Βελτιώστε τον ύπνο σας με αυτές τις 20 εφαρμογές και gadget

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για την καθημερινή μας παραγωγικότητα. Οι ερευνητές έχουν βρει μια άμεση σχέση μεταξύ της υγείας μας και του προγράμματος ύπνου, μεταξύ άλλων, όπως η διατροφή μας και η σωματική μας δραστηριότητα.

Καθώς γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί και αφιερώνουμε ολοένα και περισσότερο χρόνο για να στραφούμε και να εργαστούμε για το όνειρό μας, ο ύπνος μπαίνει σε δεύτερη μοίρα στη λίστα προτεραιοτήτων μας και παρόλο που δεν το βλέπουμε, εμποδίζει την ανάπτυξή μας μακροπρόθεσμα.

Gadget και εφαρμογές όπως το Muse Meditation Headbands είναι μια επαναστατική ανακάλυψη που όχι μόνο μετρά τη δραστηριότητα του εγκεφάλου μας μέσω 4 ηλεκτροεγκεφαλογραφικών αισθητήρων (EEG), αλλά επίσης μετατρέπει αυτά τα σήματα EEG σε ηχητική ανάδραση που αποστέλλεται στον χρήστη μέσω ακουστικών.

Αλλά προτού ξεκινήσουμε τη δουλειά συζητώντας όλους τους τρόπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στον ύπνο μας, ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί η βελτίωση του ύπνου είναι τόσο σημαντική και γιατί πρέπει να έχει σημασία για εμάς.

Γιατί είναι σημαντική η βελτίωση του ύπνου;

Σύμφωνα με Βικιπαίδεια, ο ύπνος είναι μια φυσικά επαναλαμβανόμενη κατάσταση που χαλαρώνει το μυαλό και το σώμα μέσω της αναστολής της αισθητηριακής και μυϊκής δραστηριότητας. Όταν κοιμάστε, ο εγκέφαλός σας συλλέγει νέες πληροφορίες και απαλλάσσεται από τα τοξικά απόβλητα που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεδομένου ότι ο ύπνος χαρακτηρίζεται από αναστολή σχεδόν όλων των εκούσιων μυών και μειωμένες αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον, το μυαλό και το σώμα σας φορτίζονται μέσω επικοινωνίας και αναδιοργάνωσης των νευρικών κυττάρων, κάτι που τελικά οδηγεί σε υγιή λειτουργία του εγκεφάλου.

Το σώμα, κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, επιδιορθώνει τα κύτταρα, αποκαθιστά την ενέργεια και απελευθερώνει βασικά μόρια όπως ορμόνες και πρωτεΐνες. Αυτά τα μόρια συνεχίζουν να αναζωογονούν τους μυς και το μυαλό σας. Έτσι, γίνεται ακόμη πιο εμφανές να βελτιώσουμε τον ύπνο για να βοηθήσουμε το σώμα μας ψυχολογικά και βιολογικά.

Πώς μπορεί να βοηθήσει η τεχνολογία;

Τώρα που ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος, ας προχωρήσουμε στο επόμενο μεγάλο ερώτημα, πώς μπορούμε να τον βελτιώσουμε και ποια βοήθεια μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία σε αυτόν τον χώρο.

Η άνοδος της συλλογής δεδομένων και η εξέγερση της τεχνολογίας στη ζωή μας έχει κάνει τα πάντα γύρω μας να ποσοτικοποιούνται, και το πρόγραμμα ύπνου μας επίσης δεν μένει ανέπαφο από αυτό. Τώρα ζούμε σε έναν κόσμο όπου μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε τον ύπνο μας και να αξιολογήσουμε τον καλό, τον κακό και τον άσχημο αντίκτυπό του στην καθημερινή μας ζωή.

Τα Sleep Headbands είναι συσκευές που μετρούν τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και τροφοδοτούν ηχητική ανάδραση στους χρήστες μέσω ακουστικών. Αυτά τα gadget έχουν αποδειχθεί ότι είναι στοιχειώδη για να βοηθήσουν τον χρήστη να φτάσει σε μια πολύ πιο χαλαρωτική κατάσταση. Αυτή η συσκευή φοριέται γύρω από τα αυτιά και χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth για σύνδεση με εφαρμογές για κινητά.

Τα gadget και οι εφαρμογές ύπνου είναι οι ανακαλύψεις που φέρνουν επανάσταση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Η πρόσβαση στα δεδομένα ύπνου των χρηστών όχι μόνο τους βοηθά να αξιολογήσουν την πρόοδό τους, αλλά επίσης βελτιώνει την κατανόησή τους για το σώμα και το μυαλό τους.

Διαλέξαμε ορισμένα από τα gadget σε συνδυασμό με εφαρμογές για φορητές συσκευές που πρωτοστατούν στην αγορά με το πλήρες πλεονέκτημα. Αυτές οι συσκευές και οι εφαρμογές για κινητές συσκευές έχουν συγκεντρώσει υποστήριξη από κοινότητες σε όλο τον κόσμο και έχουν αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μούσα

Ξεκίνησε το 2014, Μούσα είναι το προϊόν μιας εταιρείας με την επωνυμία InteraXon, η οποία είναι μια καινοτόμος εταιρεία με έδρα το Τορόντο στον τομέα της τεχνολογίας ανίχνευσης εγκεφάλου. Η εταιρεία έχει μια μακρά λίστα επιτευγμάτων που σχετίζονται με τον τομέα του σχεδιασμού αξέχαστων εμπειριών. Η εταιρεία έχει ήδη κατασκευάσει δημοφιλή προϊόντα όπως μια αιωρούμενη καρέκλα και μια βρύση μπύρας που λειτουργεί με εγκέφαλο.

Το Muse διατίθεται στο εμπόριο ως ένα gadget γυμναστικής για τον εγκέφαλο που έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας παρόμοια με τον τρόπο που ένα μόνιτορ καρδιάς μετράει τον καρδιακό σας ρυθμό και είναι πολύ ακριβές. Το gadget χρησιμοποιεί σύντομες, διασκεδαστικές συνεδρίες για να ηρεμήσει το μυαλό σας, να αυξήσει την εστίαση και την ψυχραιμία και να μειώσει το άγχος.

Χαρακτηριστικά

  • Ανατροφοδότηση εγκεφαλικών κυμάτων σε πραγματικό χρόνο (EEG)
  • Συσκευή διαλογισμού πολλαπλών αισθητήρων
  • Δυνατότητα αντιστοίχισης του Muse με οποιεσδήποτε εφαρμογές για την επίστρωση βιοανάδρασης σε πραγματικό χρόνο με εξωτερικό περιεχόμενο.
  • Μηνιαίο νέο περιεχόμενο για καθοδηγούμενους διαλογισμούς
  • Ώρες Συνεχούς Χρήσης
  • Ασύρματη σύνδεση BT 4.2

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι προϊόντων Muse που διατίθενται στην αγορά από την καινοτόμο εταιρεία που εδρεύει στο Τορόντο, συγκεκριμένα Μούσα 2 και Μούσα Σ. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να παρέχουν ανατροφοδότηση εγκεφαλικών κυμάτων σε πραγματικό χρόνο, καρδιακούς παλμούς, αναπνοή και κινήσεις του σώματος. Θα έχετε αυξημένη κατανόηση του μυαλού, του σώματος, της καρδιάς και του μοτίβου της αναπνοής σας.

Η κορυφαία πλατφόρμα παρέχει 500+ καθοδηγούμενους διαλογισμούς από παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτές διαλογισμού που χρησιμοποιούν ποικίλα στυλ διδασκαλίας.

Χάμπι

Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας με το Hapbee και βρείτε μια ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η φορητή συσκευή διευκολύνει την παρακολούθηση των προτύπων ύπνου και τον έλεγχο της ζωής σας για να νιώσετε καλύτερα. Παίζει μια εγγραφή μαγνητικών συχνοτήτων που μπορούν να βοηθήσουν το σώμα σας να αισθάνεται χαλαρό χωρίς να προκαλεί παρενέργειες.

Κοιμηθείτε όλη τη νύχτα ενώ νιώθετε τα αποτελέσματα της μελατονίνης για να ελέγξετε τη ζωή σας και να αισθανθείτε καλύτερα. Η συσκευή βοηθά στην αύξηση της απόδοσής σας, βελτιώνει τον ύπνο σας, ενισχύει τη σωματική ευεξία και υποστηρίζει την ψυχική ευεξία. Ο στόχος είναι να έχουμε αποκαταστατικό, βαθύτερο και ταχύτερο ύπνο κερδίζοντας καλύτερη εστίαση, περισσότερη ενέργεια και δημιουργικότητα.

Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να έχετε καλύτερη κίνηση και να έχετε λιγότερο πόνο για να έχετε καλύτερες μέρες μπροστά. Η συσκευή αναπαράγει εφέ φυσικών ενώσεων, εκπέμπει σήματα εξαιρετικά χαμηλής ενέργειας και ενεργοποιείται γρήγορα. Διαθέτει Bluetooth χαμηλής ενέργειας, είναι ελαφρύ και είναι αδιάβροχο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Battery Health Management σε Mac

BrainTap

Ο δημιουργός του BrainTapPatrick K Porter, Ph.D., ασχολείται με την επιστήμη της ηρεμίας του εγκεφάλου από την ηλικία των 12 ετών. Εφάρμοσε τις τεχνικές που έμαθε στον εαυτό του και μεταμορφώθηκε σε κορυφαίο αθλητή και επίτιμο μαθητή.

Σήμερα, ο Πάτρικ μαζί με την ομάδα του κάνουν ειδήσεις στην τεχνολογία συμπαράστασης εγκεφαλικών κυμάτων. Στην πορεία δημιούργησαν τις τεχνολογίες BrainTap ως λαμπαδηδρόμος στον κλάδο της αυτογνωσίας και της αυτο-ανάπτυξης.

Το Braintapping ως τεχνική είναι ένας τρόπος για γρήγορη χαλάρωση και βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων του εγκεφάλου. Αυτή η τεχνική συνοδεύεται από καθοδηγούμενο διαλογισμό, οπτικοποίηση, τονική θεραπεία και άλλες, ενώ εγχύει κύματα όπως κύματα άλφα, βήτα, γάμμα, δέλτα και θήτα για την παρακολούθηση καταστάσεων όπως η χαλάρωση, η ενεργή, η μέγιστη συγκέντρωση, η ανάκτηση και η επούλωση.

Η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για τη διεξαγωγή πάνω από 4.900.000 συνεδριών και τη δημοσίευση από μερικά από τα μεγάλα ονόματα όπως The Wall Street Journal, People Business, Business Week Entrepreneur, NBC, ABC, Inc και άλλα.

Χρόνος ροής

Το Flowtime δημιουργείται από την ομάδα Entertech, μια εταιρεία που αναπτύσσει φορητές συσκευές υψηλής τεχνολογίας, ανοίγοντας τον δρόμο για την απόκτηση EEG και τεχνικές απόκτησης EEG.

Η εταιρεία έχει γίνει πρωτοσέλιδο από την ίδρυσή της με την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης γεμάτη με μελετητές από πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο Zhejiang, το Πανεπιστήμιο Hangzhou Dianzi, το Πανεπιστήμιο του York και άλλα.

Το FlowTime της EnterTech είναι μια κεφαλόδεσμος διαλογισμού μούσας βιοαισθητήρα που σας κάνει ήρεμους, ανθεκτικούς και υγιείς. Το gadget είναι ένας ανιχνευτής διαλογισμού, που παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τα εγκεφαλικά κύματα, την αναπνοή, το HRV, την πίεση, την εστίαση και το στρες.

Χαρακτηριστικά

  • Συνεργασία με άλλες εφαρμογές
  • Καθοδηγούμενος και Ακαθοδηγούμενος Διαλογισμός
  • Σχεδιασμός αιχμής

Οι χρήστες μπορούν να οπτικοποιήσουν την απόδοση του διαλογισμού τους με το FlowTime. Καθώς υποστηρίζεται από τεχνικές βιοαισθητήρα, η συσκευή αναλύει την καρδιά, το μυαλό και το σώμα σας ενώ βρίσκεστε σε διαλογισμό. Η ποσοτικοποιημένη ανατροφοδότηση σάς παρέχει άφθονη γνώση σχετικά με την κατάσταση διαλογισμού σας και πώς μπορείτε να τα πάτε καλύτερα.

Τα επιστημονικά τεκμηριωμένα μαθήματα που παρέχει η συσκευή έχουν βοηθήσει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, εξοπλίζοντάς τους με βασικές τεχνικές και παρακολουθώντας την πρόοδό τους καθημερινά. Η συσκευή παρέχει επίσης μια λεπτομερή αναφορά βιολογικών δεδομένων που σας παρέχει την πρόοδο κάθε λεπτού και σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε τα δεδομένα από την προηγούμενη εβδομάδα, μήνα ή έτος για να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και ποιες απαραίτητες αλλαγές χρειάζεστε ενσταλάξτε στη ζωή σας.

Ο μακρύς κατάλογος των ικανοποιημένων πελατών τους ξεπερνά πολύ τα όρια ενός έθνους. Θα βρείτε ευχαριστημένους πελάτες του FlowTime και της Entertech σε πόλεις όπως το Λονδίνο, η Καμπέρα, το Βανκούβερ, το Χιούστον και τόσες άλλες. Η κυριαρχία τους στον τομέα πιστοποιείται λίγο περισσότερο όταν ξέρεις ότι έχουν μιλήσει για την πόλη σε πλατφόρμες όπως η Daily Mail, το BBC, η Amazon, η Huffington Post, οι Trendsetters και πολλές άλλες τέτοιες πλατφόρμες.

QuietOn

QuietOn βρίσκεται σε μια αποστολή, μια αποστολή να κάνει τη σκανδιναβική ησυχία προσβάσιμη σε όλους, ανά πάσα στιγμή. Αυτό το όραμα τους ωθεί να καινοτομούν στην τεχνολογία και την επιστήμη τους, η οποία είναι ήδη πολύ καλύτερη από τους περισσότερους συναδέλφους τους στον κλάδο.

Το gadget QuietOn λειτουργεί σε μια τεχνολογία γνωστή ως Active Noise Cancellation Tech, τα ακουστικά QuietOn 3 έχουν έρθει ως λύση για να σας φέρουν σε μια κατάσταση ηρεμίας και ηρεμίας, οπουδήποτε θέλετε.

Αυτές οι συσκευές είναι χρήσιμες όταν περιμένετε την πτήση σας σε ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο ή σε μια μεγάλη διαδρομή με το λεωφορείο με επιβάτες που κάνουν τη μέρα τους. Αλλά ιδιαίτερα, αυτό το υπερσύγχρονο gadget έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμο σε άτομα που υποφέρουν από στέρηση ύπνου. Αυτή η συσκευή μειώνει τους θορύβους και τις διαταραχές ύπνου, και έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε ηρεμία στο θόρυβο όταν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε.

Η ενδιαφέρουσα τεχνολογία της ακύρωσης ενεργού θορύβου, γνωστή και ως ενεργητική μείωση θορύβου, είναι μια σειρά μεθοδολογιών και αρχών που κάθε ανεπιθύμητος ήχος μειώνεται από έναν άλλο ήχο ειδικά κατασκευασμένο για να ακυρώνει τον πρώτο.

Το ANC επέτρεψε στα ακουστικά του QuietOn να χρησιμοποιούν μικρόφωνα για τη δειγματοληψία των θορύβων και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν ηχεία εσωτερικής κατασκευής για να δημιουργούν έναν ήχο μετατόπισης φάσης για να ακυρώνουν τον θόρυβο.

Υπνόφωνα

Υπνόφωνα είναι η δημιουργία της εταιρείας που ιδρύθηκε το 2007, Acousticsheep LLC, που ιδρύθηκε από την Dr. Wei-Shin Lai και τον σύζυγό της Jason Wolfe.

Τα Sleepphones έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται γύρω από το αυτί, καθιστώντας τα εξαιρετικά άνετα και για άτομα που κοιμούνται στο πλάι. Κατασκευασμένα από εξαιρετικά λεία υφάσματα sheepcloud™, τα ακουστικά σε σχήμα λωρίδας περιέχουν λεπτά αφαιρούμενα ηχεία με επένδυση για αναπαραγωγή οποιουδήποτε τύπου μουσικής, podcast, ακουστικών βιβλίων, διαλογισμού, λευκού θορύβου ή οτιδήποτε θέλετε.

Αυτά τα ελαφριά και πλενόμενα ακουστικά διαθέτουν υποδοχή 3,5 mm, καθώς και ασύρματη επιλογή, και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας.

Η εταιρεία και η επωνυμία γύρω από το προϊόν έχουν κάνει τους πελάτες χαρούμενους σε όλο τον κόσμο, ενώ παρουσιάζονται σε κορυφαία περιοδικά και διαδικτυακές πύλες όπως Digital Press, The view, Tripadvisor, Amazon, Travel CHannel, Daily Mail, CNet, Buzzfeed και πολύ περισσότερο.

Κύκλος ύπνου

ο Κύκλος ύπνου είναι ένα ακόμη καινοτόμο gadget/εφαρμογή που κάνει τον ύπνο σας πιο ικανοποιητικό και καθηλωτικό. Η τεχνολογία πίσω από το προϊόν παρακολουθεί τα μοτίβα ύπνου σας μέσω του κύκλου ύπνου σας.

Όχι μόνο ο κύκλος ύπνου παρακολουθεί τις συνήθειες ύπνου σας, αλλά και μειώνει τον θόρυβο και τονίζει τον ύπνο σας χρησιμοποιώντας το μικρόφωνό του για να ακούτε και να αναλύετε τον ήχο του ύπνου σας και περαιτέρω χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη για να σας βοηθήσει καλύτερα.

Πολλοί ιχνηλάτες στην αγορά διευκρινίζουν απλώς τις επιφανειακές λεπτομέρειες των προτύπων ύπνου σας. Ωστόσο, όταν πρόκειται για προϊόντα όπως ο κύκλος ύπνου, κατευθύνει περαιτέρω τα μοτίβα σας και βρίσκει τη βαθύτερη αιτία της αλλαγής σας στο μοτίβο ύπνου, εξοπλίζοντάς σας έτσι με μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας.

Ηρεμία

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος. Ηρεμία είναι αναμφισβήτητα η πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή/συσκευή βοηθού ύπνου στο διαδίκτυο. Αυτό κάνει πολλά περισσότερα από το να σε κοιμίζει. Αυτό σας βοηθά να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, να μειώσετε το στρες και το άγχος, να βελτιώσετε την εστίαση, τη βελτίωση του εαυτού σας και πολλά άλλα πράγματα.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό στόχο

Ενώ άλλες εφαρμογές επικεντρώνονται στο να σας φέρουν στο κρεβάτι και να σας κάνουν να κοιμηθείτε, το Calm εστιάζει στη συνολική ανάπτυξή σας παρέχοντάς σας μια ήρεμη εμπειρία όλη την ημέρα σας όποτε θέλετε.

Η εφαρμογή οπτικοποιείται, παράγεται και καθοδηγείται από την Tamara Levitt, η οποία είναι επίσης η Head of Mindfulness στο Calm. Μελετά διαλογιστικές πρακτικές τα τελευταία 30 χρόνια, μαθαίνοντας τις αποχρώσεις των σχολών σκέψης, όπως ο Διαλογισμός ενσυνειδητότητας, η Βιπασσάνα, η Σαμπάλα, το Ζεν, η Θεραβάδα και πολλά άλλα. Χύνει ό,τι έχει μάθει στις εφαρμογές της και βοηθά τους πελάτες της να ζήσουν πιο ειρηνικές και ήρεμες ζωές.

Δαχτυλίδι Oura

Χρησιμοποιήστε μια πρωτοποριακή τεχνολογία όπως το Oura Ring που έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσει την υγεία σας και να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας χρησιμοποιώντας ένα βελτιωμένο πακέτο αισθητήρων. Δαχτυλίδι Oura περιλαμβάνει τρεις ημερήσιες βαθμολογίες για αυτόν που φοράει το δαχτυλίδι, όπως:

  • Το Sleep Score αναλύει τον ύπνο REM, τον βαθύ ύπνο, τον νυχτερινό καρδιακό ρυθμό, τον ελαφρύ ύπνο, το πρόγραμμα ώρας ύπνου κ.λπ.
  • Το Activity Score αναλύει την καθημερινή ρουτίνα ενός ατόμου, όπως ο χρόνος ανάπαυσης, η κίνηση κ.λπ.
  • Το Readiness Score αναλύει τα σήματα άγχους του σώματος, τη δραστηριότητα και τον ύπνο με HRV και θερμοκρασία σώματος.

Θεωρείται ότι το δάχτυλο προσφέρει καλύτερη λεπτομέρεια σχετικά με τις ευαίσθητες κινήσεις και τα δεδομένα καρδιακών παλμών σε όλους τους τόνους δέρματος. Η συσκευή διαθέτει επίσης μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και αισθητήρες ερευνητικού επιπέδου για την παρακολούθηση της δραστηριότητας, του ύπνου, του καρδιακού παλμού, της θερμοκρασίας, της αποκατάστασης, του στρες κ.λπ. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικά άνετος, εξαιρετικά ελαφρύς και ανθεκτικός στο νερό.

Το Oura Ring είναι ένας νέος αλγόριθμος σταδιοποίησης ύπνου τελευταίας τεχνολογίας, καθιστώντας το μια δημοφιλή συσκευή για την ακριβή παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου. Αποκρυπτογραφεί βασικά ζωτικά στοιχεία όπως το HRV, τον καρδιακό ρυθμό και τη θερμοκρασία του σώματος για να κατανοήσει τον χρόνο που αφιερώνεται στο στάδιο του ύπνου και την ποιότητα. Το Oura Ring διαβάζει επίσης την ποιότητα της νυχτερινής ανάπαυσης και αναλύει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα χρησιμοποιώντας μια οθόνη 24/7. Διερευνά πώς το σώμα ανταποκρίνεται σε επιλογές ή συνήθειες και στον χρόνο αποκατάστασης.

Ο έξυπνος αισθητήρας διαβάζει το σώμα εύκρατο για να κατανοήσει τα σήματα, να προβλέψει την περίοδο, να ανακαλύψει εάν δεν είστε καλά και τις αλλαγές στις ορμόνες. Αυτή η συσκευή έχει ως στόχο να έχει πιο έξυπνα αποτελέσματα και να βελτιστοποιεί τις προβλέψεις διακριτικά και απρόσκοπτα.

Φως ύπνου και αφύπνισης Philips

Αν στοχεύετε σε χαλαρό ύπνο, Φως ύπνου και αφύπνισης Philips μπορεί να είναι η στάση σας να προσφέρει μια φυσική προσομοίωση ανατολής και να σταλεί για να διατηρεί το σώμα σας ανανεωμένο ενώ κοιμάστε ή ξυπνάτε. Το απαλό φως παρέχει μια έξυπνη πινελιά στο μοτίβο ύπνου και καθοδηγούμενη από το φως αναπνοή για ύπνο χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα.

Η Philips Sleep and Wake-Up Light προσομοιώνει τα ηλιοβασιλέματα που δίνουν μια αίσθηση νύχτας στο σώμα με προαιρετικό ήχο και μειωμένο φως. Επίσης, διεγείρει μια φυσική ανατολή όπου το φως σταδιακά αυξάνεται με το χρόνο, δίνοντας ένα έντονο κόκκινο, πορτοκαλί και έντονο κίτρινο φως στο δωμάτιο. Η καθοδηγούμενη από το φως αναπνοή θα βοηθήσει το σώμα να χαλαρώσει και να κοιμηθεί ενώ χαλαρώνει και αποσυμπιέζει τις δραστηριότητες.

Αυτή η συσκευή είναι εύκολη στη χρήση. Πατήστε στο προϊόν για αναβολή και χρησιμοποιήστε ένα έξυπνο άγγιγμα για προβολή για εύκολο έλεγχο της συσκευής και απαλό φως που δεν αισθάνεται το βάζο. Το φως αφύπνισης είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει τη γενική ευεξία, τη διάθεση και την ποιότητα του ύπνου, για να διασφαλίσει ότι αισθάνεστε ανανεωμένοι. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη μουσική ή τον ήχο για αφύπνιση από το τοπικό ραδιόφωνο FM ή τη μουσική βιβλιοθήκη. Είναι εύκολο να επιλέξετε επίπεδα φωτεινότητας με πολλές ρυθμίσεις φωτός για να αυξήσετε την ένταση και να ορίσετε υψηλότερη ένταση φωτός.

Sleepace Dot 3502T

Το νέο gadget Sleepace Dot 3502T μπορεί να είναι ιδανική για να πετύχετε τον καλύτερο ύπνο. Το Sleep Dot βοηθά στη μέτρηση των κινήσεων του σώματος και των κύκλων ύπνου, προσφέροντας αναφορές ύπνου, ανανέωση της αφύπνισης και βοήθημα ύπνου.

Η συσκευή που δεν φοριέται είναι φιλική προς το χρήστη, εύκολη στη χρήση και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας προσφέροντας σχετικό ύπνο. Στόχος είναι να βελτιωθεί η ποιότητα του ύπνου με πατενταρισμένη μουσική για τον ύπνο και χαλαρωτική μουσική ή ήχους. Το Sleepace Dot 3502T προσφέρει απομακρυσμένη φροντίδα επιτρέποντας στους χρήστες να μάθουν την κατάσταση ύπνου των φίλων και της οικογένειάς τους.

Bose Sleepbuds

Αποκτήστε τον καλύτερο ύπνο σας με την κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία ύπνου για να αποκοιμηθείτε πιο γρήγορα. Bose Sleepbuds προσφέρει βιβλιοθήκη ήχου, εφαρμογή ύπνου Bose, τεχνολογία ύπνου δοκιμασμένη από τον χρήστη και κάλυψη θορύβου. Η συσκευή λειτουργεί σε οποιαδήποτε ζητήματα, όπως θορυβώδεις γείτονες, ροχαλητό, καθημερινό άγχος και αϋπνία.

Τα μπουμπούκια ύπνου Bose είναι συμπαγή, μικρά και άνετα, καθιστώντας τα εύχρηστα και απολαμβάνουν χαλαρωτικούς ήχους για να αποκοιμηθείτε. Τα ασύρματα ακουστικά λειτουργούν για 10 ώρες με μία φόρτιση και τρεις θήκες. Οι εφαρμογές Bose Sleep προσφέρουν πάνω από 50 ήχους, όπως περιεχόμενο χαλάρωσης, ήχους κάλυψης θορύβου κ.λπ., καθώς και άλλες επιλογές της Βιβλιοθήκης ήχου.

Η συσκευή προσφέρει καλύτερο, υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο, παρακολουθώντας δραστηριότητες όλη τη νύχτα, όπως ανατροπή, ξετύλιγμα κ.λπ. Τρόπος. Προσφέρει επίσης ηρεμίες για να φέρει ηρεμία στο σώμα και το μυαλό όλη τη νύχτα.

Ρολόι αμαξώματος Luxe 750DAB

του Lumies Ρολόι αμαξώματος Luxe 750DAB προσφέρει ήχους ύπνου/αφύπνισης 31, ραδιόφωνο DAB, διάρκεια ηλιοβασιλέματος/ανατολής, λειτουργία χαμηλού μπλε φωτός, ηχεία Bluetooth κ.λπ. Η συσκευή φέρνει τους χρήστες σε καλύτερη διάθεση χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη επιλογή ραδιόφωνο DAB. Το φως βοηθάει τον χρήστη σε καλύτερη προοπτική και ενισχύει την παραγωγικότητα και την ενέργεια κατά το ξύπνημα. Το Luxe διασφαλίζει ότι οι χρήστες είναι έτοιμοι, σε εγρήγορση και ξύπνιοι για την ημέρα μετά την απόλαυση ενός υγιούς περιβάλλοντος ύπνου.

  Είναι η Πιστοποίηση Conversation Designer κατάλληλη για εσάς;

Το Bodyclock Luxe 750DAB διαθέτει φωτοευαίσθητη οθόνη που ανάβει και σβήνει το φως με βάση τη φωτεινότητα του δωματίου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε τον χρόνο οθόνης, καθώς δεν χρειάζεται να βασίζεστε στο τηλέφωνο ή να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για ύπνο. Η συσκευή σας κάνει να ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια χωρίς ξυπνητήρι, αλλά έχει 20+ ραδιοφωνικούς σταθμούς DAB/DAB+.

Banala Lite

Πέστε σε έναν βαθύτερο και πιο γρήγορο ύπνο με ένα μόνο κουμπί με τη βοήθεια του Banala Lite για να διασφαλίσετε ότι δεν θα περάσετε τη νύχτα σας πετώντας ή γυρίζοντας. Η συσκευή είναι ενσωματωμένη στην τεχνολογία ισοχρονικού ήχου με ένα έξυπνο σύστημα πρόκλησης κύκλου ύπνου. Έρχεται επίσης με ένα μίνι ηχείο για να προσφέρει έναν εξαιρετικό και καλύτερο ύπνο με τα οφέλη των ισοχρονικών τόνων που προσφέρουν βελτιωμένη ευεξία και ύπνο.

Το Banala Lite είναι μια λύση με ένα κουμπί για να κοιμηθεί ο χρήστης και να ξυπνήσει με ένα καθαρό, άνετο, φρέσκο ​​delta mart. Πατώντας το κουμπί εκπέμπονται κύματα θήτα 10 Hz που αυξάνονται στο εύρος δέλτα 0,75 HZ. Επεξεργάστηκε σε ολόκληρο τον κύκλο χαμηλών θήτα και δέλτα, μιμούμενος τον κύκλο ύπνου για να κοιμηθεί βαθύτερα και πιο γρήγορα.

Η σωστή ανάπαυση με δέλτα βαθύ ύπνο επιτρέπει στους χρήστες να θεραπεύουν και να αναγεννούν τα κύτταρα, να ενισχύουν την απελευθέρωση ορμονών και να διατηρούν το επίπεδο του ταξιδιού ύπνου. Οι φάσεις αργού κύματος και REM επιτρέπουν στους χρήστες να κατανοήσουν την ταλάντωση του κύκλου ύπνου τους για έναν ύπνο με γρήγορη κίνηση των ματιών. Το μυστικό είναι να συνδυάσετε τον ύπνο με ευεργετικά κύματα για να επιβραδύνετε τις ακατάστατες εγκεφαλικές δραστηριότητες.

Ονειρεύομαι

Κοιμηθείτε καλύτερα και πιο γρήγορα με Ονειρεύομαι, το οποίο προσφέρει βελτιωμένα χαρακτηριστικά με εμφανή ρυθμικό παλμό και συνολικό έλεγχο. Η φορητή συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να πέφτουν πιο γρήγορα, να διαλογίζονται και να χαλαρώνουν το μυαλό τους, με την υποστήριξη της επιστήμης και του ψυχιάτρου με έρευνα νευροεπιστήμης. Είναι απλό στη χρήση και ελαφρύ που συνοδεύεται από τη λειτουργία ενεργοποίησης με ένα άγγιγμα για ξεκούραστο ύπνο.

Η συσκευή προσφέρει κρύο ύπνο χωρίς φάρμακα, υψηλής ποιότητας, χωρίς παρενέργειες για να κάνει το αύριο μια καλύτερη μέρα. Οι χρήστες μπορούν να το ξεκινήσουν στον αστράγαλο, την παλάμη ή τον καρπό τους, να το ενεργοποιήσουν με το κουμπί και οι παλμοί θα κάνουν τη δουλειά για να απομακρύνουν το άγχος. Τα σήματα χαμηλής συχνότητας εκπέμπονται στη συσκευή ώστε ο εγκέφαλος να αναπαράγει σήματα που ωθούν τους χρήστες σε ταχύτερο και βαθύτερο ύπνο.

Βοηθά στην εστιασμένη χαλάρωση, στη μείωση του στρες και στον καλό ύπνο με αποδεδειγμένες ευκαιρίες βελτίωσης της υγείας. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες του DreamOn Band για φαρμακευτική αγωγή, παρακολούθηση ύπνου, ασκήσεις αναπνοής και αλλαγή ρυθμίσεων σφυγμού.

Βραχιόλια ύπνου Philip Stein

Η Τεχνολογία Φυσικών Συχνοτήτων Philip Stein έρχεται με διαφορετικά βραχιόλια ύπνου για ενίσχυση της ενέργειας και βελτίωση του ύπνου. Η φυσική τεχνολογία in-tune αντηχεί με την ενίσχυση του βιομαγνητικού πεδίου και βοηθά στη μείωση του στρες, στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, στις γνωστικές λειτουργίες και στην επιθυμία για φαγητό. Φορώντας τα βραχιόλια, οι χρήστες μπορούν να αποκοιμηθούν πιο γρήγορα και βαθιά και να ξυπνήσουν ανανεωμένοι.

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά των βραχιολιών είναι ο έλεγχος βάρους, η τόνωση της διάθεσης, η βελτίωση της υγείας, η υγιέστερη καρδιά και η καλύτερη εστίαση και ενέργεια. Βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος για να αποκοιμηθεί πιο γρήγορα και πιο βαθιά για να ξυπνήσετε ανανεωμένοι.

Επαναφορά καταπακτής

Επαναφορά καταπακτής μπορεί να είναι μια καλή στάση αν δεν είστε λάτρης των φορητών συσκευών. Συνδυάζει μια εφαρμογή διαλογισμού, έξυπνο φως, συναγερμό ανατολής, ηχητικό μηχάνημα και ξυπνητήρι. Η έξυπνη βοήθεια ρουτίνας ύπνου βοηθά τους χρήστες να χαλαρώσουν και να ξυπνήσουν ανανεωμένοι. Δεν προσφέρει μπλε αποχρώσεις που καταπονούν τα μάτια με φως ανάγνωσης με απαλή λάμψη και ιστορίες ύπνου που ηρεμούν το μυαλό.

Αυτή η συσκευή περιλαμβάνει οθόνη ψηφιακού ρολογιού, λευκό θόρυβο και χαλαρωτικούς ήχους για την αποφυγή περισπασμών. Διαθέτει επίσης επεκτάσιμη βιβλιοθήκη, κλήση αφύπνισης με συναγερμό ανατολής και έλεγχο με κουμπιά μαλακής αφής. Το Hatch Restore επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη ρύθμιση για τη ρουτίνα ύπνου στην εφαρμογή.

Λιμανάκι

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να κοιμάστε καλύτερα και λιγότερο για να σκεφτείτε πιο καθαρά. Λιμανάκι προσφέρει συνεδρία 20 λεπτών που βελτιώνει την πνευματική απόδοση και μειώνει το άγχος όταν το φοράτε δύο φορές την ημέρα. Η συσκευή ενεργοποιεί μια εγκεφαλική οδό προσφέροντας συναισθηματικά ισορροπημένη και ηρεμία. Παρέχει μια κορυφαία εμπειρία, όπως βελτιωμένη πνευματική απόδοση, λιγότερο άγχος και καλύτερο ύπνο.

Το Cove προσφέρει εστίαση και ενέργεια στους χρήστες επιτρέποντάς τους να παραμείνουν ανανεωμένοι όλη την ημέρα. Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα επιταχυνσιόμετρου και καρδιακού ρυθμού, παρακολουθεί τις αλλαγές του επιπέδου άγχους και τον ύπνο, ορίζει υπενθυμίσεις συνεδρίας και εξερευνά έναν σε βάθος οδηγό χρήστη.

Έξυπνη Νόρα

Εάν θέλετε μια λύση ροχαλητού χωρίς επαφή, Έξυπνη Νόρα είναι το προϊόν σας. Η συσκευή προσφέρει μια πρακτική και απλή λύση για την ανίχνευση πρώιμων ήχων για απαλό και χωρίς ροχαλητό ύπνο. Βοηθά τους χρήστες να αποκτήσουν καλύτερη διάθεση και να απολαύσουν έναν ήρεμο ύπνο.

Το Smart Nora λειτουργεί σε κάθε πτυχή του σώματος, όπως στο στομάχι, στην πλάτη και στο πλάι, καλύπτοντας όλο το μήκος. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με φουσκωμένα, λεπτά, μαλακά και σφιχτά μαξιλάρια. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν για καλύτερα, συνεπή και άνετα αποτελέσματα. Το Smart Nova διαθέτει επίσης ρυθμίσεις ευαισθησίας και φουσκώματος στη μονάδα βάσης, προσφέροντας την καλύτερη ρουτίνα ύπνου χωρίς ροχαλητό.

Dodow

Εισπνεύστε και βγείτε για να κοιμηθείτε καλύτερα Dodow προσφέροντας υπνωτικά αποτελέσματα. Οι χρήστες μπορούν να χτυπήσουν μία ή δύο φορές την ευαίσθητη επιφάνεια για λειτουργία 8 λεπτών ή 20 λεπτών, αντίστοιχα. Το προϊόν παρέχει σκόπιμα μεγαλύτερο ύπνο με εκπνοή και εισπνοή για να αποκοιμηθείτε πιο γρήγορα και καλύτερα.

Με την ολοκλήρωση των συνεδριών, το Dodow μπορεί να απενεργοποιηθεί καθώς αποκοιμηθείτε φυσικά. Είναι μια ενιαία λύση για όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν τον ύπνο τους και να διατηρήσουν την ψυχική τους υγεία.

Συμπέρασμα 😴

Τα νυσταγμένα βράδια μπορεί να οδηγήσουν σε έλλειψη παραγωγικότητας. Η χαλαρωτική μουσική ή τα χαμηλά φώτα ή ο συνδυασμός και των δύο μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα, αλλά έρχονται πιο ξεκούραστες νύχτες λόγω των εφαρμογών και των gadget που συζητήθηκαν παραπάνω. Σας βοηθούν να φέρετε το σώμα και το μυαλό σας σε καλύτερη κατάσταση για να ξυπνήσετε φρέσκοι και γεμάτοι ενέργεια. 🏃

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε για τους Καλύτερους Έξυπνους Ιχνηλατές Υγείας.