Αποκτήστε κινούμενες ταπετσαρίες καιρού στο iPhone σας με τον πίνακα καιρού

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, καλύψαμε το iDynamic, ένα tweak της Cydia που προσθέτει στη συλλογή δυναμικών ταπετσαριών του iOS 7. Το Weatherboard είναι κάπως παρόμοιο με αυτήν την έκδοση, αλλά ακολουθεί ένα μόνο θέμα: τον καιρό. Προσαρμογές όπως το WeatherIcon έχουν ήδη δώσει στους χρήστες μια γεύση από τα κινούμενα σχέδια ομορφιάς που σχετίζονται με τον καιρό που μπορούν να προσθέσουν στο iOS. Ωστόσο, με το Weatherboard, οι κινούμενες εικόνες δεν περιορίζονται μόνο σε ένα εικονίδιο εφαρμογής, καθώς προσφέρει τα κινούμενα φόντο από την εφαρμογή Weather ως δυναμικές ταπετσαρίες για το σπίτι και την οθόνη κλειδώματος. Το Weatherboard δεν ρυθμίζει αυτόματα την ταπετσαρία σύμφωνα με τον τρέχοντα καιρό (μια δυνατότητα για μελλοντικές εκδόσεις, ίσως), έτσι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από πάνω από 80 διαθέσιμα κινούμενα φόντο, όπου το καθένα είναι διαθέσιμο σε δύο γεύσεις. ένα για τη μέρα και ένα για τη νύχτα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα παράθυρα με πλακάκια στο Gnome Shell

Το Weatherboard λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο. Το μενού που προσθέτει στην εφαρμογή Ρυθμίσεις μετοχών συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σύνολο οδηγιών γραμμένων κάτω από κάθε επιλογή. Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το tweak, χρησιμοποιήστε την εναλλαγή στο επάνω μέρος του μενού.

Όταν το tweak είναι ενεργοποιημένο, αποκαλύπτει το χώρο αποθήκευσης των ταπετσαριών χωρισμένο σε παραλλαγές ημέρας και νύχτας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία επιλογών – τα πάντα, από ηλιόλουστες έως χιονοπτώσεις και καταιγίδες, σχηματίζοντας συνολικά περισσότερες από 40 ταπετσαρίες ανά μενού.

Θα ήταν τέλειο αν είχε εφαρμοστεί η προσαρμογή στην εφαρμογή Καιρός στο stock για να αλλάξει αυτόματα η ταπετσαρία με βάση τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες. Τούτου λεχθέντος, ο τρέχων τρόπος χειρισμού των πραγμάτων του tweak διασφαλίζει ότι δεν θα κολλήσετε ποτέ με ένα συγκεκριμένο υπόβαθρο για πολύ καιρό.

  Πώς να επαναφέρετε τα Apple AirPods σας

Το Weatherboard προσφέρει μια προεπισκόπηση κάθε ταπετσαρίας πριν την εφαρμόσετε. Όπως και με τη ρύθμιση οποιασδήποτε εικόνας ως ταπετσαρίας, μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε διαφορετικά φόντο στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος. Την πρώτη φορά που εφαρμόζετε μια ταπετσαρία μετά την ενεργοποίηση του Weatherboard, δεν εμφανίζεται μέχρι να επαναφέρετε τη συσκευή σας. Παραδόξως, η επιλογή για respring δεν υπάρχει στο μενού Ρυθμίσεις του tweak.

Το Weatherboard είναι μια απλή αλλά φοβερή ιδέα. Θα θέλαμε να δούμε την επιλογή για ενεργοποίηση της αυτόματης εναλλαγής φόντου με βάση τον τρέχοντα καιρό, αλλά ακόμα και όπως είναι τώρα, δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας στο Weatherboard για iOS 7 από το BigBoss repo του καταστήματος Cydia με ένα πενιχρό $1,49.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το κρυφό παράθυρο προεπισκόπησης email του Gmail