Τι είναι το xResolver; [+6 Alternatives]

Πάρτε τις διευθύνσεις IP των αντιπάλων σας σε διάφορες κονσόλες παιχνιδιών με το xResolver και τις εναλλακτικές του.

Το xResolver είναι μια βάση δεδομένων web που αποθηκεύει τις διευθύνσεις IP των διαδικτυακών παικτών. Το xResolver αρπάζει αυτές τις διευθύνσεις IP από τα ονόματα χρήστη των παικτών. Το X στο όνομα αυτής της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων αντιπροσωπεύει την κονσόλα Xbox. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σε θέση να συνεργαστεί με άλλες κονσόλες παιχνιδιών. Ως αποτέλεσμα, μερικές φορές ονομάζεται επίσης αναλυτής PlayStation και επίλυσης Xbox.

Ας κατανοήσουμε διεξοδικά το xResolver.

Τι είναι το xResolver;

Το xResolver ορίζεται ως η ηλεκτρονική υπηρεσία που καταγράφει τις ετικέτες παιχνιδιών και τις διευθύνσεις IP των συσκευών αναπαραγωγής Xbox, Playstation και υπολογιστή. Το xResolver έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρεί το όνομα χρήστη και το Gamertag από τους διαδικτυακούς χάκερ. Ο πρωταρχικός στόχος του xResolver είναι να μεταφέρει μετατροπές ετικετών παιχνιδιών και ονομάτων χρήστη σε διευθύνσεις IP.

Για την εκτέλεση αυτών των λειτουργιών, το xResolver αποτελείται από έναν αναλυτή Xbox που χρησιμοποιεί bots για την απόξεση δεδομένων. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη του προγράμματος αναπαραγωγής Xbox, τη διεύθυνση ISP και τη διεύθυνση IP.

Τι κάνει το xResolver;

Όπως αναφέρθηκε, είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση δημοσίως διαθέσιμων δεδομένων σχετικά με τις διευθύνσεις IP και τη συσχέτισή τους με τις ετικέτες παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, αυτού του είδους οι πληροφορίες ή δεδομένα είναι διαθέσιμα δημόσια. Σημαίνει τεχνικά, δεν είναι παράνομο να το κοινοποιείτε σε έναν ιστότοπο στον οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας.

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το άτομο που θέλει να αντιστοιχίσει τη διεύθυνση IP με το προφίλ σας μπορεί να μην έχει καλές προθέσεις. Η πιθανότητα είναι ότι μπορεί να είναι ένας χάκερ που ενδιαφέρεται για το προφίλ σας στο PS4, τον υπολογιστή ή το Xbox και τη σχετική διεύθυνση IP.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την κύρια κονσόλα PS4

Το xResolver σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία στα ενδιαφερόμενα άτομα. Αυτές οι ιδιωτικές πληροφορίες συνδέουν τη φυσική σας σύνδεση δικτύου με την ταυτότητά σας στον Ιστό. Και αφού έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, μπορούν να σας στοχεύσουν με πολλούς τρόπους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας (DDOS).

Χαρακτηριστικά του xResolver

Το xResolver έρχεται με μεγάλο αριθμό συναρπαστικών χαρακτηριστικών. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

Αναγνώριση γεωγραφικής θέσης

Το xResolver σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε τη γεωγραφική θέση του αντιπάλου σας. Η υπηρεσία αναζήτησης IP σάς επιτρέπει να το πετύχετε αυτό. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά δεδομένα σχετικά με τη διεύθυνση IP της συσκευής αναπαραγωγής. Και ως εκ τούτου αυτό το χαρακτηριστικό γίνεται το πιο συναρπαστικό.

Καταγραφέας IP

Με το xResolver, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους συνδέσμους. Μπορείτε να πάρετε τις διευθύνσεις IP τους στέλνοντας αυτούς τους συνδέσμους σε άτομα. Αυτοί οι προσαρμοσμένοι σύνδεσμοι βοηθούν στην απόκτηση πληροφοριών που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης και την τοποθεσία. Το καταγραφικό IP προσθέτει λειτουργικότητα στο xResolver και βοηθά στον εντοπισμό της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης.

Τόσο το Gamertag Resolver όσο και το όνομα χρήστη PSN

Το xResolver έρχεται με ένα μεγάλο σύνολο δυνατοτήτων και λειτουργιών για χρήστες Xbox καθώς και PlayStation. Το σύνολο των εργαλείων που υπάρχουν απλοποιεί την εξαγωγή δεδομένων που σχετίζονται με διευθύνσεις IP. Για την εξερεύνηση ετικετών παιχνιδιών και ονομάτων χρήστη, δεν χρειάζεται να αναζητήσετε bots στο διαδίκτυο. Η τεχνητή νοημοσύνη που ενσωματώνει κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα και πιο βολικά.

Φιλική προς το χρήστη διεπαφή και λειτουργία

Η διαδικασία εργασίας του xResolver είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τη διεύθυνση IP του αντιπάλου σας μέσα σε λίγα λεπτά. Η εύρεση του Gamertag είναι επίσης αρκετά απλή.

  Πώς να κάνετε τις εφαρμογές του KDE να φαίνονται κανονικές στο Gnome με το θέμα Adwaita-Qt

Μαύρη λίστα της προσωπικής διεύθυνσης IP

Η μαύρη λίστα είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά με το xResolver. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να αποκρύψετε τα προσωπικά σας δεδομένα και τη διεύθυνση IP από τους αντιπάλους σας. Ανεξάρτητα από την τεχνογνωσία τους, δεν μπορούν να βρουν καθόλου τα προσωπικά σας στοιχεία.

Τώρα ας εξερευνήσουμε μερικές εναλλακτικές λύσεις xResolver.

Lanc Remastered PCPS

Το Lanc Remastered PCPS είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επίλυσης PSN/Xbox συν ένα πρόγραμμα έλξης IP Gamertag. Μυρίζει και τραβάει διευθύνσεις IP από τις συνεδρίες παιχνιδιών PSN και Xbox live. Επίσης, σας βοηθά να επιλύσετε εύκολα την ετικέτα παίκτη των αντιπάλων σας σε διευθύνσεις IP.

Είναι ένας εντελώς δωρεάν αναλυτής που μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα. Το Lanc Remastered PCPS είναι συμβατό με Xbox, PC, PlayStation και οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι παίζετε. Έρχεται με τη μορφή μιας εφαρμογής που μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Η βάση δεδομένων του είναι προσβάσιμη στο διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το xResolver.

OctoSniff

Το OctoSniff είναι ένας ανιχνευτής IP που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τη σύνδεση παιχνιδιών σας. Έρχεται με ένα μεγάλο σύνολο συναρπαστικών χαρακτηριστικών, όπως εύκολη εγκατάσταση, άφθονα μαθήματα και υποστήριξη 24/7. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του σας διευκολύνει να μάθετε να έχετε πρόσβαση σε αυτό. Αυτό το πρόγραμμα επίλυσης είναι 100% απαλλαγμένο από κακόβουλο λογισμικό.

Το OctoSniff σάς επιτρέπει να αναγνωρίζετε αυτόματα πακέτα. Μπορείτε να προσδιορίσετε ποια πακέτα είναι οι IP των διακομιστών παιχνιδιών και ποια προέρχονται από συνομιλίες Xbox. Αυτό είναι το μόνο εργαλείο που παρέχει λειτουργία AI PS4 Username. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε τη συσχέτιση των πακέτων με τους αντίστοιχους κατόχους τους.

  Ποιο είναι το νεότερο iPhone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή; [March 2022]

Xbox Booter

Το Xbox Booter προσφέρει το απόλυτο εργαλείο αρπαγής IP, εκκίνησης IP και εξολκέα IP για παίκτες που χρησιμοποιούν την κονσόλα Xbox.

Το IP Booter του αποτελείται από συμπαγές επίπεδο 4 και στρώμα 7 που επιτίθεται για να εκκινήσει παίκτες εκτός σύνδεσης. Ο εξολκέας IP του σάς επιτρέπει να μυρίζετε και να τραβάτε IP από την κονσόλα Xbox. Το IP grabber που διαθέτει σας επιτρέπει να εξάγετε διευθύνσεις IP μέσω μιας εφαρμογής παρακολούθησης δικτύου ή καταγραφής.

Κονσόλα Sniffer

Το Console Sniffer είναι ένα εργαλείο έρευνας και παρακολούθησης δικτύου που λειτουργεί για όλες τις κονσόλες. Σας επιτρέπει να βλέπετε τη διεύθυνση IP και το όνομα χρήστη των ατόμων με τα οποία ανταγωνίζεστε στο παιχνίδι. Αυτό δεν απαιτεί κανένα jailbreak. Λειτουργεί μέσω Wifi ή ασύρματης σύνδεσης.

Το Console Sniffer διαθέτει απλή ρύθμιση και δεν απαιτεί καλώδια. Είναι συμβατό με VPN. Μόλις το αγοράσετε, μπορείτε να το κατεβάσετε και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως. Εκτός από τις κονσόλες παιχνιδιών, λειτουργεί μόνο σε υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Ψυχική Κωδικοποίηση

Το Psycho Coding είναι η βάση δεδομένων αναζήτησης δεδομένων Xbox live που προσφέρει επίσης LANC, PCPS και περισσότερα εργαλεία Xbox.

Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να εξερευνήσετε δεδομένα παικτών Xbox, προσφέρει επίσης διακομιστές VPN για 7 διαφορετικές τοποθεσίες. Αυτές οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν τον Καναδά, τη Γαλλία, το Λονδίνο, το Σίδνεϊ, το Hillsboro, τη Γερμανία και το Eygelshoven.

Τούρτες

Τα κέικ προσφέρουν ένα Xbox XUID grabber που σας επιτρέπει να εξαγάγετε το XUID χρησιμοποιώντας το Gamertag του αντιπάλου σας. Αυτό το πρόγραμμα επίλυσης δεν αποθηκεύει XUID ή ετικέτες παιχνιδιών.

Με αυτό, απλά πρέπει να εισαγάγετε την ετικέτα παίκτη του παίκτη. Επιλέξτε τη μορφή από τις δύο επιλογές, οι οποίες είναι Δεκαεξαδική και δεκαδική. Και καθώς κάνετε κλικ στο κουμπί Επίλυση, θα εμφανιστεί το XUID που σχετίζεται με την ετικέτα παίκτη.

συμπέρασμα

Αυτές είναι λοιπόν μερικές εναλλακτικές για το xResolver που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέχετε πρώτα το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν προσεκτικά πριν από τη χρήση. Οι προφυλάξεις μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε μακριά από την πιο σκοτεινή πλευρά αυτών των λύσεων.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να αποκρύπτετε τη διεύθυνση IP σας από όλους στον ιστό.