Αυτές οι συσκευές εκκίνησης Android θα μεταμορφώσουν το τηλέφωνό σας Android

Οι εκτοξευτές Android είναι κάπως μια εξειδικευμένη κατηγορία στον τομέα των εφαρμογών για κινητά, με πολλούς χρήστες του λειτουργικού συστήματος Google να μην γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν.

Οι καλύτεροι εκτοξευτές Android παρέχουν κάτι περισσότερο από έναν τρόπο αλλαγής της εμφάνισης της αρχικής οθόνης σας και είναι μια δεκάρα μια ντουζίνα. Ωστόσο, ορισμένα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν ορισμένους εκτοξευτές από τους ομοτίμους τους.

Εάν ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα για smartphone, πιθανότατα θα γνωρίζετε ότι το Android της Google έχει ξεπεράσει το iOS της Apple ως το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα. Η επιτυχία του πρώτου έγκειται στο τεράστιο πεδίο εξατομίκευσης και προσαρμογής και στη σχετικά ανοιχτή φύση του.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα εκκίνησης Android διαθέσιμα στο Google Play Store, αλλά δεν αξίζει να τα δοκιμάσετε όλα. Για να σας βοηθήσουμε με αυτό, έχουμε παραθέσει μερικούς από τους καλύτερους εκτοξευτές Android για να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση του τηλεφώνου σας.

Ποιος είναι ο καλύτερος εκκινητής Android;

Λοιπόν, όλα εξαρτώνται από το τι ψάχνετε. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τον μινιμαλισμό, ενώ άλλοι θέλουν έναν τόνο χαρακτηριστικών. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε με έναν εκτοξευτή, οπότε η επιλογή ενός είναι προσωπική απόφαση.

Τι ξεχωρίζει ορισμένους εκτοξευτές Android από τους ομοτίμους τους;

Η καλύτερη εφαρμογή εκκίνησης Android χρησιμοποιείται για την προσαρμογή της αρχικής οθόνης μιας συσκευής. Είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που παρέχει στους χρήστες μια γραφική διεπαφή χρήστη μέσω της οποίας μπορούν να οργανώσουν και να διαχειριστούν εφαρμογές, widget και άλλα στοιχεία στα τηλέφωνά τους.

Αυτοί οι εκτοξευτές μπορούν να δώσουν στο τηλέφωνό σας μια πλήρη ανανέωση ανεξάρτητα από το δέρμα/την έκδοση του Android που χρησιμοποιείτε. Μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες περιλαμβάνουν την αλλαγή εικονιδίων και θεμάτων και την προσθήκη νέων λειτουργιών όπως έξυπνους φακέλους, βοηθούς αναζήτησης κ.λπ.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα προγράμματα εκκίνησης Android που θα μεταμορφώσουν το τηλέφωνό σας.

Poco Launcher 2.0

Poco Launcher είναι μια μινιμαλιστική και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή εκκίνησης Android που σας βοηθά να παρακολουθείτε τις εργασίες σας. Αντικαθιστά το stock launcher, το οποίο είναι γεμάτο με διαφημίσεις και περιττές λειτουργίες, με μια καθαρή και εύχρηστη διεπαφή.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη διόρθωση σε ένα Android

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους εκτοξευτές Android που περιλαμβάνει επίσης φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα καρφιτσώματος εφαρμογών στην αρχική οθόνη και το συρτάρι εφαρμογών και χειρονομίες εντός εφαρμογής για το άνοιγμα των πρόσφατων εφαρμογών. Επιπλέον, είναι ελαφρύ, γρήγορο, καθαρό και τηρεί τις αρχικές οδηγίες Σχεδιασμού Υλικού της Google.

Έξυπνος εκκινητής 6

Έξυπνος εκκινητής 6 είναι ένας από τους πιο διαισθητικούς, ισχυρούς και ταχύτερους εκτοξευτές Android. Ταξινομεί αυτόματα τις εφαρμογές σας σε κατηγορίες και διαθέτει μια γρήγορη μηχανή αναζήτησης που σας βοηθά να βρείτε γρήγορα αυτό που χρειάζεστε.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε εύκολα τις αγαπημένες σας εφαρμογές και επαφές απλώς σύροντας το δάχτυλό σας σε ένα εικονίδιο ή χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης. Είναι πλήρως προσαρμόσιμο και επιτρέπει τον ορισμό πολλών χειρονομιών και συντομεύσεων για την ταχεία εκτέλεση ενεργειών.

Εκτοξευτής AIO

Εκτοξευτής AIO είναι μια μινιμαλιστική αρχική οθόνη Android που παρέχει γρήγορη πρόσβαση στον καιρό, τις ειδοποιήσεις, τα μηνύματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Με την πληρωμένη αναβάθμιση, μπορείτε να συμπεριλάβετε τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, να ελέγξετε τις τιμές κρυπτονομισμάτων, ακόμη και να ηχογραφήσετε και να μοιραστείτε ήχο.

Σας επιτρέπει να βλέπετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά και να ελέγχετε γρήγορα τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες.

Το AIO Launcher εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες στην αρχική σελίδα του τηλεφώνου σας:

  • Καιρός – περιλαμβάνει τον τρέχοντα καιρό και την πρόγνωση για τις επόμενες δέκα ημέρες.
  • Ειδοποιήσεις – τυπικές ειδοποιήσεις Android.
  • Διάλογοι – οι συνομιλίες σας με το messenger.

Nova Launcher

Nova Launcher είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης Android που φαίνεται, έχει αίσθηση και λειτουργεί ως η προεπιλεγμένη διεπαφή Android. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, ώστε να μπορείτε να το κάνετε να λειτουργεί ακριβώς όπως θέλετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες κινήσεις για να εκκινήσετε εφαρμογές και ενέργειες και να δημιουργήσετε φακέλους στο συρτάρι εφαρμογών σας. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόσουν το πλέγμα της επιφάνειας εργασίας τους και να εφαρμόσουν προσαρμοσμένα εικονίδια.

Το Nova Launcher μπορεί να δώσει νέα πνοή στην παλιά σας συσκευή με θέματα, πακέτα εικονιδίων, στοιχεία ελέγχου χειρονομιών και πολλά άλλα. Αν θέλετε να αλλάξετε το ήπιο stock launcher για μια προσαρμόσιμη εναλλακτική λύση, θα πρέπει να το δοκιμάσετε.

Apex Launcher

Με Apex Launcher, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεπαφή του τηλεφώνου σας και να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Προσφέρει δωρεάν πακέτα εικονιδίων και θέματα για τη συσκευή σας Android και τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε το κομψό πρόγραμμα εκκίνησης και να δημιουργήσετε χειρονομίες που παρέχουν αποτελεσματική πρόσβαση στις εφαρμογές σας.

  Πώς να σταματήσετε τα αιτήματα αναθεώρησης των Χαρτών Google σε Android και iPhone

Εξατομικεύστε τις οθόνες κλειδώματος με επιλογές όπως μοτίβα ή κωδικούς πρόσβασης και πολλές ακόμη λειτουργίες ενισχύουν την παραγωγικότητά σας. Αυτά περιλαμβάνουν ένα κλείδωμα εφαρμογής που κρύβει με ασφάλεια τις εφαρμογές σας και βοηθητικές λειτουργίες όπως χειρονομίες για γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Total Launcher

Συνολικός εκτοξευτής είναι ένας από τους καλύτερους εκτοξευτές Android που διατίθενται στην αγορά. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως την αρχική οθόνη της συσκευής σας, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο της εμφάνισης και της αίσθησης της συσκευής σας.

Φυσικά, εξακολουθεί να είναι γρήγορο, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το τον τέλειο εκκινητή για οποιαδήποτε συσκευή Android.

Niagara Launcher

Ψάχνετε για την καλύτερη εφαρμογή εκκίνησης Android που αποκαθιστά την αρχική οθόνη σας και είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση; Μην κοιτάξετε παραπέρα από Niagara Launcher. Διαθέτει μια προσαρμοστική λίστα που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, ένα αλφάβητο κυμάτων για αποτελεσματική πλοήγηση στις εφαρμογές και ενσωματωμένες ειδοποιήσεις, ώστε να μπορείτε να απαντάτε σε μηνύματα απευθείας από την αρχική οθόνη σας.

Η εφαρμογή εκκίνησης είναι επίσης χωρίς διαφημίσεις, ελαφριά και αστραπιαία, καθιστώντας την ιδανική για όσους θέλουν μια αποφορτισμένη και εστιασμένη αρχική οθόνη με χαρακτηριστικά όπως μια προσαρμοστική λίστα, ενσωματωμένες ειδοποιήσεις και αλφάβητο κυμάτων. Θα μπορείτε να πλοηγείστε στο τηλέφωνό σας γρήγορα και αποτελεσματικά – ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η οθόνη σας.

Action Launcher

Action Launcher είναι ο τέλειος συνδυασμός γρήγορων, ομαλών και στοκ εκκίνησης Android. Έρχεται επίσης με εξαγωγή χρώματος σε στυλ Material You από την ταπετσαρία σας (ή επιλέξτε τη δική σας!) καθώς και όλες τις προσαρμογές και τις καινοτομίες που εξοικονομούν χρόνο που μπορείτε να σκεφτείτε.

Ορισμένες από τις ξεχωριστές λειτουργίες του περιλαμβάνουν ένα γρήγορο θέμα για θέματα τύπου Material You της αρχικής οθόνης σας για να ταιριάζει με την ταπετσαρία σας, ένα πλήρως προσαρμόσιμο πλαίσιο αναζήτησης και στοίβες γραφικών στοιχείων που σας επιτρέπουν να περάσετε σε πολλά γραφικά στοιχεία χωρίς ακαταστασία.

γκαζόν 2

Αναζητάτε έναν εκτοξευτή που συσκευάζει πολλαπλές δυνατότητες εν κινήσει; Μην κοιτάξετε παραπέρα από γκαζόν 2. Αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης Android διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες, όπως Κατηγορίες συρταριών, ενσωμάτωση με Πρόσφατα Android και δεδομένα με βάση τα συμφραζόμενα στο Με μια ματιά.

  Πώς να αποκτήσετε emoji στο Android

Με την υποστήριξη για προσαρμοστικά εικονίδια και μια ευέλικτη επιφάνεια εργασίας, βάση και συρτάρι, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, το Lawnchair 2 διαθέτει επίσης αυτόματη σκοτεινή λειτουργία, κουκκίδες ειδοποιήσεων και ενσωμάτωση με τη ροή Google και τον οικιακό τροφοδότη.

Αδιάσπαστος Εκτοξευτής

ο Αδιάσπαστος εκτοξευτής είναι η τέλεια λύση για όποιον θέλει να γεμίσει την αρχική του οθόνη και να εστιάσει σε ό,τι είναι σημαντικό. Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και εξατομικευμένες επιλογές, μπορείτε να προσαρμόσετε τον εκτοξευτή σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να περιορίσετε τις περισπασμούς στο ελάχιστο.

Η αυτόματη εναλλαγή μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών θεμάτων με βάση την ώρα της ημέρας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για εξοικονόμηση μπαταρίας και η γρήγορη πρόσβαση στο ρολόι και το ημερολόγιο διευκολύνει την παρακολούθηση του προγράμματός σας. Επιπλέον, η ενσωματωμένη λειτουργία εργασιών είναι ιδανική για να παρακολουθείτε τη λίστα εργασιών σας και οι επιλογές απόκρυψης και μετονομασίας εφαρμογών σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη συσκευή σας ακόμη περισσότερο.

Εκκίνηση iOS 15

Με την απελευθέρωση του Εκκίνηση iOS 15, το Android δεν φαινόταν ποτέ τόσο καλό. Μπορείτε να οργανώσετε τις εφαρμογές σας σε μια βιβλιοθήκη εφαρμογών, όπως στο πραγματικό iPhone. Δείτε βιβλιοθήκες εφαρμογών σε σκοτεινή ή φωτεινή λειτουργία, επιλέξτε έναν φάκελο στυλ για να προσαρμόσετε τους φακέλους σας και λάβετε προγνώσεις καιρού για τις επόμενες ημέρες με ένα νέο γραφικό στοιχείο.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το γραφικό στοιχείο ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές σας και να το ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις για να δείτε μη αναγνωσμένα μηνύματα. Οι βιβλιοθήκες εφαρμογών είναι ένας νέος τρόπος οργάνωσης των εφαρμογών σας. σύρετε και αποθέτετε μια εφαρμογή για να δημιουργήσετε έναν φάκελο. Υπάρχει επίσης ένας φάκελος σκοτεινής λειτουργίας και στυλ, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί.

συμπέρασμα

Οι χρήστες Android δεν μπορούν να επιλέξουν όταν προσαρμόζουν τα smartphone τους, αλλά μια από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες είναι η εφαρμογή εκκίνησης τηλεφώνου για την αρχική οθόνη. Αυτοί οι εκτοξευτές προσαρμόζουν την εμπειρία του σπιτιού σας τοποθετώντας συντομεύσεις και γραφικά στοιχεία στην κύρια οθόνη σας. Μπορούν ακόμη και να προσθέσουν νέες μηχανές θεμάτων ή να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα κουμπιά για την ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογών.

Ορισμένοι εκτοξευτές Android σάς προσφέρουν κάτι περισσότερο από απλή προσαρμογή για να κάνετε το τηλέφωνό σας Android να φαίνεται ωραίο. Έχουμε παραθέσει τους κορυφαίους εκτοξευτές Android που αξίζει να δοκιμάσετε.

Εάν κάνετε εναλλαγή από ένα iPhone σε ένα τηλέφωνο Android, δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τις επαφές σας.