Πώς να αφαιρέσετε/απενεργοποιήσετε την αναζήτηση Ιστού από τα Windows 10


Η Microsoft έχει βελτιώσει την αναζήτηση Bing εδώ και αρκετό καιρό. Σχεδόν μερικές φορές σκέφτομαι να του δώσω μια δεύτερη προσπάθεια. Ομοίως, έχει βελτιώσει τον Internet Explorer ώστε να ταιριάζει με την απόδοση άλλων πιο δημοφιλών προγραμμάτων περιήγησης. Τα Windows 10 θα συνοδεύονται από μια ωραία νέα έκδοση του Internet Explorer και για όσους είναι εξοικειωμένοι με τη νέα λειτουργία Αναζήτησης, το Bing θα είναι ο μοναδικός πάροχος αναζήτησης που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αναζήτηση στον Ιστό από τη γραμμή αναζήτησης. Η γραμμή αναζήτησης στα Windows 10 συνδυάζει τοπική αναζήτηση και αναζήτηση ιστού. Όπου είναι αρκετά ενοχλητικό ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι άλλο εκτός από το Bing, είναι επίσης ενοχλητικό ότι δεν μπορείτε εύκολα να εξαιρεθείτε από την αναζήτηση στον ιστό και τα αποτελέσματα ιστού και να το κάνετε να εκτελεί μόνο τοπική αναζήτηση. Λέμε ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να εξαιρεθείτε από αυτό, οπότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος να εξαιρεθείτε. Να πώς.

  Μπορείτε να εκτελέσετε λογισμικό Windows σε M1 Mac;

Ανοίξτε τον Πίνακα ελέγχου, αφιερώστε ένα λεπτό για να θαυμάσετε τη νέα εμφάνιση και, στη συνέχεια, αναζητήστε την Πολιτική ομάδας, επιλέξτε την επιλογή Επεξεργασία πολιτικής ομάδας για να ανοίξετε τον Επεξεργαστή τοπικών πολιτικών ομάδας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε την επιλογή. Το χαρακτηριστικό χωρίζεται σε δύο ενότητες. Διαμόρφωση υπολογιστή και ρύθμιση παραμέτρων χρήστη. Θα σας απασχολήσει η ενότητα Διαμόρφωση υπολογιστή. Επιλέξτε Administrative Templates>Windows Components>Search.

Στη συνέχεια, πρέπει να βρείτε αυτές τις δύο πολιτικές. Να μην επιτρέπεται η αναζήτηση στον ιστό και να μην γίνεται αναζήτηση στον ιστό ή η εμφάνιση αποτελεσμάτων ιστού στην Αναζήτηση. Ενεργοποιήστε και τα δύο. Για να ενεργοποιήσετε μια πολιτική, κάντε δεξί κλικ σε αυτήν και επιλέξτε Επεξεργασία. Στο παράθυρο επεξεργασίας πολιτικής, επιλέξτε την επιλογή Ενεργοποίηση, κάντε κλικ στην Εφαρμογή και κλείστε την.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη βελτιστοποίηση πλήρους οθόνης για παιχνίδια στα Windows 10

Όταν χρησιμοποιείτε τώρα τη γραμμή αναζήτησης, η αναζήτηση θα γίνεται μόνο τοπικά και θα εμφανίζονται μόνο τοπικά αποτελέσματα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ένας ευκολότερος ή ακριβέστερα πιο προφανής τρόπος απενεργοποίησης της αναζήτησης Ιστού. Δεν είναι κάτι που συνηθίζουν οι χρήστες των Windows, οπότε όταν η Microsoft προσπαθεί να μας προθερμάνει σε νέες δυνατότητες, θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο προσθήκης ενός κουμπιού εξαίρεσης “Όχι” σε περίπτωση που κάτι δεν μας αρέσει. Η απενεργοποίηση της αναζήτησης Ιστού θα κάνει την ίδια τη δυνατότητα αναζήτησης πιο γρήγορη και αυτό από μόνο του είναι ένας καλός λόγος για να την απενεργοποιήσετε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον υπολειπόμενο χρόνο μπαταρίας στα Windows 10