Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο και αντιγράψτε με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Το γράψιμο είναι τέχνη.

Και όταν αναμιγνύεται με την επιστήμη, λαμβάνετε συναρπαστικό περιεχόμενο που το κοινό σας θεωρεί πολύτιμο και μπορεί να σχετίζεται με το.

Η επιστήμη για την οποία μιλάμε εδώ είναι η τεχνητή νοημοσύνη.

Η εποχή του πλησιάζει και βελτιώνεται συνεχώς για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

Όμως, πολλές φορές, έχω δει ανθρώπους να το γελοιοποιούν μαζί με τις προόδους του.

Λοιπόν, η ανθρώπινη νοημοσύνη είναι πράγματι απαράμιλλη γιατί έχουμε ψυχή, συναισθήματα, πόνο και βάσανα, που μας κάνουν να γράφουμε από καρδιάς. Αυτό δεν μπορείτε ποτέ να περιμένετε από μηχανές ή τεχνητή νοημοσύνη, εκτός εάν οι επιστήμονες βρουν έναν τρόπο να δημιουργήσουν μια ψυχή και να ελέγξουν τη ζωή και τον θάνατο, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι αδύνατο.

Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε την τεχνητή νοημοσύνη ως απειλή ή άμεσο ανταγωνιστή, φίλοι μου.

Αντίθετα, μπορείτε να το αξιοποιήσετε για να δημιουργήσετε καθαρό, χωρίς σφάλματα και δελεαστικό περιεχόμενο.

Αλλά,

Ή, μπορείτε να πείτε πώς εφαρμόζεται η τεχνητή νοημοσύνη γραπτώς.

Το θέμα είναι ότι το μάρκετινγκ περιεχομένου ανθεί αυτές τις μέρες. ΕΝΑ Forrester Η έκθεση αναφέρει ότι περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια ήταν το ποσό που ξόδεψαν οι Αμερικανοί έμποροι το 2016 για περιεχόμενο. Και ο αριθμός δεν φαίνεται να μειώνεται ποτέ.

Αυτό σημαίνει ότι παράγεται πολύ περιεχόμενο κάθε χρόνο, κάτι που απαιτεί αυστηρή έρευνα, χρόνο και προσπάθειες από τους κειμενογράφους για τη δημιουργία και την παράδοση περιεχομένου υψηλής ποιότητας που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή του κοινού τους.

Γιατί θα πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία AI στη στρατηγική περιεχομένου σας;

Ένα καλό αντίγραφο κερδίζει τους πελάτες.

Εάν παράγετε ποιοτικό και σχετικό περιεχόμενο για το κοινό σας, το βρίσκει ενδιαφέρον και θέλει να διαβάσει περισσότερα από εσάς. Και δημιουργεί ένα κυματιστικό αποτέλεσμα για να συγκεντρώσει περισσότερο κοινό στην επωνυμία σας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο χτίζετε το κύρος της επωνυμίας σας και μόλις σας εμπιστευτούν αρκετά και βρουν τις προσφορές σας ενδιαφέρουσες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετατραπούν σε πελάτες σας.

Αύξηση εσόδων 📈

Το σημείο που εξηγήθηκε παραπάνω είναι αυτό που κάνει το foundation σας. Και όταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να γνωρίζουν την επωνυμία σας, εμπιστεύονται περισσότερο τις προσφορές σας και μετατρέπουν περισσότερους σε πελάτες σας για να αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά σας.

Βοηθά στην καλύτερη κατάταξη 💯

Με τα εργαλεία βελτιστοποίησης AI, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για SEO σε σχέση με ορισμένες από τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τη θέση σας. Μόλις γίνει σωστά, οι μηχανές αναζήτησης αρχίζουν να σας αναγνωρίζουν, κάτι που βελτιώνει την κατάταξή σας.

Ως αποτέλεσμα, η δημοτικότητά σας αυξάνεται και μετά ακολουθούν όλα τα καλά.

Μειώνει τον χρόνο έρευνας

Η έρευνα ενός συγκεκριμένου θέματος απαιτεί σημαντικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης ικανό να παρέχει αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αφιερωμένο σε άλλες εργασίες στη λίστα με τη στρατηγική περιεχομένου σας.

Επιπλέον, ορισμένα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης σάς βοηθούν να δημιουργείτε ιδέες για θέματα και να συλλέγετε στατιστικά στοιχεία για να τα ενσωματώσετε στη συγγραφή σας για επιπλέον αξιοπιστία.

Βελτίωση της ποιότητας αντιγραφής

Η γραμματική, τα σημεία στίξης, η ορθογραφία, το λεξιλόγιο και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες ενός αντιγράφου αλλάζουν το παιχνίδι. Πρέπει να το πάρεις σωστά. δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Αν και δεν είναι δυνατό να αναπαραχθούν τα ανθρώπινα συναισθήματα (όχι τουλάχιστον τώρα), άλλα πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Έτσι, αφήστε τους συγγραφείς σας να καινοτομήσουν και να δείξουν τη δημιουργικότητά τους, αφήνοντας τις υπόλοιπες τεχνικές λεπτομέρειες σε ένα ισχυρό εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης επειδή ξέρετε ότι «το λάθος είναι ανθρώπινο».

Με αυτή τη σκέψη, ας ξετυλίξουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης εκεί έξω που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία του αντιγράφου που εκπαιδεύει και εμπνέει το κοινό σας.

Ας ετοιμαστούμε!

ProWritingAid

Ένα αποτελεσματικό εργαλείο AI που μπορείτε να εξετάσετε στη συνέχεια είναι το ProWritingAid. Αυτό το εργαλείο all-in-one περιλαμβάνει έναν μέντορα γραφής, έναν έλεγχο γραμματικής και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ που σας βοηθά να δημιουργήσετε εκπληκτικά κομμάτια περιεχομένου.

Πάνω από 1 εκατομμύριο συγγραφείς, κειμενογράφοι, συντάκτες, επαγγελματίες, ακόμη και φοιτητές χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο για να βελτιώσουν την ποιότητα γραφής τους. Αυτό που το κάνει διαφορετικό από τα άλλα εργαλεία είναι ο εξελιγμένος και κορυφαίος έλεγχος γραμματικής και στυλ και οι εις βάθος αναφορές που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα ελαττώματά σας.

Συνδυάζουν προτάσεις, βίντεο, κουίζ και άρθρα μοναδικά για να κάνουν τη συγγραφική σας εμπειρία διαδραστική και διασκεδαστική. Σέβονται το απόρρητό σας και, ως εκ τούτου, είναι συμβατό με τον GDPR. Μπορείτε εύκολα να το ενσωματώσετε σε MS Doc, Medium, Gmail, Google Doc, Chrome και άλλα.

Τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή είναι διαθέσιμα για εσάς. Στη δωρεάν έκδοση, λαμβάνετε μια συνοπτική αναφορά βασικού ζητήματος, 19 σύνταξη αναφορών, 500 λέξεις επεξεργασίας κάθε φορά και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο διαδικτυακά. Από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα premium ξεκινά από 59 $/έτος, όπου δεν υπάρχει περιορισμός λέξεων και πολύ μεγαλύτερη ευελιξία.

Frase

Ερευνήστε, δημιουργήστε και βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το εύχρηστο Η πλατφόρμα του Frase.

Ξέρετε πόσες ώρες απαιτούνται για την έρευνα περιεχομένου, αλλά αν ο Frase είναι μαζί σας ως φίλος περιεχομένου, μπορεί να σας βοηθήσει με γρήγορη έρευνα. Αυτό το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης παρέχει αυτόματα ένα έξυπνο περίγραμμα για τα θέματά σας που σας εξοικονομεί από το να κάνετε κλικ σε έναν ατελείωτο αριθμό ιστότοπων για να λάβετε πληροφορίες.

  Τραβήξτε φωτογραφίες και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε τρεις διαφορετικές υπηρεσίες αυτόματα

Παρέχει μια ευρεία λίστα με παρόμοια θέματα, στατιστικά στοιχεία, συχνές ερωτήσεις, πρόσφατες ειδήσεις, ενδιαφέροντα γεγονότα και άλλα συστατικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την ιστορία σας. Το Frase καθοδηγεί βήμα προς βήμα, έτσι ώστε η έρευνά σας να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα έναντι ενός συνόλου λέξεων-κλειδιών.

Η ενημέρωση περιεχομένου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των αποτελεσμάτων που θέλετε να δείτε στο αντίγραφο. Το Frase κάνει ακριβώς αυτό με τον διαισθητικό επεξεργαστή του που δημιουργεί αυτόματα μια κατανοητή σύνοψη περιεχομένου από μια λέξη-κλειδί. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη σύντομη ενημέρωση και να εξηγήσετε τις λεπτομερείς οδηγίες, όπως τον τόνο της φωνής, τις προτάσεις SEO, τη διακυβέρνηση και το στυλ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι συγγραφείς σας μπορούν να ευθυγραμμίσουν τη δουλειά τους με το περιεχόμενο και τη στρατηγική SEO σας για να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση των Εγγράφων Google, την εισαγωγή περιεχομένου από ζωντανές διευθύνσεις URL, την απευθείας αποστολή πρόχειρων στο WordPress και πολλά άλλα. Το Frase Topic Score είναι ο ιδιόκτητος αλγόριθμός τους που βαθμολογεί τα άρθρα και το άλλο περιεχόμενό σας έναντι όλων των διαγωνισμών σας.

Λάβετε ενημερώσεις βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο και βοηθήστε τους συγγραφείς σας να παράγουν πλήρως βελτιστοποιημένα άρθρα για να δουν καρποφόρα αποτελέσματα. Ο αλγόριθμος εντοπίζει επίσης ευκαιρίες βελτιστοποίησης άμεσα για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του περιεχομένου σας και να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες επισκεψιμότητας.

Γραμματικά

Ο σωτήρας των συγγραφέων, το στολίδι της τεχνητής νοημοσύνης και οτιδήποτε άλλο!

Το Grammarly λατρεύεται απολύτως από εκατομμύρια ανθρώπους, σε μεγάλο βαθμό από συγγραφείς, ειδικά από επιχειρηματίες, κειμενογράφους και συγγραφείς περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Έχει μια από τις πιο εύχρηστες διεπαφές που ερωτεύτηκα γρήγορα όταν ήμουν εντελώς αρχάριος σε αυτόν τον τομέα με μηδενικές ιδέες για τη δημιουργία περιεχομένου.

Ευτυχώς, γνώρισα αυτό το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που διόρθωσε τυχόν ελαττώματα όταν εμφανιζόταν και εξακολουθεί να συμβαίνει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν και να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση ή να ανεβάσετε ένα έγγραφο αφού κάνετε κλικ στο κουμπί “Νέο” που μπορείτε να δείτε στον πίνακα ελέγχου σας.

Και μπαμ! Με τον φανταστικό αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης, θα δείξει με κόκκινο όλους τους γραμματικούς όρκους που έχετε παραβιάσει. Το εργαλείο προτείνει επίσης μια καλύτερη έκδοση φράσεων επισημαίνοντάς την με κόκκινο χρώμα. Στον πίνακα εργαλείων του, θα μπορούσατε να δείτε όλα τα πρόσφατα έγγραφα που έχετε επεξεργαστεί χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, το οποίο είναι επίσης χρήσιμο όταν χάνετε το αρχείο MS-Word και συγχρονίζει τα κομμάτια του περιεχομένου σας σε ένα μέρος.

Το Grammarly αναλύει το περιεχόμενό σας για σφάλματα και καλύπτει βασικά πράγματα όπως γραμματική, σημεία στίξης, ορθογραφία και άλλα. Ελέγχει επίσης το στυλ γραφής σας και παρέχει συμβουλές και προτάσεις για να το βελτιώσετε ώστε να αποκτήσετε την αίσθηση του «νέου ανθρώπου».

Το Grammarly σάς βοηθά με όλους τους τύπους γραφής, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής γραφής, της γραφής με χόμπι, της περιστασιακής γραφής, των email, των αναρτήσεων ιστολογίου, των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Σας βοηθά να περικόψετε τις περιττές λέξεις ή τα υλικά πλήρωσης από τα κομμάτια του περιεχομένου σας για να τα επικυρώσετε και να φτάσουν στο σημείο.

Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να δείξει κάποιες συστάσεις που δεν θα σας αρέσουν πολύ. Σε αυτή την περίπτωση, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. μπορείτε να το παραλείψετε και να συνεχίσετε με το περιεχόμενο. Στο τέλος, θα εμφανίσει μια βαθμολογία στα 100 στην επάνω δεξιά γωνία ως τη συνολική απόδοση περιεχομένου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν ή επί πληρωμή έκδοση με βάση τις ανάγκες σας. Για ιδιώτες και μικρά πρακτορεία, ακόμη και η δωρεάν έκδοση λειτουργεί. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επί πληρωμή για να λάβετε πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του περιεχομένου σας, όπως μήκος πρότασης, παθητική κακή χρήση λέξεων, εναλλακτικές λέξεις, επαναλαμβανόμενες λέξεις, έλεγχοι λογοκλοπής για να “καθαρίσετε” το περιεχόμενο από σκόπιμη ή ακούσια λογοκλοπή.

CopyAI

CopyAI αξιοποιεί το OpenAI NLP, ένα ερευνητικό εργαστήριο AI από το Σαν Φρανσίσκο που δημιούργησε τη σειρά GPT-n.

Σου θυμίζει τίποτα?

Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανε αν είσαι μανιακός της τεχνολογίας!

Αυτό το εργαλείο AI σάς επιτρέπει να συνθέσετε ένα αντίγραφο υψηλής ποιότητας σε λίγα δευτερόλεπτα που το κοινό σας θεωρεί αυθεντικό. Θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε όλα αυτά τα κουραστικά και μερικές φορές απογοητευτικά πράγματα σχετικά με τη δημιουργία περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο.

Αντιπροσωπείες, κειμενογράφοι, επωνυμίες ηλεκτρονικού εμπορίου και έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο για να βρουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσέγγισης των πελατών σας μέσω αποτελεσματικών αντιγράφων. Οι ψηφιακές εταιρείες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διαφημιστικές τους δαπάνες. Αυτό το εργαλείο μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο που αφιερώνεται στη δημιουργία αντιγράφων και να αυξήσει την ποιότητά του για καλύτερη απόδοση διαφήμισης.

Ωστόσο, οι κειμενογράφοι δεν χρειάζεται να ζηλέψουν αυτό το εργαλείο επειδή μπορούν ακόμα να γράψουν το δικό τους αντίγραφο. Το CopyAI τους βοηθά να συλλάβουν διάφορες ιδέες για διαφημίσεις και να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε ένα καλό σημείο εκκίνησης. Τώρα, δεν χρειάζεται να κοιτάτε συνεχώς την κενή οθόνη σας, αναρωτιέστε πώς να ξεκινήσετε!

Ομοίως, οι επωνυμίες ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερα κοινά χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν την απόδοση επένδυσης (ROI), επειδή το CopyAI τις βοηθά να δημιουργούν στοχευμένες διαφημίσεις που είναι κατάλληλες για το κοινό τους. Με αυτόν τον τρόπο, τους βοηθά να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπής και να αυξήσουν τα έσοδα καθώς και τα κέρδη.

  9 τρόποι για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα στο "Animal Crossing: New Horizons"

Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο Copy είναι:

  • Κύριο κείμενο Facebook για διαφημίσεις
  • Επικεφαλίδες Facebook και περιγραφές συνδέσμων
  • Επικεφαλίδες και περιγραφές Google για διαφημίσεις αναζήτησης και προβολής
  • Συνθήματα σελίδας προορισμού ή κείμενο ήρωα για ιστότοπους
  • Λεζάντες Instagram που δημιουργούν δονήσεις και περιγραφές προϊόντων
  • Γραμμές θέματος email
  • Μια μελέτη περίπτωσης που δείχνει τα σημεία πόνου, την ταραχή και τη λύση
  • Περιγραφές προϊόντων για μάρκες ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Γεννήτρια ονομάτων
  • Τίτλοι ιστολογίου και εισαγωγή
  • Ιδέες startup και ανάπτυξης

Η κόπωση και η ασχετοσύνη των διαφημίσεων είναι οι δύο μεγαλύτεροι δολοφόνοι της Απόδοσης Διαφημιστικής Δαπάνης (ROAS), τους οποίους μπορείτε να εξαλείψετε με δημιουργικά, μη γενικά και σχετικά αντίγραφα χρησιμοποιώντας το CopyAI. Με την πλατφόρμα βαθιάς εκμάθησης, μπορείτε να εξατομικεύσετε κάθε καμπάνια σας για διακοπές, περίσταση ή εκδήλωση.

Wordtune

Wordtune είναι ένα εργαλείο βελτιστοποίησης περιεχομένου και γραφής που βασίζεται σε AI που αναπτύχθηκε από την AI21 Labs. Με αυτό, μπορείτε να ξαναγράψετε περιεχόμενο με τρόπο που είναι πολύ πέρα ​​από τις βασικές διορθώσεις γραμματικής και ορθογραφίας. Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και τα μοντέλα γλώσσας μπορούν πολύ καλά να κατανοήσουν τη σημασιολογία του περιεχομένου. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τις σκέψεις σας σε ένα καλό κομμάτι περιεχομένου πλαισίου εύκολα.

Το Wordtune μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναγράψετε το υπάρχον περιεχόμενο για να το κάνετε απλό, πιο σύντομο, διευρυμένο ή ακόμα και επίσημο.

Αυτό το εργαλείο είναι επίσης διαθέσιμο ως πρόσθετο για MS word. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε με τον τρόπο που κάνετε συνήθως.

Υπερεγγραφή

Μετατρέψτε τις δημιουργικές σας ιδέες σε ισχυρά κομμάτια περιεχομένου που επηρεάζουν το κοινό σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο AI Υπερεγγραφή. Χρησιμοποιείται από περισσότερους από 1 εκατομμύριο χρήστες και βοηθά στην απλοποίηση σύνθετων και λεκτικών φράσεων για περισσότερη σαφήνεια στις εγγραφές.

Το Outwrite κάνει το περιεχόμενό σας συνοπτικό χρησιμοποιώντας τις δομικές και στυλιστικές του προτάσεις που σας βοηθούν να πείτε περισσότερα με λιγότερα λόγια. Λειτουργεί με διάφορα εργαλεία όπως τα Έγγραφα Google, το MS-Word, οι εφαρμογές ιστού και το Google Chrome.

Μπορείτε να αναζητήσετε συστάσεις για να επεξεργαστείτε ξανά την πρόταση σας, όπως συμπίεση, αναδιατύπωση ή αναδιάρθρωση των προτάσεών σας. Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτό το εργαλείο AI είναι προηγμένοι γραμματικοί έλεγχοι για άμεση διόρθωση σημείων στίξης, γραμματικής και ορθογραφίας.

Γνωρίστε τον επιθυμητό αριθμό λέξεων για τα άρθρα σας με προσαρμοσμένες προτάσεις και βελτιώστε το λεξιλόγιο με κατάλληλα συνώνυμα μέσω ενός θησαυρού. Το εργαλείο σάς βοηθά επίσης να δημιουργήσετε μια συναρπαστική πρόταση προτείνοντας ενεργή φωνή.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την αναγνωσιμότητα του περιεχομένου καθώς και τις βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο εκτός από τον έλεγχο λογοκλοπής πριν υποβάλετε τα άρθρα σας. Διατίθεται ως δωρεάν ή επί πληρωμή εργαλείο με τιμή 9,95 $/μήνα. Στο πρόγραμμα επί πληρωμή, λαμβάνετε περισσότερες δυνατότητες όπως:

  • Βελτιώσεις ευγλωττίας
  • Επαναγραφή πρότασης
  • Πειραματικές προτάσεις
  • 50 έλεγχοι λογοκλοπής το μήνα
  • Υποστήριξη με email προτεραιότητας
  • Λειτουργίες ομάδας όπως ομαδική έκπτωση, συγκεντρωτική χρέωση και διαχείριση πρόσβασης ομάδας

WordLift

WordLift είναι το τέλειο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που χρειάζεστε για να διαδώσετε το περιεχόμενό σας και να αυξήσετε το κοινό σας. Αυτό είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο SEO που εκτελεί όλα τα μεγάλα φορτία για εσάς βελτιστοποιώντας το περιεχόμενό σας σε πραγματικό χρόνο.

Δίνει τη δυνατότητα σε πρακτορεία, εκδότες, ακόμη και μεμονωμένα άτομα να δημιουργήσουν πολύτιμες συγγραφές και να αξιοποιήσουν στο έπακρο από αυτές. Βοηθά επίσης τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν περισσότερες από τις σελίδες σας χρησιμοποιώντας σημασιολογική βελτιστοποίηση για να προσεγγίσουν εξειδικευμένους πελάτες.

Οργανώστε αποτελεσματικά όλο το περιεχόμενό σας και εμπλουτίστε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας συνδέσμους, εικόνες, γραφικά στοιχεία οπτικοποίησης δεδομένων όπως πλοηγός, GeoMap και άλλα. Το WordLift βοηθά να προσελκύσετε περισσότερο τους αναγνώστες σας για να αυξήσουν τον χρόνο διαμονής του ιστότοπού τους μέσω σχετικών προτάσεων για περιεχόμενο.

Υποδηλώνει ότι οι πληροφορίες και τα δεδομένα σας βοηθούν να δημιουργήσετε ουσιαστικό πλαίσιο, ενώ προσθέτετε μια σημασιολογική σήμανση στο κείμενο, κάτι που βοηθά τα μηχανήματα να κατανοήσουν περισσότερο τον ιστότοπό σας. Το εργαλείο AI θα τρέξει το SEO του ιστότοπού σας που σας βοηθά να βελτιώσετε το συντακτικό μας σχέδιο. Βελτιστοποιεί το περιεχόμενό σας με βάση τις απαιτήσεις της μηχανής αναζήτησης και ελέγχει τις προσπάθειες μάρκετινγκ με διορατικά δεδομένα από το WordLift και το WooRank.

Αυτό το εργαλείο συμβατό με το GDPR προσφέρει επίσης μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 14 ημερών, επομένως δοκιμάστε πριν το χρησιμοποιήσετε και ας δούμε πώς λειτουργεί για εσάς.

Συγγραφέας

Συγγραφέας είναι το εργαλείο επεξεργασίας αντιγράφων με τεχνητή νοημοσύνη που σας βοηθά να δημιουργήσετε περιεχόμενο που έχει πραγματικά σημασία για το συγκεκριμένο κοινό σας. Από τη σαφήνεια και το λεξιλόγιο μέχρι την ορθογραφία και τη γραμματική, το Writer μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας για να διορθώσει το κείμενό σας για να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Writer’s Styleguide για να δημιουργήσετε έναν περιεκτικό πόρο γραφής που οι συγγραφείς σας και η σχετική ομάδα μπορούν να κατανοήσουν καλά και να τηρούν τις οδηγίες. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τις οδηγίες όπως θέλετε με χρώματα και όμορφες παραστάσεις. Για αυτό, μπορείτε:

  • Δημοσιεύστε λίστες λέξεων και λεξικά
  • Παρέχετε σε βάθος τα πράγματα που πρέπει και που δεν πρέπει, συμπεριλαμβανομένων παραδειγμάτων
  • Παρέχετε τους πόρους
  • Αντικατοπτρίστε τα μηνύματά σας

Με τον έλεγχο διαχειριστή του Writer, μπορείτε να αποφασίσετε πού πρέπει να εμφανίζονται οι προτάσεις περιεχομένου σας – στο Google Chrome, στα Έγγραφα ή στο MS Word. Υπάρχει επίσης μια διαθέσιμη επέκταση Chrome που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποτε γράφετε.

  Ένα Vintage Atari είναι ένας καταπληκτικός τερματικός καιρός το 2020

Το Writer μπορεί να επεξεργάζεται αποτελεσματικά έγγραφα, email, εισιτήρια υποστήριξης, μάρκετινγκ προϊόντων, αντιγραφή ιστού, UX προϊόντος κ.λπ. Για αυτό, μπορεί να ενσωματωθεί με εργαλεία όπως WordPress, Salesforce, HubSpot, Zendesk, Intercom, Gmail, Outlook, Slack, GitHub, adobe και Wix.

Επιπλέον, το Writer ενσωματώνεται επίσης με ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το LinkedIn, το Twitter, το Medium, το Facebook και το Hootsuite, όπου ενδέχεται να δημοσιεύετε περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας.

Σε αντίθεση με άλλους βοηθούς τεχνητής νοημοσύνης, το Writer δεν αποθηκεύει ποτέ τα δεδομένα σας μετά την επεξεργασία και δεν τα χρησιμοποιεί για να εκπαιδεύσει τα άλλα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης του. Ως εκ τούτου, είστε ασφαλείς με ένα Writer που χρησιμοποιεί συμβατούς φορείς όπως HIPAA, AICPA SOC 2, Privacy Shield, EU-US Privacy Shield.

Headlime

Μετατρέψτε τις σκέψεις σας σε εντυπωσιακές λέξεις Headlime και εξοικονομήστε τόνους χρόνου. Αξιοποιεί τη δύναμη του GPT-3, της προηγμένης τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης, για να διευκολύνει τα προβλήματά σας, ενώ σκέφτεστε με ποιες λέξεις να ξεκινήσετε για το αντίγραφο μάρκετινγκ, όπως διαφημίσεις Facebook, email κ.λπ., μαζί με αναρτήσεις ιστολογίου.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη σελίδα προορισμού σας χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης και σχεδίασης. Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά και ενδιαφέροντα πρότυπα αντιγραφής για τη δημιουργία αντιγράφων για υπηρεσίες, προϊόντα, email κ.λπ. Επιπλέον, αναζητήστε έμπνευση από χιλιάδες παραδείγματα αντιγράφων από τους κορυφαίους κειμενογράφους του κόσμου.

Το Headlime σάς βοηθά να συνεργάζεστε με την ομάδα σας εύκολα και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το αντίγραφό σας σε ένα μόνο μέρος για να εκτελέσετε με επιτυχία καμπάνιες μάρκετινγκ. Η τεχνητή νοημοσύνη του είναι βελτιστοποιημένη και δοκιμασμένη για αυξημένα ποσοστά ανοίγματος και ποσοστά μετατροπών, και είναι αυτή για εσάς όταν θέλετε να δείτε το πραγματικό αποτέλεσμα της στρατηγικής μάρκετινγκ που έχετε.

Αυτό το εργαλείο είναι εξαιρετικό για:

  • Τα γραφεία μάρκετινγκ για την αποφυγή της συχνής ανάγκης για εξωτερική ανάθεση περιεχομένου.
  • Copywriters για να θεραπεύσουν το “writer’s block” τους και να επιταχύνουν τα έργα πιο γρήγορα.
  • Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να εξοικονομήσουν χρόνο που μπορούν να αφιερώσουν στην ανάπτυξη της επωνυμίας τους.

Το Headlime είναι διαθέσιμο σε 11 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών. Η τιμολόγησή τους ξεκινά από 59 $/μήνα για ιδιώτες ή μικρές επιχειρήσεις. Δοκιμάστε αυτό το εργαλείο ΔΩΡΕΑΝ για να δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Περισσότερες επεκτάσεις Chrome για να σας βοηθήσουν στη γραφή.

Ιασπις

Αν είστε φαν της Marvel Cinematic, ίσως γνωρίζετε τον Jasper ως τεχνητή νοημοσύνη που διαχειρίζεται τα πάντα. Ωστόσο, το Jasper είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο AI που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία δημιουργικού και πρωτότυπου περιεχομένου. Αυτό το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση του βυθίσματος 2-5 φορές πιο γρήγορα με κάποια ανθρώπινη βοήθεια. Ενισχύει επίσης τις μετατροπές διαφημίσεων ενώ γράφει αντίγραφα που μπορούν να δημιουργήσουν buzz και κατάταξη στο Google.

Ο Jasper προετοιμάζει αντίγραφα περιεχομένου χωρίς λογοκλοπή και πλούσια σε λέξεις-κλειδιά για τη βελτίωση της απόδοσης διαφημιστικής επένδυσης (ROAS). Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο AI μπορεί να γράψει σε περισσότερες από 25 γλώσσες και να βοηθήσει στη δημιουργία ιδεών. Η χρήση του εργαλείου είναι η κλιμάκωση της ποιότητας του περιεχομένου χωρίς συμβιβασμούς στο SEO ή την πρόσληψη νέων συγγραφέων.

Τα διαδικτυακά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης περιέχουν περισσότερα από 50 πρότυπα, περιπτώσεις χρήσης, λειτουργίες αφεντικού κ.λπ., για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των χρηστών. Οι δύο δημοφιλείς τρόποι τιμολόγησης Jasper είναι το Starter και το Boss Mode. Το Starter ξεκινά από 29 $ το μήνα, προσφέροντας 20.000 λέξεις, απεριόριστα έργα, 50+ δεξιότητες κειμενογράφου AI και απεριόριστες συνδέσεις χρηστών. Ενώ το Boss Mode ξεκινά από 59 $ το μήνα, προσφέροντας 50.000 λέξεις, έγγραφα μεγάλης μορφής, έναν δημιουργό μακράς ανάρτησης ιστολογίου και εντολή Jasper.

Σέρφερ

Σέρφερ είναι μια πλατφόρμα βελτιστοποίησης περιεχομένου που βοηθά την Google να κατατάσσεται με λειτουργίες που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Το εργαλείο λειτουργεί σε αλγόριθμους βασισμένους σε NLP που βοηθούν στην κατάταξη του περιεχομένου στο Google. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν στρατηγικές περιεχομένου που λειτουργούν για την επιχείρησή τους με βάση το κοινό, τη θέση και τον τομέα.

Είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα άρθρου χωρίς λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας το Surfer. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορεί κανείς εύκολα να βελτιστοποιήσει το περιεχόμενο, να κατηγοριοποιήσει μοναδικές παραγράφους, να ορίσει τον τόνο κ.λπ. Προσφέρει επίσης προτάσεις περιεχομένου που βελτιώνουν την ποιότητα της σελίδας. Το εργαλείο παρέχει βαθιά γνώση του αριθμού εικόνων, της δομής των άρθρων, των λέξεων-κλειδιών κ.λπ. που μπορούν να βοηθήσουν στην κατάταξη του περιεχομένου στο Google.

Κάποιος μπορεί επίσης να κυριαρχήσει στη θέση με τον έλεγχο περιεχομένου που εντοπίζει προβλήματα μορφοποίησης και κενά περιεχομένου και βοηθά στη διόρθωση των σφαλμάτων. Αυτό το εργαλείο βοηθά στη διατήρηση του περιεχομένου και της κατάταξης στην πρώτη σελίδα της Google μέσω δημιουργίας συνδέσμων, ελέγχου κ.λπ. Περιέχει Jasper, που επιτρέπει την αυτόματη εγγραφή περιεχομένου χωρίς δευτερόλεπτα, την προώθηση του περιεχομένου στα έγγραφα Google, τη δημοσίευσή του στο WordPress, τη χρήση λέξεων-κλειδιών κ.λπ.

Είναι εύκολο να ενσωματωθεί με API που διατηρούν τη ροή εργασίας. Το Surfer είναι διαθέσιμο για χρήστες ως βασικά, επαγγελματικά και επιχειρηματικά πακέτα. Το Basic περιλαμβάνει 49 $ ανά μήνα με δυνατότητες όπως δωρεάν NLP διάρκειας ενός μήνα, 20 ελέγχους και δέκα συντάκτες περιεχομένου. Το Pro διατίθεται στα 99 $ το μήνα, προσφέροντας 60 ελέγχους, 30 συντάκτες περιεχομένου και NLP. Η επιχείρηση κοστίζει 199 $ το μήνα για 140 ελέγχους, 70 συντάκτες περιεχομένου, API, λευκή ετικέτα, πρόσκληση δέκα μελών και NLP.

συμπέρασμα

Ένα σαφές, συνοπτικό και σχετικό αντίγραφο είναι αυτό που θέλει το κοινό σας, είτε είστε επιχείρηση, πρακτορείο είτε μεμονωμένος blogger.

Ενώ μπορείτε να γράψετε το αντίγραφο μόνοι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία AI που μόλις συζητήσαμε για να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για SEO. Με αυτόν τον τρόπο, οι μηχανές αναζήτησης θα μπορούσαν να το αναγνωρίσουν και να καταταχθούν υψηλότερα στα αποτελέσματα.

Έτσι, κάντε φίλους με την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας από την έρευνα έως τη δημοσίευση και, στη συνέχεια, να αξιολογήσετε και τα αποτελέσματα.

Μάθετε τον απόλυτο οδηγό για την ανάλυση κενών περιεχομένου.