Αποκτήστε έναν διακομιστή διαφημίσεων για τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας αυτές τις 9 πλατφόρμες

Οι διακομιστές διαφημίσεων μεταμορφώνουν το οικοσύστημα της διαδικτυακής διαφήμισης βελτιώνοντας την πλήρη διαδικασία πώλησης και αγοράς μέσων.

Αυτοματοποιούν και επιταχύνουν την πλήρη διαδικασία και παρέχουν μια ενιαία πλατφόρμα για την εκτέλεση και διαχείριση των διαφημίσεών σας με ευκολία και παρακολουθούν την απόδοση των διαφημίσεων για τη βελτιστοποίηση των στρατηγικών.

Οι εκδότες και οι διαφημιστές μπορούν και οι δύο να αξιοποιήσουν τους διακομιστές διαφημίσεων για την προβολή σχετικών διαφημίσεων, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρόνο και κόπο.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τους καλύτερους διακομιστές διαφημίσεων για τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες AdTech.

Τι είναι ένας διακομιστής διαφημίσεων;

Ο διακομιστής διαφημίσεων αναφέρεται σε έναν διακομιστή ιστού που αποθηκεύει διαφημιστικό περιεχόμενο για διαδικτυακό μάρκετινγκ και παρέχει το περιεχόμενο σε πολλές ψηφιακές πλατφόρμες όπως ιστότοπους, εφαρμογές για κινητές συσκευές και ιστούς και ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Οι διακομιστές διαφημίσεων είναι σύγχρονη τεχνολογία διαφημίσεων (AdTech) που χρησιμοποιούν οι διαφημιστές, οι εκδότες, τα δίκτυα διαφημίσεων και οι διαφημιστικές εταιρείες για την εκτέλεση και τη διαχείριση ψηφιακών διαφημιστικών καμπανιών.

Οι διακομιστές διαφημίσεων χρησιμοποιούνται για τη λήψη γρήγορων αποφάσεων σχετικά με τους τύπους διαφημίσεων που θα εμφανίζονται σε έναν ιστότοπο και για την προβολή τους στο κοινό. Συλλέγουν και αναφέρουν δεδομένα όπως κλικ, εμφανίσεις κ.λπ., προκειμένου οι διαφημιστές και οι εκδότες να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες και να παρακολουθούν την απόδοση της διαφήμισης.

Επιπλέον, οι εταιρείες που προσφέρουν πλατφόρμες προβολής διαφημίσεων παρέχουν λογισμικό σε διαφημιστικές εταιρείες και εκδότες για να τους βοηθήσουν να εμφανίσουν σχετικές διαφημίσεις στους επισκέπτες τους, να τις μετρήσουν και να επιλέξουν προσεκτικά τις διαφημίσεις που θα μεταφραστούν σε περισσότερα χρήματα.

Τύποι διακομιστών διαφημίσεων: Διακομιστής διαφημίσεων πρώτου μέρους έναντι διακομιστή διαφημίσεων τρίτου μέρους

Οι διακομιστές διαφημίσεων είναι κυρίως δύο τύπων – διακομιστές διαφημίσεων πρώτου μέρους και διακομιστές διαφημίσεων τρίτων. Έχουν παρόμοιες τεχνολογίες αλλά διαφορετικούς σκοπούς για εκδότες και διαφημιστές.

Διακομιστές διαφημίσεων πρώτου μέρους

Οι διακομιστές διαφημίσεων πρώτου μέρους ονομάζονται επίσης διακομιστές διαφημίσεων εκδότη. Κύριος στόχος τους είναι να φιλοξενούν και να προβάλλουν τις διαφημίσεις στους χρήστες. Αυτά βοηθούν τους εκδότες να διαχειρίζονται θέσεις υποδοχής διαφημίσεων στους ιστότοπούς τους και να προβάλλουν διαφημίσεις που έχουν ήδη πωληθεί σε διαφημιστές μέσω άμεσων καμπανιών. Οι διακομιστές διαφημίσεων πρώτου μέρους μπορούν να δημιουργήσουν ετικέτες, να τις τοποθετήσουν και να διαχειριστούν το απόθεμα διαφημίσεων.

Οι διαφημιστές στέλνουν δημιουργικές διαφημίσεις στους εκδότες για να προβάλουν τις διαφημίσεις. Οι διακομιστές διαφημίσεων πρώτου μέρους αποφασίζουν ποιες διαφημίσεις θα εμφανίζονται σε έναν ιστότοπο με βάση διαφορετικές παραμέτρους όπως εμφανίσεις, CTR, κοινό-στόχο κ.λπ., παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση διαφημίσεων για τους εκδότες.

Διακομιστές διαφημίσεων τρίτων

Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων ονομάζονται επίσης διακομιστές διαφημίσεων διαφημιστών. Ο κύριος στόχος τους είναι να δημιουργούν και να προσφέρουν ποιοτικές διαφημίσεις για τους χρήστες. Αυτά επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να παρακολουθούν τις ψηφιακές τους καμπάνιες, να συγκεντρώνουν δεδομένα και να επαληθεύουν μετρήσεις, όπως κλικ, εμφανίσεις (σχόλια και “μου αρέσει”) κ.λπ.

Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων βοηθούν επίσης στη βελτιστοποίηση δημιουργικού, όπως η εκτέλεση δοκιμών A/B, η τροποποίηση στοιχείων διαφήμισης, η ανάλυση αποτελεσμάτων, η στόχευση διαφημίσεων, η διαχείριση καμπανιών και άλλα. Αυτό επιτρέπει στους διαφημιστές να προσφέρουν ποιοτικές διαφημίσεις και εμπειρίες στο κοινό-στόχο.

Πώς λειτουργούν οι διακομιστές διαφημίσεων;

Αρχικά, στον ψηφιακό διαφημιστικό χώρο, οι διαφημιστικές καμπάνιες ή οι πωλήσεις και οι αγορές μέσων ήταν μόνο χειροκίνητες και άμεσες μεταξύ των εκδοτών και των διαφημιζόμενων. Κατανάλωσε πολύ χρόνο και περιλάμβανε πολλές ανταλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού επιτευχθεί μια συμφωνία.

Έτσι, οι εκδότες και οι διαφημιστές ένιωσαν και οι δύο την ανάγκη να έχουν ένα σύστημα που θα μπορούσε να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία και να προσφέρει ευκολία ταυτόχρονα. Επιπλέον, επιθυμούσαν μια ενιαία, απλή πλατφόρμα για την εκτέλεση και τη διαχείριση των διαφημιστικών καμπανιών τους και την παρακολούθηση της απόδοσής τους.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η χρήση διακομιστών διαφημίσεων που μπορούν να βοηθήσουν τόσο τους εκδότες όσο και τους διαφημιστές να προβάλλουν στοχευμένες διαφημίσεις ταχύτερα και ευκολότερα.

Οι διακομιστές διαφημίσεων πρώτου μέρους και οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων λειτουργούν κάπως διαφορετικά. Να πώς.

Πώς λειτουργούν οι διακομιστές διαφημίσεων πρώτου μέρους;

Ας υποθέσουμε ότι είστε χρήστης που επισκέπτεται έναν ιστότοπο.

  • Το πρόγραμμα περιήγησής σας θα ζητήσει από τον διακομιστή του ιστότοπου του εκδότη ή τον διακομιστή πρώτου κατασκευαστή να εμφανίσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
  • Ο διακομιστής θα επιστρέψει το περιεχόμενο σε μορφή HTML και θα ξεκινήσει την απόδοση του περιεχομένου.
  • Στη συνέχεια, ο διακομιστής διαφημίσεων του εκδότη θα λάβει ένα αίτημα μέσω του ήδη εφαρμοσμένου κώδικα τοποθέτησης διαφημίσεων για τη συμπλήρωση της θέσης υποδοχής διαφήμισης που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο.
  • Ο διακομιστής διαφημίσεων θα επιλέξει τη διαφημιστική καμπάνια σχετική με το κοινό-στόχο.
  • Αυτή η επιλεγμένη διαφημιστική καμπάνια θα σταλεί πίσω στον ιστότοπο σε μορφή JavaScript, η οποία εμφανίζεται στους χρήστες.
  4 Καλύτερη πλατφόρμα ασφαλείας χωρίς διακομιστή για τις εφαρμογές σας

Πώς λειτουργούν οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων;

  • Όταν ένας επισκέπτης ανοίγει έναν ιστότοπο, το πρόγραμμα περιήγησής του ζητά περιεχόμενο από τον διακομιστή ιστού του ιστότοπου του εκδότη.
  • Αφού λάβει το αίτημα, ο διακομιστής θα στείλει το περιεχόμενο HTML και θα αρχίσει να αποδίδει το ζητούμενο περιεχόμενο της σελίδας.
  • Στη συνέχεια, ο διακομιστής διαφημίσεων του εκδότη θα λάβει ένα αίτημα μέσω ήδη εφαρμοσμένου κώδικα για τοποθέτηση διαφήμισης για να γεμίσει τη θέση υποδοχής διαφήμισης που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο.
  • Ο διακομιστής διαφημίσεων θα επιλέξει μια σχετική διαφημιστική καμπάνια για τους χρήστες.
  • Από εδώ, θα στείλει πίσω την επιλεγμένη διαφημιστική καμπάνια ως σήμανση διαφήμισης ή ετικέτα διαφήμισης τρίτου μέρους. Αυτή η σήμανση διαφήμισης θα περιέχει μια διεύθυνση URL που οδηγεί στον διακομιστή διαφημίσεων των διαφημιζόμενων.
  • Η σήμανση θα ζητήσει τώρα από τον διακομιστή διαφημίσεων των διαφημιζόμενων να ανακτήσει τον κώδικα διαφήμισης.
  • Ο διακομιστής διαφημίσεων των διαφημιζόμενων ή ο διακομιστής διαφημίσεων τρίτου μέρους θα στείλει στη συνέχεια τον κωδικό της επιλεγμένης διαφήμισης στον ιστότοπο του εκδότη, όπου η διαφήμιση θα εμφανίζεται στους χρήστες.

Επιτέλους, οι διαφημίσεις που προβάλλονται μέσω ενός διακομιστή διαφημίσεων θα συλλέγουν δεδομένα σχετικά με την αλληλεπίδραση των χρηστών, όπως εμφανίσεις, κλικ, ποσοστό αφοσίωσης, χρόνο παραμονής, ποσοστό ολοκλήρωσης και πολλά άλλα. Ο διακομιστής θα αποθηκεύσει επίσης αυτά τα δεδομένα για να βοηθήσει τους διαφημιστές και τους εκδότες να αναλύσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα της καμπάνιας τους.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ διακομιστών διαφημίσεων και ανταλλαγών διαφημίσεων;

Τα δίκτυα διαφημίσεων ή οι ανταλλαγές είναι ένας τύπος διαφήμισης μέσω προγραμματισμού όπου οι εκδότες και οι διαφημιστές πωλούν και αγοράζουν διαφημίσεις χωρίς άμεση επαφή.

Ένας εκδότης πρέπει να εγκαταστήσει έναν συγκεκριμένο κώδικα στην εφαρμογή ή τον ιστότοπό του για να πραγματοποιήσει μια κλήση σε ένα δίκτυο διαφημίσεων που στέλνει διαφημίσεις για προβολή. Με αυτόν τον τρόπο, ο εκδότης του ιστότοπου θα πληρωθεί για την εμφάνιση των διαφημίσεων.

Η διαφορά μεταξύ ενός διακομιστή διαφημίσεων και μιας ανταλλαγής διαφημίσεων είναι ότι ο πρώτος διαχειρίζεται ολόκληρο το σύστημα διαφημίσεων – άμεσες, έμμεσες (προγραμματικές) και εσωτερικές προωθήσεις, ενώ ο δεύτερος περιλαμβάνει έμμεση επαφή.

Διακομιστές διαφημίσεων που φιλοξενούνται έναντι αυτοφιλοξενούμενων

Οι διακομιστές διαφημίσεων που φιλοξενούνται δεν απαιτούν εγκατάσταση από την πλευρά σας. Ο πάροχος υπηρεσιών θα εγκαταστήσει όλες τις ενημερώσεις για εσάς, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία αμέσως.

Η φιλοξενούμενη πλατφόρμα διακομιστή διαφημίσεων θα σας προσφέρει επίσης καλύτερη αξιοπιστία και ταχύτητα μαζί με ποιοτική υποστήριξη για την αντιμετώπιση των ανησυχιών σας. Αλλά θα σας κοστίσει κάποια δολάρια.

Από την άλλη πλευρά, οι αυτο-φιλοξενούμενοι διακομιστές διαφημίσεων απαιτούν από εσάς να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Και αν θέλετε να εγκαταστήσετε ενημερώσεις, χρειάζεστε τεχνικές γνώσεις, τις οποίες δεν έχουν όλοι. Επίσης, αν συναντήσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή δυσκολία, θα πρέπει να το διορθώσετε μόνοι σας.

Εδώ γίνεται πιο δύσκολο και οι άνθρωποι προτιμούν τις φιλοξενούμενες υπηρεσίες ακόμα κι αν πρέπει να επενδύσουν περισσότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των διακομιστών διαφημίσεων

Ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της χρήσης διακομιστών διαφημίσεων.

Στόχευση: Οι διακομιστές διαφημίσεων πρώτου μέρους βοηθούν τους εκδότες να αποφασίσουν ποια κατηγορία διαφημίσεων θα εμφανίσουν στους ιστοτόπους τους που μπορούν να εξυπηρετήσουν καλά το κοινό-στόχο τους.

Παράδοση διαφημίσεων: Οι διακομιστές διαφημίσεων στοχεύουν στην προβολή κατάλληλων διαφημίσεων που μπορούν να ωφελήσουν περισσότερο τους επισκέπτες τους, ώστε να συνεχίσουν να επισκέπτονται τους ιστότοπούς τους.

Διαχείριση καμπάνιας: Μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά όλες τις καμπάνιες ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας τους διακομιστές διαφημίσεων πρώτου κατασκευαστή. Θα σας βοηθήσει να κατηγοριοποιήσετε τις διαφημίσεις, να τις εμφανίσετε στο κοινό-στόχο και να παρακολουθήσετε την επιτυχία της καμπάνιας.

Παρακολούθηση και αναφορά: Μπορείτε να παρακολουθείτε τις μετρήσεις της καμπάνιας σας, όπως εμφανίσεις (μου αρέσει και σχόλια), κλικ, μετατροπές κ.λπ. Ο διακομιστής διαφημίσεων θα σας βοηθήσει επίσης να τεκμηριώσετε τις μετρήσεις μέσω της λειτουργίας αναφοράς του.

Προηγμένα αναλυτικά στοιχεία: Η χρήση των καλά τεκμηριωμένων αναφορών θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε μια λεπτομερή ανάλυση των καμπανιών ψηφιακού μάρκετινγκ. Θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις στρατηγικές σας.

Αυτοματοποίηση: Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία εμφάνισης διαφημίσεων στον ιστότοπό σας βάσει παραμέτρων χρησιμοποιώντας πλατφόρμες διακομιστή διαφημίσεων. Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη δημιουργία εσόδων βελτιστοποιώντας την τοποθέτηση διαφημίσεων.

Συμμόρφωση: Οι αναφορές θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των ελέγχων και θα βελτιώσουν τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανόνες στην περιοχή ή τη χώρα σας.

Διαχείριση χρηστών: Μπορείτε να διαχειριστείτε καλά όλους τους χρήστες σας μέσα στην πλατφόρμα διακομιστή διαφημίσεων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εύκολα στοιχεία σύνδεσης, να προγραμματίσετε αναφορές και πολλά άλλα.

Πολλαπλές τοποθεσίες διακομιστών: Όλοι λαμβάνετε διαφορετικούς διακομιστές σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές για να βοηθήσετε στην προβολή περιεχομένου διαφήμισης στους επισκέπτες και τους πελάτες σας σε όλο τον κόσμο.

Σύνθετος περιορισμός: Αυτό βοηθά τους διαφημιζόμενους να ορίζουν εύκολα τη συχνότητα διαφημίσεων, να περιορίζουν τις ενέργειες, τα κλικ και να περιορίζουν τη συχνότητα συμβάντων σε ένα δεδομένο χρονικό πλαίσιο.

Στοιχεία πολυμέσων: Η αξιοποίηση στοιχείων εμπλουτισμένων μέσων επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να αξιολογούν την ποιότητα της επισκεψιμότητας στον ιστό και την απόδοση της διαφήμισης μέσω αλγορίθμων και αναλυτικών στοιχείων.

Εργαλεία βελτιστοποίησης διαφημίσεων: Οι διαφημιζόμενοι θα λάβουν εργαλεία βελτιστοποίησης διαφημίσεων, όπως banner και άλλα δημιουργικά, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε τις καλύτερες διαφημίσεις στο κοινό σας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε βελτιστοποίηση διαφημίσεων σε πραγματικό χρόνο για να έχετε καλύτερο αντίκτυπο.

  Τι να περιμένετε από τη Φωνητική αναζήτηση;

Καμπάνιες μεταξύ πλατφορμών: Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να εκτελούν αποτελεσματικά καμπάνιες μεταξύ πλατφορμών για να στοχεύουν χρήστες ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Μπορούν να δουν διαφημίσεις που φαίνονται καταπληκτικές σε συσκευές, μεγέθη οθόνης και πλατφόρμες.

Ας δούμε, λοιπόν, μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες διακομιστή διαφημίσεων για τον ιστότοπό σας.

Google for Publishers

Είτε είστε blogger, προγραμματιστής, σχεδιαστής, συγγραφέας ή οποιοσδήποτε δημιουργικός επαγγελματίας, Google for Publishers μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε καλά χρήματα από την τέχνη σας. Θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο κοινό και να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.

Αποκτήστε τα εργαλεία που χρειάζεστε από την Google και αφιερώστε χρόνο κάνοντας τα δημιουργικά πράγματα που αγαπάτε. Το AdSense παρέχει έναν ΔΩΡΕΑΝ και απλό τρόπο στους μικρούς εκδότες να μετατρέψουν το πάθος τους σε κέρδος. Τοποθετήστε τις στοχευμένες διαφημίσεις δίπλα στο περιεχόμενο και κερδίστε χρήματα όταν κάποιος κάνει κλικ ή βλέπει τη διαφήμισή σας.

Η Google μπορεί να αλλάξει το μέγεθος των ενοτήτων διαφημίσεων αυτόματα ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσετε περισσότερα. Πρέπει να προσθέσετε ένα μόνο κομμάτι κώδικα στον ιστότοπο και η Google θα κάνει τα υπόλοιπα σύμφωνα με τη διάταξη του ιστότοπου. Θα εμφανίζει μόνο τις πιο ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα.

Όλες οι διαφημίσεις ελέγχονται για να διασφαλιστεί ότι θα λάβετε σχετικές και υψηλής ποιότητας διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε τις διαφημίσεις που δεν σας αρέσουν και να επιλέξετε τους καλύτερους κατάλληλους τύπους που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις των εκδοτών σας, να παραδώσετε, να μετρήσετε και να προγραμματίσετε όλο το απόθεμα ψηφιακών διαφημίσεων.

Επιπλέον, μεγιστοποιήστε την αξία των εμφανίσεων διαφημίσεων με το DoubleClick for Publishers (DFP). Θα λάβετε ένα ευρύ φάσμα μορφών διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων banner, εγγενών διαφημίσεων, βίντεο και παρενθετικών διαφημίσεων, για να κερδίσετε χρήματα χωρίς να επηρεαστεί η εμπειρία χρήστη. Θα έχετε επίσης πιο ικανή τεχνολογία, χρήσιμες πληροφορίες και αυτοματοποιημένα εργαλεία.

Κέβελ

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα διαφημίσεων και υψηλά έσοδα με Κέβελτου API και αποκτήστε μια βασική υποδομή για την προβολή διαφημίσεων, την αναφορά και τη στόχευση.

Λάβετε καταχωρίσεις με χορηγίες, εγγενείς διαφημίσεις, μέσα λιανικής, ψηφιακές διαφημίσεις εκτός σπιτιού, περιεχόμενο στον ιστότοπο και προβολή διαφημίσεων μέσω email. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πύλες διαφήμισης αυτοεξυπηρέτησης, να προσφέρετε στόχευση γεωγραφικής ακτίνας, να χρησιμοποιήσετε δημοπρασίες τιμών και να στοχεύσετε με δεδομένα πρώτου μέρους.

Προσθέστε εύκολα νέες δυνατότητες στη λύση που κατασκευάζετε μόνοι σας και αυτοματοποιήστε τις μη αυτόματες διαδικασίες σας για εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε το MVP χωρίς να προσλάβετε μηχανικούς και να αλλάξετε τη διαδρομή των προγραμμάτων αποκλεισμού διαφημίσεων χρησιμοποιώντας τα API διακομιστή διαφημίσεων.

Μην κάνετε ποτέ συμβιβασμούς ως προς την ασφάλεια ή την εμπειρία χρήστη κατά την αύξηση των εσόδων από διαφημίσεις. Το Kevel προσφέρει γρήγορους χρόνους απόκρισης, δηλαδή, κατά μέσο όρο 28 ms, διεπαφή, χωρίς ετικέτες JS ή cookie και ένα μοντέλο τιμολόγησης που βασίζεται στο SaaS.

OpenX

OpenX μπορεί να αυξήσει τα έσοδα βοηθώντας σας να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες με τους πιο εξέχοντες επαγγελματίες του μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο. Είναι για εκδότες όπου μπορείτε να συνδεθείτε με διάφορες παγκόσμιες επιχειρήσεις και να φέρετε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Η πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει με συνεργάτες ενεργοποίησης βάσει ταυτότητας, προσαρμοσμένες ρυθμίσεις SPO και κατάσταση SSP. Συνεργάζεται επίσης με διάφορους αγοραστές για τη δημιουργία συμφωνιών πακέτων που εστιάζουν σε συγκεκριμένο κοινό, οδηγώντας έτσι περισσότερα αποτελέσματα στους αγοραστές και περισσότερα έσοδα στους εκδότες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σουίτα προϊόντων για να αξιοποιήσετε το γράφημα ταυτότητάς της και να κατανοήσετε περισσότερα για το κοινό-στόχο σας. Δημιουργήστε μια επιλυμένη και ενοποιημένη προβολή των χρηστών αντιστοιχίζοντας τα δεδομένα των επισκεπτών του ιστότοπου με αναγνωριστικά τρίτων.

Το OpenX σάς βοηθά να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας κοινό που προτιμάτε και προσφέρει πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές υπηρεσίες. Επικεντρώνεται στην ποιότητα, την κλίμακα, τις συνεργασίες και τις υπηρεσίες υψηλής αφής. Προσφέρει επίσης περισσότερους από 130.000+ ενεργούς τομείς εκδοτών, εφαρμογές CTV και εφαρμογές για κινητά μαζί με περισσότερους από 100.000 διαφημιζόμενους, 200 δισεκατομμύρια αιτήματα για διαφημίσεις κάθε μέρα και 1 εκατομμύριο+ αγγελίες κάθε μέρα.

Broadstreet

Αποκτήστε έναν εξαιρετικό διαχειριστή διαφημίσεων για τις ψηφιακές και άμεσες πωλήσεις διαφημίσεων Broadstreet. Κάθε εταιρεία πολυμέσων, εξειδικευμένος ιστότοπος και τοπικός εκδότης μπορούν να συμμετέχουν σε άμεσες πωλήσεις διαφημίσεων από την πρώτη συνάντηση έως τη διατήρηση των χρηστών.

Η Broadstreet προσφέρει μια βιβλιοθήκη διαφημίσεων προδιαγραφών, ασφαλή προβολή διαφημίσεων, γρήγορη προβολή διαφημίσεων, αυτοματοποιημένες αναφορές, διαφήμιση ενημερωτικών δελτίων, διαφημίσεις υψηλής απόδοσης και αναλύσεις περιεχομένου χορηγίας. Οι εκδότες λατρεύουν να συνεργάζονται με την Broadstreet καθώς βρίσκεται δίπλα-δίπλα μαζί σας, ενώ προσφέρουν ποιοτική υποστήριξη για ρύθμιση πλατφόρμας, ενημερωμένη τεχνολογία, γρήγορη διαδικασία, ψηφιακή στρατηγική και συμβουλές πωλήσεων.

Επιπλέον, η Broadstreet προσφέρει μια κορυφαία στον κλάδο λύση στους εκδότες και οι μορφές plug-and-play της χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για τη δημιουργία και αποστολή ως προδιαγραφών σε πιθανούς πελάτες. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε το περιθώριο κέρδους σας με μειωμένο κόστος σχεδίασης και αυξημένες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Η Broadstreet καθιστά εύκολη την εκτέλεση και την αυτοματοποίηση των αναφορών και τη βελτίωση των ποσοστών διατήρησης. Θα λάβετε επιλογές για μορφές, υποστήριξη και λειτουργίες που θα εντυπωσιάσουν το κοινό σας, καθώς και την αυτοπεποίθηση να παραδώσετε μια εξαιρετική καμπάνια.

  Καταγράψτε το κόστος συντήρησης και ορίστε υπενθυμίσεις για τα αυτοκίνητά σας

SpringServe

Ελέγξτε τη διαφήμιση βίντεο με την ανεξάρτητη πλατφόρμα προβολής διαφημίσεων – SpringServeτο οποίο έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις βίντεο και OTT.

Αυτό το οικοσύστημα προβολής διαφημίσεων είναι εξαιρετικό για διάφορες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών γραφείων, DSP, προγραμματιστών εντός εφαρμογής, SSP, Syndicators, Publishers και άλλων. Μπορείτε να αγοράσετε και να πουλάτε διαφημίσεις μέσω ανοιχτών και ιδιόκτητων αγορών.

Αποκτήστε λειτουργίες επόμενου επιπέδου για περιβάλλοντα CTV και OTT, μαζί με δοκιμές A/B και δρομολόγηση ακριβείας για το απόθεμα διαφημίσεών σας. Επιπλέον, διαχειριστείτε και ελέγχετε τις διαφημίσεις βίντεο εύκολα και αποκτήστε χρήσιμες, πολύτιμες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσετε τους διαχειριστές διαφημίσεων να αναπτυχθούν περισσότερο.

Το SpringServe εξασφαλίζει ένα ασφαλές και καθαρό οικοσύστημα για τους εμπόρους. Με το άνοιγμα, την ανταπόκριση και την ανεξαρτησία του, βελτιώνει την εμπειρία του οικοσυστήματος ψηφιακού βίντεο. Θα λάβετε επίσης ασφάλεια επωνυμίας, διαφάνεια, δοκιμές A/B, δρομολόγηση αποθέματος, διαχείριση Pod και VMAP, άμεση σύνδεση, αναλυτικά στοιχεία με δυνατότητα δράσης και πολλά άλλα.

AdButler

AdButler είναι μια Τεχνολογική Υποδομή Διαφημίσεων για το διαδικτυακό σας περιεχόμενο. Επιχειρήσεις όπως οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν τα API και το λογισμικό της AdButler για να τροφοδοτήσουν τις λειτουργίες ψηφιακής διαφήμισης.

Βρείτε τις λύσεις προβολής διαφημίσεων πλήρους στοίβας, τους ειδικούς μηχανικούς και την ανθρώπινη υποστήριξη με την πλατφόρμα AdButler. Αν και είναι διακομιστής διαφημίσεων προβολής, θα λαμβάνετε επίσης βίντεο, email, αγορές αυτοεξυπηρέτησης, ψηφιακά εκτός σπιτιού, κινητά, προσαρμοσμένη ανάπτυξη και API που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρόνου, στη μείωση του κόστους και στη μεγιστοποίηση των εσόδων.

Εξερευνήστε όλες τις απαραίτητες λύσεις σε μια πλατφόρμα για να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε για την προβολή, την παρακολούθηση και τη διαχείριση διαφημίσεων σε οποιαδήποτε συσκευή. Τα προϊόντα της AdButler προσφέρουν υπηρεσία προβολής διαφημίσεων για εφαρμογές, καταστήματα λιανικής, συνδεδεμένη τηλεόραση, ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ψηφιακά εκτός σπιτιού, ιστότοπους και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το AdButler φιλοξενείται σε ένα παγκόσμιο cloud ειδικά κατασκευασμένο για ταχύτητα, αξιοπιστία και κλίμακα. Σας επιτρέπει να ενισχύσετε την επιχείρησή σας παρέχοντας κορυφαία καινοτομία και υποστήριξη από ειδικούς και διευθυντές.

Το AdButler προσφέρει μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε περισσότερα.

Revive Adserver

Αποκτήστε τη δημοφιλή, ανοιχτού κώδικα και ΔΩΡΕΑΝ πλατφόρμα προβολής διαφημίσεων παγκοσμίως με Revive Adserver. Επιτρέπει σε δίκτυα διαφημίσεων, διαφημιστές και εκδότες να προβάλλουν διαφημίσεις σε ιστότοπους, προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο και εφαρμογές και να συλλέγουν στατιστικά στοιχεία όπως κλικ, μετατροπές και εμφανίσεις.

Διαχειριστείτε καμπάνιες για διάφορους διαφημιστές από διαφορετικά δίκτυα διαφημίσεων μέσω μιας εύχρηστης διεπαφής. Μπορείτε να ορίσετε κανόνες παράδοσης για διαφημίσεις και καμπάνιες, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης URL, του περιορισμού συχνότητας και της γεωγραφικής στόχευσης.

Παρακολουθήστε την απόδοση κάθε καμπάνιας, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων, των λεπτομερειών μετατροπής, του eCPM, των ποσοστών μετατροπών και του CTR. Μπορείτε να δημιουργήσετε όποιον αριθμό καμπανιών θέλετε και να εισαγάγετε ή να ανεβάσετε τα banner κάθε καμπάνιας.

Καθορίστε τους ιστότοπούς σας και ορίστε μια συγκεκριμένη ζώνη για την εμφάνιση των διαφημίσεων. Συνδέστε κάθε καμπάνια με τις ζώνες και λάβετε έναν μοναδικό κωδικό για κάθε ζώνη για επικόλληση στους ιστότοπους.

Το Revive Adserver επιλέγει το πιο κατάλληλο banner σύμφωνα με τη ζήτησή σας και μετράει κάθε αίτημα από την εφαρμογή ή το πρόγραμμα περιήγησης. Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε ένα banner, αυτό μετράται και όταν εγγράφεται, υπολογίζεται ως μετατροπή.

Επομ

Εάν θέλετε έναν προσαρμοσμένο διακομιστή διαφημίσεων λευκής ετικέτας, δημιουργήστε μια επώνυμη λύση προβολής διαφημίσεων με Επομ. Αντί να δημιουργείτε τα πάντα από την αρχή, μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε κάθε λεπτομέρεια διάταξης και να αναπτυχθείτε με τις προηγμένες λειτουργίες προβολής διαφημίσεων.

Από επώνυμες ειδοποιήσεις email ή ειδοποιήσεις έως στοιχεία κωδικού τοποθέτησης ή διεπαφής χρήστη, το Epom κάνει τα πάντα απρόσκοπτα. Επίσης, μειώνει το κόστος Ε&Α, προσφέροντας μια λύση λευκής ετικέτας.

Κάντε την επωνυμία σας να ξεχωρίζει εστιάζοντας στην προώθηση και αφήνοντας την Epom να κάνει όλες τις τεχνικές εργασίες και εργασίες συντήρησης. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις απαιτήσεις σας για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των πελατών και να προσθέσετε νέες δυνατότητες και λειτουργίες στην υπάρχουσα πλατφόρμα προβολής διαφημίσεων.

Ενσωματώστε την ταυτότητα της επωνυμίας σας σε κάθε στοιχείο της πλατφόρμας προβολής διαφημίσεων, όπως η ρύθμιση ενός τομέα προβολής διαφημίσεων, η προσθήκη του λογότυπου της εταιρείας κ.λπ., για να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Το Epom προσφέρει μια άψογη και σταθερή πλατφόρμα με εκπληκτική απόδοση. Η ομάδα τους θα διορθώσει κάθε τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε κατά τη χρήση της πλατφόρμας. Μπορείτε επίσης να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας πιο γρήγορα με τη λύση λευκής ετικέτας της Epom.

iBILLBOARD

iBILLBOARD λύνει όλες τις ανάγκες των εκδοτών, από τις πωλήσεις διαφημίσεων έως τη διαχείριση καμπάνιας. Γνωρίζει πόσες εργασίες πρέπει να αναλάβετε και προσφέρει εργαλεία αναφοράς, μορφές διαφήμισης και λύσεις για τη διαχείριση του αποθέματός σας.

Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τόσο τις αυτοματοποιημένες όσο και τις άμεσες καμπάνιες σε μια ενιαία διεπαφή. Λάβετε πλήρη αναφορά αποθέματος, δεδομένα τιμολόγησης και παρακολούθηση των στόχων.

Προβολή διαφημίσεων σε κινητά, βίντεο και επιτραπέζιους υπολογιστές χωρίς σφάλματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή διαφημίσεων βίντεο για διαφήμιση βίντεο που επικοινωνεί άμεσα με το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Επιπλέον, διαχειριστείτε αποτελεσματικά το απόθεμά σας και δώστε το στους διαφημιστές μέσω ενός καναλιού μέσω προγραμματισμού.

Οι υπηρεσίες του διακομιστή διαφημίσεων SSO και iBILLBOARD λειτουργούν μαζί ή ανεξάρτητα σε μια ενιαία διεπαφή. Το iBILLBOARD υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξή σας με μια πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα.

συμπέρασμα

Οι διακομιστές διαφημίσεων είναι εξαιρετικά εργαλεία για τη διαχείριση όλων των τύπων διαφημίσεων και την παράδοσή τους στο κοινό-στόχο. Και αν θέλετε να απολαύσετε την καλύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να επιλέξετε έναν φιλοξενούμενο διακομιστή διαφημίσεων για τον ιστότοπό σας, ώστε να εμφανίζει σχετικές διαφημίσεις και να βελτιστοποιεί τις καμπάνιες σας.

Μπορείτε τώρα να δείτε μερικά από τα καλύτερα δίκτυα διαφημίσεων για bloggers.