Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό στόχο

Εάν έχετε κάνει αίτηση για οποιαδήποτε θέση εργασίας στο Target και θέλετε να μάθετε αν μπορείτε να επεξεργαστείτε την εφαρμογή Target; Ή, εάν είστε χρήστης Target και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να διαγράψετε μια εφαρμογή Target ή να ακυρώσετε τον λογαριασμό Target κύκλου; Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν σε αυτό το άρθρο. Μαζί με όλα αυτά τα ερωτήματα, θα λάβετε επίσης απαντήσεις στην πιο συχνή ερώτηση, που είναι πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Target. Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό στόχο

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Target επικοινωνώντας και ζητώντας από τους αντιπροσώπους πελατών του Target για τη σελίδα Βοήθειας Target. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πόσος χρόνος χρειάζεται ο στόχος για να επιστρέψει σε εσάς;

Η Target προσλαμβάνει συνεχώς επειδή υπάρχουν σχεδόν 2.000 καταστήματα Target και 39 τοποθεσίες διανομής στις ΗΠΑ Επισκεφτείτε το Σελίδα “Στόχευση σταδιοδρομίας”. να αναζητήσετε μια θέση που σας ενδιαφέρει. Εάν πιστεύετε ότι πληροίτε τις απαιτήσεις, αφιερώστε χρόνο όταν συμπληρώνετε μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση. Στη συνέχεια, υποβάλετε αυτήν τη συμπληρωμένη αίτηση ηλεκτρονικά με την ψηφιακή σας υπογραφή για να υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας στο Target. Μετά από αυτό, πρέπει να δώσετε μια διαδικτυακή συνέντευξη και στη συνέχεια η Target θα σας προσλάβει εάν σας βρει έναν άξιο υποψήφιο. Εάν έχετε υποβάλει αίτηση νωρίτερα και περιμένετε να απαντήσει το Target και να επικοινωνήσει μαζί σας, η χρονική περίοδος που πρέπει να περιμένετε εξαρτάται από τη θέση για την οποία έχετε υποβάλει αίτηση.

  • Όταν κάνετε αίτηση για μια θέση εισαγωγικού επιπέδου στο Target, χρειάζονται συνήθως 3 ημέρες για να μάθετε εάν ο έλεγχος ιστορικού σας ήταν επιτυχής.
  • Για ορισμένες άλλες θέσεις, μπορεί να χρειαστούν από 24 ώρες έως 3 εβδομάδες.
  Πώς να αποθηκεύσετε ένα φύλλο Excel ως PDF

Μπορείτε να επεξεργαστείτε την εφαρμογή-στόχο σας;

Ναι, μπορείτε να επεξεργαστείτε την εφαρμογή Target αλλάζοντας το Όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας και τους διαχειριστές εφαρμογών στόχευσης. Ωστόσο, τα πεδία Target Application ID, Target Application Type και Credentials δεν μπορούν να αλλάξουν μετά τη δημιουργία μιας εφαρμογής Target. Επομένως, φροντίστε να επεξεργαστείτε προσεκτικά την εφαρμογή Target πριν την υποβάλετε.

Πώς αλλάζετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στον λογαριασμό-στόχο σας;

Ενδέχεται να έχετε έναν εγγεγραμμένο αριθμό στο λογαριασμό-στόχο σας που δεν είναι πλέον προσβάσιμος ή να έχετε αλλάξει σε νέο αριθμό τηλεφώνου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να ενημερώσετε τον αριθμό τηλεφώνου στο λογαριασμό σας στο Target. Ακολουθεί ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου στο λογαριασμό σας στο Target.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος Target.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο όνομα του προφίλ σας που βρίσκεται δίπλα στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός από τη λίστα Επιλογές λογαριασμού.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις για να μεταβείτε στην καρτέλα ρυθμίσεων.

5. Κάντε κλικ στην αναπτυσσόμενη επιλογή Προτιμήσεις επαφών για να την αναπτύξετε.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επεξεργασία.

7. Εισαγάγετε τον νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο θέλετε να αλλάξετε και κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο > Αποθήκευση.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email σας. Περαιτέρω σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε επίσης για τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού Target.

Πώς καταργείτε την εγγραφή σας από το Target Email;

Το Target στέλνει προωθητικά email σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες, ώστε να μην παραλείψετε τυχόν εκπτώσεις ή τρελές εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα. Ωστόσο, μερικές φορές έχουν συμβεί περιστατικά phishing όταν οι απατεώνες σας στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μοιάζουν με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στόχου. Αλλά αν θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Target email, μπορείτε να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Gmail.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον ίδιο λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό στόχο σας.

  Πώς να διορθώσετε τη συνέχιση της αναπαραγωγής στο VLC Player μετά την ενημέρωση των δημιουργών

2. Τώρα, αναζητήστε παλιά email που εστάλησαν από το Target.

3. Ανοίξτε το email Target και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Unsubscribe, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στο Unsubscribe από το αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

5. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να καταργήσετε επιτυχώς την εγγραφή των email από το Target.

Σημείωση: Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία πολλές φορές επειδή το Target σάς στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολλές διευθύνσεις email.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η μέθοδος σας βοήθησε να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Target email.

Πώς διαγράφετε μια εφαρμογή στόχου;

Εάν θέλετε να διαγράψετε μια εφαρμογή Target από την εφαρμογή σας κινητό τηλέφωνο, εδώ είναι ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει με αυτή τη διαδικασία.

Σημείωση: Η διαγραφή της εφαρμογής Target δεν θα διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας στο Target.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στο τηλέφωνό σας Andriod.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, ανοίξτε την εφαρμογή App Store.

2. Αναζητήστε και πατήστε την εφαρμογή Target.

3. Τώρα, πατήστε στο Uninstall.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Uninstall από το αναδυόμενο παράθυρο για να διαγράψετε την εφαρμογή Target.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε την εφαρμογή Target από το κινητό σας τηλέφωνο.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό-στόχο σας;

Μπορείτε να διαγράψετε τον στοχευόμενο λογαριασμό σας ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος Target.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο Target.

2. Τώρα, εντοπίστε την ενότητα Βοήθεια και κάντε κλικ στο Επικοινωνήστε μαζί μας.

3. Τώρα, επιλέξτε Εμπειρία παραγγελίας Target.com από την αναπτυσσόμενη λίστα Επιλογή θέματος.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Chat Now.

5. Στη συνέχεια, κάντε ξανά κλικ στην επιλογή chat now, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Περιμένετε μέχρι να συνδεθείτε με τον Αντιπρόσωπο Πελατών από την Target.

7. Τώρα, ζητήστε από τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών τον ειλικρινή λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Οι εκπρόσωποι θα ξεκινήσουν τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού λίγο μετά την υποβολή του αιτήματος. Θα διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας στο Target.

Πώς ακυρώνετε τον λογαριασμό σας στο Target Circle;

Αυτό είναι το βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στον κύκλο στόχο.

  13 οικονομικά αποδοτικές πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Blogger

1. Καλέστε το (888) 729-7331 και ζητήστε από τον Αντιπρόσωπο πελατών της Target να ακυρώσει τον λογαριασμό σας στο Target Circle.

2. Εάν σας ζητηθεί, θα πρέπει επίσης να παράσχετε έναν έγκυρο λόγο για τον οποίο θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στον κύκλο στόχο.

Μπορείτε να συγχωνεύσετε λογαριασμούς-στόχους;

Όχι, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς Target μαζί. Πρέπει να αποσυνδέεστε και να συνδέεστε ξανά κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε τον στοχευόμενο λογαριασμό σας.

Πώς αφαιρείτε μια πιστωτική κάρτα από τον λογαριασμό-στόχο σας;

Η Κόκκινη Κάρτα, συχνά γνωστή ως Στόχος πιστωτική κάρτα, είναι μια κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοποθεσίες λιανικής Target και στον ιστότοπο Target. Χωρίς ετήσια χρέωση και επιπλέον 30 ημέρες για επιστροφές και ανταλλαγές, η Target RedCard παρέχει έκπτωση 5% σε αγορές που πραγματοποιούνται στο Target.

Επίσης, το ετήσιο ποσοστό ή το επιτόκιο για την πιστωτική κάρτα Target, ωστόσο, είναι πάνω από 20%. Ως αποτέλεσμα, οι χρεώσεις τόκων θα μπορούσαν να αναιρέσουν τυχόν εξοικονόμηση πόρων από την έκπτωση εάν μεταφέρετε συχνά μεγάλα ποσά στις πιστωτικές σας κάρτες για αρκετούς μήνες. Επομένως, εάν θέλετε να αφαιρέσετε μια πιστωτική κάρτα από τον λογαριασμό σας στο Target, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

1. Πλοηγηθείτε στο Επίσημος ιστότοπος Target στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός > Επιλογές πληρωμής.

3. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία δίπλα στην κάρτα που θέλετε να διαγράψετε,

4. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να διαγράψετε τελικά την πιστωτική σας κάρτα από τον λογαριασμό σας στο Target.

Πώς διαγράφετε τη διεύθυνσή σας από τον στόχο;

Για να διαγράψετε τη διεύθυνσή σας από το Target ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος Target.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ > Λογαριασμός.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Addresses για να μεταβείτε στην καρτέλα Address.

4. Επιλέξτε τη διεύθυνση που θέλετε να αφαιρέσετε και κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα της για να αναπτύξετε την επιλογή μενού.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ναι στο παράθυρο ειδοποίησης κατάργησης διεύθυνσης για να καταργήσετε οριστικά τη διεύθυνσή σας από το λογαριασμό Προορισμού.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Target και εάν μπορείτε να επεξεργαστείτε την εφαρμογή Target. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.