Τα κορυφαία 13 εργαλεία μάρκετινγκ περιεχομένου για ανάπτυξη και αφοσίωση

Οι ειδικοί στο ψηφιακό μάρκετινγκ δεν λένε ψέματα όταν λένε: Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς. Το περιεχόμενο είναι η κινητήρια δύναμη σε αυτή τη νέα εποχή δεδομένων και πληροφοριών.

Οι καθιερωμένες ή ανερχόμενες επιχειρήσεις απαιτούν τακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης για να κρατούν τις μάζες ενήμερες και ενήμερες για τα προϊόντα τους.

Δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση παράγει περιεχόμενο, αναδεικνύει τα προφανή ερωτήματα: Τι ενδιαφέρει το κοινό και πώς δημιουργείτε τέτοιο περιεχόμενο; Διότι θα μπορούσατε να ξεφύγετε δημιουργώντας απλώς περιεχόμενο αν ήταν η δεκαετία του ’90, αλλά δεν είναι. Σε αυτήν την εποχή του αυθόρμητου ανταγωνισμού στον χώρο περιεχομένου, πρέπει να δημιουργήσετε οργανικό, σχετικό, κανονικό και συναρπαστικό περιεχόμενο που θα χτυπήσει επίσης τους θεατές/αναγνώστες.

Ευτυχώς, πολλά εργαλεία είναι διαθέσιμα στην αγορά που αναμφίβολα θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας στο ταξίδι περιεχομένου της. Οι ειδικοί τα έχουν χτίσει στο χώρο αφού εξέτασαν σχολαστικά όλους τους παράγοντες για να δημιουργήσουν καλό περιεχόμενο.

Αλλά προτού αρχίσουμε να μαθαίνουμε για αυτά τα νέα εργαλεία και να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας τους, ας εκπαιδευτούμε πρώτα για τα βασικά του μάρκετινγκ περιεχομένου και τις αποχρώσεις του. Ας εξοικειωθούμε με την έννοια του μάρκετινγκ περιεχομένου και όλα όσα περιλαμβάνει.

Τι είναι το Content Marketing;

Από την ονομαστική του αξία, ο όρος είναι προφανής και εξηγεί χαλαρά τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω της παραγωγής περιεχομένου. Ωστόσο, εάν σκάβετε βαθύτερα, το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι πολύ περισσότερα από τη δημιουργία φρέσκου περιεχομένου.

Το Content Marketing περιλαμβάνει τη δημιουργία περιεχομένου, την ανάλυση περιεχομένου, τη βελτιστοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη δημιουργία δυνητικών πελατών και πολλά άλλα. Ένα βασικό μέρος του Content Marketing, το Search Engine Optimization, είναι μια ολόκληρη σχολή από την οποία πρέπει να αποφοιτήσετε.

Πώς βοηθά το Content Marketing τις επιχειρήσεις;

Τα πάντα στο Διαδίκτυο επισημαίνονται με λέξεις-κλειδιά. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ιστός διαφοροποιεί τα προϊόντα ομορφιάς και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και παρουσιάζει τις πιο κατάλληλες επιλογές όταν κάνετε google το ερώτημά σας.

Οι επιχειρήσεις αγωνίζονται για αυτή τη μικρή λέξη-κλειδί ή ίσως μερικές για να βρίσκονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησής σας που αναφέρεται ως SERP στην ορολογία του χώρου περιεχομένου. Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι ο πρώτος σύνδεσμος στο αποτέλεσμα της Google έχει 31,9% πιθανότητες να γίνει κλικ, ενώ ο 2ος σύνδεσμος έχει 15% πιθανότητες να γίνει επίσκεψη. Και για να πετύχετε ακόμη και αυτή τη θέση του 15% σημαίνει ότι πρέπει να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που χρειάζεστε το μάρκετινγκ περιεχομένου για την επιχείρησή σας.

Προκλήσεις στο μάρκετινγκ περιεχομένου

Το Content Marketing, όπως κάθε άλλος τομέας εκεί έξω, δεν είναι χωρίς προκλήσεις. Καθώς κάθε επιχείρηση βαδίζει προς την κορυφή, υπάρχουν πολλές ατασθαλίες στον χώρο, που μπορεί να μοιάζουν με συντόμευση εκ πρώτης όψεως, αλλά θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για μια μόνιμη ή προσωρινή κύρωση στον ιστότοπό σας.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να έχουν υπόψη τους τις οδηγίες για το μάρκετινγκ περιεχομένου για να σώσουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο από τέτοιες κυρώσεις. Ευτυχώς, όλα τα εργαλεία που συζητούνται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε συνδέσμους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και κακό SEO από τις ιστοσελίδες σας. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτά τα εργαλεία.

Semrush

Semrush έχει να κάνει με την αύξηση της διαδικτυακής προβολής σας σε όλα τα κρίσιμα κανάλια με τη βοήθεια μιας ενιαίας πλατφόρμας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα κομμάτια σας σε διαφορετικούς ιστότοπους κοινωνικών μέσων χωρίς καμία ταλαιπωρία σύνδεσης και αποσύνδεσης από πολλές πλατφόρμες κάθε μέρα. Δεν είναι υπέροχο;

Η πύλη διαθέτει 50+ εργαλεία μάρκετινγκ περιεχομένου για SEO, έρευνα ανταγωνιστών, PPC και μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσει και να αυξήσει το κοινό της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο πιο γρήγορα.

Με τη βοήθεια του διαδικτυακού εργαλείου SEO που διαθέτει, μπορείτε να ανακαλύψετε εκατομμύρια εθνικές και τοπικές λέξεις-κλειδιά ειδικά για το κοινό σας, είτε πουλάτε το προϊόν σας σε εθνικό επίπεδο είτε τοπικά στην πόλη σας. Θα μπορούσατε επίσης να αναλύσετε το προφίλ backlinks των ανταγωνιστών σας, παρέχοντας στον εαυτό σας μια τεράστια και σε βάθος κατανόηση των τεχνικών OFF SEO του ανταγωνιστή σας, τις οποίες θα μπορούσατε να μιμηθείτε στον ιστότοπό σας.

Τα οφέλη από τη χρήση του Semrush δεν εξαντλούνται στα εργαλεία SEO. Η πύλη προσφέρει επίσης μια σειρά από εργαλεία μάρκετινγκ περιεχομένου. Μπορείτε να βρείτε θέματα που έχουν απήχηση στο κοινό σας και να λάβετε χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε περιεχόμενο φιλικό προς το SEO με τακτικούς ελέγχους και αναφορές σε πραγματικό χρόνο για να αυξήσετε την προσέγγιση του περιεχομένου σας και να μετατρέψετε το κοινό σε πελάτες. Άλλα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Semrush περιλαμβάνουν έρευνα αγοράς, διαφήμιση και πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  Καλύτερη φιλοξενία WordPress σε 2024 (Μάρτιος)

Zoho Campaigns

Zoho είναι μια ισχυρή σουίτα λογισμικού που θα τρέξει ολόκληρη την επιχείρησή σας. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα CRM (Customer Relationship Management), μια ολοκληρωμένη, πλήρως προσαρμόσιμη λύση για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις. Η Zoho κάνει περισσότερα από τη διαχείριση του περιεχομένου σας. Σας βοηθά επίσης στη διαχείριση της αφοσίωσης και του κοινού σας.

Με το CRM του, θα έχετε πρόσβαση στην έξυπνη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων εφαρμογών, πρόσβαση στην υπερσύγχρονη οικονομική πλατφόρμα που θα αναπτύξει την επιχείρησή σας και μια λύση εξυπηρέτησης πελατών παντός καναλιού.

Και δεν είναι αυτό. Η Zoho προσφέρει επίσης έναν διαδικτυακό χώρο εργασίας για ομάδες που παρέχουν απρόσκοπτη επικοινωνία, αποθήκευση αρχείων και συνεργασία. Οι ομάδες μπορούν πλέον να λειτουργούν διαλειτουργικά, βοηθώντας η μία την άλλη σε σπριντ και σιλό.

Αυτό που ξεχωρίζει το Zoho είναι το χαρακτηριστικό πακέτο Zoho One. Το Zoho One προσφέρει τεράστιες 45+ ενσωματωμένες εφαρμογές για τη διαχείριση, τη σύνδεση και την αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών στον οργανισμό σας. Περιλαμβάνει CRM Plus, Finance Plus, Workplace, People Plus, IT Management και Marketing Plus.

Canva

Η Canva υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους που παρατήρησαν τη στροφή προς τη βιομηχανία οπτικού περιεχομένου. Και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει τους χρήστες του να δημιουργήσουν τα πιο δημιουργικά, πιο φιλικά προς το περιεχόμενο και βελτιστοποιημένα για μηχανές αναζήτησης banner που έχει δει ποτέ το Διαδίκτυο. Και η κατασκευή τους είναι πολύ εύκολη.

Επιθυμείτε χιλιάδες πρότυπα διαθέσιμα στο οπλοστάσιό του. Η Canva έχει σίγουρα πολλά να προσφέρει σε κάθε τύπο επιχείρησης. Αυτά τα πρότυπα έχουν κατασκευαστεί από επαγγελματίες και δημιουργικούς εμπειρογνώμονες που βρίσκονται στον κλάδο εδώ και πολύ καιρό. Με μια τέτοια γκάμα δημιουργικών για να διαλέξουν, οι χρήστες έχουν ένα προβάδισμα μπροστά από τους συνομηλίκους τους στην προσφορά κάτι μοναδικό στους πελάτες τους.

Η συνεργασία μεταξύ ομάδων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Οι εποχές που οι σχεδιαστές έπρεπε να τρέχουν πίσω από τους διευθυντές τους για να πάρουν την έγκρισή τους για τα σχέδια έχουν περάσει. Τώρα, με ένα μόνο κλικ, οι σχεδιαστές μπορούν να μοιράζονται banner, αφίσες, προσκλήσεις σε πολλά κανάλια και να λαμβάνουν τα σχόλιά τους χωρίς να φύγουν ούτε στιγμή από την πλατφόρμα.

Η premium έκδοση του Canva, η οποία ακούει στο όνομα Canva Pro, υπήρξε ο λαμπαδηδρόμος στο μάρκετινγκ οπτικού περιεχομένου βοηθώντας τον πελάτη του να διαχειριστεί τα στοιχεία της επωνυμίας, να αποχωρήσει και να λάβει σχόλια, να λάβει έγκριση και να κλιμακώσει το οπτικό σας περιεχόμενο στις επιθυμητές διαστάσεις.

Η Canva εμπιστεύεται εξίσου σόλο καλλιτέχνες και επιχειρήσεις. Μεγάλα ονόματα που εμπιστεύονται την Canva με όλες σχεδόν τις ανάγκες οπτικού περιεχομένου τους περιλαμβάνουν τις Intel, Paypal, UCDavis, Baxter, Gucci και Dannon.

HubSpot

Το HubSpot είναι μια ακόμη κορυφαία πλατφόρμα CRM μέσω της οποίας μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλες τις ανάγκες μάρκετινγκ περιεχομένου σας, ξεκινώντας από τη δημιουργία φρέσκου οργανικού περιεχομένου έως την έρευνα και τη μελέτη της αρχιτεκτονικής περιεχομένου των ανταγωνιστών σας.

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά CRM που είναι το πιο ακριβές αλλά και εύκολο στη χρήση. Διαθέτει όλα τα εργαλεία και τις ενσωματώσεις των χρηστών για μάρκετινγκ, πωλήσεις, διαχείριση περιεχομένου και εξυπηρέτηση πελατών. Το HubSpot μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κάθε συσκευή στην πλατφόρμα του είναι αρκετά ισχυρή, αλλά η πραγματική μαγεία ξεκινά όταν ενωθούν όλες μαζί για εσάς.

Κατά κύριο λόγο, το HubSpot CRM προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πέντε βασικούς τομείς: Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Υπηρεσίες, CMS και Λειτουργίες. Το λογισμικό μάρκετινγκ που παρέχεται από το HubSpot σάς βοηθά να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, να μετατρέψετε το κοινό σε πελάτες και να εκτελέσετε πολλές εισερχόμενες καμπάνιες μάρκετινγκ στον ιστότοπο. Οι δημοφιλείς δυνατότητες του κόμβου μάρκετινγκ περιλαμβάνουν τη δημιουργία δυνητικών πελατών, την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και τα αναλυτικά στοιχεία.

Το Sales Hub του HubSpot σάς βοηθά να αποκτήσετε βαθύτερες και βαθύτερες γνώσεις για τους στόχους σχετικά με τις προοπτικές και έτσι να αυτοματοποιήσετε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες που δεν απαιτούν συχνή παρέμβαση, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε πτυχές που απαιτούν. Οι δημοφιλείς δυνατότητες του Κέντρου πωλήσεων του HubSpot περιλαμβάνουν το Advanced CRM, τον Προγραμματισμό συσκέψεων, τις προσφορές.

Το Services Hub of HubSpot σάς συνδέει με τους πελάτες σας όπως ποτέ πριν, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους και καθιστώντας τους υποστηρικτές σας που αναπτύσσουν την επιχείρησή σας. Οι δημοφιλείς δυνατότητες του κόμβου υπηρεσιών περιλαμβάνουν τα εισιτήρια, τα σχόλια πελατών, τη Γνωσιακή βάση.

Το CMS Hub του HubSpot προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα ευέλικτου λογισμικού για επαγγελματίες του μάρκετινγκ και αρκετά ισχυρό για προγραμματιστές, προσφέροντας τους χώρο να δημιουργήσουν εξατομικευμένα και ασφαλή περιβάλλοντα για τους χρήστες. Οι δημοφιλείς δυνατότητες του CMS Hub περιλαμβάνουν: Μεταφορά και απόθεση, προτάσεις SEO και θέματα ιστότοπου.

  Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα email για το Gmail για αποστολή ομαδικών email

Το Operations Hub κάνει όλη τη δουλειά στο παρασκήνιο για εσάς, όπως είναι ο συγχρονισμός των εφαρμογών σας, ο καθαρισμός και η επιμέλεια των δεδομένων πελατών και η αυτοματοποίηση των διαδικασιών, με αποτέλεσμα τα συστήματα και οι ομάδες να συνεργάζονται. Οι δημοφιλείς δυνατότητες του Operations Hub περιλαμβάνουν τον συγχρονισμό δεδομένων, τον προγραμματιζόμενο αυτοματισμό και τον αυτοματισμό ποιότητας δεδομένων.

Το HubSpot υπάρχει εδώ και πολύ καιρό σε αυτόν τον χώρο. Έχει κατανοήσει βαθιά τις απαιτήσεις και τις απαιτήσεις των εμπόρων αυτά τα χρόνια και βρήκε ένα γλυκό σημείο όπου συναντώνται και οι δύο. Τον ιστότοπο CRM εμπιστεύονται 128.000+ πελάτες, με μερικούς από τους κορυφαίους να είναι οι WWF, Trello, Suzuki, Survey Monkey, VMware και πολλά άλλα.

BigMailer

Το BigMailer είναι ένα φανταστικό εργαλείο για τη διαχείριση των καμπανιών email σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε απεριόριστες επωνυμίες και να παρέχετε στοιχεία ελέγχου πρόσβασης στους χρήστες χωρίς να πληρώνετε πρόσθετες χρεώσεις.

Υποστηρίζει σταγόνες καμπάνιας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών, κλήσεις API και ενημερώσεις ροών RSS. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις καμπάνιες email σας, να προσαρμόσετε τη σελίδα κατάργησης εγγραφής και τις προτιμήσεις email. Παρέχει έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση όλων των επωνυμιών σας, οι οποίες χωρίζονται περαιτέρω σε λίστες, καμπάνιες, πρότυπα και φόρμες. Διαχειριστείτε απεριόριστους χρήστες και εκχωρήστε τους διαφορετικούς ρόλους και δικαιώματα.

Το BigMailer μπορεί να ενσωματωθεί με εκατοντάδες εφαρμογές όπως Shopify, PayPal, Slack, Google Forms και πολλές άλλες με τη βοήθεια του Zapier. Προσφέρει επίσης προσαρμοσμένα πρότυπα, πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης με απεριόριστη φιλοξενία εικόνων.

Λόξιμος

Το Wordable είναι εύχρηστο όταν σας αρέσει να γράφετε στα Έγγραφα Google και να δημοσιεύετε απευθείας σε WordPress, Medium και Hubspot.

Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο θα καθαρίσει τα αρχεία εγγράφων σας από ετικέτες έκτασης και γραμματοσειράς, περιττές αλλαγές γραμμής, κενά κ.λπ., καθιστώντας το έτοιμο για δημοσίευση και έτοιμο για εξαγωγή με ένα μόνο κλικ.

Εκτός αυτού, αυτό δεν λειτουργεί μόνο με τις λέξεις, αλλά και με εικόνες και πίνακες. Το Wordable συμπιέζει εικόνες, δημιουργεί αυτόματα συμβατούς πίνακες, βοηθά στη ρύθμιση επιλεγμένων εικόνων και εναλλακτικών κειμένων, ενσωματώνει συνδέσμους βίντεο και μπορεί πρακτικά να λειτουργήσει ως βοηθός δημοσίευσης σε όλα τα επίπεδα.

Επιπλέον, έχετε την επιλογή να εξάγετε (μεμονωμένα ή μαζικά) έγγραφα ως ζωντανές αναρτήσεις ή προσχέδια.

Τέλος, μπορείτε να τα δείτε όλα αυτά σε δράση με τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

KingSumo

KingSumo είναι η καλύτερη πλατφόρμα δημιουργίας μολύβδου στο πρόσωπο του Διαδικτύου. Βοηθούν τους χρήστες να δημιουργήσουν τόνους δυνητικών πελατών για την επιχείρηση και την επωνυμία τους με viral δώρα. Βοηθούν στη δημιουργία δυνητικών πελατών με ένα κλάσμα του κόστους των διαφημίσεων στο Facebook, των επιρροών στο Instagram και άλλων καναλιών μάρκετινγκ.

Με το KingSumo, μπορείτε να ζητήσετε από τους υποψήφιους πελάτες να κάνουν την ενέργεια που θέλετε για μπόνους, όπως να ακολουθήσετε τα κοινωνικά προφίλ σας, να επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας και πολλά άλλα. Θεωρείται το καλύτερο για επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημιουργήσουν νέους πελάτες μέσω viral δώρα.

Είστε έτοιμοι να χαρίσετε το προϊόν σας, το προϊόν σας από συνεργάτες, φυσικές και εικονικές αναγνώσεις, ακόμη και αρχεία PDF μέσω μιας απλής φόρμας. Σε μια πρόσφατη έρευνα, αναφέρθηκε ότι μήνες που οι ιστότοποι εκτελούν δώρα, το 20% της παραγωγής δυνητικών πελατών αντιστοιχεί στο KingSumo.

BuzzSumo

Το BuzzSumo βοηθά στη λήψη πληροφοριών περιεχομένου, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ιδέες, να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο, να παρακολουθήσετε την απόδοση και να επιλέξετε τους κατάλληλους παράγοντες επιρροής για τη στρατηγική μάρκετινγκ που έχετε.

Διαθέτει 4 βασικά στοιχεία.

  • Discovery – Εξερευνήστε περιεχόμενο υψηλής απόδοσης, κατάλληλο για την κατηγορία της επιχείρησής σας/θέση, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε το σωστό κοινό.
  • Έρευνα – Αυξήστε τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου σας με τη βοήθεια δισεκατομμυρίων σημείων δεδομένων.
  • Influencers – Προσδιορίστε τους κατάλληλους παράγοντες επιρροής για την επωνυμία σας με βάση το προϊόν σας και τη στρατηγική μάρκετινγκ.
  • Παρακολούθηση – Με το BuzzSumo, μπορείτε να παρακολουθείτε πώς το κοινό-στόχο σας αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό σας και τις τελευταίες τάσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

Uberflip

Uberflip είναι πιθανό η πλατφόρμα εμπειρίας περιεχομένου να προσελκύει τους αγοραστές με σχετικό περιεχόμενο. Το Uberflip προσφέρει καμπάνιες γρήγορης εκκίνησης, προγράμματα ABM σε κλίμακα, ενισχυμένες πωλήσεις και μετρημένα αποτελέσματα.

Ενισχύει τη θέση της αντιμετωπίζοντας το κρίσιμο κενό που χάνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες του μάρκετινγκ – η δέσμευση. Οι περισσότεροι επαγγελματίες του μάρκετινγκ κάνουν το λάθος να ενσωματώνουν κοινό χωρίς καμία στρατηγική να τους προσελκύσουν. Εδώ μπαίνει το Uberflip. Έχει τα πάντα για να κάνει τους επισκέπτες που έρχονται στην πλατφόρμα σας να μείνουν.

Το Uberflip εστιάζει στη δημιουργία εξατομικευμένων προορισμών αντί για γενικές σελίδες προορισμού, προσελκύοντας χρήστες με σχετικό περιεχόμενο που ενδιαφέρονται πραγματικά οι αγοραστές. Με τη βοήθεια αυτών των προσαρμοσμένων προορισμών, μπορείτε να μετατρέψετε τους υποψήφιους επισκέπτες σας σε πιστούς πελάτες προσφέροντάς τους αυτό που αναζητούν.

Η ευκινησία είναι μια άλλη έννοια που το Uberflip περιλαμβάνει την αύξηση της αφοσίωσης. Η γρήγορη εκκίνηση καμπανιών με αυτόματο pull-in, οργάνωση και συγκέντρωση ολόκληρης της βιβλιοθήκης περιεχομένου σάς επιτρέπει να προσθέτετε ετικέτες στο περιεχόμενό σας για εύκολη ανακάλυψη σε όλη την πλατφόρμα. Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε εύκολα και γρήγορα περιεχόμενο χωρίς να απαιτείται ανάπτυξη ιστού ή IT.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Lens για να αναγνωρίσετε αντικείμενα στις φωτογραφίες

Άλλες ζωτικές αρχές στις οποίες η Uberflip διαμορφώνει το λογισμικό της είναι: Επεκτασιμότητα, αφοσίωση στις πωλήσεις, ευφυΐα και πολλά άλλα. Οι έμποροι χρησιμοποιούν το Uberflip για μάρκετινγκ βάσει λογαριασμού, δημιουργία ζήτησης, εισερχόμενο μάρκετινγκ, αφοσίωση πωλήσεων και αφοσίωση πελατών.

ClickFunnels

ClickFunnels είναι μια μοναδική ιδέα σε αυτήν τη λίστα εργαλείων μάρκετινγκ περιεχομένου. μπορεί να υπερηφανεύεται για τη δημιουργία ιστοσελίδων και διοχέτευσης πωλήσεων για επιχειρηματίες. Δημιουργήθηκε για να απελευθερώσει τους επιχειρηματίες από τα δεσμά της κωδικοποίησης και του προγραμματισμού.

Σας βοηθά να καθοδηγήσετε τους επισκέπτες σας βήμα προς βήμα σε ολόκληρη τη διαδικασία πωλήσεων και τελικά τους κατευθύνει κατευθείαν στο ένα προϊόν ή υπηρεσία που χρειάζονται περισσότερο για να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματός τους.

Το ClickFunnels προσφέρει απλά εργαλεία και στρατηγικές που χρειάζεστε για την αγορά, την πώληση και την παράδοση των προϊόντων σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το απλό πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοσελίδων μεταφοράς και απόθεσης, να δημιουργήσετε γρήγορα μια διοχέτευση πωλήσεων που μετατρέπει, ένα έξυπνο καλάθι αγορών με email upsell με ένα κλικ και αυτοματοποίηση μάρκετινγκ στο Facebook.

GetResponse

Το GetReponse κάνει ακριβώς αυτό που πήρε το όνομά του. Σας δίνει δυνητικούς πελάτες, πωλήσεις, ανάπτυξη, μαζί με πολλά άλλα πράγματα. Είναι ένα ισχυρό και απλοποιημένο εργαλείο για την αποστολή email, τη δημιουργία σελίδων και την αυτοματοποίηση του μάρκετινγκ της επιχείρησής σας.

Με το GetResponse, μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο με τη βοήθεια μιας σουίτας δωρεάν εργαλείων μάρκετινγκ που έχουν σχεδιαστεί για να την τροφοδοτούν με μια ροή φρέσκων, οργανικών και νέων δυνητικών πελατών. Μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σας βρίσκοντας νέους πελάτες και δημιουργώντας μια λίστα email με εργαλεία δημιουργίας δυνητικών πελατών που μετατρέπουν τις ανώνυμες επαφές σε πιστές ομάδες.

Αλλά υπάρχουν και άλλα, μην διστάζετε να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες και τους πιθανούς πελάτες σας με στοχευμένες επικοινωνίες που μετατρέπουν και ενισχύουν τις πωλήσεις σας και προωθούν την εμπορική σας επιχείρηση παρέχοντας συνθήματα Xperia που μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες που επιστρέφουν.

Το GetResponse θεωρείται το καλύτερο για επιχειρηματίες, διαδικτυακούς εμπόρους, διευθυντές μάρκετινγκ και μεγάλες εταιρείες. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο για μάρκετινγκ μέσω email, δημιουργία ιστότοπου, διαφημίσεις επί πληρωμή, διοχέτευση πωλήσεων, αναδυόμενες φόρμες, αυτόματη απάντηση, αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, παρακολούθηση ιστότοπου, διαδικτυακά σεμινάρια ζωντανά και κατ’ απαίτηση, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών και αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών.

Παρόλο που λαμβάνετε τις περισσότερες δυνατότητες των εργαλείων μάρκετινγκ δωρεάν περιεχομένου λαμβάνετε απάντηση, λίγα εξελιγμένα εργαλεία προορίζονται για πελάτες premium. Υπάρχουν τρία προγράμματα υπηρεσιών που προσφέρονται λαμβάνοντας απάντηση στη μεγάλη ομάδα πελατών της: Δωρεάν για πάντα, Προγράμματα επί πληρωμή που καθορίζονται στα 10,50 $ το μήνα και προσαρμοσμένα προγράμματα Max εξατομικευμένα για τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Ahrefs

Ahrefs είναι το αγαπημένο εργαλείο κάθε εκκολαπτόμενου επιχειρηματία γιατί δεν απαιτεί να είστε επαγγελματίας SEO για να κατατάσσεστε υψηλότερα και να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Είναι ένα σύνολο εργαλείων SEO all-in-one που προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρει παθιασμένη υποστήριξη της κοινότητας στους πελάτες του.

Το πολυδιαφημισμένο σύνολο εργαλείων του όλα σε ένα έχει τα πάντα για το οποίο μπορείτε να διαφημιστείτε. Η ολιστική προσέγγιση που ακολουθεί το εργαλείο περιλαμβάνει, Βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας, ανάλυση των ανταγωνιστών σας, έρευνα των λέξεων-κλειδιών με τάση στο διαδίκτυο, προτάσεις από τους κορυφαίους ηγέτες του κλάδου και παρακολούθηση της προόδου κατάταξης.

Το Ahrefs θεωρείται το καλύτερο για επαγγελματίες SEO, επαγγελματίες μάρκετινγκ περιεχομένου, bloggers, πρακτορεία, SAAS, ηλεκτρονικό εμπόριο και κάθε άλλο ιστότοπο στο διαδίκτυο. Είναι αξιόπιστο και χρησιμοποιείται από ορισμένους γίγαντες της αγοράς όπως το Facebook, το eBay, το Tripadvisor, το Shopify, το LinkedIn, το Netflix, το Uber, το Expedia, το Pinterest, το Huffpost, τον πίθηκο της έρευνας και πολλά άλλα.

Hootsuite

Hootsuite είναι ο ηγέτης στη δημιουργία κοινού για τα κανάλια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνδέονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ζωή.

Αυτό καθιερώνει τα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως ένα από τα κρίσιμα στοιχεία της επιχείρησής σας. Και το Hootsuite όχι μόνο το κατανοεί, αλλά χρησιμοποιεί αυτή τη σχέση προς όφελος της επιχείρησής σας, αναπτύσσοντας καινοτόμες και δοκιμασμένες στρατηγικές για να μετατρέψει την επιχείρησή σας σε επωνυμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταίες λέξεις 👩‍🏫

Αρχικά, το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένας δρόμος σύγχυσης, λαθών και δυσκολιών για τις επιχειρήσεις, αλλά όσο πιο κάτω πηγαίνετε, τόσο πιο εύκολο και ικανοποιητικό γίνεται. Τα εργαλεία που περιγράφονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις σωστές στρατηγικές μάρκετινγκ, ισχυρότερες συνδέσεις και μια ενισχυμένη πελατειακή βάση, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε και να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επίσης, ελέγξτε:

15 μαθήματα για να μάθετε το Content Marketing από την αρχή.

25 Όροι διαδικτυακού μάρκετινγκ που πρέπει να γνωρίζετε ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης.