Αποκτήστε μια παρακολούθηση εύρους ζώνης και ταχύτητας δικτύου στο δίσκο συστήματος των Windows

Εάν το οικιακό σας πρόγραμμα Internet δεν είναι απεριόριστο, δεν είστε μόνοι. Οι μέρες του απεριόριστου εύρους ζώνης έχουν παρέλθει προ πολλού στα περισσότερα μέρη του κόσμου και η μέτρηση δεδομένων έχει γίνει κοινή πρακτική μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου λόγω της αυξημένης κατανάλωσης εύρους ζώνης από τους χρήστες. Εάν η συνδρομή σας στο Διαδίκτυο έχει μηνιαίο όριο, καλό είναι να το παρακολουθείτε μόνοι σας για να μην υπερβείτε το μηνιαίο όριο δεδομένων. Επίσης, δεν λαμβάνετε πάντα την ταχύτητα που σας έχει υποσχεθεί ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας, και το να το παρακολουθείτε μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για να δείτε αν αξίζετε τα χρήματά σας. Υπάρχουν πολλά εργαλεία εκεί έξω για να σας βοηθήσουν και με τις δύο αυτές εργασίες και το NetTraffic είναι ένα πρόγραμμα για Windows που σας βοηθά να παρακολουθείτε τη χρήση του Διαδικτύου σας σε ένα ευρύ φάσμα διεπαφών δικτύου.

  Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές που δεν υπάρχουν πια στο App Store του τηλεφώνου σας

Το ελαφρύ εργαλείο διαθέτει μια αξιοπρεπή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή και κάθεται μόνιμα στην περιοχή του δίσκου συστήματος όταν εκκινείται. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος, βλέπετε ένα μικρό παράθυρο με ένα γράφημα που αντιπροσωπεύει την τρέχουσα ταχύτητα διαδικτύου σας. Το χρωματικά κωδικοποιημένο μοτίβο του γραφήματος σάς επιτρέπει να εξετάζετε και να αναλύετε τη λήψη, τη μεταφόρτωση και τον συνδυασμό του ρυθμού εύρους ζώνης. Το γράφημα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, αντικατοπτρίζοντας αυτόματα τυχόν αιχμές δεδομένων και διακοπές λειτουργίας.

Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο ειδοποίησης του NetTraffic και θα σας επιτρέψει να ανοίξετε την πλήρη αναφορά στατιστικών στοιχείων από το μενού περιβάλλοντος. Αυτή η αναφορά σάς επιτρέπει να εξετάσετε διεξοδικά το ιστορικό χρήσης δεδομένων σας. Η καρτέλα Γενικά σάς επιτρέπει να προβάλλετε τις διαθέσιμες πληροφορίες ανά έτος, μήνα, ημέρα και ακόμη και ώρα. Το πρόγραμμα παρακολουθεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις μεταφορές δεδομένων σας. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τον συνολικό αριθμό των byte που αποστέλλονται και λαμβάνονται, καθώς και τον συνολικό χρόνο από τότε που έγινε ενεργή η διεπαφή δικτύου. Η αναφορά χωρίζεται σε ενότητες τρέχουσα, μέση και πρόγνωση.

  Γιατί το υλικολογισμικό UEFI του υπολογιστή σας χρειάζεται ενημερώσεις ασφαλείας

Κάντε κλικ στην καρτέλα Διαγράμματα / Πίνακες και το NetTraffic θα σας ενημερώσει με διαφορετικό τρόπο. Εδώ, μπορείτε να προβάλετε και να αναλύσετε πληροφορίες που σχετίζονται με συγκεκριμένα εύρη ημερομηνιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθορίσετε τις ημερομηνίες «Από» και «Έως» και το πρόγραμμα θα κάνει τα υπόλοιπα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ και να σύρετε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο στο γράφημα και τα στατιστικά σας θα αλλάξουν σε αυτήν την επιλεγμένη χρονική περίοδο.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε αυτό το γράφημα από το παράθυρο ρυθμίσεων του NetTraffic αλλάζοντας τα χρώματα και το στυλ, καθώς και τροποποιώντας κάποιες άλλες χρήσιμες επιλογές στις καρτέλες Γενικά και Γράφημα.

  Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στην οθόνη εισόδου των Windows 10

Το NetTraffic λειτουργεί σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8. Υποστηρίζονται και τα δύο λειτουργικά συστήματα 32-bit και 64-bit.

Κατεβάστε το NetTraffic