Αφήστε αυτά τα 9 Λογισμικά Αυτοματισμού Μάρκετινγκ να βοηθήσουν την επιχείρησή σας

Το μάρκετινγκ είναι αναπόσπαστο μέρος οποιασδήποτε επιχείρησης και όταν το κάνετε σωστά, μπορείτε να παρατηρήσετε αξιοσημείωτες διαφορές στη βάση πελατών, τη δημιουργία δυνητικών πελατών και τα ποσοστά μετατροπών.

Τούτου λεχθέντος, ο κόσμος γύρω μας εξελίσσεται, όπως και οι πελάτες σας. Ως αποτέλεσμα, ο κλάδος του μάρκετινγκ αναπτύσσεται πολλαπλά και τώρα έχουμε διαφορετικές μορφές και στρατηγικές μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων εκτός σύνδεσης και διαδικτυακών.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι με λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών και τις τελευταίες τάσεις για να ευδοκιμήσετε στην επιχείρησή σας. Ωστόσο, χρειάζεται πολύς κόπος και χρόνος εάν προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας ή χειροκίνητα.

Η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ προέκυψε για να λύσει αυτό το πρόβλημα και να κατευθύνει τις προσπάθειές σας σε τομείς που χρειάζονται την προσοχή σας αντί να εκτελείτε χρονοβόρες, επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Λοιπόν, ας καταλάβουμε πρώτα λίγο περισσότερα σχετικά με την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και πώς μπορεί να σας βοηθήσει.

Τι είναι ο Αυτοματισμός Μάρκετινγκ;

Η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ περιλαμβάνει λογισμικό ή εργαλεία που μπορούν να αυτοματοποιήσουν, να μετρήσουν και να εξορθολογίσουν τις εργασίες και τις ροές εργασιών μάρκετινγκ για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη λειτουργική τους αποτελεσματικότητα και να εξοικονομήσουν χρόνο από επαναλαμβανόμενες, μη αυτόματες εργασίες.

Σας βοηθά να παρακολουθείτε τους πελάτες σας και τις τελευταίες τάσεις, προσφέρει καλύτερη στόχευση, προγραμματίζει εκ των προτέρων καμπάνιες και πολλά άλλα οφέλη με ακρίβεια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επωνυμίες από όλο τον κόσμο ενσωματώνουν κάποια μορφή αυτοματισμού μάρκετινγκ στη ροή εργασίας τους, ώστε να έχουν χρόνο να επικεντρωθούν σε άλλες σημαντικές πτυχές και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζπερίπου το 51% των εμπορικών σημάτων χρησιμοποιεί επί του παρόντος αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, ενώ το 58% των εταιρειών B2B σχεδιάζει να τον υιοθετήσει στο μέλλον.

Αλλά γιατί ο κόσμος θέλει να ασχοληθεί με την αυτοματοποίηση του μάρκετινγκ;

Ας ανακαλύψουμε.

Εξοικονομεί σημαντικό χρόνο ⏱️

Ένα εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ σάς βοηθά να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αυτοματοποιώντας επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως ο προγραμματισμός αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αποστολή email και πολλά άλλα. Η αυτοματοποίηση αυτών των μη αυτόματων εργασιών σάς ελευθερώνει πολύ χρόνο για να εστιάσετε σε άλλες δραστηριότητες μάρκετινγκ όπως η στρατηγική, ο σχεδιασμός και η δημιουργικότητα.

Μετρά την απόδοση του μάρκετινγκ 📊

Πρέπει να γνωρίζετε τους KPI μάρκετινγκ, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε την επιτυχία των καμπανιών μάρκετινγκ. Η χρήση μιας λύσης αυτοματισμού μάρκετινγκ σάς γλιτώνει από τη χρήση πολλών εργαλείων και τις μεγάλες δαπάνες για αυτά και από τις ταλαιπωρίες της εναλλαγής πλατφορμών.

Ένα αξιοπρεπές εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ σάς επιτρέπει να εκτελείτε όλες τις δραστηριότητες μάρκετινγκ με μια καλύτερη εικόνα της επισκεψιμότητας, των κλικ, του αριθμού των δυνητικών πελατών που δημιουργούνται, των ποσοστών μετατροπών κ.λπ., κάτω από μια ομπρέλα.

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, όπως και οι ανάγκες, τα σημεία πόνου και οι προτιμήσεις του. Και οι συμπεριφορές τους είναι απρόβλεπτες και αλλάζουν συνεχώς, οπότε γίνεται δύσκολο να παρουσιαστεί μια λύση που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις τους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους ανθρώπους μεμονωμένα παρά να κάνουμε υποθέσεις με βάση μόνο τα δημογραφικά στοιχεία ή το σύνολο του κοινού-στόχου.

Τα εργαλεία αυτοματοποίησης μάρκετινγκ σάς βοηθούν να κατανοήσετε περισσότερο τους πελάτες σας, τις τρέχουσες τάσεις και τη συμπεριφορά τους, τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να διαμορφώσετε τις ροές εργασίας σας, να ενεργοποιήσετε διαφημίσεις επαναστόχευσης και να εξατομικεύσετε αποτελεσματικά τα μηνύματα και τις καμπάνιες σας.

Κάνει το CRM σας πιο ισχυρό 💪

Αν και τόσο το λογισμικό CRM όσο και το λογισμικό αυτοματισμού μάρκετινγκ είναι διαφορετικά, μπορείτε να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε ισχυρές δυνατότητες.

Το λογισμικό CRM είναι προσανατολισμένο στις επαφές και τις πωλήσεις με πληροφορίες όπως όνομα υποψήφιου/πελάτη, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, συνομιλίες κ.λπ. Αντίθετα, το λογισμικό αυτοματοποίησης μάρκετινγκ εστιάζει σε πτυχές μάρκετινγκ μόνο με δεδομένα όπως επαφές, τοποθεσία, πόρους που χρησιμοποιούν οι επαφές, ιστοσελίδες που επισκέπτονται , και τα λοιπά.

Όταν τα συνδυάζετε, μπορείτε να απολαμβάνετε τεράστια οφέλη, όπως η προβολή του συνόλου των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και πωλήσεων των επαφών σε ένα μόνο μέρος, η σχέση τους με την επωνυμία σας και πολλά άλλα. Απλοποιεί τις στρατηγικές προσέγγισης, όπως την αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Τι είναι το xResolver; [+6 Alternatives]

Εκτός από αυτά, το λογισμικό αυτοματισμού μάρκετινγκ φέρνει πολλά άλλα οφέλη στην επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένης της καλλιέργειας δυνητικών πελατών, της ταχύτερης απόκτησης πελατών, της καλύτερης αποτελεσματικότητας της καμπάνιας, της άμεσης παρακολούθησης και άλλων.

Τώρα, ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά αυτοματισμού μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

ActiveCampaign

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο από επαναλαμβανόμενες εργασίες;

Το ActiveCampaign είναι ένα τέλειο λογισμικό που μπορεί να αναλάβει αυτές τις ευθύνες και να χειριστεί πολλά κανάλια μάρκετινγκ για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Προσφέρει αυτοματοποίηση email, ένα σημαντικό μέρος κάθε στρατηγικής μάρκετινγκ, και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την αφοσίωση χρησιμοποιώντας ετικέτες, αναφορές απόδοσης και αναλυτικά στοιχεία, προσαρμοσμένα πεδία κ.λπ.

Μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες τόσο από κανάλια εκτός σύνδεσης όσο και από διαδικτυακά κανάλια, όπως ζωντανές συνομιλίες, μηνύματα κειμένου, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σελίδες προορισμού και ούτω καθεξής για να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασίας σας. Η ActiveCampaign δεν απαιτεί από εσάς να είστε ειδικός στην τεχνολογία κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου αυτοματισμού μάρκετινγκ. Απλώς σύρετε και αποθέστε αρχεία στο εργαλείο δημιουργίας αυτοματισμών και ρυθμίστε γρήγορα τις ροές εργασίας σας.

Στο επόμενο βήμα, μπορείτε να προσθέσετε αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημίσεις Facebook, ανάπτυξη δυνητικών πελατών, μηνύματα κειμένου, βαθμολογία δυνητικών πελατών ή οποιοδήποτε μέρος του κύκλου ζωής του χρήστη. Η ActiveCampaign σάς επιτρέπει επίσης να τμηματοποιήσετε τα δεδομένα των πελατών σας για να στείλετε τις σωστές πληροφορίες στον σωστό πελάτη.

Όταν προσθέτετε αυτοματοποίηση στο τμήμα, μπορείτε να στέλνετε επακόλουθα με περιεχόμενο email, να διατηρείτε τη ροή δοκιμών A/B και να κάνετε πιο αποτελεσματικές καμπάνιες στάγδην. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε κάθε αναφορά απόδοσης και να τροποποιήσετε τα πράγματα όπου θέλετε σε ένα μόνο παράθυρο.

Η ActiveCampaign σάς επιτρέπει να ενσωματώνεστε με 850+ εργαλεία μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων σελίδων προορισμού, λογισμικού CRM, εργαλείων ενοποίησης όπως το Zapier, καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify και CMS όπως το WordPress. Εκτός από αυτά, λαμβάνετε περισσότερες δυνατότητες, όπως δράση διαχωρισμού, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποιήσεων, βαθμολογία δυνητικού πελάτη, απόδοση πελάτη, υπηρεσία μετεγκατάστασης για επαφές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φόρμες.

Καθορίστε τον τύπο της επιχείρησής σας, επιλέξτε τον αριθμό των επαφών και λάβετε ένα πρόγραμμα με βάση την απαίτησή σας σε τιμή εκκίνησης 9 $/μήνα. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια δωρεάν δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλύτερο λογισμικό.

Αυτό πρέπει να πάει στο #2

Εκστρατεύων

Το Campaigner είναι ένα έξυπνο λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε το μάρκετινγκ και να πειραματιστείτε με πολλαπλές στρατηγικές για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης.

Αυτό το λογισμικό αυτοματισμού μάρκετινγκ τροφοδοτείται από αβίαστα οπτικές ροές εργασιών και αυτόματη απάντηση για να κάνει το μάρκετινγκ μέσω email να φαίνεται εύκολο.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε εναύσματα για την αποστολή επαναλαμβανόμενων καμπανιών email, εκτός από τη χρήση του πανίσχυρου μάρκετινγκ SMS για καλύτερη προσέγγιση χρηστών. Το Campaigner σάς βοηθά να διαφοροποιήσετε τις επαφές σας με βάση τη δραστηριότητά τους, τα δημογραφικά στοιχεία και τη συμπεριφορά αγοράς τους.

Επιπλέον, το δυναμικό περιεχόμενό του βοηθά στην εξατομίκευση του email για την ενίσχυση των πωλήσεων. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει την επαναλαμβανόμενη χρήση μπλοκ περιεχομένου για να μειώσει το χρόνο σας για το σχεδιασμό των μηνυμάτων. Και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη μετάφραση για να παραδώσει το μήνυμα με ευκολία.

Αλλά το καλύτερο μέρος είναι ο πειραματισμός. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές γραμμές θέματος, ονόματα αποστολέων, χρόνο παράδοσης, περιεχόμενο και σχεδόν κάθε πτυχή με τη δοκιμή A/B για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα.

Μπορείτε να συγχρονίσετε πληροφορίες αγοράς ενσωματώνοντας πολλά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως Shopify, Magento κ.λπ.

Τέλος, το απλοϊκό πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης και τα εξαιρετικά αναλυτικά στοιχεία καθιστούν αυτό το απαραίτητο εργαλείο μάρκετινγκ μιας στάσης.

Omnisend

Αυξήστε τις πωλήσεις σας σε διαφορετικά κανάλια με μια ενιαία πλατφόρμα αυτοματισμού Omnisend, που είναι καλύτερο για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το Omnisend, μπορείτε εύκολα να σύρετε και να αποθέσετε πολλά κανάλια σε μια ενιαία ροή εργασίας και να παρέχετε μια εξατομικευμένη και συνεπή εμπειρία στους πελάτες σας προσεγγίζοντάς τους στα επιλεγμένα κανάλια ανταλλαγής μηνυμάτων.

Το Omnisend σάς παρέχει προκατασκευασμένες γραμμές θέματος, ρυθμίσεις ροής εργασίας και μηνύματα, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα. Μέσω του Επεξεργαστή Αυτοματισμού, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Δυνατότητες όπως προκατασκευασμένα μηνύματα για σειρές καλωσορίσματος, εγκατάλειψη προϊόντος, εγκατάλειψη καλαθιού, επιβεβαίωση παραγγελίας, επιβεβαίωση αποστολής και διασταυρούμενη πώληση σάς επιτρέπουν να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα πράγματα και να εστιάσετε σε ό,τι είναι απαραίτητο.

Εξατομικεύστε τα μηνύματά σας με ειδικές προσφορές ή κίνητρα σε μια ροή εργασίας. Με τη βοήθεια του A/B Split Testing, μπορείτε να δείτε ποιο κίνητρο, θέμα θέματος ή κανάλι οδηγεί τις μετατροπές σας. Επιπλέον, λάβετε αποφάσεις μετά από κάθε αναφορά για να βελτιώσετε τις ροές εργασίας σας.

  Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο ομάδων για το Outlook

Το Omnisend σάς παρέχει επεκτάσιμους τρόπους, όπως αποκλεισμούς περιεχομένου υπό όρους, εξατομικευμένες προτάσεις, διαχωρισμούς αυτοματισμών κ.λπ., για να κάνετε τα email ή τα μηνύματά σας πιο προσωπικά και στοχευμένα. Αυξήστε τις πωλήσεις σας, όχι τον φόρτο εργασίας, επιλέγοντας ένα τέλειο σχέδιο για εσάς. επιλέξτε το δωρεάν πρόγραμμα ή χρησιμοποιήστε προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 16 $/μήνα.

HubSpot

Αποκτήστε όλα τα εργαλεία σας για μάρκετινγκ κάτω από μια στέγη με HubSpot. Προσελκύστε τους επισκέπτες σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των διαφημίσεων, του blogging και άλλων. Μετατρέψτε τους σε πελάτες μέσω email, σελίδων προορισμού, ABM, αυτοματισμού μάρκετινγκ κ.λπ.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση επένδυσης μέσω των αναφορών απόδοσης εσόδων και όλα τα δεδομένα πελατών είναι διαθέσιμα στο CRM σας για καλύτερη εξατομίκευση. Το HubSpot διευκολύνει τη δουλειά των νέων επαγγελματιών μάρκετινγκ που στο παρελθόν δυσκολεύονταν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές λύσεις ή είχαν κολλήσει με εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας, αλλά δεν ήξεραν πώς να τα χρησιμοποιήσουν.

Με το HubSpot, όλα τα δεδομένα και τα εργαλεία είναι ισχυρά και εύκολα στη χρήση, εξοικονομώντας χρόνο και επιτρέποντάς σας να παρέχετε μια εξατομικευμένη εμπειρία πελατών που μπορεί να προσελκύσει και να μετατρέψει. Επιπλέον, συνοδεύεται από δημοφιλείς λειτουργίες, όπως αναλυτικά στοιχεία μάρκετινγκ, ενοποίηση δύναμης πωλήσεων και προσαρμοσμένα αντικείμενα. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χειρίζεστε καλύτερα τις καμπάνιες μάρκετινγκ χωρίς να χάνετε το χρόνο σας σε επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Επιλέξτε ένα δωρεάν ή premium πρόγραμμα που ξεκινά από 45 $/μήνα και επωφεληθείτε από περισσότερα προνόμια.

Keap

Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το λογισμικό αυτοματισμού της Keap. Οι πλατφόρμες μάρκετινγκ, CRM και πωλήσεων σάς βοηθούν να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας χωρίς να χάνετε χρόνο και να εστιάσετε στα πιο σημαντικά πράγματα για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας στην κορυφή.

Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, θα έχετε πολλές επαφές ποιότητας για να τις προσθέσετε στις τμηματικές λίστες και να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα στους πελάτες. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τους θεατές σε σταθερούς πελάτες αλληλεπιδρώντας περισσότερο μαζί τους και στέλνοντας στοχευμένες απαντήσεις.

Δημιουργήστε φόρμες επικοινωνίας και προσθέστε τις στον ιστότοπό σας ή στις σελίδες προορισμού για να ενεργοποιήσετε την αυτοματοποίηση. Μέσω των σελίδων προορισμού, συλλέξτε δυνητικούς πελάτες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τον ιστότοπό σας και συνδέστε τους σε αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ και πωλήσεις. Καθώς οι πελάτες προσβλέπουν πάντα σε μια γρήγορη ανταπόκριση, το Keap σάς βοηθά να παραμένετε ενημερωμένοι με κάθε πληροφορία για να τους κρατάτε ευχαριστημένους.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας από τον οπτικό πίνακα εργαλείων για να διατηρήσετε μια πολλά υποσχόμενη γραμμή πωλήσεων. Τα προκατασκευασμένα πρότυπά τους σάς επιτρέπουν επίσης να δημιουργείτε υπενθυμίσεις για τιμολόγια. Επιπλέον, το Keap υποστηρίζει πληρωμές με εγγενείς ενσωματώσεις PayPal, Stripe και WePay.

Καθορίστε την ισχύ της επαφής σας και επιλέξτε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Η τιμή ξεκινά από 79 $/μήνα, η οποία είναι κατάλληλη για νέες επιχειρήσεις και ατομικούς επιχειρηματίες.

Pardot

Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε λογισμικό αυτοματοποίησης μάρκετινγκ για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να κερδίσετε έσοδα;

Συμβαδίζω Pardot, ένα από τα καλύτερα CRM που παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να δημιουργήσουν έναν βελτιωμένο αγωγό, να ενισχύσουν τις πωλήσεις και να δημιουργήσουν συνδέσεις για να κλείσουν συμφωνίες. Σας βοηθά επίσης να αυξήσετε την αφοσίωση μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης και να πουλάτε αποτελεσματικά προσεγγίζοντας πραγματικούς πελάτες την κατάλληλη στιγμή.

Διαθέτετε πάντα τη γραμμή σας γεμάτη με σταθερή δημιουργία δυνητικών πελατών χρησιμοποιώντας τις φόρμες, τις σελίδες προορισμού, τις εφαρμογές σύνδεσης κοινωνικής δικτύωσης και τα εργαλεία αναζήτησης του Pardot. Επιπλέον, συγχρονίστε τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ και δημιουργήστε εκπληκτικές καμπάνιες email για να πουλάτε τα προϊόντα σας πιο εύκολα.

Το Pardot σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση επένδυσης (ROI) με αναφορές για να κατανοήσετε τι λειτουργεί και τι πρέπει να βελτιωθεί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης για να μεταμορφώσετε τις προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ και να χρησιμοποιήσετε έξυπνα προγράμματα που βασίζονται σε δεδομένα για να επιταχύνετε τις πωλήσεις και να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες.

Με το ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας, μπορείτε να δημιουργήσετε την ίδια εμπειρία για τους πελάτες που θα θέλατε και να δημιουργήσετε πολύπλευρες και δυναμικές καμπάνιες. Προσφέρουν πρόσβαση για την οπτικοποίηση του πλήρους χάρτη και την κατανόηση της εμπειρίας κάθε πελάτη και των ροών εργασιών μάρκετινγκ. Θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα κενά στην καμπάνια πριν από την κυκλοφορία.

Μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες σας απευθείας στον πίνακα εργαλείων για να μάθετε λεπτομερώς τις ατομικές επιδόσεις και τις πιθανές δραστηριότητες. Έτσι, τροφοδοτήστε την ανάπτυξη του μάρκετινγκ με αυτό το λογισμικό αυτοματισμού σε τιμή εκκίνησης 1250 $/μήνα για 10.000 επαφές.

  26 Καλύτερο λογισμικό τρισδιάστατης μοντελοποίησης

Mailchimp

Επιλέξτε μια πλατφόρμα αυτοματισμού που είναι πάντα ενεργή, ακόμα και όταν είστε απασχολημένοι με άλλες εργασίες. Ναι, μιλάμε για Mailchimp που σας επιτρέπει να μετατρέπετε τους θεατές σε πιστούς πελάτες. Παρέχει εξατομικευμένες και αυτοματοποιημένες ροές εργασίας για κάθε πελάτη για να σας βοηθήσει να δημιουργείτε και να στέλνετε email κάθε φορά που έχετε κάτι να ενημερώσετε.

Μέσω του Mailchimp API, στείλτε μηνύματα σχετικά με τη δραστηριότητα του λογαριασμού και τις αγορές. Διαθέτει λειτουργίες όπως προσαρμοσμένες ενεργοποιήσεις, οπτικά ταξίδια, προκατασκευασμένο αυτοματισμό, εργαλεία προγραμματισμού και πολλά άλλα για να σας βοηθήσουν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε απαραίτητα πράγματα.

Η αυτοματοποίηση Mailchimp προσθέτει μια προσωπική αίσθηση χωρίς καμία ατομική προσπάθεια. Στείλτε το σωστό μήνυμα την κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο πελάτη. Η γνώση ενός πελάτη είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες για την παράδοση σχετικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται με την επιχείρησή σας.

Πουλήστε και πωλήστε σε ένα μέρος επιλέγοντας οποιοδήποτε πρόγραμμα που ξεκινά από 299 $/μήνα για 10.000 επαφές και άλλα συναρπαστικά οφέλη.

EngageBay

EngageBay είναι μια λύση μάρκετινγκ για την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας, η οποία είναι ιδανική για μικρές επιχειρήσεις. Αυτό το λογισμικό αυτοματισμού βοηθά τις επιχειρήσεις μικρής κλίμακας να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες πωλήσεων και μάρκετινγκ για να βελτιώσουν τη συνολική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο.

Καθώς χειρίζεται αποτελεσματικά την αυτοματοποίηση, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες σφαλμάτων και θα έχετε χρόνο για να αντιμετωπίσετε κρίσιμες εργασίες. Το EngageBay δεν περιορίζεται στο μάρκετινγκ. έχει να κάνει με το χειρισμό ολόκληρης της διαδικασίας των πελατών στις πωλήσεις, τις ομάδες εξυπηρέτησης και το μάρκετινγκ.

Χρησιμοποιήστε ολοκληρωμένες πλατφόρμες πωλήσεων, μάρκετινγκ, CRM και υπηρεσιών για να τμηματοποιήσετε όλες τις διαδικασίες και να ορίσετε ορισμένους κανόνες για τη χρήση της πλατφόρμας αυτοματισμού. Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα, ενισχύστε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης για να σχεδιάσετε τις ροές εργασιών πωλήσεων και μάρκετινγκ με το εργαλείο οπτικής δημιουργίας με μηδενική εκμάθηση.

Καθορίστε τα email σε μια ουρά και προγραμματίστε την αποστολή τους σε πελάτες σύμφωνα με την καθορισμένη ώρα και ημερομηνία. Το EngageBay παρέχει ετικέτες συγχώνευσης για εξατομίκευση email κατά όνομα εταιρείας, τοποθεσία, όνομα επαφής, ενδιαφέροντα και άλλα.

Με τον ισχυρό τους tracker, μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε ενέργεια για την πιο αποτελεσματική επεξεργασία των πωλήσεων και του μάρκετινγκ. Σας βοηθά να αυξήσετε τις μετατροπές παρακολουθώντας τη συμπεριφορά των πελατών και ρυθμίζοντας φόρμες ιστού για να προσελκύσετε επισκέπτες ιστού και να τους μετατρέψετε σε δυνητικούς πελάτες.

Αποκτήστε το δωρεάν λογισμικό αυτοματισμού σας με 500 επαφές και 1000 επώνυμα email ή επιλέξτε από πολλά προγράμματα.

Sendinblue

του Sendinblue Το λογισμικό αυτοματοποίησης μάρκετινγκ σάς βοηθά να αυτοματοποιείτε εργασίες, ώστε να αποκομίζετε περισσότερα οφέλη με λιγότερη εργασία. Σας βοηθά να ολοκληρώσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ με email marketing, μάρκετινγκ SMS, chat, inbox κ.λπ., και να είστε παντού για τους πελάτες σας.

Εξατομικεύστε κάθε βήμα προσθέτοντας πολύτιμα μηνύματα όπως CRM, email συναλλαγών κ.λπ., για τους πιστούς πελάτες σας. Με αυτές τις δυνατότητες, μπορείτε να προγραμματίσετε την ώρα και την ημερομηνία για κάθε μήνυμα ή μήνυμα που θα παραδοθεί την κατάλληλη στιγμή χωρίς καθυστέρηση. Επιπλέον, βελτιώστε τα ποσοστά αφοσίωσης στέλνοντας μηνύματα πωλήσεων στο στοχευμένο κοινό.

Χρησιμοποιώντας σελίδες προορισμού, φόρμες εγγραφής, διαφημίσεις Facebook κ.λπ., μπορείτε να μετατρέψετε τους θεατές σας σε πελάτες και να αναπτύξετε τη λίστα επαφών σας για να στέλνετε ενημερώσεις, προσφορές κ.λπ. Ελέγξτε τις αναφορές και τα αναλυτικά στοιχεία για να γνωρίζετε κάθε απόδοση και να λάβετε ανάλογα μέτρα για να αυξήσετε το αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ και πωλήσεις.

Μέσω του Email Heat Map, αλληλεπιδράστε με τους πελάτες και μάθετε πώς αντιδρούν σε κάθε μήνυμα για να βελτιώσετε τις μελλοντικές καμπάνιες. Επίσης, μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμές A/B και να αποφασίσετε την καλύτερη στρατηγική για εσάς. Ανεξάρτητα από τις τεχνικές σας γνώσεις, μπορείτε να ενσωματώσετε διαφορετικά πρόσθετα ή εργαλεία για να διευκολύνετε τα πράγματα.

Το δωρεάν πρόγραμμα του Sendinblue συνοδεύεται από απεριόριστες επαφές και έως 300 email/ημέρα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλα προγράμματα τιμολόγησης για να λάβετε περισσότερα οφέλη.

συμπέρασμα

Το λογισμικό αυτοματοποίησης μάρκετινγκ μεταμορφώνει τον τρόπο που κάνουμε μάρκετινγκ. Έχει απλοποιήσει τις ροές εργασίας και τις εργασίες με τη δύναμη της αυτοματοποίησης για να εξοικονομήσετε χρόνο και να κάνετε τις καμπάνιες σας πιο αποτελεσματικές. Τελικά, σας βοηθά να επιτύχετε καλύτερα ποσοστά μετατροπών και να έχετε υψηλότερα έσοδα.

Επομένως, ρίξτε μια ματιά στις παραπάνω πλατφόρμες αυτοματισμού μάρκετινγκ και επιλέξτε την καταλληλότερη για τον τύπο της επιχείρησής σας και το κοινό σας και αναπτύξτε περισσότερο την επιχείρησή σας.

Σχετίζεται με:

Το Microsoft Power και οι χρήσεις του στον αυτοματισμό.

Παρακολουθήστε την έκδοση βίντεο αυτού του άρθρου παρακάτω.
Κάντε Like και εγγραφείτε στο Κανάλι grtechpc.org στο Youtube.