Αποκτήστε προσαρμοσμένα πρότυπα που θα εμφανίζονται στην οθόνη έναρξης στο MS Office 2013


Η Microsoft παρέχει μια αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη προτύπων που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν, για κάθε μια από τις εφαρμογές παραγωγικότητάς της. Το Office διατίθεται επίσης γεμάτο με μερικά πρότυπα και θέματα, και αν ψάχνετε για κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα ή να τα κατεβάσετε, ακόμη και να τα αγοράσετε, στο διαδίκτυο. Στο Office 2013, η Microsoft πρόσθεσε μια οθόνη έναρξης που εμφανίζει δημοφιλή πρότυπα ή προσαρμοσμένα πρότυπα κάθε φορά που εκκινείτε την εφαρμογή. Διευκολύνει το άνοιγμα προτύπων αντί για κενή παρουσίαση. Υπάρχει μόνο ένα μικρό αλιεύμα. εάν κάνετε λήψη, ας πούμε, ένα πρότυπο PowerPoint, δεν εμφανίζεται στην οθόνη έναρξης. Αντίθετα, πρέπει να περιηγείστε στο σημείο λήψης του κάθε φορά που θέλετε να το ανοίξετε. Αυτό σχεδόν ακυρώνει τον σκοπό της αρχικής οθόνης. Η δουλειά είναι αρκετά απλή, ωστόσο, δείτε πώς μπορείτε να εμφανίσετε οποιοδήποτε πρότυπο που έχετε κατεβάσει για μια εφαρμογή του Office στην αρχική οθόνη. Αυτό λειτουργεί για πρότυπα για όλες τις εφαρμογές του Office 2013.

  Πώς να μετακινήσετε όλα τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν φάκελο στο Outlook μέσω Γρήγορων Βημάτων

Εάν έχετε δημιουργήσει ποτέ ένα προσαρμοσμένο θέμα ή πρότυπο, γνωρίζετε ότι εμφανίζεται στην οθόνη έναρξης. Είναι αυτά που κατεβάζετε και δεν εμφανίζονται εκεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με την προέλευση του προτύπου. Αντίθετα, συνδέεται με το σημείο αποθήκευσης του προτύπου. Με απλά λόγια, πρέπει να μετακινήσετε ένα πρότυπο στη σωστή θέση στην τοπική σας μονάδα δίσκου για να εμφανιστεί στην οθόνη έναρξης της αντίστοιχης εφαρμογής του Office.

Για να προσθέσετε ένα πρότυπο στην οθόνη έναρξης, απλώς επικολλήστε το στο C:UsersYourUserNameDocumentsCustom Office Templates

Εκκινήστε την εφαρμογή Office για την οποία κατεβάσατε το πρότυπο και μεταβείτε στην καρτέλα Προσωπικά. Τα πρότυπά σας θα εμφανίζονται τώρα εδώ για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Εάν χρειαστεί ποτέ να διαγράψετε ένα πρότυπο, επιστρέψτε στον φάκελο στον οποίο το επικολλήσατε και στείλτε το σε συσκευασία. Τώρα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας τρόπος να βάλουμε τις εφαρμογές στην προεπιλογή στην καρτέλα Personal στην οθόνη έναρξης αντί για την καρτέλα Featured.

  5 Συμβουλές για να φτιάξετε τον πρώτο σας υπολογιστή