Ασφαλίστε τους κωδικούς πρόσβασης της επιχείρησής σας και τις ευαίσθητες πληροφορίες με το 1Password

Η προστασία των κωδικών πρόσβασης και των ευαίσθητων πληροφοριών είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ με τις αυξανόμενες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις κλοπής κωδικού πρόσβασης και δεδομένων, γέμιση διαπιστευτηρίων και άλλα εγκλήματα που σχετίζονται με κωδικούς πρόσβασης. Η κλοπή κωδικού πρόσβασης μπορεί να καταστρέψει μια επιχείρηση και να αποκαλύψει τις ευαίσθητες πληροφορίες της.

Οι άνθρωποι στις μέρες μας επιβαρύνονται με πολλούς κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιούνται για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις συνδέσεις εργαζομένων και άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ως εκ τούτου, το να ξεχνάτε τους κωδικούς πρόσβασης είναι σύνηθες φαινόμενο. Αλλά οδηγεί σε ζητήματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας, μειωμένη παραγωγικότητα, απογοήτευση και περιττό άγχος. Και αν χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης παντού (κάτι που κάνουν πολλοί άνθρωποι), είναι επίσης επικίνδυνο.

Αυτό οφείλεται στο ότι εάν κάποιος υπάλληλος χρησιμοποιεί έναν αδύναμο κωδικό πρόσβασης ή χρησιμοποιεί τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για πολλούς λογαριασμούς, θέτει σε κίνδυνο την εταιρεία του. Και, εάν ένας κωδικός πρόσβασης είναι σύντομος ή προβλέψιμος, είναι εύκολο να απομνημονευτεί αλλά και απλό για έναν χάκερ να τον μαντέψει. Ομοίως, η επαναχρησιμοποίηση του ίδιου κωδικού πρόσβασης είναι επικίνδυνη, επειδή εάν συμπεριληφθεί ποτέ σε μια διαρροή, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς αυτού του ατόμου.

Μην ανησυχείς. υπάρχει λύση. Αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου να ρωτήσω αυτό –

Έχετε βρεθεί ποτέ να κοιτάτε μια οθόνη σύνδεσης, προσπαθώντας να θυμηθείτε ποιον κωδικό πρόσβασης επιλέξατε πριν από μήνες;

Ή, έχετε συνεργαστεί με κάποιον που ξεχνά πάντα τα διαπιστευτήρια σύνδεσής του;

Εκεί είναι που 1 Κωδικός πρόσβασης Έρχεται σε.

Χιλιάδες επιχειρήσεις εμπιστεύονται το 1Password για να διατηρούν τις πιο σημαντικές πληροφορίες τους ασφαλείς. Εταιρείες όπως η Slack, η IBM και το GitLab έχουν επιλέξει το 1Password Business για να είναι σίγουροι ότι όλοι οι υπάλληλοί τους δεν θα ξεχάσουν τους κωδικούς πρόσβασης που σχετίζονται με την εργασία τους. Έτσι, μπορεί να είναι μια ισχυρή λύση που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης και τις ευαίσθητες πληροφορίες σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω το 1Password για να κατανοήσω πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι για την επιχείρηση και την οικογένειά σας.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι το 1Password;

Εμπιστεύονται περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, 1 Κωδικός πρόσβασης είναι ένας ασφαλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που βοηθά στην προστασία των κωδικών πρόσβασης και των ευαίσθητων δεδομένων σας.

Το 1Password παρέχει τον ασφαλέστερο και ευκολότερο τρόπο για να μοιράζεστε τους κωδικούς πρόσβασης, τις πληροφορίες σύνδεσης, τα αρχεία πιστωτικών καρτών και άλλα κρίσιμα δεδομένα με αξιόπιστα άτομα στην οικογένεια, τον κύκλο φίλων ή την ομάδα σας. Ακόμα κι αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μην ανησυχείτε, το 1Password τον θυμάται.

Με το 1Password, χρειάζεται μόνο να θυμάστε «έναν κωδικό πρόσβασης» (που ονομάζεται Κύριος κωδικός πρόσβασης) και να τον αφήσετε να θυμάται και να διαχειρίζεται τους υπόλοιπους για εσάς. Αυτός ο κύριος κωδικός πρόσβασης μπορεί να προστατεύσει όλους τους άλλους κωδικούς πρόσβασης που θέλετε να ασφαλίσετε σε ένα ιδιωτικό, ασφαλές θησαυροφυλάκιο.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι κωδικοί πρόσβασής σας είναι ασφαλείς από χάκερ και άλλα επιβλαβή στοιχεία και να εστιάζετε στις εργασίες σας. Αυτό όχι μόνο παρέχει παραγωγικότητα, αλλά σας βοηθά επίσης να αποφύγετε παραβιάσεις και να δημιουργήσετε μια κουλτούρα ασφάλειας.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που έχουν προσελκύσει 100.000+ επιχειρήσεις στο 1Password. Εύκολη ανάπτυξη, ενσωμάτωση με άλλες πλατφόρμες διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης (IAM), όπως το Okta, το Azure Active Directory και το Rippling, και εργαλεία που επιτρέπουν στους διαχειριστές IT να ορίζουν δικαιώματα σε κλίμακα ή να προσαρμόζουν την πρόσβαση ανά χρήστη, ομάδα ή θησαυροφυλάκιο.

1 Χαρακτηριστικά κωδικού πρόσβασης

Ισχυρή Διοίκηση

Μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα, να προσαρμόσετε την πρόσβαση ανά ομάδα, θησαυροφυλάκιο ή χρήστη και να αναθέσετε ευθύνες και εργασίες διαχειριστή σε αξιόπιστα μέλη της ομάδας που βοηθούν στη διαχείριση του λογαριασμού σας 1Password. Περιλαμβάνει επίσης ανάκτηση λογαριασμού, εκχώρηση προσαρμοσμένων ρόλων, προσθήκη λογαριασμών επισκεπτών και κοινόχρηστα θησαυροφυλάκια.

Προσαρμοσμένη αναφορά

Το 1Password σάς δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζετε πιθανές απειλές εκ των προτέρων με ισχυρές προσαρμοσμένες αναφορές. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε εάν τα διαπιστευτήρια της επιχείρησής σας ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εκτίθενται κατά τη διάρκεια διαρροής δεδομένων και να προσκαλέσετε τα μέλη της ομάδας σας στο 1Password και να ασφαλίσετε τα εκτεθειμένα δεδομένα.

Επιπλέον, αποκτήστε πληροφορίες για την επιχείρησή σας για να κατανοήσετε πώς εφαρμόζεται το 1Password με τη βοήθεια των αναλυτικών στοιχείων. Μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε με εργαλεία όπως το Splunk και να δημιουργήσετε λεπτομερή αρχεία καταγραφής και ειδοποιήσεις.

  Πώς να κάνετε διάγνωση και να διορθώσετε μια θύρα USB που δεν λειτουργεί

Ασφάλεια στο σπίτι

Εκτός από την επιχείρησή σας, μπορείτε ακόμη και να προστατεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε στο σπίτι. Θα δημιουργήσει μια καλή συνήθεια για ασφαλείς πρακτικές κωδικών πρόσβασης. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το 1Password Business, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ΔΩΡΕΑΝ 1Password Families για τους υπαλλήλους σας.

Παρατηρητήριο

Το Watchtower είναι μια εξαιρετική και εύχρηστη λειτουργία ασφαλείας που μπορεί να παρακολουθεί παραβιάσεις κωδικών πρόσβασης, προβλήματα ασφαλείας και άλλα σχετικά ζητήματα για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τους κωδικούς πρόσβασης, τα δεδομένα και τους λογαριασμούς σας ασφαλείς. Για αυτό, βρίσκει αδύναμους, διπλότυπους και παραβιασμένους κωδικούς πρόσβασης. Επιπλέον, το 1Password σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να ελέγχετε ιστότοπους που χρησιμοποιούν μη ασφαλές HTTP ή λείπει έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων.

Το εργαλείο σάς ειδοποιεί αμέσως μόλις βρείτε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να λάβετε άμεσα μέτρα. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθά στη βελτίωση της υγιεινής του κωδικού πρόσβασής σας. Μπορείτε επίσης να προβάλετε μια λίστα με τους επαναχρησιμοποιημένους κωδικούς πρόσβασης και να τους αλλάξετε για καλύτερη προστασία. Επιπλέον, η Σκοπιά μπορεί να παρακολουθεί κρίσιμες πληροφορίες, όπως τις ημερομηνίες λήξης των πιστωτικών καρτών σας. Σας εξοικονομεί επίσης χρόνο που αφιερώνετε για την ενημέρωση των στοιχείων πληρωμής σας όταν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο.

Πολλαπλά Θησαυροφυλάκια

Το 1Password σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα δεδομένα σας σε ξεχωριστά θησαυροφυλάκια και να τα διαχειρίζεστε άνετα. Σας βοηθά να διαχωρίσετε τα δεδομένα και τις συνδέσεις σας, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά σε ελάχιστο χρόνο.

Αντί να συγκεντρώνετε όλα τα δεδομένα στο ίδιο μέρος και στη συνέχεια να συνεχίζετε να περιηγείστε σε αυτήν την τεράστια λίστα, διαχωρίστε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως τραπεζικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες, οικογενειακά έγγραφα, στοιχεία σύνδεσης εργασίας κ.λπ., σε διαφορετικά θησαυροφυλάκια. Και μπορείτε να δημιουργήσετε όποιον αριθμό θησαυρών θέλετε.

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε καλύτερο έλεγχο της ασφάλειας και των αδειών πρόσβασης του θησαυροφυλακίου σας, προσδιορίζοντας ποιος μπορεί να βλέπει, να επεξεργάζεται ή να διαχειρίζεται δεδομένα. Η κοινή χρήση της θυρίδας σας με ένα αξιόπιστο άτομο είναι επίσης μια ασφαλής επιλογή όπου το 1Password δημιουργεί ένα κλειδί που συνδέεται με τη διεύθυνση email αυτού του ατόμου. Διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες μοιράζονται μόνο με αξιόπιστα άτομα.

Μυστικά Αυτοματισμού

Χάρη στη λειτουργία Secrets Automation, μπορείτε να αποθηκεύετε, να διαχειρίζεστε, να μοιράζεστε και να προστατεύετε τα μυστικά της υποδομής σας, όπως διακριτικά API, κλειδιά εφαρμογών και ιδιωτικά πιστοποιητικά. Προστατεύει επίσης τις πιστωτικές σας κάρτες και τις συνδέσεις και παρέχει όλα αυτά τα δεδομένα όταν τα χρειάζεστε.

Με αυτήν τη δυνατότητα, δεν χρειάζεστε άλλες σημειώσεις ανάρτησης από το δρομολογητή γραφείου, άλλα υπολογιστικά φύλλα που είναι πάντα παλιά, μηνύματα κειμένου, email και ειδοποιήσεις Slack που ρωτούν πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον διακομιστή της εταιρείας.

Το 1Password αξιοποιεί το Secrets Automation για να παρέχει ένα ενιαίο μέρος για την αποθήκευση και τη διαχείριση ολόκληρων των επιχειρηματικών σας μυστικών. Εξαλείφει τα ασυνάρτητα αρχεία καταγραφής ελέγχου και σας εξοικονομεί χρόνο. Κρυπτογραφεί τα μυστικά σας και παρέχει τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης μόνο σε εσάς. Ως εκ τούτου, δεν έχουν ποτέ πρόσβαση, αποθήκευση, χρήση, πώληση ή κοινή χρήση των δεδομένων σας.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε το Secrets Automation σε υπηρεσίες όπως τα Ansible, Kubernetes, Terraform και HashiCorp. Περιλαμβάνει επίσης έτοιμες προς χρήση βιβλιοθήκες σε Python, Go και Node.js.

Λειτουργία ταξιδιού

Ένα άλλο εντυπωσιακό και μοναδικό χαρακτηριστικό του 1Password είναι η Λειτουργία Ταξιδίου, χρήσιμη για χρήστες που θέλουν να κρύψουν τα ευαίσθητα δεδομένα τους κατά τη διέλευση των διεθνών συνόρων. Μπορείτε να προστατεύσετε πληροφορίες όπως διαπιστευτήρια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλειδιά κρυπτογράφησης κ.λπ. Είναι σημαντικό επειδή οι αρχές συνοριακού ελέγχου ενδέχεται να ζητήσουν να ελέγξουν το smartphone σας για αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητας ή να ανοίξουν εφαρμογές στη συσκευή σας και να αποκτήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία.

Όταν ενεργοποιείτε τη Λειτουργία Ταξιδίου στο 1Password, θα είναι ορατές μόνο εκείνες οι θυρίδες που έχετε επισημάνει ως ασφαλείς. Βοηθά να κρύψετε τα θησαυροφυλάκια με ευαίσθητα δεδομένα μέχρι να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία ταξιδιού. Στο 1Password Business, ο διαχειριστής μπορεί να ελέγξει αυτήν τη λειτουργία ταξιδιού στους λογαριασμούς των υπαλλήλων του. Είναι εξαιρετικό για επιχειρήσεις που θέλουν να κρύψουν τις ευαίσθητες πληροφορίες που σχετίζονται με την εργασία τους ώστε να μην αποκαλυφθούν από τις αρχές.

1 Κωδικός Χ

Το 1Password X είναι η πλήρης έκδοση 1Password που λειτουργεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Παίρνετε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης και εκτελείτε σε Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox και Brave.

Η εργασία με το 1Password είναι εύκολη και συνοδεύεται από λειτουργίες όπως η αυτόματη αποθήκευση και η αυτόματη συμπλήρωση για να διευκολύνετε την εργασία σας. Αλλά δεν προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης όπου τα διαπιστευτήριά σας συμπληρώνονται αυτόματα όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε μια εφαρμογή ή υπηρεσία. Αυτό το καθιστά πιο ασφαλές, καθώς τα δεδομένα σύνδεσής σας δεν μπορούν να κλαπούν από χάκερ.

  7 λόγοι για να επιλέξετε το React Native για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Για τις συνδέσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου ή να συμπληρώσετε αυτόματα τους κωδικούς πρόσβασης και τα ονόματα χρήστη στην επέκταση. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται δύσκολο για τους χάκερ να κλέψουν τα δεδομένα σας.

Πρόχειρο

Τα πρόχειρα μπορεί να περιέχουν σημαντικές πληροφορίες, όπως κωδικούς πρόσβασης όταν τα αντιγράφετε. Οι εισβολείς μπορούν να παραβιάσουν το πρόχειρό σας για να κλέψουν τα αντιγραμμένα δεδομένα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να ασφαλίσετε το πρόχειρό σας.

Το 1Password σάς επιτρέπει να διαγράψετε τα πρόχειρα μετά από ένα συγκεκριμένο διάστημα. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τους χρόνους εκκαθάρισης σε 2 λεπτά σε εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή, 3 λεπτά στη συσκευή σας Android και 90 δευτερόλεπτα σε iOS. Επιλέξτε τον κατάλληλο χρόνο με βάση τη δουλειά σας.

Κάρτες απορρήτου

Οι κάρτες απορρήτου είναι ψηφιακές κάρτες πληρωμών που μπορούν να συγκαλύψουν τα δεδομένα της χρεωστικής κάρτας κατά την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών. Αντικαθιστούν τις πραγματικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεωστικές κάρτες, όπως τους αριθμούς καρτών, με διαφορετικούς αριθμούς ενώ κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, κανείς, ακόμη και ο πωλητής, δεν μπορεί να γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας.

Το 1Password χρησιμοποιεί μια εφαρμογή τρίτου μέρους – Privacy – για να ενεργοποιήσει τις Κάρτες Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για συνδρομητές στις ΗΠΑ. Υποστηρίζει χρεωστικές κάρτες MasterCard και Visa. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα δημιουργώντας έναν λογαριασμό στο Privacy και ενσωματώνοντας τον λογαριασμό σας 1Password σε αυτόν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτήν την Κάρτα Απορρήτου στα πεδία πληρωμής. ορίστε το όριο δαπανών σας για να αποτρέψετε τους λιανοπωλητές να επιβάλλουν περισσότερες χρεώσεις από το μέγιστο καθορισμένο ποσό.

1Επισκόπηση κωδικού πρόσβασης: Ευκολία χρήσης

Το να ξεκινήσετε με το 1Password είναι εύκολο. Αρκεί ένα μόνο κλικ για να συνδεθείτε σε μια εφαρμογή ή υπηρεσία χωρίς προβλήματα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία, τη χρήση και την κοινή χρήση στερεών κωδικών πρόσβασης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Επιπλέον, προσφέρει αβίαστη παροχή και ανάπτυξη SCIM. Ενσωματώνεται καλά με τα Azure AD, OneLogin, Okta και Slack και παρέχει στους υπαλλήλους αξιόπιστα συστήματα.

Είναι επίσης εύκολο να το ρυθμίσετε κάνοντας λήψη της εφαρμογής και εγκαθιστώντας την με απλά βήματα.

  • Επιλέξτε το κατάλληλο σχέδιο.
  • Συμπληρώστε τη διεύθυνση email σας για να λάβετε έναν 6ψήφιο κωδικό επαλήθευσης για επαλήθευση.

Εάν επιλέξετε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή, δεν χρειάζεται να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, αλλά είναι απαραίτητη για άλλα προγράμματα.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι διατυπώσεις, μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία κύριου κωδικού πρόσβασης. Δημιουργήστε τον κύριο κωδικό πρόσβασης για να λάβετε ένα μυστικό κλειδί, έναν 34ψήφιο αριθμό αποθηκευμένο στο κιτ έκτακτης ανάγκης, το οποίο είναι ένα έγγραφο PDF που παρέχεται στους χρήστες μετά το άνοιγμα του λογαριασμού τους 1Password.

Το κιτ έκτακτης ανάγκης έχει τη διεύθυνση email σας, το μυστικό κλειδί, τη διεύθυνση URL ιστού της εφαρμογής, τον Κύριο κωδικό πρόσβασης, το αναγνωριστικό email υποστήριξης και έναν κωδικό QR για την ενεργοποίηση της γρήγορης ρύθμισης λογαριασμού.

Οι εφαρμογές του λειτουργούν σε όλες τις συσκευές, τα προγράμματα περιήγησης και τα λειτουργικά συστήματα λειτουργούν απρόσκοπτα. Επιπλέον, η εισαγωγή δεδομένων είναι επίσης απλή στο 1Password απευθείας από διαφορετικούς λογαριασμούς 1Password ή άλλες υπηρεσίες για διαχείριση κωδικού πρόσβασης, όπως LastPass, Chrome, Encryptr, κ.λπ. Είναι όλα εύχρηστα και υπάρχει ένα εργαλείο γραμμής εντολών που το κάνει πιο διαισθητικό.

1Επισκόπηση κωδικού πρόσβασης: Ασφάλεια και συμμόρφωση

Οι κυβερνοεπιτιθέμενοι έχουν γίνει πολύ πιο προηγμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εάν εμπιστεύεστε μια λύση λογισμικού με τους κωδικούς πρόσβασης και τις ευαίσθητες πληροφορίες σας, βεβαιωθείτε ότι παρέχει κορυφαία ασφάλεια από χάκερ και κακόβουλες δραστηριότητες.

Ομοίως, η συμμόρφωση αποτελεί επίσης μεγάλη ευθύνη για τους οργανισμούς. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα των πελατών σας είναι ασφαλή για να αποφύγετε κυρώσεις και απώλεια φήμης. Για το λόγο αυτό, πρέπει να επιλέξετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που φροντίζει για τη συμμόρφωση των δεδομένων μαζί με την ασφάλεια.

Το 1Password επισημαίνει και τα δύο αυτά πλαίσια – ασφάλεια και συμμόρφωση – για την επιχείρησή σας και παρέχει πλήρη έλεγχο όλων των κωδικών πρόσβασης και των ευαίσθητων επιχειρηματικών δεδομένων σας. Είναι συμβατό με αυστηρά πρότυπα ασφαλείας για την ακεραιότητα, τη διαθεσιμότητα και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών.

Αποκτάτε την καλύτερη ασφάλεια στην κατηγορία σας με προηγμένες τεχνολογίες και έννοιες, όπως η Αρχή του ελάχιστου προνομίου (POLP) για να ορίσετε ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε ποια δεδομένα και σε ποια συστήματα. Αποκτήστε πλήρη ορατότητα ενσωματώνοντας αρχεία καταγραφής διεργασιών στο προτιμώμενο εργαλείο καταγραφής ή SIEM. Επιπλέον, το 1Password σάς δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε αρχεία καταγραφής πρόσβασης μέσω προγραμματισμού για να δείτε ποια διακριτικά είχαν πρόσβαση σε ποια μυστικά.

  Διορθώστε το σφάλμα BitTorrent στο οποίο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στη διαδικασία

Για ασφάλεια και συμμόρφωση, λαμβάνετε λειτουργίες όπως:

  • Ασφαλές θησαυροφυλάκιο με κρυπτογράφηση και κοινή χρήση AES-256
  • Κρυπτογράφηση δεδομένων κατά τη μεταφορά και την ηρεμία
  • Πρόληψη ωμής βίας με PBKDF2
  • Ανάκτηση Λογαριασμού
  • Επαληθευμένη κρυπτογράφηση χωρίς παραβιάσεις
  • Επιλογές για διαμονή δεδομένων
  • Συμμόρφωση με το SOC2
  • Αρχεία καταγραφής ελέγχου
  • Προσαρμοσμένοι ρόλοι και ομάδες
  • Προσαρμόσιμοι κανόνες πρόσβασης

1Επισκόπηση κωδικού πρόσβασης: Συμβατότητα

Το 1Password είναι συμβατό με πολλές συσκευές, λειτουργικά συστήματα και προγράμματα περιήγησης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συσκευές Windows, Android, macOS, συσκευές iOS, Linux, Chrome OS και γραμμές εντολών. Επίσης, συγχρονίζει τα δεδομένα σας άψογα σε όλες τις συσκευές και κάνει τους κωδικούς πρόσβασής σας πάντα διαθέσιμους σε εσάς.

Η χρήση iOS και Android σας δίνει σχεδόν την ίδια αίσθηση. Η λήψη, η εγκατάσταση και η ρύθμιση όλων είναι εύκολη. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει τον λογαριασμό σας και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για κινητά, η διαδικασία έχει γίνει ακόμα πιο απλή. Απλώς κοιτάξτε το Emergency Kit ή το τμήμα My Profile στον ιστότοπο του 1Password για να βρείτε τον κωδικό QR και να τον σαρώσετε.

Όλες οι εφαρμογές και οι εκδόσεις web του 1Password έχουν εξαιρετική διεπαφή χρήστη. Μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα τις ρυθμίσεις, τις κατηγορίες, τα αγαπημένα κ.λπ. Αν και οι εφαρμογές Android και iOS έχουν παρόμοια σχέδια, το Android προσφέρει καλύτερες επιλογές προσαρμογής, όπως το Watchtower.

1Επισκόπηση κωδικού πρόσβασης: Υποστήριξη

Το 1Password προσφέρει καλή υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στους πελάτες του με πολλά κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της ατομικής κλήσης και της υποστήριξης μέσω email. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους εύκολα με έναν αριθμό χωρίς χρέωση σε περίπτωση που έχετε κάποιες αμφιβολίες και η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξής τους μπορεί να προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Η ομάδα υποστήριξής τους ανταποκρίνεται και αν τους γράψετε ένα email, συνήθως απαντούν εντός 24 ωρών.

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τον εαυτό σας διαβάζοντας τους περιεκτικούς πόρους και την τεκμηρίωσή τους που καλύπτουν σχεδόν τα πάντα σχετικά με το 1Password για το πώς να ξεκινήσετε και να το χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στον λογαριασμό τους στο Twitter για να μένετε ενημερωμένοι με αυτόν και να υποστηρίζετε φόρουμ για να βρείτε απαντήσεις.

Συνολικά, το σύστημα υποστήριξης του 1Password είναι εξαιρετικό.

1Αναθεώρηση κωδικού πρόσβασης: Τιμολόγηση

Το 1Password προσφέρει δύο τύπους προγραμμάτων τιμολόγησης:

  • Ομάδα και επιχείρηση
  • Προσωπικά και οικογενειακά

Όλα πληρώνονται και δεν υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν πρόγραμμα. Ωστόσο, έχουν παράσχει την επιλογή όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το 1Password ΔΩΡΕΑΝ για 14 ημέρες. Ας αναλύσουμε όλους τους τύπους και τις βαθμίδες τιμολόγησης.

Ομάδες και επιχειρήσεις

Αυτός ο τύπος τιμολόγησης απευθύνεται σε επιχειρήσεις που θέλουν να προστατεύσουν τους κωδικούς πρόσβασης και τα ευαίσθητα δεδομένα τους από την παραβίαση από κακόβουλους χάκερ. Εδώ είναι διαθέσιμα διαφορετικά επίπεδα τιμολόγησης σε αυτό.

  • Teams Starter Pack: Έως και 10 χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα για 19,95 $/μήνα. Η κοινή χρήση περιορίζεται σε 5 λογαριασμούς επισκεπτών.
  • Επιχειρήσεις: Η τιμή του είναι 7,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Περιλαμβάνει επίσης Προηγμένη προστασία και κάθε εργαζόμενος λαμβάνει επίσης ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή στο 1Password Families. Είναι χρήσιμο, καθώς όλοι αξίζουν να είναι ασφαλείς στο διαδίκτυο και οι καλές συνήθειες ασφάλειας δεν πρέπει να σταματήσουν όταν οι υπάλληλοί σας μένουν μακριά για την ημέρα.
  • Επιχείρηση: Λάβετε μια προσφορά από την ομάδα πωλήσεων της 1Password για να επωφεληθείτε από αυτό το πρόγραμμα. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που λαμβάνετε στο Επιχειρηματικό σχέδιο καθώς και υπηρεσίες για μεγάλες επιχειρήσεις, όπως αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμών, ενσωματωμένο μηχανικό και εκπαίδευση εγκατάστασης.

Οικογένειες και Άτομα

Δεν είναι μόνο επιχειρήσεις, αλλά το 1Password είναι επίσης διαθέσιμο για άτομα και οικογένειες. Σε αυτόν τον τύπο τιμολόγησης, υπάρχουν δύο διαθέσιμα επίπεδα:

  • 1Password για προσωπική χρήση: Αποκτήστε όλες τις εφαρμογές 1Password και παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα τιμολόγησης που κοστίζει 2,99 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως). Περιλαμβάνει υποστήριξη 24/7, ιστορικό αντικειμένων 365 ημερών, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και πολλά άλλα.
  • 1Password Families: Ασφαλίστε ολόκληρη την οικογένειά σας και τα αποτυπώματά της στο διαδίκτυο με αυτό το πρόγραμμα με τιμή 4,99 $ ανά οικογένεια ανά μήνα, που αποτελείται από 5 μέλη (τιμολόγηση ετησίως). Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες από το προσωπικό πρόγραμμα συν την επιλογή ανάκτησης κλειδωμένων λογαριασμών μελών, κοινή χρήση με έως και 5 επισκέπτες, παρακολούθηση δραστηριοτήτων και πολλά άλλα.

Συμπέρασμα 👈

1 Κωδικός πρόσβασης είναι ένας από τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης στην αγορά που μπορεί να βοηθήσει τους υπαλλήλους και τα μέλη της οικογένειάς σας να προστατεύουν τους κωδικούς πρόσβασης και τις πληροφορίες τους από κακόβουλες οντότητες. Προσφέρει έναν γρήγορο και βολικό τρόπο προστασίας όλων των λογαριασμών σας με ισχυρούς, μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης και αξιοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και έννοιες ασφαλείας.

Έτσι, μπορείτε να το εξετάσετε για τις επιχειρήσεις και την οικογένειά σας και να επιλέξετε ένα κατάλληλο σχέδιο με βάση τις ανάγκες σας.