Το Sortd σας δίνει μια διεπαφή βάσει λίστας για την οργάνωση των email [Chrome]

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αναζητούμε νέους και καλύτερους τρόπους διαχείρισης του email μας. Διαθέτουμε τα πάντα, από φακέλους, ετικέτες, κανόνες email, εξελιγμένους υπολογιστές-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιτραπέζιους υπολογιστές, έως ετικέτες με έγχρωμη κωδικοποίηση και ωστόσο το email εξακολουθεί να είναι ένα τρομερό μέρος της καθημερινής ζωής. Το Sortd Smart Skin for Gmail είναι μια επέκταση του Chrome που ακολουθεί μια αρκετά νέα προσέγγιση στη διαχείριση email. οι λίστες προσεγγίζουν. Σας επιτρέπει να ταξινομείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίστες και συνοδεύεται από προ-προστιθέμενες λίστες για «Εκκρεμότητες», «Παρακολούθηση» και «Λίστα 1». Φυσικά οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους λίστες και να ταξινομήσουν δεόντως τα email τους σε αυτές. Το Sortd βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε Beta, ωστόσο, δέχεται νέους χρήστες καθημερινά.

Το Sortd Smart Skin for Gmail θα πρέπει να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Gmail για να εκτελεστεί και θα έχει πρόσβαση στα email σας. Μόλις εγκατασταθεί, αναζητήστε την καρτέλα Ταξινόμηση στη δεξιά πλευρά του Gmail και κάντε κλικ για να ανοίξετε τον πίνακα της επέκτασης. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φορτώσετε τις πρώτες τρεις ή τέσσερις φορές. Στον πίνακα, κάντε κλικ στο διακόπτη On και παραχωρήστε του άδεια να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να εκτελέσετε το Sortd Smart Skin for Gmail σε ένα πλαίσιο μέσα στο Gmail ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί πλήρους οθόνης για να μεταβείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

  Πώς να μεταδώσετε ένα βίντεο από το Facebook στο Chromecast

Προσωπικά βρήκα πιο εύκολο να δουλέψω με το Sortd Smart Skin για το Gmail σε πλήρη οθόνη. Τα email σύρονται και απορρίπτονται στις σχετικές λίστες. Για να προσθέσετε μια νέα λίστα, κάντε κλικ στο μικρό βέλος επάνω δεξιά και προσθέστε μια νέα. Μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική διεπαφή του Gmail κάνοντας κλικ στην καρτέλα Gmail στη δεξιά πλευρά της σελίδας.

Το Sortd Smart Skin for Gmail δεν προσφέρει απλώς λίστες, αλλά βοηθά επίσης στη διαχείριση της απάντησής σας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αφού προσθέσετε ένα μήνυμα σε μια λίστα, κάντε κλικ σε αυτό και θα ανοίξει σε μια επικάλυψη στη σελίδα. Μπορείτε να επισημάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένο ή μη αναγνωσμένο, να το αρχειοθετήσετε, να προσθέσετε μια ετικέτα, να το διαγράψετε και να προσθέσετε μια σημείωση για το email, ώστε να είναι ευκολότερο για εσάς να απαντήσετε όταν έχετε χρόνο.

  Κατεβάστε τα αρχεία PDF απευθείας απενεργοποιώντας το πρόγραμμα προβολής PDF σε Chrome & Firefox

Το Sortd Smart Skin for Gmail είναι μια προσπάθεια οργάνωσης email, αλλά δεν είναι μια υπηρεσία υπενθύμισης που σας λέει να απαντήσετε ήδη σε ένα email. Βοηθά σημαντικά ως διοργανωτής και επίσης ως ένας εξαιρετικός τρόπος για να συγκεντρώσετε σκέψεις που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε ένα email μέσω σημειώσεων. Οι λίστες μπορούν να μετονομαστούν. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια εργασία σε μια από τις λίστες κάνοντας κλικ στο κουμπί με το μικρό βέλος δίπλα στο όνομα μιας λίστας και επιλέγοντας «Προσθήκη εργασίας». Ένα email μπορεί αργότερα να συρθεί και να αποτεθεί σε μια εργασία ή μια σημείωση. Οι εργασίες δεν έχουν ημερομηνία λήξης, επομένως εναπόκειται σε εσάς να τις πραγματοποιήσετε μόνοι σας. Συνολικά, η διεπαφή και οι πρόσθετες λειτουργίες συμβάλλουν στην παραγωγικότητα, καθιστώντας το Sortd Smart Skin for Gmail να αξίζει μια δοκιμή.

  Πώς να μεταδώσετε μια εφαρμογή Chrome στο Chromecast

Εγκαταστήστε το Sortd Smart Skin για Chrome