Αφαιρέστε το σήμα του ονόματός σας από την επάνω δεξιά γωνία του Chrome

Το Chrome φαίνεται διαφορετικό σήμερα το πρωί. Προφανώς έλαβε μια ενημέρωση και αυτή η ενημέρωση συνοδεύεται από έναν ωραίο νέο διαχειριστή λογαριασμού και μια λειτουργία λογαριασμού επισκέπτη. Η νέα λειτουργία και ο νέος διαχειριστής προφίλ φαίνονται καλά, αφού τα έχετε ανοιχτά, δεν είμαι πολύ άγριος σχετικά με την αλλαγή του εικονιδίου του προφίλ για να διαβάσει το όνομά μου και ότι τώρα βρίσκεται δίπλα στα κουμπιά ελαχιστοποίησης, μεγιστοποίησης και κλεισίματος του Παράθυρο χρωμίου. Το μόνο που προβλέπω ότι θα μου συμβεί είναι να αυξηθούν τα περιστατικά τυχαίων κλικ και να κάνω πράγματα που ποτέ δεν είχα σκοπό να κάνω. Εκτός από όλα αυτά, φαίνεται τρομερό με την κατά τα άλλα καθαρή διεπαφή που αγαπούσαμε στον Chrome για τόσο καιρό. Τολμώ να το πω, αλλά μοιάζει με Firefox με ενεργοποιημένη τη γραμμή μενού. Το Chrome διόρθωσε κάτι που δεν ήταν χαλασμένο. Αποφασίστηκε επίσης να χρησιμοποιηθεί η εικόνα προφίλ που σχετίζεται με τον Λογαριασμό Google που είναι συνδεδεμένος αυτήν τη στιγμή στο Chrome ως το νέο εικονίδιο προφίλ χρήστη. Ωστόσο, για όποιον δεν είναι ευχαριστημένος με καμία από αυτές τις οπτικές αλλαγές, μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή χρήστη. Να πώς.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον Βοηθό Google στο Chromebook σας

Ενημέρωση: Αυτή η ανάρτηση έχει ενημερωθεί για να λύσει αυτό το πρόβλημα για το Chrome v.44.0.2403.107.

Μεταβείτε στο Chrome://flags και αναζητήστε τη σημαία «Ενεργοποίηση του νέου μενού avatar», η οποία έχει οριστεί στην τιμή «Προεπιλογή». Ορίστε την τιμή σε “Απενεργοποίηση” και επανεκκινήστε το Chrome.

Αυτό αφαιρεί το σήμα ονόματος από την επάνω δεξιά γωνία και αυτό που καταλήγετε είναι η εικόνα του προφίλ σας επάνω αριστερά, όπου εμφανίστηκε αρχικά το εικονίδιο χρήστη. Για να επιστρέψετε στις παλιές φωτογραφίες προφίλ πίτσας, νίντζα ​​ή λουλουδιών, κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ που έχετε τώρα και επιλέξτε την επιλογή «Επεξεργασία». Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να μεταβείτε στο chrome://settings/manageProfile. Από τα εικονίδια που αναφέρονται, επιλέξτε ποιο θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Chromecast και του Google TV;

Θα έχετε το Chrome να φαίνεται λίγο πολύ ακριβώς όπως ήταν πριν από την ενημέρωση. Τα μειονεκτήματα αυτού είναι ότι ουσιαστικά απενεργοποιείτε τον νέο διαχειριστή λογαριασμού, ο οποίος, εκτός από την αλλαγή της διεπαφής χρήστη, είναι κάπως ωραίος. Δεν αστειεύεστε όταν λέει ότι σας επιτρέπει να διαγράψετε το προφίλ σας και αυτό ήταν σίγουρα ένα πολύ απαραίτητο χαρακτηριστικό. Σας επιτρέπει να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας με μερικά κλικ και είναι πολύ καλό αν καθαρίζετε το Chrome.

Για το Chrome έκδοση 44.0.2403.107.

Ένας από τους αναγνώστες μας, ο Luff, ανέφερε ότι αυτό δεν λειτουργεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome και μας έδωσε μια δουλειά. Για να αφαιρέσετε το σήμα ονόματος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν διακόπτη. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του Chrome που χρησιμοποιείτε για να την εκκινήσετε και επιλέξτε ιδιότητες. Προσθέστε αυτόν τον διακόπτη “–disable-new-avatar-menu” στο τέλος του πεδίου Target χωρίς τα εισαγωγικά. Θα έπρεπε να μοιάζει με αυτό.

  Το Sortd σας δίνει μια διεπαφή βάσει λίστας για την οργάνωση των email [Chrome]

Κάντε κλικ στην Εφαρμογή και επανεκκινήστε το Chrome. Θα απαλλαγείτε από το σήμα του ονόματος.