγουν ένα χρόνο μετά την τελευταία δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα λήξουν μόνο εάν περάσετε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να κερδίσετε πόντους ή να χρησιμοποιήσετε τους πόντους σας.

Επίσης, τα επίπεδα δεν είναι μόνιμα. Για παράδειγμα, αν κερδίσετε 600 πόντους σε ένα χρόνο και ανεβείτε στο “Ασημί”, θα είστε σε αυτό το επίπεδο για ένα χρόνο. Στο τέλος του έτους, το νέο υπόλοιπο πόντων θα καθορίσει το επίπεδο για το επόμενο έτος. Θα χρειαστείτε ξανά 600+ πόντους για να παραμείνετε στο “Silver”.

  Πόσοι παραβάτες του σεξ ζουν κοντά σας;

Πώς να εγγραφείτε στο Google Play Points

Οποιοσδήποτε στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊβάν ή το Χονγκ Κονγκ έχει πρόσβαση στο Google Play Store μπορεί να εγγραφεί στους Πόντους Google Play. Χρειάζεστε μόνο έναν λογαριασμό Google που δεν διαχειρίζεται σχολείο ή γονέας.

Μπορείτε να εγγραφείτε από μια συσκευή Android ή από τον ιστότοπο του Google Play. Στη συσκευή σας Android, ανοίξτε την εφαρμογή Play Store και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

Επιλέξτε “Play Points” από το μενού.

Πατήστε το κουμπί «Εγγραφή Δωρεάν».

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής, εάν δεν τον έχετε ήδη στον λογαριασμό σας.

Από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στο play.google.com και κάντε κλικ στο “Play Points” που βρίσκεται στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή Δωρεάν».

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής, εάν δεν τον έχετε ήδη στον λογαριασμό σας.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών και των ρυθμίσεων Oculus και να μετακινήσετε την εγκατάσταση σε νέα τοποθεσία

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τους πόντους Play;

Οι Πόντοι Google Play μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Play Store στη συσκευή σας Android και πατήστε το εικονίδιο του μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

Επιλέξτε “Play Points” από το μενού.

Στη συνέχεια, ανοίξτε την καρτέλα “Χρήση”.

Για αρχή, οι Πόντοι Play μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά πίστωσης Google Play, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αγορές σε εφαρμογές, ταινίες, βιβλία και οτιδήποτε άλλο στο Play Store.

Ο δεύτερος τρόπος χρήσης των Πόντων Play είναι για αγορές εντός εφαρμογής. Στην ενότητα “Πίστωση Google Play”, θα δείτε μια μεγάλη λίστα εφαρμογών και παιχνιδιών που υποστηρίζουν Πόντους Play.

Τέλος, οι Πόντοι Play μπορούν να δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Στο κάτω μέρος της καρτέλας “Κερδίστε” υπάρχει μια λίστα με αιτίες υποστήριξης. Όταν βάζετε τους πόντους Play για αυτούς τους λόγους, επιστρέφετε τους πόντους στην Google και, στη συνέχεια, θα δώσει το ποσό σε δολάρια στον οργανισμό.

Οι Πόντοι Play είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε ανταμοιβές για τη χρήση του Google Play Store όπως θα κάνατε συνήθως. Εάν κάνετε πολλές αγορές στο Play Store, αυτό είναι ένα καλό πρόγραμμα για να εγγραφείτε.